• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cheery'nin Karatay Günlüğü - Hedef 10 Kilo

OTE="Elenorax, post: 43123264, member: 709984"]Gunaydin kizlar bugun 1 haftam bitti 75.4 ten 69.9 a dusmusum gercekten cok sevindim dun pekte bisey yememistim zaten[/QUOTE]
Super gidiyosun.

Hayırlı akşamlar kızlar,
bugun 30 dakika yürüyüş yaptım.
Aksam yemeğim yani iftar bizde saat 19:23 ben 20:00a kadar bitiriyorum. 20 :00 dan sonra bişey yemiyorum.
karabuğday pilavi 3 kasik, ızgara tavuk göğsü 2 parca. Ayran
2 küçük elma

OTE="Elenorax, post: 43123264, member: 709984"]Gunaydin kizlar bugun 1 haftam bitti 75.4 ten 69.9 a dusmusum gercekten cok sevindim dun pekte bisey yememistim zaten
Super gidiyosun.[/QUOTE]
Oyle diyosun ama biraz halsiz dustum sanirim kahvalti edemiyorum icim almiyo bugun tarhana corbasi ictim ara ara atesim cikiyo halsizlikten ayni besin turunden

Merhaba kızlar
20 Ekim Salı Menüsü
@11:00
Yumurta + Domates + Salatalık + Peynir + Zeytin
@20:00
Patlıcan kebabı (fırında) + Yoğurt

Yağmurlu bir günden herkese merhaba. Hic sevmem ben sonbahari, siz nasıl?
Sahur yemeyim 2 haşlanmış yumurta, 3 dilim beyaz peynir,5 zeytin, yarim caybbardağı findik 2 elma tarcinli

="Elenorax, post: 43136200, member: 709984"]Bugun atesim vardi tarhana corbasi ictim sakincalimi tarhana[/QUOTE]
Gecmis olsun canim. Ben tarahana corbasi nedir bilmiyorum.

Yağmurlu bir günden herkese merhaba. Hic sevmem ben sonbahari, siz nasıl?
Sahur yemeyim 2 haşlanmış yumurta, 3 dilim beyaz peynir,5 zeytin, yarim caybbardağı findik 2 elma tarcinli
Sonbaharı severim de havaların soğumasından hiç hoşlanmıyorum ben de:) Menüler mükemmel gidiyor takipteyim:)

Hayırlı akşamlar ben geldimmm
iftar yemeğim patlıcan yemegi icindekiler oatlican kiyma kuru sogan domates.
1 salatalık, 1 armut
bugun axsami kacirdim 20:00 sonrara yedim. Yasak olan bisey yemedim. Ama ceviz ve kuru uzum yedim çayla.
Sizce yanlış mı yaptim?:KK17::KK70:

Hayırlı akşamlar ben geldimmm
iftar yemeğim patlıcan yemegi icindekiler oatlican kiyma kuru sogan domates.
1 salatalık, 1 armut
bugun axsami kacirdim 20:00 sonrara yedim. Yasak olan bisey yemedim. Ama ceviz ve kuru uzum yedim çayla.
Sizce yanlış mı yaptim?:KK17::KK70:
Canım armut ve kuru üzüm seni acıktırmazsa yatana kadar yanlış bir şey yok bence. Acıkırsan da süt, yoğurt ayran gibi şeylerle geçiştirmeye çalışırsın, sorunsuz bitirirsin günü:)

21 Ekim Çarşamba Menüsü
@07:45

yumurta + peynir + zeytin + domates + salatalık + çay
@13:00
peynir + yeşil çay
@19:30
tavuk göğsü + yoğurt

Spor yapabildim sonunda:)
10 dakika cardio
20 dakika abdominal
20 dakika yoga

canım bir günlük nasıl beslendiğini öğünlerini yazarmısın lütfen 1 haftada nasıl verdin 5 kiloyu
Ben sabahlari 10 tuzsuz zeytin tuzsuz peynir avuc icim kadar 2 tane tereyaginda yumurta sosisli bile yaptim 1 cay bardagi ceviz domates salata aksam izgara tavuk izgara balik izgara kofte yedim yanindada bol salata ama son 2 gundur yiyemiyodum kahvalti zeytin ve ceviz aksam balik yemistim 5 adet hamsi sonra dun fenalastim kahvaltimi etmeyince tarhana iciyom iki gundur pul biberli aksamlari

Back