Ben sabahlari 10 tuzsuz zeytin tuzsuz peynir avuc icim kadar 2 tane tereyaginda yumurta sosisli bile yaptim 1 cay bardagi ceviz domates salata aksam izgara tavuk izgara balik izgara kofte yedim yanindada bol salata ama son 2 gundur yiyemiyodum kahvalti zeytin ve ceviz aksam balik yemistim 5 adet hamsi sonra dun fenalastim kahvaltimi etmeyince tarhana iciyom iki gundur pul biberli aksamlari
Evet zaten karatayda 2 ogun beslenmek makul. Evette elimde olan bisey degildi kendi kendime verdimprotein ağırlıklı beslenmişsin ama harikasın canım benim 1 haftada süper yani ama sağlığını bozmuşsun keşke biraz daha ağır ilerleseydin bide öğlen falan bişey yememişsin heralde 2 öğün mü beslendin sadece
anladım canım ben insülin kullandığım için 2 öğün beslenemem ben tam tersi 6 öğün 3 ara 3 ana olarak besleniyorum kişiye göre değişiyor tabi kilo vermede ama bravo yani baya vermişsin ama dikkat et çok etkiliyorsa arada atıştırmalısın benceEvet zaten karatayda 2 ogun beslenmek makul. Evette elimde olan bisey degildi kendi kendime verdim
6 ogun karataya gore fazla o yuzdende belki kilo vermeniz yavastir gercekten cok iyi verdim bende sasiriyorum ayna karsisina geciyorum mesela mutlu oluyorumanladım canım ben insülin kullandığım için 2 öğün beslenemem ben tam tersi 6 öğün 3 ara 3 ana olarak besleniyorum kişiye göre değişiyor tabi kilo vermede ama bravo yani baya vermişsin ama dikkat et çok etkiliyorsa arada atıştırmalısın bence
Evet yinede 1.5 kilo guzel :)Ben de 3 öğün yemek zorunda kalıyorum. Güne çok erken başlıyorum. Malum ilte de öğlen yemeden olmuyor. Sürekli masa başında olunca da bişiler atıştırma alışkanlığımı bozamıyorum. Onu da kuru dut ve biraz çiğ bademle aşmaya çalışıyorum. Ona rağmen bir haftada 1.5 kilo oldu.
Evet yinede 1.5 kilo guzel :)
Ben de hafta içi 3 öğün hafta sonu 2 öğün yapıyorum canım, sabah 7de kalkınca mümkün olmuyor 2 öğün. Fakat ilk hafta 2. öğünde dolu dolu yiyebiliyorken artık canım pek bir şey istemiyor, yani 2,5 öğüne düştüm gibi bir şey, zamanla alışılıyor yaniBen de 3 öğün yemek zorunda kalıyorum. Güne çok erken başlıyorum. Malum ilte de öğlen yemeden olmuyor. Sürekli masa başında olunca da bişiler atıştırma alışkanlığımı bozamıyorum. Onu da kuru dut ve biraz çiğ bademle aşmaya çalışıyorum. Ona rağmen bir haftada 1.5 kilo oldu.
69.500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?