• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cheery'nin Karatay Günlüğü - Hedef 10 Kilo

Ben sabahlari 10 tuzsuz zeytin tuzsuz peynir avuc icim kadar 2 tane tereyaginda yumurta sosisli bile yaptim 1 cay bardagi ceviz domates salata aksam izgara tavuk izgara balik izgara kofte yedim yanindada bol salata ama son 2 gundur yiyemiyodum kahvalti zeytin ve ceviz aksam balik yemistim 5 adet hamsi sonra dun fenalastim kahvaltimi etmeyince tarhana iciyom iki gundur pul biberli aksamlari

protein ağırlıklı beslenmişsin ama harikasın canım benim 1 haftada süper yani ama sağlığını bozmuşsun keşke biraz daha ağır ilerleseydin bide öğlen falan bişey yememişsin heralde 2 öğün mü beslendin sadece

protein ağırlıklı beslenmişsin ama harikasın canım benim 1 haftada süper yani ama sağlığını bozmuşsun keşke biraz daha ağır ilerleseydin bide öğlen falan bişey yememişsin heralde 2 öğün mü beslendin sadece
Evet zaten karatayda 2 ogun beslenmek makul. Evette elimde olan bisey degildi kendi kendime verdim

Evet zaten karatayda 2 ogun beslenmek makul. Evette elimde olan bisey degildi kendi kendime verdim
anladım canım ben insülin kullandığım için 2 öğün beslenemem ben tam tersi 6 öğün 3 ara 3 ana olarak besleniyorum kişiye göre değişiyor tabi kilo vermede ama bravo yani baya vermişsin ama dikkat et çok etkiliyorsa arada atıştırmalısın bence

anladım canım ben insülin kullandığım için 2 öğün beslenemem ben tam tersi 6 öğün 3 ara 3 ana olarak besleniyorum kişiye göre değişiyor tabi kilo vermede ama bravo yani baya vermişsin ama dikkat et çok etkiliyorsa arada atıştırmalısın bence
6 ogun karataya gore fazla o yuzdende belki kilo vermeniz yavastir gercekten cok iyi verdim bende sasiriyorum ayna karsisina geciyorum mesela mutlu oluyorum

Ben de 3 öğün yemek zorunda kalıyorum. Güne çok erken başlıyorum. Malum ilte de öğlen yemeden olmuyor. Sürekli masa başında olunca da bişiler atıştırma alışkanlığımı bozamıyorum. Onu da kuru dut ve biraz çiğ bademle aşmaya çalışıyorum. Ona rağmen bir haftada 1.5 kilo oldu.

Ben de 3 öğün yemek zorunda kalıyorum. Güne çok erken başlıyorum. Malum ilte de öğlen yemeden olmuyor. Sürekli masa başında olunca da bişiler atıştırma alışkanlığımı bozamıyorum. Onu da kuru dut ve biraz çiğ bademle aşmaya çalışıyorum. Ona rağmen bir haftada 1.5 kilo oldu.
Evet yinede 1.5 kilo guzel :)

Ben de hafta içi 3 öğün hafta sonu 2 öğün yapıyorum canım, sabah 7de kalkınca mümkün olmuyor 2 öğün. Fakat ilk hafta 2. öğünde dolu dolu yiyebiliyorken artık canım pek bir şey istemiyor, yani 2,5 öğüne düştüm gibi bir şey, zamanla alışılıyor yani

22 Ekim Perşembe Menüsü
@07.30

Yumurta+Domates+Salatalık+Peynir+Çay+Zeytin
@12:30
Yoğurt+Yumurta+Yeşil Çay
@14:00
Bir parça çikolata:KK11:
@18:30
Köfte + Yoğurt (Bugün erken yemeyi başardım:))

Şimdi spor zamanı..:KK49::KK49::KK49:

Spor da yapıldı kızlar,
45dakika pilates, tempolu. Biraz da kardiyo vardı içinde.
20 dakika da yoga

Daha önce de yazmıştım, ben evde yapıyorum spor ve hiç bir alet kullanmıyorum. Daha önce yaptığımda çok memnun kalmıştım, şimdi yeniden başladım diyetle beraber. Bugün yaptıklarımın tamamı burada;
Hızlı bir kardiyo serisi:

İç Bacak Egzersizi:

Bacak Egzersizi - Squat:

3 dakikalık bacak egzersizi:

Bacak ve kalça egzersizi:

Günaydın kızlar, dün yazamadım evde misafirler vardi. Dun serbest öğün vvardı aksam kek pasta yedim.
Bugun orucum ilk ogun 1 elma , ceviz, ayva
dun 2 saat yuruyus yaptim
Güncel kilom 60. 00 cheery cheery

Haftalık değerlendirme zamanı:)
  • Bu hafta boğazına hakim olamayıp, haftasonu hastayım diye yiyip içtikleri sonucu, yalnızca 200 gram verebilen bendeniz cheery cheery :KK11:
  • 14 gündür ufak kaçamaklar dışında azimle sağlıklı beslenen nrmn_cfrl nrmn_cfrl 500 gram :KK60:
  • Veee buranın efsanesi Elenorax Elenorax , tam 2100 gram verdi.:KK55:(Bir zafer mesajı bekliyorum senden, tavsiyeler içeren)
Sonuçlara topluca bakacak olursak,
cheery cheery 22 günde 3,8 kilogram
nrmn_cfrl nrmn_cfrl 14 günde 1,2 kilogram
Elenorax Elenorax 10 günde 5,9 kilogram kaybetti.

Önümüzdeki hafta, cheery cheery 61 kg, nrmn_cfrl nrmn_cfrl 59 kg, Elenorax Elenorax 68 kg olsa ne güzel olur:) Buyrun size haftalık hedefler:)
*İlk mesajdaki kilo çizelgesi ve haftalık performanslarınıza göre hedefinize ulaşacağınız tarih güncellendi.

TE="cheery, post: 43190638, member: 43680"]Haftalık değerlendirme zamanı:)
  • Bu hafta boğazına hakim olamayıp, haftasonu hastayım diye yiyip içtikleri sonucu, yalnızca 200 gram verebilen bendeniz cheery cheery :KK11:
  • 14 gündür ufak kaçamaklar dışında azimle sağlıklı beslenen nrmn_cfrl nrmn_cfrl 500 gram :KK60:
  • Veee buranın efsanesi Elenorax Elenorax , tam 2100 gram verdi.:KK55:(Bir zafer mesajı bekliyorum senden, tavsiyeler içeren)
Sonuçlara topluca bakacak olursak,
cheery cheery 22 günde 3,8 kilogram
nrmn_cfrl nrmn_cfrl 14 günde 1,2 kilogram
Elenorax Elenorax 10 günde 5,9 kilogram kaybetti.

Önümüzdeki hafta, cheery cheery 61 kg, nrmn_cfrl nrmn_cfrl 59 kg, Elenorax Elenorax 68 kg olsa ne güzel olur:) Buyrun size haftalık hedefler:)
*İlk mesajdaki kilo çizelgesi ve haftalık performanslarınıza göre hedefinize ulaşacağınız tarih güncellendi.[/QUOTE]
Evet cok cok guzel olur

Ilk ogun 12 :30 menemen 2 salatalik. Ceviz.
2ci ogun 18:30 taze fasulye yemeği domates salatalik. 20 dakika yürüyüş

Merhaba kizlar. Nasılsıniz.
Bugun 1 saat yürüyüş yaptım. Ilk ogun kiymali omlet. Salatalik. Domates, 1 elma, 1 armut,
2ci ogun taze fasulye yemeği, 5 fejoya, 2 mandalina. 1 armut. Meyvada vazgecemiyorum malesef

Merhaba kizlar valla tavsiye edebilecegim bisey yok size yazdiklarimi yapiyorum 2 gundur tarhana iciyorum ve cok kaloriliymis bilmiyodum cok pisman oldum ictigimede bugunde kacamak gunumdu gercekten cok uzuldum ama artik istikrarla devam edecegim

Back