• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cheery'nin Karatay Günlüğü - Hedef 10 Kilo

Hanımlar Merhaba... bugün başladım diyete bakalım nasıl olacak 1 saatim kaldı yemek yememe açlık hissetmiyorum çok mutluyum. Bir ekmeği bitiren ben bir lokma bile yemedim :) kahvaltıda zor tuttum kendimi ama :KK43: Hadi bakalım hepinize bol kilo vermeli bir hafta dilerim...
İstedikten sonra olur canım kolay gelsin :) Zaten belli bi süre sonra ekmek yemeyi istemiceksin. AZİM AZİM AZİİM :D

Sabah: 1 yumurta, yesillik , peynir, 10 zeytin
Oglen-aksam: cigkofte , lahmacun , et ,sebze yemegi bunlardan biri
Ara ogun : kuru yemis
Cigkofte lahmacun yasak ama cigkofte etsizse 3 4 tane yiyebilirsin protein agirlikli beslenmelisin lahmacunmu yemek istiyosun kendine bi gun belirle hafta bi gun lahmacun ye et yiyebilirsin izgara kofte izgara tavuk izgara balik.

Cigkofte lahmacun yasak ama cigkofte etsizse 3 4 tane yiyebilirsin protein agirlikli beslenmelisin lahmacunmu yemek istiyosun kendine bi gun belirle hafta bi gun lahmacun ye et yiyebilirsin izgara kofte izgara tavuk izgara balik.

Yasak degil canan hoca yiyin diyor ama sıklıgını yazmamış. Ben sık yiyorum sorun bu sanirim.

Kizlar 1 ayim doldu. 1.5 kg verebildim . :rolleyes:

Calistigim icin lahmacun ,pide sık tukettim.

Bir de spor yapmadım.

Bu yuzden az kilo verdim.

Yaza kadar her ay 1 kg versem bana yetiyor. :KK73:

Back