- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstedikten sonra olur canım kolay gelsin :) Zaten belli bi süre sonra ekmek yemeyi istemiceksin. AZİM AZİM AZİİMHanımlar Merhaba... bugün başladım diyete bakalım nasıl olacak 1 saatim kaldı yemek yememe açlık hissetmiyorum çok mutluyum. Bir ekmeği bitiren ben bir lokma bile yemedim :) kahvaltıda zor tuttum kendimi ama Hadi bakalım hepinize bol kilo vermeli bir hafta dilerim...
Bana gunluk ogununden bahsedermisin sabah aksam yada sabah ogle aksamBen niye kilo veremiyorum?
Bana gunluk ogununden bahsedermisin sabah aksam yada sabah ogle aksam
Cigkofte lahmacun yasak ama cigkofte etsizse 3 4 tane yiyebilirsin protein agirlikli beslenmelisin lahmacunmu yemek istiyosun kendine bi gun belirle hafta bi gun lahmacun ye et yiyebilirsin izgara kofte izgara tavuk izgara balik.Sabah: 1 yumurta, yesillik , peynir, 10 zeytin
Oglen-aksam: cigkofte , lahmacun , et ,sebze yemegi bunlardan biri
Ara ogun : kuru yemis
Cigkofte lahmacun yasak ama cigkofte etsizse 3 4 tane yiyebilirsin protein agirlikli beslenmelisin lahmacunmu yemek istiyosun kendine bi gun belirle hafta bi gun lahmacun ye et yiyebilirsin izgara kofte izgara tavuk izgara balik.
Lahmacun ayda 1 keremi haftada 1 keremi ne oyle biseyYasak degil canan hoca yiyin diyor ama sıklıgını yazmamış. Ben sık yiyorum sorun bu sanirim.
Hosgeldin canimseni takip edeyyyrum :)
Ben de 29 yasindayim. 57 kilo oldum. 1 haftadır karatay yapiyorum. Simdiden karnimdaki şişlik indi. Tavsiye ederim. :))
Canim tebrikler bende kilo vermeye devam ediyorum 2 lt su tuketiyormusun su çok etkili gercektenBunu 12sinde yazmisim. Simdi 55.5 kgyim.
Canim tebrikler bende kilo vermeye devam ediyorum 2 lt su tuketiyormusun su çok etkili gercekten
Ya ben istikrarli gitmedim acikcasi toplasaniz gunleri 1 aydir toplam bi cok kez bozdum buna ragmen 7.5 kg verdim suyu zorla iciyorum su gercekten dahada kolaylastiriyorİcemiyorum belki yarim litre malesef. Sen ne kadar verdin?
Bunu 12sinde yazmisim. Simdi 55.5 kgyim.