Büyük umutlarla evlendim ama sanırım pişmanım…

Çocuk düşünüyorsanız ertelemeni tavsiye ederim naçizane ve evlilik danışmanından randevu alın. Henüz çok erken, belki kurtarılır bu evlilik.

Üzülmekte, soğumakta, gururunuzun kırılmasında haklısınız.Gerçekten okuyunca sinir bozucu durumlar yaşamışsınız. Ama şöyle de bir durum var. Belki de eşiniz sizi çok sevdi. Aşkından ileriyi göremedi, yaparım, başarırım geçinmeyi sandı başaramadı. . Belki daha iyi şartlara sahip olsa sizi daha iyi yaşatacaktı kimbilir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Adam gerçek yüzünü sizden saklamış bildiğin, karakterini belli etmemiş. Günümüzde maddi olanaklar kısıtlı genel olarak ama bunu evlenmeden önce size açık açık anlatmalıydı. Denk değilsiniz.
Ayrıca ne o öyle vıç vıç ailesini devamlı eve çağırmak istiyor öykkk okurken içime fenalık geldi
Kirayı ödüyormuş haspam! Evlenmeseydin o zaman devamlı bunu başa kakacaksan. Kaldı ki siz de faturaları falan ödüyormuşsunuz. Dediğiniz gibi işini garanti etmeden istifa etmesi de hoş değil. Kısaca bu evlilikten olmaz gibi

Çocuk yoksa kaç kurtul kızım, bu bildiğin seni sömürüyor. Allah bilir işinden kendi çıkmamış, çıkarılmış ve aldığı tazminatını bile senden saklıyor olabilir, yoksa bu zamanda kim işsiz kalmayı göze alır.

Siz bitmişsiniz de okeye dönüyorsunuz bacim

Benım sana tavsıyem evlılıgınden emin olmadan asla çocuk düşünme çocuk olunca her sey çıkmaza gırıyor.Ve kımse asla huyunu degıstırmez nasılsa oyle gıder.çocuk yapmadan evlılıgını surdur baktın olacak gıbı degıl bır gelecek görmüyorsun yollarını ayır.insan dünyaya bir kere geliyor onuda diledigi gibi yaşamalı kımsenın çekilmezligini çekmemeli net

Birbirinizle uzaktan yakından alakanız yok şekerim. Sen çikolata eşin hamsi.
Haa oturup konuşacaksın rahatsızlıklarını. Anlarsa ne âlâ anlamazsa kendi bilir
Aman çocuk falan yapma. Adam kesin ister elini kolunu bağlamak için

Ben hiçbir şeyi haketmiyor muyum ?
Hep mi birilerinin gönlü olsun…
Benim ne eksiğim var ?
Ben insan değil miyim?
Ben kimim’e kadar gider ….
Ayrıl….

Okurken sinir oldum Allah sabır versin inşallah çocuk konusunda acele etmeyin ben çok varlıklı bı ailede büyüdüm ama sonra iflas olunca eski varlığımız kalmadı çalışmaya başladım çalıştığım iş yerinde biriyle konuşmaya başladım o da böyleydi herşeyi aliyodum durumları iyi olduğu halde sigarasina kadar aliyodum sonradan görme ailesi bizim dengimiz değil diyip 3 yıl sonunda ayırdı mal varlıkları çok varmış gibi dengimiz değil dedi o yüzden oğluna para sigara veriyodum 3 yıl enayi yerine konuldum sonrada gözüm açıldı bitirdik o yüzden evlilik konusunda acele etmeyin gerçek yüzleri yavaş yavaş çıkıyor ortaya

Hoşgeldin yapay zeka iyi ki Türkiye de yasamiyorsun yoksa bu kafayla kucağına iki çocuk verip ömür boyu bütün USB girişlerini severlerdi senin
Hahaha gecen cem yilmaz gosterisinde, "Bizim millet bi alem 'yapay zeka mesleklerimizi ele geçirecek' diye tedirgin. Hangi meslekleri lan? Hangi meslekleri!?? Yapay zeka turkiyeye gelse belediyede tanidik adam arar" dedi baya güldüm :)))

En azindan sosyal açıdan başedemez, en azindan guzin ablaliligi kaptırmayiz ulan! Burda ne güne duruyoruz

Monetta niye ben alayım dedıgınde kocanıza benımde saygım kalmadı. Yenı evlenmış borç batagında kıme güvenerek işten çıktı. İçten içe sizin paranıza guvenmış. Züürtün kahrı malesef çekılmıyoe. Bu hem züürt hemde saygısız. Senın aldıgın egıtımle eşinin aldıgı egıtım aynı olamaz. Yani aynı yerlerden gecmedınız kı. Davul bıle dengı dengıne o kadar dogrukı. Allah bızlerı bıze uygun kişilerle bızı anlayan kısılerle denk getırsın. Ayrıca çocuk yapma lütfen.

2 ay paranı verme evı erkek gecındırır de sonra seyret olanları. Nasıl içinden bir pislik çıkıyor. Üzgünüm senın aılene guvenmış. Bılerek zengın kız avına cıkıolar. Yoksa bolelerı bıle nıkah kıymıo. Zengın avcısı bunlar. Esra eroldakı Müge ablıdakı dolandırıcıdan farkları yok. Kendılerının en ıyı versıyonunu gosterıp yalandan zengın avlıolar. Kadınların adı cıkmış para avcısı dıye erkekler tam bir avcı

Kuzum balık baştan kokar. Şuan için çocuk vs sakın yapma. Ailene durumu bildir en azından annene muhakkak söyle

Maddi manevi kar zarar hesaplaması yapın. Evliliğin sizi iki yönden de zenginleştirmesi gerekiyor. Anlattıklarınıza bakılırsa durum tam tersini gösteriyor. Her şerde bir hayr vardır. Yine de şerde ısrar etmeye gerek yok.

Vayyy tespit gibi tespit biz bunları nasıl düşünemedik andjd

ChatGbt, sen misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…