Büyük umutlarla evlendim ama sanırım pişmanım…

Ya bunların sayısı da artmış deli gibi. Konularda böyle okuyorum daha bilmediğimiz kaç erkek var bu şekilde Allah bilir. Gerçekten çok üzücü bir durum ya. Bi erkek nasıl kadına maddi manevi yüklenebilir? Dönemin ekonomik sorunlarını bahane edip kadınları sömürüyorlar resmen. Eskiden çalışmalarını sorun edenler şimdi çalışmayanları eleştiriyor üstüne parasını yiyip kadını borca sokuyor ama ev işlerinden hala kim sorumlu desen yine kadın... Çocukla en çok ilgilenen yine kadın... Bu evliliğin amacı erkeklerin eve hizmetçi tutması + bankamatik olarak kullanması oluyor. Küsen, trip atan, annesine giden, annesini her gün çağıran erkek.. Erkek diyorum ama tamamen rol icabı erkekler.

Normalde kimseye ayrıl demem. Ancak adam seni önemsemiyor. Sana şu an cenneti yaşatmalıydı maddi olmasa da manevi olarak. Sana para harcatmayı bırak el üstünde tutup seni en güzel şekilde yaşatmaya çalışırdı aşık olan bir adam? Sanırım aşık değil tamamen kullanma ev arkadaşlığı kafasında. İlerde çocukta olursa mutsuzluğa iyice sürüklenirsin. Yol yakından annenin yanına dön canım benim. Ya da kendi evine çık o eve aldığın eşyaları da al yanına. Seni gerçekten seven sahiplenen erkek bulacaksın bir gün

Çok uzun olmuş ama okuyabildiğim kadarı ile.. ilk akla gelen o kabarık borcun flört döneminde senin gözünü boyarken olduğu yönünde. Yani bunu senn maddi durumunu düşünerek yapmadı belki erkeklerde bi klasik ama öyle düşündüm açıkçası.. diğer meseleye gelince…
Yani erkekler, haklı ya da haksız, standartları konusunda çok tutarlılar. Yaş, statü, kapalı açık, bekaret durumu bile.. adamlar kriterlerini değiştirmiyor. Biz kadınlar ama çok duygusalız. Açıkçası standartınız baştan daha yüksek olmalıymış.. misal eskiden tesafüf sanırdım zengin erkek ya da kadın kendi gibi zenginle evleniyor ya, bunun en büyük sebeplerinden biri denk olsun ki neyimi sevdiği konusunda kafam karışmadın ilerde.. anlataldim umarım karışık oldu..
Genceciksiniz, ülke şartlarında şanslısınız da.. çekmezdim b n yerinizde olsa açıkçası..

kocan seninle hemen hemen ayni maasi aliyorsa bu paralar nereye gidiyor o zaman? Senin haberin olmadan devamli ailesine mi veriyor? Bir de kocan cok aileci ailem gelsin anam gelsin babam gelsin bu ne be cok itici cidden!

Anladigim kadariyla cocuk yok sizin kültürleriniz farkli bosanacaksan üstünde olan mal varliklarini annene ver bosanana kadar.

Bence bu adam sizi kullaniyor

Banada bildirim geliyor kendinizi üzmeyin suclamayinda olan olmuş ne yapacaksınız bu kararı verin sizin oarayla birikim yapar ilerde üzerine konar ben bilmem hayat bilir bilen bilir Bir mont bir ayakkabı kavgası niye yapıyor işten keyfi çıkan erkek misafir niye çağırıyor sürekli niye sürekli anasına gidiliyor niye bir kahve içmek çok görülüyor size niye evi siz hep silip süpürüp hizmet ediyorsunuz niye evde işte birtek sizin canınız çıkıyor onun gönlü olmayınca kusuyor neden niye niçin ??????? Sorun bunları kendinize lütfen iki sene daha çocuk yapmayın buna dikkat edin inanın Onuda siz finanse edersiniz.Eskidendi o zengin kız fakir erkek maddiyati geç manende mutlu degilsinizki farkında mısınız.Benim kızım olsanız ben bunları söylerdim yüzünüze karar senin derdim hayat senin şu an donebilirsin buradan yada zaten bence er yada geç döneceksin.Tek kal çocuksuz bir süre.Sakin evinizi ondan önceki mallarınızı satmayın yatırım vs için .Çocuk yok ayrilirsaniz 0 dan başlamak mümkün çocukla eksi bir oluyor iki çocukla eksi iki Kararı kendiniz verin ben terapiyede gitmeyin derim çünkü bu terapllik konu değil hem onun parasını da siz verirsiniz zaten malum ayakkabıya kadar ödemiyor.İyice düşünün taşının beyniniz ne diyorsa onu yapın

Ben öyle çok saftirik gördüm de ona yordum ama erkekler artık gayet gurursuz. Böyle de olabilir mantıklı

Davul bile dengi dengine dedikleri bu ama hata olan daha fazla vakit geçirmek için evlenmek zaten eşya alırken seni alıkoyduğunda sonra dediği anda konuyu kapatmalıydınız…. Allah kolaylık versin işin zor

Herife acayip kuruldum. Adam resmen kandirmis seni basiretsiz kiyafetsizin de teki nasil goremedinn… yas gectikce teyzeler gibi oluyorum eskiden kizardim boyle seylere ama eskilerin gercekten bi bildigi varmis davul bile dengi dengine…
Ben de bi ayar oldum yaaa
Bi sinirlendim falan

Aranızdaki sorunları maddiyat açısından açıklamışsınız hep ama sorununuz bir aile olamayışınız gibi görünüyor. Aile olduktan sonra eve kimin ne kadar para getirdiğinin önemi olmamalı. Eşlerden biri faturaları öder, diğeri kalan masraflarla ilgilenir. Aileden gördükleriniz çok farklı bile olsa günümüz ekonomisi bunu gerektiriyor.

Aile desteği olmadan ev kurmak çok zor bu konuda anlayış gösterebilmek çok önemli, mecburiyet bir nevi.

İlk bir yıl anlama-alışma süreci olarak ilerler standart ilişkilerde. Anlayıp anlaşılmak için de zamana ihtiyacınız var.

Eğer bu ilişkiye devam etmek istiyorsanız bu süreci iyi yönetip artık aile olduğunuzun farkına vararak ilerlemelisiniz.
Eğer istemiyorsanız en hızlı şekilde boşanmanız gerekir.

İki şekilde de sakın çocuk yapmayın. Çocuk koparılamayacak bir bağ olur boşansanız bile sorunlar yaşamaya devam edersiniz.

Kızlar da zengin koca peşinde maalesef gençlerde okuyan keriz akımı var şu dönem .zengin yere kapak atma derdindeler.
Erkekler kadınlardan da uyanık tek çocuksa evlenilir muhabbeti çok dönüyor.
Konu sahibiyle çok empati yaptım, benim kız gibi...Benimki daha çok küçük , lisede ama şimdiden " Piraye nin tek çocuğu, bilmemkimlerin tek torunu" fısıldaşmaları oluyor....O bilmemkimler de bizimkiler, malum bilim ve sanattaki başarılarıyla değil gayrimenkulleriyle meşhur, ne kastettikleri belli... Allah'ım sen koru çocuklarımızı

Son düzenleme:
Ben.birda.mont meselesine takıldım vallah hepsi ayrı mesele ama sen onun eşin niye mont almaz bence evin ihtiyacı oda eşin odeseymis evet sende yardımcı ol tabi calisiyorsun ama demekki sen calismazsan sana bir mont almiyacakmj yani onu merak ettim eğer çalışma saydın sana bir milont almiyacakmiydi evin ihtiyaçlarını almiyacakmiydi bununsizde sorgulayın herseyi ustlenmissiniz ona sorumluluk vermeniz gerekiyor evet kendisi düşünsün isterdiniz ama bazı erkekler kendileri düşünmüyorlar onlara düşünmelerini sagliyacaksin

Canım benim 34 yaşında iki uzun ilişki yaşayıp ilkinde ailelerin kavgası yüzünden nisanlanip düğüne bir ay kala ayrılmak zorunda kalan. İkincisinde ise narsist bir kişiye aşık olup nisanlanip herşeyi görmezden gelip düğüne bir ay kala terk edilen biri olarak yazıyorum sana. Hemen yolun basindayken dön. Boşanmalisin. Ailen arkanda durmayacak diye düşünme sen tek çocuk olduğunu yazmışsın. Ailen ne kadar baskıcı da olsa ailenden başkası yalan. Ve derdini en yakın arkadaşınla dahi paylaşma. Dik dur güçlü ol. Eşin ailesine bağımlı birisi ve seni en başından kandırmış. Acı ama gerçek ve sen bu gerçekleri gogusleyecek hem yaşta hem de maddi anlamda ayakta durabilecek birisin. Asla başkasını sevemem diye düşünme ve bunu kendine yapma. Sakın çocuk yapma ve hemen boşan. Sana süslü sözler söylemek isterdim ama söyleyemem. 34 yaşıma sadece iki ilişki sigdirdim ben. Ve her seferinde öz verimden yenildim. İlki gerçekten dört dörtlük biriydi her anlamada. Onu muaf tutuyorum ama ikinci kişi hayatimi karartti. Ben karadenizliyim o urfaliydi. Ben kültürü hiç ayristirici görmedim ama o hep kendini ayristirdi. Zerre kadar değer vermedi calismami istemedi kendisinin de bir suru borcu vardı ve ben asgari ücretle calisandim işten çıkarana kadar tabi. Asgari ücretle hem KYK borcumu ödeyip hem geçinip hem de benden iki üç kat fazla maaş alan adama para yardımında bulunuyordum. Nisanimda altınları almak için kredi çektim göstermelik takip ertesi gün gidip sattım. Düğün için eşyalı ev tutarız dedim o memurdu ve sürekli şehir değiştireceğimiz için eşyaya gerek yok yatak odasını da ailem alıyor ve diğer tüm ceyizim hazır sadece genel anlamda eşyalı ev tutarız altın da istemiyorum borç harç istemiyorum dedim. Anlaştık ama çalışmak konusunda ikna edemiyordum. Düğüne kadar çalışmama ikna ettim. Asrın hatası imiş hayatıma sokmak. Gezmeyi tozmayi giyimi kusami yeme içmeyi seven biri ama sadece kendi istekleri doğrultusunda. Mesela ben tatlı severim o çikolata dahi yemez. Mesela ben çorba severim adam çorba nedir bilmez içmez ve pişirilmesini de istemez. Sonradan fizigime dahi laf etti ve bunları zaman içinde görmemiştim. Seviyor muyum evet seviyorum ama olmadı. Terk etti gitti altı ay sonra geldi inandım güvendim yine aynı şeyler devam etti. Komşudaki amcadan bile kıskandı. Babam ve erkek kardeşim haricinde kuzenle dahi gorusmemi istemedi. Yani bayramda bayramlaşmak bile yasak. Neyse benim konu çok uzun. Sen sakın bir adım daha öteye gitme. Enerjini böyle biri için harcama. Aranızdaki beş yaş çok değil. Bu durum yaşla ilgili değil. Sendeki durum onun ailesine bağımlı olması. Yani gerek yok. Bu hayat uzun değil ve daha 26 yaşındasın kuzum ya. Sakın diyeyim kesinlikle uzatmamalisin. Ailen tavır koyacaktır sen buldun sen istedin diyecektir ama asla seni yildirmasin bunlar. El alem ne der diyecektir. Ailen benim babamla aynı çünkü tahmin ediyorum neler yaşadığını. Bundan sebep ailen tavır koysa bile net ve keskin ol. Onlardan kopma ama bir süre kendi hayatina bak sessizliğe bürün. Kimseye güvenme. Bu durum sonlanır sonlanmaz yeni bir ilişkiye adım atma. Kimseyi yara bandı olarak kullanma. Duygusal boşluğunda farklı şeyler yap. Spora yazıl yahut eve spor aleti al koşu bandı gibi YouTube videoları var oradan izle kendin de basarabilirsin. İçine kapanma ve dışarıya da çok açılma. Çünkü bir hatanin üzerine diğerinin içine dusmen de çok olası. Biraz uzun oldu ama keşke sesli özellik olsada uzun uzun anlatabilsem. Sakın canım sakın kendini bu adama mecbur hissetme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…