-
- Konu Sahibi kaybolmusanilar
onursuz gurursuz yaşamanın adı evliliği kurtarmak olmuş. Kırıp döken adamlara bir de cıvıldanacak. Çok haklısınızBöyle durumlarda gidip kocana sarılacakmışsın, öpecekmişsin, cııvıldayacakmışsın bak o zaman neler olurmuş...konu sahibi lütfen bu denileni uygular mısınız, ben de merak ediyorum ne olacak, gidin cıvıldayın bakalım kocanıza düzelecek mi evliliğiniz? Yapın bunu bu gece. Ama daha sonra buraya gelip 'kocaman cıvıldadım ama o beni itti, dövdü, küfretti, sokağa attı' derseniz onu yazan üyeyi burada bulamazsınız haberiniz olsun. Gidin cıvıldayın canım biraz, siz de yani!
Sonuna doğru hamileyim diyeceksin diye korka korka okudum.
Hazır bebek yokken hemen boşan. Bu işin sonu yok. Bir dönemmiş bitmiş. Senin sevgiye ve aileye ihtiyacın varmış, onun da başka sebepleri varmış. Olmamış işte, zorlama boşuna yoksa hayatın çekilmez olur. Bu dönemi kapat, diplomanla beraber yeni bir hayata başlangıç yap. Kimseye ihtiyacın yok, artık yetişkin bir kadınsın. İleride kendine uygun, seni mutlu edecek biriyle karşılaşırsın mutlaka.
Biliyorum canım öfkeni sinirini bende anlıyorum ben yaşadım bunu çünkü herşeyin farkındayım yol göstermenizi istiyorum sadeceTipik türk toplumu, dayağı ye otur aman.çok seviyorsun eşini anladım.öğretmenmişsin onsuzda yapabilirsin,sevgide bir yere kadar.
Canim biraz karışık yazmışsın bazı yerleri atlaya atlaya okudum. Esin tam bi odun. Onu unutmam imkansız diyip sonra şaka şaka nedir yani. Bence aşırı çocuk. Daha büyümemiş olgunluk sıfır. Keşke acele etmeseydiniz bazı şeyler için. Ama burda çokta kurtarılacak bir yuva yok gibi
Çok zor günler geöiriyorduk biliyorum bu avutmaca oluyor ama cidden sinir problemi var eşimin kendine hakim olamayıp pişman olup ağladıgı da.oldu. yavas yavas kavgaların sıklıgı ve dozu azaldı. Bilmiyorum napcamıo evlilikte şiddet ve küfür varsa hayır yok.
onursuz gurursuz yaşamanın adı evliliği kurtarmak olmuş. Kırıp döken adamlara bir de cıvıldanacak. Çok haklısınız
Nolur bana yardımcı olun yüreğime sığmıyor. Eski sevgili konusu uzun zamandır açılmıyor ama bunu düşünüp bide yaşadıklarım gelince aklıma katlanamıyorum. En son bana çok yanlış bi.insan için uğraşmışım.boşyere karaktersiz insanlar için uğraşmışım keşke en başta seni tanısaydım seni çok seviyorum gibi seyler söylediBizde esimle universite okurken evlendik aileeler arkamizdaydi buna ragmen zordu. Sizse tek basiniza kalmissiniz daha da zor Esin hayat mucadelesinden yorulmus yuku agir gelmis . Simdi sana dusen evlilgini kurtarmak istiyorsan o kizi dusunme bence esinin oona karsi duygusu yok. Sende kendini toparla is bulmaya calis . Silkelen bir. Esinin yaninda ol Sakin sakin konus hersey gusel olaacak biz birbirimizden kopmazsak de baktin tartisma cikacak odadan cik .
Amin inşallah hepimizin bitanemEm deli zamanlarda yapılanlar, alınan kararlar ve pişmanlıklar... Şimdi biz ne desek boş kararlı olman lazım. Hayatını geri kalanını nasıl geçirmek istediğin senin tercihin. Umarım hakkında hayırlısı olur.
Teşekkür ederim yol göstericek.birine okadar ihtiyacım var ki
Hadi diyelim bu adam iyi oldu,sana çok güzel günler yaşatıyor,senin içini şu kemirmicekmi hala onumu düşünüyor diye ömür boyu böyle yaşanmaz.Sonra bu adam yine şiddete devam etmeyeceği ne belli,eşinin hamurunda şiddet var bu degişmicek,ve o kadınında etkisi geçmemiş.Biliyorum canım öfkeni sinirini bende anlıyorum ben yaşadım bunu çünkü herşeyin farkındayım yol göstermenizi istiyorum sadece
Bunun sıkıntısını yaşadıgının farkındayım tam bir yıldır kaldıramadı evliliğimiz bunu ama üçüncü bir kişinin ihtimali beni maffediyoe kafasına takılması bile yetiyorBanada esinizin derdi maddiyat gibj geldi bence seviyor sizi siz sevgi gosterincede uzuluyor ama soyle dusunun erkekler daha maddiyatci oluyor bence ona onemli olanin birlikte huzurlu olmak oldugunu hissettirin konusun gercekten maddi sorunlar asilir asiliyor
Ve artik diger kizi kafanizdan atin bu adam sizi seviyor ama sanirim erkek olarak maddi anlamda yetememek agir geliyor onun icin bu konuda rahatlamasi lazim
Kari kocalikta yapin birbirinize maddi durum zor diye rafa kaldirmayin hepten