ya gerçekten allah razı olsun yorumlar beni çileden çıkardı hiç empati yok insanlarımızda bunu yaşayan 24 yaşında bi kadın demiyorlar derdimi açıkça dile getiriyorum ama o kadar ters kabaca yorum yapıyorlar ki hayretler içerisinde okuyorumİnsanlar başlarına gelmeden anlamaz bu kadar bu kadar sert ve tersleyerek yazmaları başlarına gelmedikleri içindir burada ki herkes bunları söyleyecektir ama çözüm üreterek devam etmen gerekiyor yada bir kaybetme korkusu vermen gerekiyor belki de senin onu bırakmicağının rahatlığında olarak kullanmaya devam ediyor
- çevresinde içen çok var maalesef kurtaramıyorum onlardan eşim uzaklaşsa onlar bırakmıyor peşini 10 yaşındandır bunların içinde büyümüş birisi ailesi kötü davranmış destekçi olmamış sokaklarda büyümüş bizde onunla o 16 yaşındayken tanıştık şuan yaş 26 ben o zamanlar da çocuktum nerden bileyim ama bana karşı hiç kötü birşeyi olmadı evlendikten 2 sene sonra öğrendim o zamanlar da anne ve babasını 1 sene arayla kaybetmişti o ara çok içti ama dedim ya o zamanda zararı kendine kaçak göçek işte içmeye çalışırdı ben öğrendikten sonra istersen benden ayrılabilirsin ama benim sonum sende olmazsan hayatımda sokaklarda o yerde yatanlar gibi demişti ben öyle bırakamadım bana yıllarca evet yalan söyledi fakat hala sevdiğim adamdı öyle görmek istemiyordum bırakamzdım kötü olsun istemem boşansam dahi neyse bana içmicem dedi 5 ay kadar uzak kaldı içmedi sonra çevresi bunlara tekrar bulaştırdı ama o zaman bile kontrollü yapıyordu sırf bırakabilmesi için üstüne gitmiyordum kavga ediyorduk evet ama üstüne gitmem onu daha çok iteceği için daha ılımlı ama mantıklı hareket etmeye çalışıyordum tabi bunların üzerine 4 ay önce trafik kazası geçirdi bacak kırıldı platin atıldı evde 4 ay kadar da yatmak zorunda kaldı ve işine gidemedi parası fazlasıyla kesildi çevrede destek yok kimse umursamadı iş yerinden kovulma tehlikesi yaşadı hala da yaşıyor askeriye ortamı beni sürekli ezikliyorlar küçümsüyorlar dedi tabi bunların hepsiyle beraber duygusal boşluk mu iten bilmiyorum çünkü ben bunları kullanmasına sebep demiyorum kullanmakta haklı asla demiyorum neler yaşayan insanlar var sapasağlam
- burdaki insanlar boşan senden anne olmaz bilmem ne ölün mü çıksın vs vs vs mantıklı konuşan yok hepsi yargılama peşinde diyorum ki korkuyorum ama kendimden beceremem destekçim yok eşiimi seviyorum ve birgün boşanacaksam dahi o bunu bırakmış olsun istiyorum çünkü benim çocukluğum varlığım yokluğum eşim ben onunla öğrenciyken ailem destek olmazken öğrenci haliyle bana bakardı para getirirdi beraber çalışırdık bayram şekeri tezgahı açardık 20 tl kazanabilmek için insanlar merhametten o kadar uzak ki maalesef benciller hep ben olmuyor evet ben yıpranıyorum yoruldum bu yaşımda bununla uğraşmaktan fakat güvencem yok nasıl geçinirim korkusu olması çok normal ve en önemlisi eşimi hala seviyorum umarım kendimi anlatabilmişmdir