Bu evliliği bitirmeli miyim?

O da buna benzer birşwyler söylemişti ilişkisi için ama bilmiyorumbunu evliliğimizde gündemebir kaç defa gündeöegetirmesi beni kahretti. Psikolojik olarak çokbüyük bi baskıaltındayımdoğrukarar veremiyorum

Esin kusura bakma ama süzme salak. Kendi elleriyle rezil ettigi evliliginde nasil huzur bulmayi düşünüyor. Halbuki mutlu olsaniz eskiler aklina gelir mi hic. Hangi kadın olsa takar esi sozunu ettiyse. Bu kafayla kimle evlense mutlu olmaz bu ama sen olursun.

O el bir kere kalktimi hayatta inmez. Ve gittikce siddet dozu artar. Bu evlilikten hayir gelmez.

Ahh bekara karı boşamak ne kolay... Burada sizin herşeyi karşınıza alarak kurduğunuz topladığınız yuvaya tek kelime yazıyor insanlar: Boşan. Yapma tutun evliliğine. Adamın aklı kadında değil bunu kendi kendine saplantı hal,ne getirmişsin kurtul bundan. İş bul çalışıyorsan boş vakitlerinde yapabileceğin ek iş bul tutumlu ol ve para biriktir bu eşinin sıkıntıarını giderecektir.
Evliliğimi nasıl kurtarıcam diyorsun git sarıl öp kocam de etrafında cıvılda bak neler oluyor.

Ve son olarak senin bizim gözümüze kastın mı var? Aralara paragraf ve bu cümle sayısının yarısıyla derdini anlatabilirdin...
Hayatta mutluluklar dilerim

Yarısına kadar okudum. Şiddet ve küfür varmış. Sevip sevmedigi belli değil, eski sevgilisiyle ilgili şakalar(!) yaptığına göre kaybetme korkusu yok + müthiş dengesiz bı adam. Sorunuza cevabım evet. En azından çocuk dusunmeyin her şey düzeltmede.

Evet kaybetme korkusu yok çok kolay rest çekebiliyor sonunu düşünmeden napmam gerektiğini.bilmeden hüngür hünfür ağloyorum bende. Asıl meselemiz ben ona o korkuyu yaşatmadım.çok rahat oldugu için sürekli baskım

Teşekkür ederim yol göstericek.birine okadar ihtiyacım var ki

Genç yaşta evlilik zor oluyor ilişki zor yerine oturuyor bir 3-5 yılı buluyor ben sabredin diye düşünüyorum onun da okulu bitsin meslek sahibi olsun maddi sıkıntı çekmek evlilikleri çok yıpratıyor

Eşinizin o kızı artık sevdiğini düşünmüyorum belki de vicdan azabı çekiyordur aldattığı için ama onunla evlense de mutlu olamazdı diye düşünüyorum boşuna geçmişi kurcalamaya gerek Yok geçmişi geçmişte bırakın bir de o meseleyi siz hiç açmayın eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın yani

Ben düzeleceğinizi düşünüyorum

Bende hayata senin gibi toz pembe bakanlardanim birbirimize karşı sevgi ve saygılı olalım da varsın durumumuz sıkıntılı olsun 5 Ay sure eşim çalışmadı şirket istifa kabul etmedi çıkışta vermedi ama para da vermedi bu süre içinde evet çok zorluk yaşadık cinsel anlamda çok uzaklaştık özellikle ben çünkü çok takan biriyim borcu harcı ama kendimi yipratmisim diyorum şimdi işleri iyi borçlar ödeniyor ama hayatımdan 5 mutsuz ay gitti degermiydi üzülmeye hayır eşini seviyorsan konuşmayı dene lütfen sen elinden geleni yap gerisini mevlaya bırak baktın ki şiddet devam ediyor bosanmaktan başka çözüm yok malesef

Bizde esimle universite okurken evlendik aileeler arkamizdaydi buna ragmen zordu. Sizse tek basiniza kalmissiniz daha da zor Esin hayat mucadelesinden yorulmus yuku agir gelmis . Simdi sana dusen evlilgini kurtarmak istiyorsan o kizi dusunme bence esinin oona karsi duygusu yok. Sende kendini toparla is bulmaya calis . Silkelen bir. Esinin yaninda ol Sakin sakin konus hersey gusel olaacak biz birbirimizden kopmazsak de baktin tartisma cikacak odadan cik .

Sen kendini nasıl görüyorsan çevrendeki insanlar da seni öyle algılarlar bunu hic unutma. Kendine özen göstererek başka olaya. Evini bi güzel temizle bu güzel duş al. Biraz makyaj yap. Aksam güzel bi sofra hazırla . Sonra kendine oyalanacak aktiviteler bul. Maydanoz ek, ağaç dik. Biraz kendinle yalnız kal. Sonra bu süreçte anne ve babanla görüşmeni tavsiye ediyorum. Kötü halinle değil elbette kendini biraz iyi hisset ve onları ziyaret et.

Kurtuluşun kocanda değil kendinde. Sen mutlu olursan evliliğin kurtulur. Sen mutsuzsan kocanı da mutlu edemezsin. Bak esin mutsuz seni mutlu edemiyor. Böyle düşün. Eşin de mutsuz birlikte ayağa kalkmaya çalışacaksınız ama sen güçlü ol ayağa kalk ve yeni bir başlangıç yap.

Seni çok iyi anlıyorum . Bazen ben de boyle dibe çöktüğümu hissediyorum ve hemen evimi temizleyip süslenip dışarı çıkıyorum. Eve geldigimde yeni bir başlangıç için kendimde güç buluyorum

daha tam hayata atılmadan omuzlarınıza evlilik gibi çok ağır bir sorumluluk almışsınız. bu da size fazla yük olmuş ve kaldıramıyorsunuz belli ki bunun için de birbirinizi yiyorsunuz

bencede bu hayat bu şekilde yürümez ileride önüne daha iyileri çıkar daha çok gençsin. Elinde hali hazır diploman var çalışııyorsunda kendine yeni tertemiz sayfa aç . Hakaret küfür şiddet öfke varsa zaten o evlilik bitmiş demektir. allah yardımcın olsun iyi düşün karar ver kendine güven .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…