Ayrılık

2 yıldır ailesiyle görüşmeyen eşiniz eve sarhoş halde geliyor. Emin misiniz ailesinin evine gittiğinden? Bunu nasıl öğrendiniz

2 yıldır ailesiyle görüşmeyen eşiniz eve sarhoş halde geliyor. Emin misiniz ailesinin evine gittiğinden? Bunu nasıl öğrendiniz?
Ablası aradı ertesi gün beni burdaydı biraz içti vs dedi hatta evin önüne ben getirdim dedi

Sizi istemiyorlar belli ki.
Neden?
İki sene olmuş hala böyle olması da değişik
Evet böyle olmasını istemezdim ama oldu emeklerime çok üzülüyorum inanın ki tüm zorluklardan geçtim maddi ve manevi ama onun elini hiç bırakmadım

Evet böyle olmasını istemezdim ama oldu emeklerime çok üzülüyorum inanın ki tüm zorluklardan geçtim maddi ve manevi ama onun elini hiç bırakmadım
Demek ki eşiniz değecek biri değilmiş.
Evet çok zor bir durum ama çocuk olsaydı daha kötüydü. Başından anlamışsınız

Demek ki eşiniz değecek biri değilmiş.
Evet çok zor bir durum ama çocuk olsaydı daha kötüydü. Başından anlamışsınız
Maalesef hatta ona şunuda sordum madem ailenle görüşmek istiyordun ben sana dediğimde niye kabul etmiyordun dedim o an öyle gerekiyordu şimdi böyle diyor

Hatta bu durumlardan sonra ailesinin yanına gittim onlarda biz konuşacağız dediler ama değişen bişey olmadı
Ailenin yaptığı çirkin.
Ne geçti ki bu kadar istemiyorlar sizi.
Artık evlenmişsiniz. Saygı duymalıydılar.
Bazı aileler böyle oluyor, ama eşiniz de arkanızda duramamış. Eşte de iş yokmuş. Ondan böyle bir aile ve eşten kurtuldunuz. O şekilde bakın olaya

Ailesi ile nişandan sonra görüşmedik. Eşim istemedi onlar zaten her işi yokuşa sürer dedi ben herşeyi kendim yapacağım bana destek olurmusun dedi bende evet olurum ama kimseye sırt dönmek istemem dedim hatta karşı tarafla iletişim kurmaya çalıştım ama olmadı annem dayılarım akrabalarım eşime ailesi ile konuşması onlardan kopmaması gerektiğini defalarca dile getirdi ama kendisi istemedi bizde kendi imkanlarımızla yuvamızı kurduk 2 yıl çok sıkıntı çektik tam herşey bitti derken bir kavgadan buralara geldik
Diyorsunuz ki herseyi toparladik, incir cekirdegini doldurmayacak meseleden dolayi boşanıyoruz.

O halde suphelenmeniz gereken baska konular var bana kalirsa.

Yani soru sahibi bana kalırsa elle tutulur olaylar gibi gelmedi. Niye ailesinin yanına sizden habersiz gitmiş? orada sarhoş olacak kadar niye içmiş?
Eşinizin sadakatinden yana şüpheniz var mı?

Back
X