Bu evliliği bitirmeli miyim?

Sen bu adama asik degilsin , ailesiz buyumenin verdigi sefkat ihtiyacini karsilamis arkadasliginiz , korkuyorsun yanliz kalmaya ama sen güçlü bir kadinsin keske farkina varsan da cikip gitsen kendine yeni bir hayat kursan ve senin degerini bilen biri ciksa karsina

Kimse kimseyi yarabandı gibi kullanacak diye ailesini karşısına almaz. Hele de bu kadar maddi sıkıntıyı, hem çalışıp hem okumaya hiç göze almaz..
Bence diğer kızı unutun.
Evlilik devam eder etmez onu bilmiyorum. Siz kız düşüncesini kafanızdan çıkarınca umut görüyor musunuz?
Bence bir süre kendinize yoğunlaşın. Önce kendinizi onarın. Aynaya baktığınızda mutlu olacak hale bir gelin... bu süreçte isterseniz ev arkadaşı gibi takılın... hassas konuları açmayın, canınızı sıkmayın.
Kaybınız için de üzüldüm ama her şeyin hayırlısı. Yaşınız daha çok genç. Hele de hayatınız bunladar sallantılı iken daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim...

Ah be güzelim, okudukça içime sıkıntı bastı.
Öncelikle bir yuvayı bitir demek haddime değil, ama Allah biliyor en azından hamile olmamana sevindim.
Eşiniz unutamamış o kızı bu apaçık belli. Ama yine de şans ver bu evliliğe.
Şöyle ki, önce kendime deger ver ve saygı duy. Sen daha kendine bunu yapmazken elin adamından bekleme. Asırı para dök, alışveriş yap demiyorum. Sendeki ufacık bir olumlu değişiklik güzelce yansıyacak ilişkinize bence.
Konusun, konusarak anlaşın. İçinize atmayın.
Ve lütfen korunun, sorunlarınızı halledene kadar bebek en son sıranız olsun
Allaj yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısı olsun

Once kendine bakmakla basla ise.. o aldigin kilolari ver,kendine acimaktan vazgec.
Elini kaldirdiriyor mu hala? Eger oyleyse at tekmeyi kicina.
Cok gencsin, sakin bebek dusunme, durumunuzun ustune tuy dikersin, asil ozaman mahvolursun.. cocukla ortada kalsan ayakta durabilecek misin? Sahip cikan olcak mi? Hayir dimi.. ozaman bebek sakin dusunme.

Bende buna hayret ediyorum ya ben cok bencilim yada siz kendinize hic acımiyosunuz bu cok sacma.
Ya beni sevmeyen insana ben asik olamam adam beni sevsin ki bende onu seveyim.

Bence sizin en büyük probleminiz maddi sorunlar. Çok büyük bir stres getirmiş hem eşine hem de sana. Eşin üzerindeki yükün acısını senden çıkarıyor. Önce bu problemin üstesinden gelin, baktınız hala yoluna girmedi bir şeyler sonra kararınızı verirsiniz.

Anne babadan yoksun büyüyüp böyle bi evlilik yapmanız kötü şans olmuş ;( üzüldüm sizin için ama herşeyden önce güçlü durmalısınız. Siz kendinize değer vermezseniz, kimse vermez..

Eşinizin psikolojisi baya bozuk, sizin de ruh halinizi baya bozmuş. bi terapiste gitseniz önce düzeltmek için. Baktınız olmuyor kendinize de eziyet etmenize gerek yok, ayrılır herşeye sıfırdan başlayabilirsiniz.

Bebek düşünmyoruz zaten bir kaç aydır ev arkadaşından farksızdık. Biranlık planlanmadık birşeydi gitti zaten bebeğim. Şuan zaten iki ev arkadaşı gibiyiz aramızda hassas hiç bir durum yok. Okul ve geçim sıkıntısını düşündüğünden sürekli bize dair hiç bir şey konuşulmuyor aramızda. Geçen gün öptüm mesela onu bir süre cinsellik yaşamayalım dedi. Seni sevdiğim için öpüyorum aklıma cinsellik geldiği için değil dedim durdu on beş dakka sonra özür dilerim aşkım senin hakkın değil mi sevgini göstermek istediğin gibi davran diyor. Çok umutsuzum yaşadıgımız şey bir evlilikten ziyade ev arladaşlığından ibaret. Birbirimizle yaşadıgımız hiç güzel bir anı yok. Kuru bir nikah iki odalı bir ev hepsi yeterdi sevgisinden emin olsydım. Ilk başlar hiç böyle değildi sevgiliyken herşey toz pembeydi. Evlenince dank etmişçesine herşey başladı. Şuan şiddet yok. 2-3 aydır. Bir daha asla seni evdende kovmayacagızm dedi. Sen olmazsan benim derim beş para etmez sen çok iyi birissin sana kıyamıyorum diyor. Bizimkisi aşk değil evliliğimizin ilk başlarında cinsel hayatımız vardı ama 3-4 aydır o da yok. Birbirimize aşık değilde yorgun gibiyiz. Beni hiç sevmemiş olmasını düşünmek beni kahreden. Gerçekten düşünüyorum hayatımızı yoluna koyalım derken hiç güzel bir anımız olmamış bizden çok o kız konuşulmuş gibi. Onun hayatımızda gölge gibi bizimle oldugunu hala eşimin aklında oldugunu düşünüyorum ama hiç bir bulgu yakalamadım. Telefonunda vs. Sadece söylediklerinden. Kendimi hiç olarak hissediyorum

Evet eşimdw sürekli bunu dile getiriyor ama mümkün değilmi bütün bunlar içerisinde mutlulugu bulabilmek. Bana yaşattıklarını düşündükçe kahroluyorum. Ben mi çok toz pembe bakıyorum yoksa hayat mı böyle

Takmışsın o kıza.Sizin şu andaki en büyük probleminiz o kız değil.Sanki kız plmasa herşey güllük gülistanlık gibi

ifade ediyorsun.

Bi silkelen sen önce.Kendine gel.Mezun olmuşsun.Ne okudun?

Bir iş bul.Evli olmak demek hayatın içinden çekilmek demek değil.

Hayata karış önce.Sonra gerisi kendiliğinden gelir.

Kız falanda hikaye geç onu.Herkesin vardır hayatında ilk aşkı ve yaşadıkça hatırlanır.Bu aklıın onda

olduğunu göstermez.

Siddeti cok önemsemediğinizi düşündüğüm icin onu geçiyorum.. siz sindirmissiniz zaten onu..

Ailesini karşısına almıs, birsürü maddi sıkıntı icine girmis bir de ustunebokul stresi iş stresi... sizi sevmeyen adam bunlari göze almazdı. Diger kızı sevdigini falan zannetmiyorum ben. Bence sizi seviyor ama sırtındaki yük ona cok zor geliyor.

Bakın siz aileniz olmamaya alışmışsınız ama o daha yeni yeni yüzleşiyor bununla. Bunu hazmetmek zor.

Sonra geçim derdi, en sabırlı insanı bile mahveder.. kolay degil hic

Siz o yüzden kendinize bakın. Diyete baslayın 2 ayda verirsiniz dikkat ederseniz eger. Ekmek yemeyin, tatlıyı azaltın, bol bol su ve Yürüyüş sizin sorununuzu çözer bence.

Cildiniz kuru degilse de aktardan bikac liralık bi kil alın haftada 1 yapin onu size kendinizi bakımlı hissettirecek eminim.

Ama cidden o kızı düşündügünü hic sanmıyorum, siz de gündeme getirmeyin kızı hiç.

Kufur ve siddet oldu diyorsun.aklinda supheler var.belki sende aile ozlemi ile bir anda evlendin ama daha cok.kucuksun.okulunu bitirip ayaklarinin uzerinde durup gercekten sevip sevildigin mantikli 1 evlilik.birliktelik yasayabilirsin.birde cocugun olursa cok daha zor olacak.
Bilmiyorum üzüldüm ve lutfen iyi dusun dogru karar ver.

Bende bu kadar olayı peşpeşe yaşayınca zaten problemli bir insandım iyice takıntılı oldum. Gerçeği göremiyorum yaşadıklarımızı hazmedemiyorum. Onu seviyorum bi yerlerde onunda beni sevdiğini biliyorum. Ama kaldıramadık ikimizde bundan dolayı geçmişi cazip gelip onu hatırlamıs olabilir ilk başlarda. Ikimizde evlilik nedir bilmiyoruz sıfırdan başladık çok bocaladık birbirimize tutumamadk. Bu durumdan sıyrılmamız lazım. Ya çok güzel bi.hikayemiz olucak ya da bu evlilik biticek. Ama güzel bi hikayemiz olsun istiyorum. Aşkla baksın bana istiyorum herşeyi toparlıcak güç var bi yerlerde bende hissediyorum ama zihnim çok bulanık kimsem de yok . Okulla ugraştım. Evlenince arkadaş çevremi kaybettim. Bütün bunları konuscak bi kız arkadaşım yok.destek alacagım yol gmsterecek kimsem yok. Bana yol gösterin lütfen.öğretmeniz ikimizde. Mesleğimizi soranlar olmus ondan

Çok teşekkür ederim yol gösterdiğiniz için yardımcı olmaya çalıştıgınız için

Doğruyu yanlışıseçemiyorum

Çok fazla takımtıyaptımbenbu meseleyi atlatamıyorum bitanem

Kizi sevseydi aldatmazdi ki. Terkedildigi icin egosu zarar görmüş. Yanindayken kiymet bilmeyen bi erkek iste. Sen bunu terket kopegin olur muhtemelen. Üzdü bu konu beni hala nesini seviyorsun ki. Seni ne kadar aşağı çektiğini ben burdan hissettim. Bu kadar kasvetli bi evlilige katlanmak icin hicbir sebep yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…