- 4 Ağustos 2013
- 44
- 30
-
- Konu Sahibi kaybolmusanilar
Bende buna hayret ediyorum ya ben cok bencilim yada siz kendinize hic acımiyosunuz bu cok sacma.Eşime aşığım ama onun bana aşık olmadıgı şüphesiyle yaşamak ve bana karşı sürekli hakaret kötü davranışla dönüş yapması yaşadıgımız şiddet ve evliliğimizin hiç yolunda gitmiş olmaması beni bu evliliğe karşı düşündürüyor.kendim gibi ailesiz bir çocuk dünyaya getirmek istemiyorum belki bu yüzden bıraktı beni bebeğim
Bende buna hayret ediyorum ya ben cok bencilim yada siz kendinize hic acımiyosunuz bu cok sacma.
Ya beni sevmeyen insana ben asik olamam adam beni sevsin ki bende onu seveyim.
Evet eşimdw sürekli bunu dile getiriyor ama mümkün değilmi bütün bunlar içerisinde mutlulugu bulabilmek. Bana yaşattıklarını düşündükçe kahroluyorum. Ben mi çok toz pembe bakıyorum yoksa hayat mı böyleBence sizin en büyük probleminiz maddi sorunlar. Çok büyük bir stres getirmiş hem eşine hem de sana. Eşin üzerindeki yükün acısını senden çıkarıyor. Önce bu problemin üstesinden gelin, baktınız hala yoluna girmedi bir şeyler sonra kararınızı verirsiniz.
Çok teşekkür ederim yol gösterdiğiniz için yardımcı olmaya çalıştıgınız içinSiddeti cok önemsemediğinizi düşündüğüm icin onu geçiyorum.. siz sindirmissiniz zaten onu..
Ailesini karşısına almıs, birsürü maddi sıkıntı icine girmis bir de ustunebokul stresi iş stresi... sizi sevmeyen adam bunlari göze almazdı. Diger kızı sevdigini falan zannetmiyorum ben. Bence sizi seviyor ama sırtındaki yük ona cok zor geliyor.
Bakın siz aileniz olmamaya alışmışsınız ama o daha yeni yeni yüzleşiyor bununla. Bunu hazmetmek zor.
Sonra geçim derdi, en sabırlı insanı bile mahveder.. kolay degil hic
Siz o yüzden kendinize bakın. Diyete baslayın 2 ayda verirsiniz dikkat ederseniz eger. Ekmek yemeyin, tatlıyı azaltın, bol bol su ve Yürüyüş sizin sorununuzu çözer bence.
Cildiniz kuru degilse de aktardan bikac liralık bi kil alın haftada 1 yapin onu size kendinizi bakımlı hissettirecek eminim.
Ama cidden o kızı düşündügünü hic sanmıyorum, siz de gündeme getirmeyin kızı hiç.
Doğruyu yanlışıseçemiyorumKufur ve siddet oldu diyorsun.aklinda supheler var.belki sende aile ozlemi ile bir anda evlendin ama daha cok.kucuksun.okulunu bitirip ayaklarinin uzerinde durup gercekten sevip sevildigin mantikli 1 evlilik.birliktelik yasayabilirsin.birde cocugun olursa cok daha zor olacak.
Bilmiyorum üzüldüm ve lutfen iyi dusun dogru karar ver.
Çok fazla takımtıyaptımbenbu meseleyi atlatamıyorum bitanemTakmışsın o kıza.Sizin şu andaki en büyük probleminiz o kız değil.Sanki kız plmasa herşey güllük gülistanlık gibi
ifade ediyorsun.
Bi silkelen sen önce.Kendine gel.Mezun olmuşsun.Ne okudun?
Bir iş bul.Evli olmak demek hayatın içinden çekilmek demek değil.
Hayata karış önce.Sonra gerisi kendiliğinden gelir.
Kız falanda hikaye geç onu.Herkesin vardır hayatında ilk aşkı ve yaşadıkça hatırlanır.Bu aklıın onda
olduğunu göstermez.
Evliliğimi kurtarmaknistiyorum bir yandan nasıl yapcagımı bilmiyorum.Uffff çok zor bir durum ya Allah yardımcınız olsun gerçekten.. öncelikle Kendinizi toparlamayı deneyin ikinizinde ruh hali iyi degil.. evliliğiniz kurtarma yoluna gidin, baktınız olmuyor zorlamaya yıpranmaya gerek yok