Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bir adamın kendine göre çevresi olur. Ne kadar yüksek kariyer o kadar üst kariyerli insan tanıma fırsatı demek ki bu da senin ilgi alanına almaması normal demek.
Gerçek hayat dizilerde ki gibi değil ki patron asistanına aşık olsun.
Hee benim eski iş yerimde oldu. Kız sıradan işçi idi. ( Ailesi de problemli bir aile idi) Ama fabrikanın ortağının oğlu kıza aşık oldu. Kızla şu an nişanlı. Ama kızın özelliği ne dersen güzel olması. Bir de kendi halinde biri. Yani samimi bir kızdı. Herkes olmaz bu iş dedi. Kimse uygun görmedi. Ama oldu. Ama oğlanın uçan kaçan kariyeri yoktu. Tamam makine müh okumuştu ama onun dışında şirkete gelip çalışan biri idi. Yaşı da kızla yaşıttı. Çok gençti yani. Yani ciddi düşünenler pek beklemek istemiyor.
Oğlan instadan kıza yazmış yani. Diyeceğim o ki erkek ister. İsterse de alır.

Ben dış ilişkiler uzmanıyım. Kusura bakma 4 tane farklı dil olunca, ve sürekli farklı dillerde yazışma ve mailleşme yapılınca ister istemez bazı yazım kuralları karışıyor.
Ulan gene eziklendik ya :KK42:35 yaşında fiziği güzelliği gayet yerinde 4 dil bilen hatun adamın 1.5 senedir ilgisini çekememiş kk ya konu açmış 🥺

Peki neden

Peki sen neden öfkelisin? Anlatsana biraz
Arkadaşım kimse sana öfkeli değil sana gerçekleri yazıyoruz adam senle ilgilenmiyor diyoruz diye sen öfkelisin başından beri bu özelliklerinin bir işe yaramadığını zaten seni çekici bulsa en başından bulacağını demek istedik ama sen yok öyleyim yok böyleyim ee neden elde edemedin o zaman

Böyle bir adamın kendine göre çevresi olur. Ne kadar yüksek kariyer o kadar üst kariyerli insan tanıma fırsatı demek ki bu da senin ilgi alanına almaması normal demek.
Gerçek hayat dizilerde ki gibi değil ki patron asistanına aşık olsun.
Hee benim eski iş yerimde oldu. Kız sıradan işçi idi. ( Ailesi de problemli bir aile idi) Ama fabrikanın ortağının oğlu kıza aşık oldu. Kızla şu an nişanlı. Ama kızın özelliği ne dersen güzel olması. Bir de kendi halinde biri. Yani samimi bir kızdı. Herkes olmaz bu iş dedi. Kimse uygun görmedi. Ama oldu. Ama oğlanın uçan kaçan kariyeri yoktu. Tamam makine müh okumuştu ama onun dışında şirkete gelip çalışan biri idi. Yaşı da kızla yaşıttı. Çok gençti yani. Yani ciddi düşünenler pek beklemek istemiyor.
Oğlan instadan kıza yazmış yani. Diyeceğim o ki erkek ister. İsterse de alır.
İşte canım anlatmaya çalıştığım konu bu. Ben hiç adım atmadım diye içim içimi yemesin ileride bir gün pişman olmayayım diye adım atmak istedim. Yani bu adımı atmadan sonucu göremez bilemezdim ki. Şimdi en azından olsa da olmasa da artık bir sonuç olacak ortada

Aa öyle deme, sen her konuda uzmansın. Adam düşürme uzmanı lütfen kendini eksik hissetme. Senin auran yeter canım benim
O işleri 18 yıl önce bıraktım zirvede yavrum sen rahat ol ben zaten ilgi çekmek istemediğim halde fazlasıyla ilgi çeken biriyim ama beni ilgilendirmiyorlar çünkü evli barklı bir kadınım :KK66:

Bir örnek daha vermek istiyorum. Benim çocukluk arkadaşım var yeni evlendi. 36 yaşında. Hiç erkek peşinden koşan bir top olmadı. Hep hayatına bakan ,kendi yaşam stilini başkası için değiştirmeyen, işinde gücünde biri. Görüşmek isteyenler oldu ama anlaşamadı. Şu an ki çalıştığı iş yerinden biri çok ısrar etmiş. Görüşmek istemiş. Arkadaşım kriterlerine uygun değil diye önce reddetmiş. Ama adam bir şekilde ikna etmiş. İnandırmış kendini. Biraz araştırma yaptılar. Ailesi de iyi bir aile imiş. Evlendi. Şu an çok mutlu.
Yani erkeğin her daim koşan olması lazım. 36 yaşında da olsa ah vah etmedi. Ne istediğini bilmek de önemli.

Peki neden

Peki sen neden öfkelisin? Anlatsana biraz
ben öfkeli değilim ama senin kendini düşürdüğün durumdan biraz rahatsız oldum
1.5 senedir takılmış kalmışsın hiçbir adım atmak yok, sürekli başka insanlardan haber alma şeklinde yaşamış gitmişsin
eğer bahsettiğin yazışma gerçekse ki inşallah değildir onu kafandan sallamışsındır
ama gerçekse adama açık açık beraber gidelim demene rağmen seni reddetmesi ve senin yemek diye adama yapışman, ona da cevap olarak ailemin yanındayım (2. reddediş aslında ama neyse) ama hadi çarşamba bi yemek yeriz ayakları yapmış
bak tatlım bir insanın gururlu olması çok değerlidir
herkesin kendi değerinin farkında olması lazım
reddedilmek her insanın başına gelebilir ama reddeden insana da yemek borcun var diye yapışmak kendini zorla yemeğe çıkarttırmak hoş gözükmüyor buradan bakınca
bu durumlara düşürme kendini
kendin hakkında verdiğin bilgileri doğruysa sen de kariyer sahibi bir kadınsın
seçici olabilirsin, birini çok beğenebilirsin, çok isteyebilirsin bunlar garip şeyler değil
ama hemcinslerimin sırf evlilik uğruna gururunu ayaklar altına alması, reddi yemesine rağmen devam edip ikinci kez reddedilmesi falan
yani kendinize şu muameleyi yaptırmayın demek istiyorum.

ben öfkeli değilim ama senin kendini düşürdüğün durumdan biraz rahatsız oldum
1.5 senedir takılmış kalmışsın hiçbir adım atmak yok, sürekli başka insanlardan haber alma şeklinde yaşamış gitmişsin
eğer bahsettiğin yazışma gerçekse ki inşallah değildir onu kafandan sallamışsındır
ama gerçekse adama açık açık beraber gidelim demene rağmen seni reddetmesi ve senin yemek diye adama yapışman, ona da cevap olarak ailemin yanındayım (2. reddediş aslında ama neyse) ama hadi çarşamba bi yemek yeriz ayakları yapmış
bak tatlım bir insanın gururlu olması çok değerlidir
herkesin kendi değerinin farkında olması lazım
reddedilmek her insanın başına gelebilir ama reddeden insana da yemek borcun var diye yapışmak kendini zorla yemeğe çıkarttırmak hoş gözükmüyor buradan bakınca
bu durumlara düşürme kendini
kendin hakkında verdiğin bilgileri doğruysa sen de kariyer sahibi bir kadınsın
seçici olabilirsin, birini çok beğenebilirsin, çok isteyebilirsin bunlar garip şeyler değil
ama hemcinslerimin sırf evlilik uğruna gururunu ayaklar altına alması, reddi yemesine rağmen devam edip ikinci kez reddedilmesi falan
yani kendinize şu muameleyi yaptırmayın demek istiyorum.
Onun hakkında da kendi hakkımda da yazdıklarımın tamamı doğru bilgidir.
Ben mesajlaşma da aleni bir reddedilme göremiyorum. Mesajlaşmayı da tekrar okudum. Aleni bir reddetme göremedim.
Gurursuz olmadım, olmam da. Sadece içimdeki kafamdaki soru işaretlerini elemem gerekiyordu ve bu yönde bir adım attım. Çarşamba gün eğer plan değişikliği olmazsa o yemekte zaten ben sorularıma cevap bulcam. Ha Çarşamba yemek organizasyonu olmazsa da sorularıma cevap bulmuş olcam. Hepsi bu

Onun hakkında da kendi hakkımda da yazdıklarımın tamamı doğru bilgidir.
Ben mesajlaşma da aleni bir reddedilme göremiyorum. Mesajlaşmayı da tekrar okudum. Aleni bir reddetme göremedim.
Gurursuz olmadım, olmam da. Sadece içimdeki kafamdaki soru işaretlerini elemem gerekiyordu ve bu yönde bir adım attım. Çarşamba gün eğer plan değişikliği olmazsa o yemekte zaten ben sorularıma cevap bulcam. Ha Çarşamba yemek organizasyonu olmazsa da sorularıma cevap bulmuş olcam. Hepsi bu
aleni reddetme göremedin?
peki.

Yahu adamın yıllardır samimi olduğu arkadaşı bilmez mi? kuzeni bilmez mi? adamın yatıp kalktığı kadınları da bilen var. Önceki sevgililerini de bilen var. Bunlar özele girdiği için pek anlatmak istemiyorum ama gay değil bundan eminiz.
Gayler kendilerini tanıma evresinde kadınlarla yakınlaşabiliyor yaşadıkları kimlik kargaşasından dolayı. Hadi diyelim gay değil, 1.5 yıldır adamın ilgisini çekememişsiniz bundan sonra hiç çekemezsiniz. Olacak olsaydı şimdiye olurdu. Başka hedeflere yönelin bence.

Gayler kendilerini tanıma evresinde kadınlarla yakınlaşabiliyor yaşadıkları kimlik kargaşasından dolayı. Hadi diyelim gay değil, 1.5 yıldır adamın ilgisini çekememişsiniz bundan sonra hiç çekemezsiniz. Olacak olsaydı şimdiye olurdu. Başka hedeflere yönelin bence.
Valla forumda amma ne çok gay tanıdığı olan varmış şok içerisindeyim. Ben bu kadar bilgi sahibi değilim bu gay muhabbeti ile ilgili. Neyse Çarşamba gün dediğim gibi herşey belli olur

Valla forumda amma ne çok gay tanıdığı olan varmış şok içerisindeyim. Ben bu kadar bilgi sahibi değilim bu gay muhabbeti ile ilgili. Neyse Çarşamba gün dediğim gibi herşey belli olur
Neyine şaşırdınız ki anlamadım. O kadar çoklar ki, tanıdığım erkeklerin yarısı gay. Siz demek ki çok açık görüşlü değilsiniz ki size açılmıyor bu insanlar.
Çarşamba günü ne olacak bilmiyorum, okuyarak geliyorum mesajları. Umarım açılmayı falan düşünmüyorsunuzdur.
Çünkü bu işin olacağı yok.

üzgünüm ama bu tipler genelde aynı işyerinden birini tercih etmez çünkü işi onun için önemli ve sorun yaşamak istemez ayrılırsa...millete sakız olmak da asla istemez...işyerindekilere o gözle bakmıyordur...şansın çok yok bence...benzer bir profil vardı beni görüyor ama konusmuyordu pek, ben işten ayrıldım hemen yazdı mesela...neden orda konuşmadın dedim aynı işyerinde olmazdı dedi

En iyisi işten ayrıl, bir yüzük alıp teklif et. 😄

üzgünüm ama bu tipler genelde aynı işyerinden birini tercih etmez çünkü işi onun için önemli ve sorun yaşamak istemez ayrılırsa...millete sakız olmak da asla istemez...işyerindekilere o gözle bakmıyordur...şansın çok yok bence...benzer bir profil vardı beni görüyor ama konusmuyordu pek, ben işten ayrıldım hemen yazdı mesela...neden orda konuşmadın dedim aynı işyerinde olmazdı dedi

En iyisi işten ayrıl, bir yüzük alıp teklif et. 😄
Böyle bir arkadaşım daha yeni evlendi. İşten ayrıldı. Adam mesaj atmış. İnanın aklımıza,fikrimize gelmeyecek biri. şok olduk😯İşten çıkmasını beklemiş. Sonra görüştüler. Evlendiler. Yani yine kapı hep aynı yere açılıyor da arkadaş kafamı netleştireyim falan diyor. Zaten her şey net. Daha neyin yemeği anlamadım ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X