Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ne yemeği?

Zaten şöyle bir durum var, Ocak ayı itibariyle yurt dışındaki ofise geçiş yapacağım :) 1 Ocak itibariyle oradaki ofiste görev alıyorum. Dediğim gibi artık çarşamba gün dananın kuyruğu kopmuş olur :)

Ydısına gidiosan hiç olmaz ki zaten ya
Onun da gelme şansı var :) Aynı şirkette çalışıyoruz, aynı şirketin yurt dışı ofisine geçiyorum. Eğer olursa öyle bir şey onun da gelebilme şansı var ki benden daha yüksek. Mesele şuan sadece onun içinde bir şey var mı yok mu onu öğrenmek. Çarşamba umarım bu belli olmuş olacaktır.

Onun geleceği ne malum ?
Çrş ne var ki

Onun geleceği ne malum ?
Çrş ne var ki
Yukarıdaki yorumlarda yazdım ama özet geçeyim.

Buradan cesaret bularak, kendisine mesaj attım. Kamp vs. muhabbeti. Kamp olumsuz olunca o zaman bana bir yemek borcun var dedim. Öylelikle çarşamba gün yemeğe çıkmak için konuşmuş olduk. Olay bu :)

Ben bir noktayı anlayamadım tam olarak, aydınlatabilirseniz sevinirim.
İlk mesajınızda şu cümleyi kurmuşsunuz.
Yani sosyal medyada falan olta atmaya çalıştım onu da yemedi.
Daha sonrasında da birkaç kere adım atmadım daha önce minvalinde aşağıdaki gibi şeyler yazmışsınız.
Ne yazık ki anlamak istemiyorsun. ben 1.5 yıldır en ufak bir adım atmadım, belirti göstermedim kendisine ilgimle alakalı. ama artık bir adım atmam gerektiğini düşündüm ve buraya yazdım.
Ben hiç adım atmadım diye içim içimi yemesin ileride bir gün pişman olmayayım diye adım atmak istedim.
Şimdi daha önce en ufak bir adım atmadıysanız, olta atmaktan kastınız ne tam olarak?
Not: bir adamın dikkatini çekmek için adım atmanıza gerek yok. İlgi alanına giren biri olsaydınız o çoktan size yürürdü.

Haydaaa, yurtdışından bulursun güzel bir adam işte, Türk erkeğiyle vaktini harcama konu sahibi

Konu ne kadar lüzumsuz tartışmaya dönmüş. Olmaz o iş boşuna uğraşma manasında kesin hükümlere nasıl vardınız kızlar gerçekten şaşırdım.
Olursa olur olmazsa olmaz. Hoşlanmışsın güzel de bir adım atmışsın. Belki baş başa yemekte konuşup tanıştıkça ilgisini çekeceksin. Adım atmadan bilemezdin.

Ayy okurken çatladım.
Bazıları o kadar çok gitmiş ki konu sahibinin üzerine. Ve kankaları da beğeni yağmuruna tutmuş. Evet abla profil resmindeki senden o adam sana bakmaz ben de destekleyim
Burada evlenmek istiyorum ama evlenemiyorun diyenlere sen adım at diyorsunuz ee kadın da adım atmış o seni beğenmiyor, beğense adım atardı, iye peşinden koşuyorsun vs vs demiş konu sahibinin adamın bana ilgisi var diye iddiası da olmamış belli ki özgüvenli birisi de olmazsa da kafaya takmaz gibi gözüküyor. Adım atsın olmazsa olmaz.

Kusura bakmayın dost acı söyler. Siz bu adamın böyle böyle ancak yatağına girebilirsiniz o kadar. Bakın ben avukatım ancak hem eşimin kardeşi ve eşi mühendis üstelik biri yazılım alanında ikisi de yönetici, ortak çevremiz var. Hatta işle ilgili konularda dava süreçlerine yardımcı da oldum. Genelde yönetici konumundaki mühendisler, özellikle dediğiniz gibi kariyerli ve olanlar için cinsellik için takıldıkları ya da evlilik niyeti olmadan görüştükleri kadınlarda dikkat etmeseler de evlendikleri kadınlarda gayet dikkat ediyorlar kariyer denkliği olmasına. Aynı ortak şeylerden zevk almaya, kendisini tavlamak için değil gerçekten sevdiği için kendisi ile aynı hobileri yapmasına. Anlattınız durumdaki adam kendi şirketinde çalışan asistan ile takılmak için bile görüşmez. Herşeyden önce iş yerinde sıkıntı ayak bağı olacağını bilir. Ancak dediğiniz gibi sizin yakında ayrılma durumunuz varsa takıldıktan sonra rahatça uzaklaşma şansı olacağı için bu şansı kullanabilir. Bakın burada anlamanız gereken şu o kadar zeki kariyerli adam emin olun farkında ilginizin, şu zamana kadar ciddi bir hoşlanma olmadığı, sizinle ciddi bir ilişki düşünmediği için ilginize karşılık vermemiştir.

Haydaaa, yurtdışından bulursun güzel bir adam işte, Türk erkeğiyle vaktini harcama konu sahibi
Bi de böyle bir tip istiyorsa zaten yurtdisinda bunlar çuvalla var. Bana ilginç bile gelmedi. Kariyerli, çalıştığı firmadan insanlarla özel hayatında takılmayan, sosyal medyada aktif olmayan, kuzey ışıklarına 3 gün gidip gelen, dağ bayır gezen.. Bu benim ortalama iş arkadaşım ya 10 kişiden 7 8i bu. Bizde de mesela bi İtalyan, brezilyalı falan işe başlayınca çok değişik sıcak geliyor, böyle ilgi çekiyor, hakkında konuşuluyor

Sonunda anlayan birisi çıktı. Tam olarak bu işte.
Ben beni kesin beğenir kesin olur demiyorum. Öyle bir iddaa da atmadım ortaya. Ben deneyeceğim olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil

++
arkadaş ortamımda biri var, adam 40larında. evlenip boşanmış, bir kızı var.
kendi işinin sahibi, yurt dışı ile ticaret yapıyor. motorcu ve kampçı aynı zamanda
motosiklet etkinlikleri oluyor, 10 kişilik falan arkadaş çevresi var. bunlar dönem dönem tamamen keyif için
motorla türkiye'yi geziyorlar grup olarak
kamp konusunda da bir çevresi var, adamın karavanı var. bazen atlar karavanına, yakın karavancı dostlarıyla kamp yapar
bazen kızıyla yapar
bazen de arabasına atlar çadır kurar arkadaşlarıyla vs
ek olarak yurt dışına sık seyahat eden biri. italya'yı çok sever, zaten iş de yapıyor.
fransa ve avusturya'ya da bayılır.
geçenlerde görüştük, uzak doğu seyahat planları olduğundan bahsetti
adamın eski eşiyle arasındaki en büyük uyuşmazlık, zevklerinin uymamasıydı
adam böyle motor, kamp, yurt dışı gibi gezmelerine yalnız gitmek istemiyor
evliyken bu etkinliklere devamlı yalnız gittiğinden şikayet ediyordu
kendisi müzmin bekar, takılmalık ilişkileri oluyor ve dediğiniz gibi takılmalık baktığı insanlarda bu bahsettiğim konularda bir denklik aramıyor
ama gerçekten hayatına alacağı insanda aradığı çok fazla özellik var
motorcu olacak kendisi gibi, kamp yapmayı, doğayı sevecek. yurt dışına çıkış engeli olmayacak, dil bilecek
ileride yurt dışına yerleşmeye sıcak bakacak
kültür sanat konularını söylemiyorum bile
e adamın hobilerine baktığınız zaman hepsi para gerektiren hobiler. bu hobilere sahip bir kadının geliri de düzgün olmalı
en son görüştüğümüzde yalnızlıktan çok şikayetçiydi. biraz kriter düşürmüş, yeter ki hobilerime ilgi duysun ben ona öğretirim falan diyordu
mesela böyle bir adamla olabilmek için hobiler aynı olacak, ek olarak adamın kızını da problem etmeyecek yanına da yakışacak bir kadın olmak lazım
e bir de yaş olarak da 40larında birini istemiyor. 30-40 arası bakımlı, fiziğine dikkat eden, kendini salmayan, yanına yakışacak birini istiyor

insanın kriterlerinin olması çok hoş ama bunun gerçekliğini de kabul etmek gerekiyor
üst standartta birini istiyorsak biz de öyle olmalıyız
ve bu insanlar aşırı seçici oluyor. eğer biz de bu standartlardaysak biz de seçici oluyoruz otomatikman

bir de son cümlenize istinaden, konu sahibi 1.5 senedir bu adamın arkadaş çevresinden devamlı bilgi alıyor
ona bu bilgileri veren insanlar hiç bu adamın kulağına konu sahibi hakkında bişey söylemedi mi yani?
konu sahibine laf taşıyanlar, adama da laf taşır.
adamın gayet de her şeyden haberi var, ilgilenmemiş demek ki.
bahsettiği mesajlaşma hikayesinin tamamen yalan olduğunu düşündüğümü de söylemeden geçmeyeyim.

Türkiye'de mi çalışıyorsunuz? Mühendissiniz sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…