- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.777
- 388
- 45
- Konu Sahibi balkopugu26
-
Böyle bir arkadaşım daha yeni evlendi. İşten ayrıldı. Adam mesaj atmış. İnanın aklımıza,fikrimize gelmeyecek biri. şok oldukİşten çıkmasını beklemiş. Sonra görüştüler. Evlendiler. Yani yine kapı hep aynı yere açılıyor da arkadaş kafamı netleştireyim falan diyor. Zaten her şey net. Daha neyin yemeği anlamadım ben.
Zaten şöyle bir durum var, Ocak ayı itibariyle yurt dışındaki ofise geçiş yapacağım :) 1 Ocak itibariyle oradaki ofiste görev alıyorum. Dediğim gibi artık çarşamba gün dananın kuyruğu kopmuş olur :)üzgünüm ama bu tipler genelde aynı işyerinden birini tercih etmez çünkü işi onun için önemli ve sorun yaşamak istemez ayrılırsa...millete sakız olmak da asla istemez...işyerindekilere o gözle bakmıyordur...şansın çok yok bence...benzer bir profil vardı beni görüyor ama konusmuyordu pek, ben işten ayrıldım hemen yazdı mesela...neden orda konuşmadın dedim aynı işyerinde olmazdı dedi
En iyisi işten ayrıl, bir yüzük alıp teklif et.
Zaten şöyle bir durum var, Ocak ayı itibariyle yurt dışındaki ofise geçiş yapacağım :) 1 Ocak itibariyle oradaki ofiste görev alıyorum. Dediğim gibi artık çarşamba gün dananın kuyruğu kopmuş olur :)
Onun da gelme şansı var :) Aynı şirkette çalışıyoruz, aynı şirketin yurt dışı ofisine geçiyorum. Eğer olursa öyle bir şey onun da gelebilme şansı var ki benden daha yüksek. Mesele şuan sadece onun içinde bir şey var mı yok mu onu öğrenmek. Çarşamba umarım bu belli olmuş olacaktır.Ydısına gidiosan hiç olmaz ki zaten ya
Onun da gelme şansı var :) Aynı şirkette çalışıyoruz, aynı şirketin yurt dışı ofisine geçiyorum. Eğer olursa öyle bir şey onun da gelebilme şansı var ki benden daha yüksek. Mesele şuan sadece onun içinde bir şey var mı yok mu onu öğrenmek. Çarşamba umarım bu belli olmuş olacaktır.
Yukarıdaki yorumlarda yazdım ama özet geçeyim.Onun geleceği ne malum ?
Çrş ne var ki
Yukarıdaki yorumlarda yazdım ama özet geçeyim.
Buradan cesaret bularak, kendisine mesaj attım. Kamp vs. muhabbeti. Kamp olumsuz olunca o zaman bana bir yemek borcun var dedim. Öylelikle çarşamba gün yemeğe çıkmak için konuşmuş olduk. Olay bu :)
Daha sonrasında da birkaç kere adım atmadım daha önce minvalinde aşağıdaki gibi şeyler yazmışsınız.Yani sosyal medyada falan olta atmaya çalıştım onu da yemedi.
Ne yazık ki anlamak istemiyorsun. ben 1.5 yıldır en ufak bir adım atmadım, belirti göstermedim kendisine ilgimle alakalı. ama artık bir adım atmam gerektiğini düşündüm ve buraya yazdım.
Şimdi daha önce en ufak bir adım atmadıysanız, olta atmaktan kastınız ne tam olarak?Ben hiç adım atmadım diye içim içimi yemesin ileride bir gün pişman olmayayım diye adım atmak istedim.
Songül Karlı taklidi yap
Haydaaa, yurtdışından bulursun güzel bir adam işte, Türk erkeğiyle vaktini harcama konu sahibiZaten şöyle bir durum var, Ocak ayı itibariyle yurt dışındaki ofise geçiş yapacağım :) 1 Ocak itibariyle oradaki ofiste görev alıyorum. Dediğim gibi artık çarşamba gün dananın kuyruğu kopmuş olur :)
Bi de böyle bir tip istiyorsa zaten yurtdisinda bunlar çuvalla var. Bana ilginç bile gelmedi. Kariyerli, çalıştığı firmadan insanlarla özel hayatında takılmayan, sosyal medyada aktif olmayan, kuzey ışıklarına 3 gün gidip gelen, dağ bayır gezen.. Bu benim ortalama iş arkadaşım yaHaydaaa, yurtdışından bulursun güzel bir adam işte, Türk erkeğiyle vaktini harcama konu sahibi
Sonunda anlayan birisi çıktı. Tam olarak bu işte.Ayy okurken çatladım.
Bazıları o kadar çok gitmiş ki konu sahibinin üzerine. Ve kankaları da beğeni yağmuruna tutmuş. Evet abla profil resmindeki senden o adam sana bakmaz ben de destekleyim
Burada evlenmek istiyorum ama evlenemiyorun diyenlere sen adım at diyorsunuz ee kadın da adım atmış o seni beğenmiyor, beğense adım atardı, iye peşinden koşuyorsun vs vs demiş konu sahibinin adamın bana ilgisi var diye iddiası da olmamış belli ki özgüvenli birisi de olmazsa da kafaya takmaz gibi gözüküyor. Adım atsın olmazsa olmaz.
Çarşamba günü adamla yemeğe çıkacak ya. Adama yemek borçlusun demiş. O da tamam demiş:)Ne yemeği?
++Kusura bakmayın dost acı söyler. Siz bu adamın böyle böyle ancak yatağına girebilirsiniz o kadar. Bakın ben avukatım ancak hem eşimin kardeşi ve eşi mühendis üstelik biri yazılım alanında ikisi de yönetici, ortak çevremiz var. Hatta işle ilgili konularda dava süreçlerine yardımcı da oldum. Genelde yönetici konumundaki mühendisler, özellikle dediğiniz gibi kariyerli ve olanlar için cinsellik için takıldıkları ya da evlilik niyeti olmadan görüştükleri kadınlarda dikkat etmeseler de evlendikleri kadınlarda gayet dikkat ediyorlar kariyer denkliği olmasına. Aynı ortak şeylerden zevk almaya, kendisini tavlamak için değil gerçekten sevdiği için kendisi ile aynı hobileri yapmasına. Anlattınız durumdaki adam kendi şirketinde çalışan asistan ile takılmak için bile görüşmez. Herşeyden önce iş yerinde sıkıntı ayak bağı olacağını bilir. Ancak dediğiniz gibi sizin yakında ayrılma durumunuz varsa takıldıktan sonra rahatça uzaklaşma şansı olacağı için bu şansı kullanabilir. Bakın burada anlamanız gereken şu o kadar zeki kariyerli adam emin olun farkında ilginizin, şu zamana kadar ciddi bir hoşlanma olmadığı, sizinle ciddi bir ilişki düşünmediği için ilginize karşılık vermemiştir.
Türkiye'de mi çalışıyorsunuz? Mühendissiniz sanırım.Bi de böyle bir tip istiyorsa zaten yurtdisinda bunlar çuvalla var. Bana ilginç bile gelmedi. Kariyerli, çalıştığı firmadan insanlarla özel hayatında takılmayan, sosyal medyada aktif olmayan, kuzey ışıklarına 3 gün gidip gelen, dağ bayır gezen.. Bu benim ortalama iş arkadaşım ya10 kişiden 7 8i bu. Bizde de mesela bi İtalyan, brezilyalı falan işe başlayınca çok değişik sıcak geliyor, böyle ilgi çekiyor, hakkında konuşuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?