Boşanmayı kabul etmekle doğru mu yaptım?

Büyüklerinizi araya sokun, ezayı cefayı çeken sensin, kötü gününde yanında olan sensin, tekmeyi vuran o, adam mı olmuş.nerde sorumluluk, mahkemede acımazdım....zaten o Allah'tan belasını bulur bu yuvayı durduk yere yıktığı için...
Sevmiyomuş...bak bak..Tüm evli olanlar sevgisinden katlanıyodu sanki...

Canımı yanan bilmez...
Benim pislik de derdi ki, senin gibisini bulamam...
Saçına zarar gelse ya ölürüm ya öldürürüm...
Bırak ölüp öldürmeyi birini, beni öldürdü, kahretti...
Kızlığım haram olsun o pisliğe...

Bu yazdıklaınız o kadar tanıdık ki, bu hisler öyle aynı ki... Bambaşka insanlar olarak aynı acıları yaşayıp aynı hayal kırıklığını tatmak ne kadar ilginç... Kendi sözlerimi bir başkasından duymak da...
Konunuzu bu yüzden takip ediyorum belki... Hayat çok enteresan...

Bir erkek televizyon izlemeden yapabilir mi? Eşim ilk 3 sene eve televizyon bile almadı. Akşam olunca seninle sohbet etmek varken televizyon izlemek istemiyorum diye. Şimdi yüzüme bile bakmıyor. İki saat önce eve geldi. Odaya çekildi. Hiç konuşmadı bile. Ben de oralı olmadım. Oturup oğlumla akşam yemeğini beraber yedik. Eve geldiğinde sadece dediği evi satıp ortadan kaybolayım da gör dedi. Ben de elinden geliyorsa yap dedim. Şerhi söylemedim. Kadınlar Kulubünün hepsinin haberi var ama eşim daha haberi yok. Tebligat geldiğinde versem mi acaba? Boşanalım dediğinde ben şok olmuştum. Şimdi imza yetkisini aldığımı öğrendiğinde şok olsun.

Sakın onunla bu Konuları konuşma...
Şerhi çıkarttın mı bugün? Ne sevindim bilemezsin.
Bak canımın içi, o artık başka bir adam, senin muhatabın avukat olsun, avukatlar anlar bundan sonra onun dilinden.
Sakın ona cevap veripte, beni kışkırttı dövdüm, vurdum diyecek şekilde bir ortam yaratma.
Sana bir şey mi diyor, sabır çek içinden, Allah'ın isimlerini zikret. Sakın yorum yapma.
Allah'ım yardımcın olsun.

canım bence boşanmayı kabul etmekle en doğru kararı vermişsin. eşin belli ki psikolojik sorunları olan bir insan ve bu saatten sonra ne sana ne de oğluna hayrı dokunur. varsın kendi yoluna gitsin. zor olacak elbet ama sen de kendine göre bir yol çizeceksin inşallah çocuğunla beraber.

Rabbim feraha cikarsin seni de evladini da..
Takipteyim konunu Insallah en az hasarla atlatirsin.

Uç şeyi zor günlerinde dene EŞİNİ,DOSTUNU,SABRINI demişler.. senin bu zor günlerinde deneyebilecegin tek sabrın kaldı.. sabrın sonu selamettir.. şundan emin ol o hayatı boyunca mutlu olmayacak.çünkü bir çocugun ve bir kadının canını yaktı..

Dün gece yine tartıştık. Benim boşanma şartları konusunda ne kadar kararlı olduğumu anlayınca "boşanma davasını açmıyorum. Sen benden boşanmak isteyeceksin." dedi. Bir de sürekli beni ve oğlumu öldürmekle tehdit ediyor. Akşam yatarken gazı açarım sizden kurtulurum diyor. Ya gerçekten bu kadar gözü dönebilir mi? Ben son zamanlarda eşimi hiç tanıyamıyorum. Karıncayı incitmeyen, benim bir tel saçıma zarar gelsin istemeyen adam bu olamaz. Bu adam kesinlikle benim eşim değil.Ya gerçekten çok ciddi anlamda psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum. Dün gece eliyle boğazıma yapıştı. Bu şekilde ne kadar nefes almadan yaşayabilirsin dedi. Çok kızıyorum kendime. İnsan bu hale bir kereden gelmez. Ben nasıl fark edemedim. Oğlum doğduktan sonra tüm ilgim ona kaydı. Önceden hemen anlardım o gün kendini nasıl hissettiğini. Doğumdan sonra ilgimin azaldığını kabul ediyorum ama bu kadar değişebilir mi insan?

Polise gitsem bu yaptıklarını nasıl ispat edebilirim. Bugün bir fırsatını bulursam hemen bir avukat bulup görüşmeliyim. Ben artık yapacaklarından çok korkuyorum. Eve almak istemiyorum. Avukata danışıp evden uzaklaştırma konusunda fikir almalıyım. Son zamanlarda kendi biriktirdiğim paralarla idare ediyordum. Artık elimde nakit param da kalmadı. Alyansımı satıcam zaten benim için bir anlamı kalmadı.

Yap yapabişiyorsan deyin.. afedersiniz ama gerizekalı..planlarını bozdunuz tabii iönsan müsveddesinin.bidaha öyle bişey olduğunda da hemen anında polisi arayın.bugünde gidin polise tehdit etiğini , oğlunuzun ve kendinizin can güvenliği için korktuğunuzu söyleyin.özelliklede deyinki biz gece uyurken gazı açacakmış bu şekilde tehdit ediyor.onlarda savcı kanalıyla inşallah hem sizden uzaklaştırırlar şu kadar mesafeden fazla yaklaşırsan suç gibi, hemde koruma verebilirler yani inşallah öyle olur polise gidin anlatın ve koruma talebinde bulunun

Birazdan çıkıcam. Önce avukata gidip bir sorayım. Ne yapmam gerektiğini. Biraz önce fark ettim. Bogazımda tırnak izleri vardı.
Ben direttikçe bana ne kadar aciz ve zavallı olduğumu söyleyip duruyor. Bana bunca şeyden sonra neden hala direttiğimi, aciz olmasaymışım şartlarını kabul edip tek celsede boşanırmışım. Hala psikolojik baskı yapıp duruyor.
Geçenlerde duymuştum, eşimin iş yerindeki bir kadın kocasından boşanırken o anlık gurur yapıp hiçbir şey istememiş üstelik çocukları olmasına rağmen. Şimdi kadın pişman olup nafaka davası açmış. Ama bu saatten sonra kadın kendi adına nafaka ve tazminat isteminde bulunamaz. Sadece çocukları için nafaka isteyebilir. Ben gurur yapıp sonradan pişman olmak istemiyorum. Ama bu adamın da evde kalmasına yüzünü görmeye tahammül edemiyorum.

Hemen darp raporu alip sikayetci ol tehditlerinden de bahset, aileni ara annen yanina gelsin mesela gelebiliyorsa sahidin olmus olur surekli onun yaninda yapamaz bunlari en azindan hem sen avukatla falan ugrasirken bebegine bakar

Canım çok dikkatli ol açıkçası korktum biraz, tartışmaya girme kışkırtıcı laflar söyleme karşn da şuan kocan değil psikopat durduğunu düşün.. Söylediklerine hee de geç sen o gittikten sonra sen avukata mı gidiyon napıyosan yap , Bilmesine gerek yok. Avukata polise gittiğini bilmesin söyleme boşver. polis kapısına dayandığında öğrensin.ALLAH korusun napacağı belli olmaz..

polise şikayet edebilirsin canım delil aramıyorlar bu konuda 183 den bilgi alabilirsin hastaneye git darp raporu da al boşanırken lazım olur. baş göz yarmak değil darp canım ayrıca hastane polisine de şikayet etmiş olursun bir yerde okumuştum daha etkiliymiş hastane polisinin de. boğazını sıkması öldürmeye teşebbüstür canım bunu kesinlikle ihmal etme derim hastanede biraz kendini acındır görsün anyayı konyayı şimdi

Bravo kardeşim seninle gurur duydum. artık hiç polemiğe girme ne derse gül geç şaşırsın ne olduğunu anlayamasın. serh olayından da bahsetme bırak tebligatla öğrensin. sinsilik öyle değil böyle olur.

Ben de korkmaya başladım.
Şu darp ve evden uzaklaştırma için illa ki morluk,kırık,çıkık mı olması gerekiyor acaba?
Çok üzüldüm.

Arkadaşım bu adamın gözü dönmüş. Baktı ki psikolojik baskıyla evden seni çıkaramadı şimdi de fiziksel şiddet uygulamaya başlıyor. O adamın uzak yere gideceğine falan inanmıyorum. Kiminle fingirdiyorsa (günahı boynuna) onu getirecek eve. Evi satmak isteyen insan sana bu kadar kötü davranmaz herhalde. Senin acilen evden uzaklaştırma kararı aldırman lazım bu adam seni yaka paça evden kovmadan. Doğruca hastahaneye gidip darp raporu al. Acile git sana yardımcı olurlar. Hastahane polisini çağır, sonra doğru adliyeye git. Hâkime durumu anlatıp evden uzaklaştırma kararı çıkart. Bunlar için avukat tutmak zorunda değilsin. Sonra da aileni ve eşinin ailesini ara. Oğlun için cesur ve güçlü olmalısın zira sen ve oğlunun o üvey abinin yanında çok mutlu olacağınızı sanmam.

Reactions: anu
aslında ben bu konuyu okumaya pek dayanamıyorum daha öncede yazdım konu sahibini kız kardeşimmiş gibi hissediyorum nedense.

darp raporu al ve tartışmaya girme o adamla.ne yapacağı belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…