• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

MErhaba kızlar :21:

Dilek; canım çok az zamanın kaldı.. MErak etme çok kolay bir doğum yapacaksın Rabbim in izniyle..

Senden sonra sıra bana geliyor zaman daralıyor..

16 günüm kaldı.. 23 aralıkta alalım dedi. Kendi sancılarım gelir inş. o zamana. Gelmezsede sezeryan. Çünkü bebişimi düşünmek zorundayımm.

Hayırlısı Allah tan.

Aysem

Rabbim muhabbetinizi artırsın. Erkekler bebeklerinin yeni doğduğu dönemlerde böyle oluyorlarmis biraz daha fazla ilgi bekliyor. Bebeğini kıskanıyor anlayacagin.

Aysem

Rabbim muhabbetinizi artırsın. Erkekler bebeklerinin yeni doğduğu dönemlerde böyle oluyorlarmis biraz daha fazla ilgi bekliyor. Bebeğini kıskanıyor anlayacagin.

Herşey onların hakkı zaten.Bebeklerin ve babaların.İlgi isterler,sevgi isterler,yemek isterler,temizlik isterler,huzur isterler,özgürlük isterler,hep kendilerinin dediği olsun isterler vs vs... Her sıkıntıyı biz çekelim bize nasılsın ne hissediyorsun diyen olmasın :((((((((((((

Herşey onların hakkı zaten.Bebeklerin ve babaların.İlgi isterler,sevgi isterler,yemek isterler,temizlik isterler,huzur isterler,özgürlük isterler,hep kendilerinin dediği olsun isterler vs vs... Her sıkıntıyı biz çekelim bize nasılsın ne hissediyorsun diyen olmasın :((((((((((((

Al benden de o kadar..

merhaba kızlar...
nasılsınız?

ben uzunca bir süredir gelemedim. sizleri çok özledim...
okadar şey oldu ki... Konya'ya gittim, Ablamın kızı hasta oldu, Kenan da hastalandı,kaç gündür dr dr geziyoruz...

sanırım karapissom azıcık bahsetmiş sizlere.
ablamın kızı canım yegenim Ravza mız hastalandı :43: şu an yoğun bakımda.
kolları,elleri,ayakları hatta kafası iğne deliklerinden mosmor olmuş :43:
o daha minicik bir bebek ama Rabbim böyle emretmişse diyecek birşey yok.
elimizden gelen tek şey dua etmek. sizler de ne olur dua edin bebişimiz için.
ilk önce bronşit le başladı.ben Konya ya gittiğimde sadece gözleri sulu sulu ama neşesi yerindeydi. sırtını dinledim hırlıyordu. ablama dedim bronşit olabilir hemen dr a gidin.sabah dr a gittiklerinde dr bronşit oldugunu ama antibiyotik tedavisiyle geçecegini söylmiş. 2 gün sonra tekrar gittiklerinde ciğerde düzelme oldugunu ve ciddi bişey kalmadıgını söylemiş.
tabii bir yandan gözler şişmeye başlamış. ertesi sabah çocuk acaip bir hırılltıyla ve hiç kalkmamaya inliyormuş.
koştura koştura hastaneye götürdüler. yolda dudakları mosmor olmuş. hemen yoğun bakıma almışlar. kalbi 200 le atıyormuş.
gözlerinin normal oldugunu düşündük meğerse gözleri virüs kapmış :5: bu virüs de nefes borusu ve ciğerleri kaplamaya başlamış. e virüsmüş yaa :( göz kapagının iç kısmına kadar iltihaplanmış.dr lar hemen müdahale edip temizlemişler. göz kapakları mosmor şu an :50: virüsün vücuda yayılımını durduramıyorlarmış. makineye baglı nefes alıyor. ilacın dozunu arttırmışlar virüs yayılımını durdurmak için ama kalbi 2 defa durmuş :43: ilaç dozunu düşürünce de virüs yayılmaya devam ediyormuş...
AF ALLAHIM AFFF... ÇOK ZOR GERÇEKTEN. HER GÜN ABLAMLA KONUŞUYORUZ. İNANIN BENİM OĞLUŞUM HASTA DİYE MORALİM 0, ABLAMI DÜŞÜNEMÜYORUM BİLE. SÜREKLİ AĞLAMAK GELİYOR İÇİMDEN.RABBİM HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN. ARTIK ACI ÇEKMESİN MİNİK MELEĞİMİZ. SAĞLIGINA KAVUŞSUN İNŞALLAHHH.

göz rahatsızlıgının ismi konjoktivit miş. ve bulaşıcıymış.
kenan ın bir gözü şişmeye ve kızarmaya başladı. sürekli uyumak istiyordu.
bulaşmış olabileceginden korkup dr a gittik. gribe bağlı enfeksiyon dedi. ilaç verdi.
ilacın faydası olmadı ve şişmeye devam edince başka bir dr a gittik.
kesin bir dille konjoktivit olmadıgını ve solunum yolunda oluşan enfeksiyonun göze bulaştıgını söyledi.
hamd olsun yeni ilaçlarımız etki etmeye başladı.
Rabbim kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin inşallah...

hepinizi çok öpüyorum kızlar. ara ara girip bakıyordum ama yazamadım bir türlü.
Allah a emanet olun...

merhaba kızlar...
nasılsınız?

okadar şey oldu ki... Konya'ya gittim, Ablamın kızı hasta oldu, Kenan da hastalandı,kaç gündür dr dr geziyoruz...

ilk önce bronşit le başladı.ben Konya ya gittiğimde sadece gözleri sulu sulu ama neşesi yerindeydi. sırtını dinledim hırlıyordu. ablama dedim bronşit olabilir hemen dr a gidin.sabah dr a gittiklerinde dr bronşit oldugunu ama antibiyotik tedavisiyle geçecegini söylmiş. 2 gün sonra tekrar gittiklerinde ciğerde düzelme oldugunu ve ciddi bişey kalmadıgını söylemiş.
tabii bir yandan gözler şişmeye başlamış. ertesi sabah çocuk acaip bir hırılltıyla ve hiç kalkmamaya inliyormuş.
koştura koştura hastaneye götürdüler. yolda dudakları mosmor olmuş. hemen yoğun bakıma almışlar. kalbi 200 le atıyormuş.
gözlerinin normal oldugunu düşündük meğerse gözleri virüs kapmış :5: bu virüs de nefes borusu ve ciğerleri kaplamaya başlamış. e virüsmüş yaa :( göz kapagının iç kısmına kadar iltihaplanmış.dr lar hemen müdahale edip temizlemişler. göz kapakları mosmor şu an :50: virüsün vücuda yayılımını durduramıyorlarmış. makineye baglı nefes alıyor. ilacın dozunu arttırmışlar virüs yayılımını durdurmak için ama kalbi 2 defa durmuş :43: ilaç dozunu düşürünce de virüs yayılmaya devam ediyormuş...
AF ALLAHIM AFFF... ÇOK ZOR GERÇEKTEN. HER GÜN ABLAMLA KONUŞUYORUZ. İNANIN BENİM OĞLUŞUM HASTA DİYE MORALİM 0, ABLAMI DÜŞÜNEMÜYORUM BİLE. SÜREKLİ AĞLAMAK GELİYOR İÇİMDEN.RABBİM HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN. ARTIK ACI ÇEKMESİN MİNİK MELEĞİMİZ. SAĞLIGINA KAVUŞSUN İNŞALLAHHH.

bulaşmış olabileceginden korkup dr a gittik. gribe bağlı enfeksiyon dedi. ilaç verdi.
kesin bir dille konjoktivit olmadıgını ve solunum yolunda oluşan enfeksiyonun göze bulaştıgını söyledi.

Allah a emanet olun...

Kiyamam minigime ya Allahim yardim?etsin sifa versin tez zamanda iyillesir insallah. Allah yardimciniz olsun okurken bogazbogazima birseyler dugumlendi. Rabbim?kimseye yasatmasin cok zor..

hoşbulduk tatlım benim :16:
hamd olsun iyi olmaya çalışıyorum.Kenan da biraz daha iyi sanki. bugün daha dinç gibi düne göre.
böyle böyle iyileşicek inşallah
Allah razı olsun dün aradın.moral oldu bana da. iyiki varsınız :29:

:14::14::14::14::14::14::14::14::14:Aman Allahım neler yaşamış öyle ya.Minnacık bedeniyle nasıl savaşıyor o kadar acıya kuzucum? :(((((((((((((( Allahım Şafi ismiyle şifa versin Ravza bebeğimize.Onu anasına babasına sevdiklerine bağışlasın.
Peki neden kapmış virüsü Tuğbacım?Bronşite nasıl yakalanmış ?Yanlış yaptığım bişeyler varsa bende düzelteyim kötü sonuçlar doğurmadan.:18::18::18:
İnan hastalıkları duydukça çocuğu pencere kenarına bile yaklaştıramaz oldum:18::18::18::18:

merhaba kızlar...
nasılsınız?

Allah a emanet olun...
Canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.içim tuhaf oldu.çok üzüldüm canım.kenanılızada küçük ravzamızada geçmişler olsun.dua edicem.inşalah geçicek canım.

Kızlar bende durum aynı.
Okudum geçmişi.
kevok kuzum çok sağol inş darısı sana seninde günlerini sayalım,iyiki doğdun mutlu yıllar...
Aişe asla kuzum Tabiki dua edeceğim,ne bencilliği :20: dua istemenin bencilliği olmaz.
Eşinle neden bir türlü düzeltmiyorsunuz aranızı? Okalar acıdan hastalıktan sonra aranızdaki bağın daha kuvvetlenmesi gerekmezmi ? Alamıyorum hakikaten anlamıyorum.
Waves kız beni korkutma ne olur okalar uzun sürmesin,hayırlısıyla p.tesi açıklık 3cm olursa hastanede kalacağım.
Olmadı Çarşamba... Beni en iyi sen anlarsın,dün gece sancı gidince çok üzüldüm moralim bozuldu. Dediğin gibi sancıyı dinlmekte kö ediyor insanı. Bende rahat olmaya bebeğimi er yada geç kucağıma alacağım günü düşünmeye çalışıyorum.
Benim muayeneden önce uzun uzadıysa akıntım oluyordu hala devam diyor inş hazırlanıyordur rahim.
inci inş kuzum bakalım zaman neyi gösterecek.
taydin kuzum inş bende güzel evlat yetiştirmek istiyorum. Mevlam yardımcın olsun...
duygu aman kuzum karın ve bel ağrısı düşük riskini gösterir.ya t dinlen ayakta kalma. Allah korusun sizi.
tubilosh canım inş Ravza hayırlısıyla iyileşir. Aman Kenan'a dikkat edin, Rabbim korusun.
Adını hatırlımadığım kızlar dua edin herşeyin hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
Ayşe
Canım benim zor bir bir süreç geçiriyorsun. Rabbim yardımcın olsun. İnşallah eşinle aran en kısa zamanda düzelir. Bebeğini güvendiğin birine bir kaç saatliğine emanet edip romantik zaman geçirmek belki ikinize de iyi gelir. Ya da sevdiğiniz bir şey yapmak. .
Dualarımdasın. .

Tubiloshh
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez vakitte şifa versin. .
Rabbim o yavruyu ailesine bağışlasın inşallah. .
Namazlarımda dua edeceğim canım. .

Benim neden moralim bozuk yaaaaaa :14:
Aişe ağladınmı ki gözlerini açamıyorsun ?
Kuzummmm...

Çünkü bir kaç saat sonra meleğini kucağına alacağını düşündün. Ama tahmin ettiğin gibi olmayınca sevincin yarım kaldı.
Demek ki daha hayırlı bir vakitte kucağına alacakmışsın canım.
Son günlerin tadını çıkarmaya çalış canım. .

Yengeleri geldiler bugün. Annem dün şahit görünce yengesini aramıştı. Bu kadar yalana dolana nasil şahit olursunuz diye. Vicdan yapmışlar biz bilmiyoruz karismiyoruz hesabı. Bende dedim madem öyle çocuk niye yaptı hep yalan hep iftira ben tedavi.gördüm. Tabi siz nerden biliceksiniz dedim fasa fiso aman bana bunlardan hayır yok yazık bebeğime.

Çünkü bir kaç saat sonra meleğini kucağına alacağını düşündün. Ama tahmin ettiğin gibi olmayınca sevincin yarım kaldı.
Demek ki daha hayırlı bir vakitte kucağına alacakmışsın canım.
Son günlerin tadını çıkarmaya çalış canım. .
Aynen öyle galiba :17:
Sağol canım inşaallah rahat omaya çalışıyorum.
Birazdan yürüyüşe çıkacağız bakalım neler var neler yok,eksiklerim var aktardan alacağım :54:
Uyyy en makbul dua namazlardan sonra yapılandır kzummmm banada dua et,Dilek kardeşine :34:
Yengeleri geldiler bugün. Annem dün şahit görünce yengesini aramıştı. Bu kadar yalana dolana nasil şahit olursunuz diye. Vicdan yapmışlar biz bilmiyoruz karismiyoruz hesabı. Bende dedim madem öyle çocuk niye yaptı hep yalan hep iftira ben tedavi.gördüm. Tabi siz nerden biliceksiniz dedim fasa fiso aman bana bunlardan hayır yok yazık bebeğime.

Af Allahım af bu nasıl insanlık yaaa.
İnan bu devirde herkeste var böyle mal insanlar.
Bakalım insanlığı kim öğretecek kocana :19:
Hele bütün aile kızsın küssün konuşmasınlar dışlasınlar oünu bakalım hala böyle yapacakmıymış sana.
Anası diyormuş gücüm yetmiyor pehhhhhh :35:

Son düzenleme:

Kaç hafta oldu den acı çekeli yenimi geliyorlar seni görmeye,illa aramanızmı lazımmış.
Allah sana güç kuvvet versin anam çok zor bir durum.

:14::14::14::14::14::14::14::14::14:Aman Allahım neler yaşamış öyle ya.Minnacık bedeniyle nasıl savaşıyor o kadar acıya kuzucum? :(((((((((((((( Allahım Şafi ismiyle şifa versin Ravza bebeğimize.Onu anasına babasına sevdiklerine bağışlasın.
Peki neden kapmış virüsü Tuğbacım?Bronşite nasıl yakalanmış ?Yanlış yaptığım bişeyler varsa bende düzelteyim kötü sonuçlar doğurmadan.:18::18::18:
İnan hastalıkları duydukça çocuğu pencere kenarına bile yaklaştıramaz oldum:18::18::18::18:

Allah razı olsun ayşem.
gerçekten çok zor. hamile arkadaşlarımız olmasa resmini koyucam ama böyle birşeyi bu şartlarda yapmam doğru olmaz.
ablam her gün telefondan atıyor resmini yavrumun.
İnşallah iyiye gider artık...
hiç beklemiyorduk böyle birşeyi...

saglıklı halinin resmini ekleyebilirim ama.

$ravza.JPG

ayşem bebiş bir süredir ishaldi. salgın vardı. ablam sürekli dr a gitti ama tam anlamıyla geçmeden bu bronşit baş gösterdi.
dr ların dediğine göre, ishalle dirençsiz düşen vücuda bronşit,virüs birçok hastalık gelmiş :43:
birde Konya çok soğuk biliyorsun. ben hep derdim ablama bu kızı çok ince giydiriyorsun...
aslında hepsi bahane. olacak olan oluyor işte...

sen dışarı pek çıkartmamaya bak yeter canım. birde kalabalık ortamlara çok girmezsen birşey olmaz inşallah...

Canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.içim tuhaf oldu.çok üzüldüm canım.kenanılızada küçük ravzamızada geçmişler olsun.dua edicem.inşalah geçicek canım.

Allah razı olsun arkadaşım... İNŞALLAH

Kızlar bende durum aynı.
Okudum geçmişi.
kevok kuzum çok sağol inş darısı sana seninde günlerini sayalım,iyiki doğdun mutlu yıllar...
Aişe asla kuzum Tabiki dua edeceğim,ne bencilliği :20: dua istemenin bencilliği olmaz.
Eşinle neden bir türlü düzeltmiyorsunuz aranızı? Okalar acıdan hastalıktan sonra aranızdaki bağın daha kuvvetlenmesi gerekmezmi ? Alamıyorum hakikaten anlamıyorum.
Waves kız beni korkutma ne olur okalar uzun sürmesin,hayırlısıyla p.tesi açıklık 3cm olursa hastanede kalacağım.
Olmadı Çarşamba... Beni en iyi sen anlarsın,dün gece sancı gidince çok üzüldüm moralim bozuldu. Dediğin gibi sancıyı dinlmekte kö ediyor insanı. Bende rahat olmaya bebeğimi er yada geç kucağıma alacağım günü düşünmeye çalışıyorum.
Benim muayeneden önce uzun uzadıysa akıntım oluyordu hala devam diyor inş hazırlanıyordur rahim.
inci inş kuzum bakalım zaman neyi gösterecek.
taydin kuzum inş bende güzel evlat yetiştirmek istiyorum. Mevlam yardımcın olsun...
duygu aman kuzum karın ve bel ağrısı düşük riskini gösterir.ya t dinlen ayakta kalma. Allah korusun sizi.
tubilosh canım inş Ravza hayırlısıyla iyileşir. Aman Kenan'a dikkat edin, Rabbim korusun.
Adını hatırlımadığım kızlar dua edin herşeyin hayırlısı olsun...

Allah razı olsun kuzum.
seviyorum seni :29:

Benim neden moralim bozuk yaaaaaa :14:
Aişe ağladınmı ki gözlerini açamıyorsun ?
Kuzummmm...

tatlım bebişini özledin sen bence. Rabbim kısa zamanda kavuştursun inşallah

Back