• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

biz oğullarımızı böyle yetiştirmeyelim oldumu .önce eşim ailem desinler. onlarmutlu oldukça biz daha mutlu olalım. başkalrınınkoklamaya kımadıkları çiçeklerine bizim oğullarımız daha hasas davransınlar ve onlar bunun kıymetini bilen hanımlara düşsünler hıı amin diyeyim

He he olurum olur. Ama kesinlikle kahkaha ile olmaz yani bende olmaz bi çatı muayenesinde yüzüm düştü eşim diyor dikmdur dr.senin Nazlı olduğunu düşünmesin sana güvensin bu hasta normal doğurabilir desin.
Allahım ya baksana adam beler düşünüyor :52:
Tubaaydan gelsin bakalım nasıl olacakmış kahkaha ile doğummm:52:
En azından bağırmasam emb'in dediği gibi o gücü kılınmaya kullansam daha iyi olur :16:
valla bencede sen galiba o bilgisayarın başında öyle mi yapıyım böylemi olur derken doğurcaksın galiba.

He he olurum olur. Ama kesinlikle kahkaha ile olmaz yani bende olmaz bi çatı muayenesinde yüzüm düştü eşim diyor dikmdur dr.senin Nazlı olduğunu düşünmesin sana güvensin bu hasta normal doğurabilir desin.
Allahım ya baksana adam beler düşünüyor :52:
Tubaaydan gelsin bakalım nasıl olacakmış kahkaha ile doğummm:52:
En azından bağırmasam emb'in dediği gibi o gücü kılınmaya kullansam daha iyi olur :16:

olacak olacak derin nefes al ver al ver.en dayanamaığın yerde epidural istersin . canım seninki benimki gibi olmaz senin sanncın var benimki olmamış meyvayı kopartmaya çalıştıklarında kötüydü. yoksa epidural doğum için büyük lüx

dk. tutu bakalım?
Tamamm bakayım şimdi.
olacak olacak derin nefes al ver al ver.en dayanamaığın yerde epidural istersin . canım seninki benimki gibi olmaz senin sanncın var benimki olmamış meyvayı kopartmaya çalıştıklarında kötüydü. yoksa epidural doğum için büyük lüx
Canım herşeyin hayırlısı,ben nefes işini çözdüm.

valla bencede sen galiba o bilgisayarın başında öyle mi yapıyım böylemi olur derken doğurcaksın galiba.

Heh e öoyle kolaymı doğurmak.
Nerdeysin şunan yanına geleyimmmm doğumumda yanımda olll :53:
Ayrıca uzanıyorum tablet elimde okalar gücüm yok pc taşımaya :27:

112yi ara geliyim tabi il ve ilçe tutmaz herhalde.
İstanbul kuzummmm Avrupa yakasıııııı :52:
ay benim zil çalarsa (zil oğluş oluyor teyzesi 4 aylık)kara pissom sana emanet

Ay canım senin oğliş uyurken hazır sende uyu.
Bende gideyim. Dinlenmem gerek :53: sabah ne olacağım belli değil :19:
Öptümmm sizi :54:

Back