- Konu Sahibi semplice_signora
- #21.841
Ben gittim kızlar. İnş hayırlı güzel haberlerle geliriz
hadi güle güle rabbim yolunu aydınlatsın inşallah.hakkını helal et bacım benden yana varsa helal olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gittim kızlar. İnş hayırlı güzel haberlerle geliriz
tutmadı çok uzak. iyi geceler.
Napiyorsunuz kızlar? Ne var ne yok? Basın.catliyor. sürekli şikayet modundayim
Ayy Tabiki helal olsun,Allah razınolsun helal ettiğin ve bizi düşündüğün için...hadi güle güle rabbim yolunu aydınlatsın inşallah.hakkını helal et bacım benden yana varsa helal olsun
Cok saol canim bende sana dua ediyorum. Güzel bir normal doğum haberi vericeksin bize.
Olsun sen dualarını gönder bize....
Bu Arada az az kasımla 43geçe oldu birde şimdi 50 geçe. Bakalım devam ederse iyi
Olsun sen dualarını gönder bize....
Bu Arada az az kasımla 43geçe oldu birde şimdi 50 geçe. Bakalım devam ederse iyi
hamişlerin tüm şikayetleri itina ile dinlenir onlar sonsuz bir hoşgörü hakkına sahiptir. burda böyle dışarıda çeken yok nasılsa.kantoron yağı olsa şakaklarına sürerdin ağrıyı keserdi
Benim sıkıntıların buyuk belki okumussundur. Bazen nasil dayaniyorum diye bile düşünüyorum.
Günaydın kızlar hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum. .
Karapisso doğuma yaklaşmış galiba inşallah güzel haberlerle gelir. Dualarım onunla. Belki bugün doğurur.
Bugün de benim doğum günüm :))
Aynı güne denk gelir belki:))
Hayırlı sağlıklı olsun da..
Bu arada annem geldi. Onun varlığı bile yetiyor..
Rabbim kimseyi annesiz bırakmasın. .
Canimcim hic moralini bozma zamani var demek ki hayirlisi oslsun ikinide kurtulunda saglikli bir sekilde. Onemli olan bu. Cok opuyorum seni dualarim seninle..Kızar dün gece duş aldımuyudum 2gibi.gece 3kez uyandım sancı ile 2 saat aralıklarla,sonra ne sancı geldi ne bişey.
Doktorda beni iyi gördü nst,de sancı çıkmadı.
Öğlene kadar oradaydı dedi gir hafta sonunu geçir.
Ben burdayken doğur.
Birde alttan bakmayayım açılman artar falan dedi.
Şimdilik p.tesiyi bekliyorum. Eğer p.tesi sancı yoksa bugünkü gibi iyiysen Çarşamba gel dedi.
Neyse kendimi strese sokmak istemiyorum. Doğum bu kolay değil zman istiyor demekki.
Waves kuzummm sen bir ay 1 cm açıklıklamı bekledin Kızını?
Benim 21aralık son tarihim. Umarım Mevlam p.tesi sancı verir giderim ve hayırlısıyla biter bu stres.
emb,duygu,msmesi kızlar dün doğururum demişsiniz ben çıktıktan sonra ama durum bu.
Dua etmekten başka yapacağım bişey kalmadı.
Gidince moralim bozuldu azıcık.
Sanki hemen doğum olacak gibi hazırlanmıştım.
Birde alttan bakmak açıklığı arttırıyor galiba...
Öyle anladım.
Iyiki doğdun canim. Yeni yaşında istediğin tüm güzel şeyler senin olsun....
Canim dogum gunun kutlu olsun nice mutlu senelere...
Canım herşeyin hayırlısı. ..Kızar dün gece duş aldımuyudum 2gibi.gece 3kez uyandım sancı ile 2 saat aralıklarla,sonra ne sancı geldi ne bişey.
Doktorda beni iyi gördü nst,de sancı çıkmadı.
Öğlene kadar oradaydı dedi gir hafta sonunu geçir.
Ben burdayken doğur.
Birde alttan bakmayayım açılman artar falan dedi.
Şimdilik p.tesiyi bekliyorum. Eğer p.tesi sancı yoksa bugünkü gibi iyiysen Çarşamba gel dedi.
Neyse kendimi strese sokmak istemiyorum. Doğum bu kolay değil zman istiyor demekki.
Waves kuzummm sen bir ay 1 cm açıklıklamı bekledin Kızını?
Benim 21aralık son tarihim. Umarım Mevlam p.tesi sancı verir giderim ve hayırlısıyla biter bu stres.
emb,duygu,msmesi kızlar dün doğururum demişsiniz ben çıktıktan sonra ama durum bu.
Dua etmekten başka yapacağım bişey kalmadı.
Gidince moralim bozuldu azıcık.
Sanki hemen doğum olacak gibi hazırlanmıştım.
Birde alttan bakmak açıklığı arttırıyor galiba...
Öyle anladım.
biz oğullarımızı böyle yetiştirmeyelim oldumu .önce eşim ailem desinler. onlarmutlu oldukça biz daha mutlu olalım. başkalrınınkoklamaya kımadıkları çiçeklerine bizim oğullarımız daha hasas davransınlar ve onlar bunun kıymetini bilen hanımlara düşsünler hıı amin diyeyim