• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

hadi güle güle rabbim yolunu aydınlatsın inşallah.hakkını helal et bacım benden yana varsa helal olsun
Ayy Tabiki helal olsun,Allah razınolsun helal ettiğin ve bizi düşündüğün için...
Âmin...
Cok saol canim bende sana dua ediyorum. Güzel bir normal doğum haberi vericeksin bize.

İnş canımmmmm kiss you :54:

hamişlerin tüm şikayetleri itina ile dinlenir onlar sonsuz bir hoşgörü hakkına sahiptir. burda böyle dışarıda çeken yok nasılsa.kantoron yağı olsa şakaklarına sürerdin ağrıyı keserdi

Benim sıkıntıların buyuk belki okumussundur. Bazen nasil dayaniyorum diye bile düşünüyorum.

Benim sıkıntıların buyuk belki okumussundur. Bazen nasil dayaniyorum diye bile düşünüyorum.

canım çıktım yazdığını görünce geri döndüm bebişle yazıyorum rabbim ikinizede kuvvet versin canım rabbimi sevdiği güçlü kuluymuşsunki böyle olmuş allahım kimseye katlanmayacağı derdi vermez.her şerde bir hayır vardır.ama ne yazık ki kul onu çok sonra anlar derler. yazdıklarını okudukça ben öyle diyorum .rabbim seni belki daha büyük bir beladan uzaklaştırdı. şimdi çok ağı ve acı geliyordur ama inşallah mükafatı büyük olur canım. elimizden hiç bir şey gelmiyor ona üzülüyorum. adamı elime verseler döve döve aklını başına getirirdim(buarada dayakla adamlık olsaydı eşşekler adam olurdu sözünün savunucusu olarak bu işi sırf zevk için yapardım)

canım benim 1 cm açıklığım 1 ay öncesinden itibaren vardı. arkadaşta baya bir açıklama yapmış sana. hayırlı haberlerle gel inşallah. sancın varsa açıklığın artmıştır zaten.

Günaydın kızlar hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum. .
Karapisso doğuma yaklaşmış galiba inşallah güzel haberlerle gelir. Dualarım onunla. Belki bugün doğurur.
Bugün de benim doğum günüm :))
Aynı güne denk gelir belki:))
Hayırlı sağlıklı olsun da..

Bu arada annem geldi. Onun varlığı bile yetiyor..
Rabbim kimseyi annesiz bırakmasın. .

Günaydın kızlar hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum. .
Karapisso doğuma yaklaşmış galiba inşallah güzel haberlerle gelir. Dualarım onunla. Belki bugün doğurur.
Bugün de benim doğum günüm :))
Aynı güne denk gelir belki:))
Hayırlı sağlıklı olsun da..

Bu arada annem geldi. Onun varlığı bile yetiyor..
Rabbim kimseyi annesiz bırakmasın. .

Canim dogum gunun kutlu olsun nice mutlu senelere...

Kızar dün gece duş aldımuyudum 2gibi.gece 3kez uyandım sancı ile 2 saat aralıklarla,sonra ne sancı geldi ne bişey.
Doktorda beni iyi gördü nst,de sancı çıkmadı.
Öğlene kadar oradaydı dedi gir hafta sonunu geçir.
Ben burdayken doğur.
Birde alttan bakmayayım açılman artar falan dedi.
Şimdilik p.tesiyi bekliyorum. Eğer p.tesi sancı yoksa bugünkü gibi iyiysen Çarşamba gel dedi.
Neyse kendimi strese sokmak istemiyorum. Doğum bu kolay değil zman istiyor demekki.
Waves kuzummm sen bir ay 1 cm açıklıklamı bekledin Kızını?
Benim 21aralık son tarihim. Umarım Mevlam p.tesi sancı verir giderim ve hayırlısıyla biter bu stres.
emb,duygu,msmesi kızlar dün doğururum demişsiniz ben çıktıktan sonra ama durum bu.
Dua etmekten başka yapacağım bişey kalmadı.
Gidince moralim bozuldu azıcık.
Sanki hemen doğum olacak gibi hazırlanmıştım.
Birde alttan bakmak açıklığı arttırıyor galiba...
Öyle anladım.

Kızar dün gece duş aldımuyudum 2gibi.gece 3kez uyandım sancı ile 2 saat aralıklarla,sonra ne sancı geldi ne bişey.
Ben burdayken doğur.
Şimdilik p.tesiyi bekliyorum. Eğer p.tesi sancı yoksa bugünkü gibi iyiysen Çarşamba gel dedi.
Neyse kendimi strese sokmak istemiyorum. Doğum bu kolay değil zman istiyor demekki.
Benim 21aralık son tarihim. Umarım Mevlam p.tesi sancı verir giderim ve hayırlısıyla biter bu stres.
emb,duygu,msmesi kızlar dün doğururum demişsiniz ben çıktıktan sonra ama durum bu.
Öyle anladım.
Canimcim hic moralini bozma zamani var demek ki hayirlisi oslsun ikinide kurtulunda saglikli bir sekilde. Onemli olan bu. Cok opuyorum seni dualarim seninle..

Iyiki doğdun canim. Yeni yaşında istediğin tüm güzel şeyler senin olsun....

Canim dogum gunun kutlu olsun nice mutlu senelere...

Teşekkür ederim kızlar. . İnşallah diğer doğum günüm de anne olurum.

Ben burdayken doğur.
Öyle anladım.
Canım herşeyin hayırlısı. ..
Geç olsun güç olmasın. . Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin inşallah. .
Eminim son günler zor geçiyordur. Artık sabrının sonundasın.
Ama inşallah hayırlısıyla bi avazda olacak kucağına alacaksın. .
Dualarımdasın. .

sosyoloji12 hoşgelmişsin canım..Çoğu gitmiş azı kalmış seninde maşallah.Allah yardımcın olsun işe giderkende çok zor oluyor o koca göbekle sürekli oturmak

duygubaby.Canım uzan dinlen ağrın olması iyi değil.Nefes egzersizleri yapmayı ihmal etme.Sinirlerine çok iyi gelir derin nefes almak.

taydin.Al benden de o kadar.Nefret ediyorum erkeklerden:47::47::47::47::47::47:

KEVOK.Mutlu yıllar canım.Allahım gelecek doğumgününü kucağında bebişinle kutlamayı nasip etsin:29::29::29::29::29:

Günaydın kızlar.
Dün akşamki mesajlaşmalarınızı okurken nasıl heyecanlandım bi bilseniz.Canlı canlı doğuma yaklaşmışsınız resmen.Sağlıkçımız da olmuş.Hoşgelmiş :) Nefes egzersizleri öğretileri,destekler olmuş ama doğurtamamışsınız canlı yayında Dilek'i :))
Dilekcim karapissom.Drundan gelince canın sıkılmış.Hiç kasma kendini.Tadını çıkar bu anların.Bol bol dua edecek zamanın var daha demekki.Senden özellikle ben ve eşim için dua rica edeceğim.Bencil ben neler çekiyor sen dua peşindesin deme bana ama:14: Eşimle aramıza uçurumlar girmeye başladı.Düzelecek diye ümit ederken daha da geriliyor aramız.Birbirimize bakmıyoruz artık bile.Çocuk harici konuşmuyoruz bile.Kopma noktasında evliliğim.:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

biz oğullarımızı böyle yetiştirmeyelim oldumu .önce eşim ailem desinler. onlarmutlu oldukça biz daha mutlu olalım. başkalrınınkoklamaya kımadıkları çiçeklerine bizim oğullarımız daha hasas davransınlar ve onlar bunun kıymetini bilen hanımlara düşsünler hıı amin diyeyim

Evet oğlan anneleri... oğullarınızı sevgiyle şefkatle merhametle yetiştirin. sürekli arkasını toplayıp her istediğini önüne koymayın. Karşı cinsin kendilerine hizmet etmek için yaratıldığı algısını oluşturmayın. Daha sayamadığım bir sürü şey... Kısaca sakat evlatlar yetiştirmeyin diyorum çevremdekilere.. sakat doğmuyorlar Allaha şükür ama oğluşlarına kıyamayan anneler sayesinde bedenleri değil tabii ki ama iradeleri sakat bireyler haline geliyorlar..

Canım ağustosun yarısından itibaren 1 cm açıklığım vardı. Eylülün 10unda doğdu kızım. İlk bakışında lekelenmem olmadı. 1 hafta sonra gittim yine baktı ve 1 cm açıklık aynen devam ediyordu ama bu defa lekelenmem oldu 3 gün boyunca. Aradan 10 gün civarı geçti ondan sonra sancım başladı. Tabi bu arada ben dokuz doğurdum:) Sonra gerçek sancılar gelmeye başladı 9 eylül akşamı. Ben ertesi gün 10:30 a kadar kimseye söylemedim. 11 de hastaneye gittik ve açıklığım 4-5 cm olmuş :) sonra suni sancı verdiler ve hooopp 6cm, 7cm, 9 cm, 10 cm derken bebişim kucağımdaydı :)
sen telaş yapma sancı gelecek diyede kendini dinleme. gerçek sancılar başladığında zaten rahatın olmaz sürekli girer durur o zaman gidersin hastaneye inşallah. bir de sancıların başlangıç kısmını evde geçirmek daha rahat. hastane ortamı insanı ister istemez geriyor.
evde ben rahatça geçirdim o kısmını.

Back