- Konu Sahibi semplice_signora
- #21.901
ya bebisim memenin kahverengi bolgesini tam kavramio 2gunde degisti neden acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bebisim memenin kahverengi bolgesini tam kavramio 2gunde degisti neden acaba
Cok soguk dimi kuzum? Burasi da oyle. Camdan bakiyoruz biz anca.Kızlar çıktık yürüyüşe amanın bir soğuk var bir soğuk resmen Sibirya soğuğu,galiba yarın kar bekleniyor.
Neyse gittik aktara. Rezene papatya çayı aldık. İçeyim şimdiden bebişim gelince süt bolbol olsun.
Kız dediki süt artırıcı karışık çay yapıyoruz istermisiniz korktum beğenmem içmem diye almadım.
İçinde rezene,ıhlamur,papatya,birkaç bişey daha kooyuyorlarmış. Neyse almadım.
Birde doğumdan 3gün önce defnetohumu.adaçayı.sinameki balla karıştırıp yiyeceğim.
Üzerine bir Yasın bir Meryem ve dua okuyacağım.
Hep dua ettim Allahım doğumdan 3gün önceyi nasıl anlayacağım diye Mevlam gösterdi bana...
cadıozy kuzu seN nasılsın konuşamadık bugün.
Ipekcim zorla biraz. Ben memeyi iki parmagimin arasina kistirip yukardan agzini actirark sokuyorum. Silikon uc kullanmadan emmeye alistirmaya calisiyorum.benkm kiz hic tutamiyor.ya bebisim memenin kahverengi bolgesini tam kavramio 2gunde degisti neden acaba
Cok soguk dimi kuzum? Burasi da oyle. Camdan bakiyoruz biz anca.
Oh iyi yapmissin sut olsun bilal kuzuma insallah.
Ben iyiyim kuzum kucuk cadiyi anca uyuttum saat 6 da kalkti saat 10 bucukta zorla uyudu.aksam ustu uc saat uyudu tabi uyku gelmedi.
Iyisindimi?bu gece sanci yok gliba? Akilli cocuk o haftasonu doktor teyzesi gelme demis soz dinliyor.
Ipekcim zorla biraz. Ben memeyi iki parmagimin arasina kistirip yukardan agzini actirark sokuyorum. Silikon uc kullanmadan emmeye alistirmaya calisiyorum.benkm kiz hic tutamiyor.
merhaba kızlar yatacaktım bir bakim dedim takım burda. hani barış nerde ?nasıl gördün barışı konuş karapisso.nasılsın gebe pisim. bitki çaylarına gömülmüşsün.bu gidişle doğum başladığında en hızlı doğuran kadın olacak .rahim bir açılacak bebek pırtlayacak sonra hemen kapanacak. ay saçmaladım gene yorgunuuum dostlarım yorgunum artık
Ayy canım bende sözde yayacaktım ama uykum gitti.
Facebook,tan gördüm canım kara saçlı senin oğlan gibi maşaallah hepinize...
Evet ya 3 gün oldu adaçayı içiyorum.
Ay ağzından bal damlıyor ball. İnş dediğin gibi pırttt doğururummm
Iyiymm gördüğün gibi hala gebişim
Çay içiyorum şimdi sen nasılsın bakalım? Senin varsa Facebook ekle beni arkadaş olalım
az kaldı bitecek yakında sonra geldiği yere tekrar yerleştirmek isteyeceksin orda kuzu kuzu büyüsün isteceksin ama boş .gene uyandıuğraş şimdi.yok dinlenmek yook.uyutabilirsem gelirim
Ay kuzummm maşaallah binbir kere hemde.
Ne tatlı bir bebek barış bebek.
Allahım çok sevdim yaaaaa çok çok çok şirin saçlara bayıldım. Maşaallah sübhanallah tebarekallah...
Ayrıca sana benziyor
Bende böyle kara saçlı bir bebek hayal ediyorum bakalım nasıl bişey olacak Bilal'im...
canim darisi sana insallah. Bana benziyor saclar acildi kumral olabilir benim gibi dogrusu banyo olamadigindan orda yagli gibi saclar siyah:)
Âmin canım hayırlısıyla en kısa zmanda
Çok benzettim sana,çok tatlı maşaallah
Herşey onların hakkı zaten.Bebeklerin ve babaların.İlgi isterler,sevgi isterler,yemek isterler,temizlik isterler,huzur isterler,özgürlük isterler,hep kendilerinin dediği olsun isterler vs vs... Her sıkıntıyı biz çekelim bize nasılsın ne hissediyorsun diyen olmasın (((((((((((
merhaba kızlar...
nasılsınız?
ben uzunca bir süredir gelemedim. sizleri çok özledim...
okadar şey oldu ki... Konya'ya gittim, Ablamın kızı hasta oldu, Kenan da hastalandı,kaç gündür dr dr geziyoruz...
sanırım karapissom azıcık bahsetmiş sizlere.
ablamın kızı canım yegenim Ravza mız hastalandı şu an yoğun bakımda.
kolları,elleri,ayakları hatta kafası iğne deliklerinden mosmor olmuş
o daha minicik bir bebek ama Rabbim böyle emretmişse diyecek birşey yok.
elimizden gelen tek şey dua etmek. sizler de ne olur dua edin bebişimiz için.
ilk önce bronşit le başladı.ben Konya ya gittiğimde sadece gözleri sulu sulu ama neşesi yerindeydi. sırtını dinledim hırlıyordu. ablama dedim bronşit olabilir hemen dr a gidin.sabah dr a gittiklerinde dr bronşit oldugunu ama antibiyotik tedavisiyle geçecegini söylmiş. 2 gün sonra tekrar gittiklerinde ciğerde düzelme oldugunu ve ciddi bişey kalmadıgını söylemiş.
tabii bir yandan gözler şişmeye başlamış. ertesi sabah çocuk acaip bir hırılltıyla ve hiç kalkmamaya inliyormuş.
koştura koştura hastaneye götürdüler. yolda dudakları mosmor olmuş. hemen yoğun bakıma almışlar. kalbi 200 le atıyormuş.
gözlerinin normal oldugunu düşündük meğerse gözleri virüs kapmış bu virüs de nefes borusu ve ciğerleri kaplamaya başlamış. e virüsmüş yaa göz kapagının iç kısmına kadar iltihaplanmış.dr lar hemen müdahale edip temizlemişler. göz kapakları mosmor şu an virüsün vücuda yayılımını durduramıyorlarmış. makineye baglı nefes alıyor. ilacın dozunu arttırmışlar virüs yayılımını durdurmak için ama kalbi 2 defa durmuş ilaç dozunu düşürünce de virüs yayılmaya devam ediyormuş...
AF ALLAHIM AFFF... ÇOK ZOR GERÇEKTEN. HER GÜN ABLAMLA KONUŞUYORUZ. İNANIN BENİM OĞLUŞUM HASTA DİYE MORALİM 0, ABLAMI DÜŞÜNEMÜYORUM BİLE. SÜREKLİ AĞLAMAK GELİYOR İÇİMDEN.RABBİM HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN. ARTIK ACI ÇEKMESİN MİNİK MELEĞİMİZ. SAĞLIGINA KAVUŞSUN İNŞALLAHHH.
göz rahatsızlıgının ismi konjoktivit miş. ve bulaşıcıymış.
kenan ın bir gözü şişmeye ve kızarmaya başladı. sürekli uyumak istiyordu.
bulaşmış olabileceginden korkup dr a gittik. gribe bağlı enfeksiyon dedi. ilaç verdi.
ilacın faydası olmadı ve şişmeye devam edince başka bir dr a gittik.
kesin bir dille konjoktivit olmadıgını ve solunum yolunda oluşan enfeksiyonun göze bulaştıgını söyledi.
hamd olsun yeni ilaçlarımız etki etmeye başladı.
Rabbim kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin inşallah...
hepinizi çok öpüyorum kızlar. ara ara girip bakıyordum ama yazamadım bir türlü.
Allah a emanet olun...
kızlar Ravzamız ameliyat olucakmış az sonra
ne olur dua edin. karnını açıcaklarmış
inşallah minicik bedeni narkozu kaldırır ve hayırlısıyla sag salim ameliyatı başarılı olur.
çok kötüyüm yaa
Rabbim benim gözyaşlarımı saysin. Zerre payı olana da kul hakkımı sorsun.
Ben düşük yapsam kim vebalini ödeyecek dedim. Herkes oğlunu kovuyor gelinine torununa sahip cikiyor. Beni hiçbiriniz istememiş dedim. Ben size ne yaptım dedim. Evinizde köyünüzde her işinizi.yaptım. Ben su halde ah edersem kime ne olur bilemem. Yuva yılanın yuvası olmaz dedim. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.
merhaba arkadaşlarım...
dua eden herkezden Allah razı olsun.
Hamd olsun ameliyat umuldugundan da başarılı geçmiş.
ablam ve enişteme 5 er dk göstermişler bebişlerini.
ablam 'diliyle agzındaki hortumu ittirmeye çalışıyordu' dedi.
demekki tam anlamıyla baygın değildi.ve durumu çok kötü değil
İnşallah bundan sonra hızla iyileşmeye başlar.
artık her 2 saatte diyalize sokucaklarmış kuzumu. içi temizlemek için.
hepinizi çok öpüyorum. Allah a emanet olun.
İYİKİ VARSINIZ
ay cok sukur.gozunuz aydin canim.inshallah dahada iyi olucak prensesmerhaba arkadaşlarım...
dua eden herkezden Allah razı olsun.
Hamd olsun ameliyat umuldugundan da başarılı geçmiş.
ablam ve enişteme 5 er dk göstermişler bebişlerini.
ablam 'diliyle agzındaki hortumu ittirmeye çalışıyordu' dedi.
demekki tam anlamıyla baygın değildi.ve durumu çok kötü değil
İnşallah bundan sonra hızla iyileşmeye başlar.
artık her 2 saatte diyalize sokucaklarmış kuzumu. içi temizlemek için.
hepinizi çok öpüyorum. Allah a emanet olun.
İYİKİ VARSINIZ
kızlar hepinize mrblar, ben biraz geç geldim hala toparlayabildim diyemem.çok şükür atlattık doğum sürecini bebekte iyi çok şükür, ama ben toparlaayamadım, mide bulantılarım çok fazlalaştı doğumdan sonra, her gün içim dışıma çıktı, dün tekrar hastaneye yatış yaptık bugün taburcu olduk, dua edin kızlar Allah sizlere yaşatmasınbu sıkıntıları çok zormuş.iyi olduğum bi ara gelip yazıcam sizlere ,kendinize iyi bakın...