merhaba kızlar...
nasılsınız?
ben uzunca bir süredir gelemedim. sizleri çok özledim...
okadar şey oldu ki... Konya'ya gittim, Ablamın kızı hasta oldu, Kenan da hastalandı,kaç gündür dr dr geziyoruz...
sanırım karapissom azıcık bahsetmiş sizlere.
ablamın kızı canım yegenim Ravza mız hastalandı
şu an yoğun bakımda.
kolları,elleri,ayakları hatta kafası iğne deliklerinden mosmor olmuş
o daha minicik bir bebek ama Rabbim böyle emretmişse diyecek birşey yok.
elimizden gelen tek şey dua etmek. sizler de ne olur dua edin bebişimiz için.
ilk önce bronşit le başladı.ben Konya ya gittiğimde sadece gözleri sulu sulu ama neşesi yerindeydi. sırtını dinledim hırlıyordu. ablama dedim bronşit olabilir hemen dr a gidin.sabah dr a gittiklerinde dr bronşit oldugunu ama antibiyotik tedavisiyle geçecegini söylmiş. 2 gün sonra tekrar gittiklerinde ciğerde düzelme oldugunu ve ciddi bişey kalmadıgını söylemiş.
tabii bir yandan gözler şişmeye başlamış. ertesi sabah çocuk acaip bir hırılltıyla ve hiç kalkmamaya inliyormuş.
koştura koştura hastaneye götürdüler. yolda dudakları mosmor olmuş. hemen yoğun bakıma almışlar. kalbi 200 le atıyormuş.
gözlerinin normal oldugunu düşündük meğerse gözleri virüs kapmış
bu virüs de nefes borusu ve ciğerleri kaplamaya başlamış. e virüsmüş yaa
göz kapagının iç kısmına kadar iltihaplanmış.dr lar hemen müdahale edip temizlemişler. göz kapakları mosmor şu an
virüsün vücuda yayılımını durduramıyorlarmış. makineye baglı nefes alıyor. ilacın dozunu arttırmışlar virüs yayılımını durdurmak için ama kalbi 2 defa durmuş
ilaç dozunu düşürünce de virüs yayılmaya devam ediyormuş...
AF ALLAHIM AFFF... ÇOK ZOR GERÇEKTEN. HER GÜN ABLAMLA KONUŞUYORUZ. İNANIN BENİM OĞLUŞUM HASTA DİYE MORALİM 0, ABLAMI DÜŞÜNEMÜYORUM BİLE. SÜREKLİ AĞLAMAK GELİYOR İÇİMDEN.RABBİM HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN. ARTIK ACI ÇEKMESİN MİNİK MELEĞİMİZ. SAĞLIGINA KAVUŞSUN İNŞALLAHHH.
göz rahatsızlıgının ismi konjoktivit miş. ve bulaşıcıymış.
kenan ın bir gözü şişmeye ve kızarmaya başladı. sürekli uyumak istiyordu.
bulaşmış olabileceginden korkup dr a gittik. gribe bağlı enfeksiyon dedi. ilaç verdi.
ilacın faydası olmadı ve şişmeye devam edince başka bir dr a gittik.
kesin bir dille konjoktivit olmadıgını ve solunum yolunda oluşan enfeksiyonun göze bulaştıgını söyledi.
hamd olsun yeni ilaçlarımız etki etmeye başladı.
Rabbim kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin inşallah...
hepinizi çok öpüyorum kızlar. ara ara girip bakıyordum ama yazamadım bir türlü.
Allah a emanet olun...