• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Allah razı olsun ayşem.
gerçekten çok zor. hamile arkadaşlarımız olmasa resmini koyucam ama böyle birşeyi bu şartlarda yapmam doğru olmaz.
ablam her gün telefondan atıyor resmini yavrumun.
İnşallah iyiye gider artık...
hiç beklemiyorduk böyle birşeyi...

saglıklı halinin resmini ekleyebilirim ama.

Eki Görüntüle 886772

ayşem bebiş bir süredir ishaldi. salgın vardı. ablam sürekli dr a gitti ama tam anlamıyla geçmeden bu bronşit baş gösterdi.
dr ların dediğine göre, ishalle dirençsiz düşen vücuda bronşit,virüs birçok hastalık gelmiş :43:
birde Konya çok soğuk biliyorsun. ben hep derdim ablama bu kızı çok ince giydiriyorsun...
aslında hepsi bahane. olacak olan oluyor işte...

sen dışarı pek çıkartmamaya bak yeter canım. birde kalabalık ortamlara çok girmezsen birşey olmaz inşallah...

Allah razı olsun arkadaşım... İNŞALLAH

Allah razı olsun kuzum.
seviyorum seni :29:

tatlım bebişini özledin sen bence. Rabbim kısa zamanda kavuştursun inşallah

Kuzummm bende seni çok seviyorummm hemde çokkkk...
Allahım şifasını versin.
Dualrımızdasın...

kizlar bebisim dunden beri maksimum 20dk emiyor sorun su ki onceden agzini kocaman actirip memeyi epey kavratirdim simdi ucunu aliyor napcam bilmiyorum bole degisen oldu mu kavramasi

kızlar Ravzamız ameliyat olucakmış az sonra :53:
ne olur dua edin. karnını açıcaklarmış :43:
inşallah minicik bedeni narkozu kaldırır ve hayırlısıyla sag salim ameliyatı başarılı olur.

çok kötüyüm yaa :43::43::43:

canim sen yine iyisin merak etme her sey yolunda olur insallah ben 24saat sanciyi 5gun yasadim ve ben yerimde duramiyordum ne uyku ne oturmak ayakta da mahvolmustun anca 1di acilma ve 5gun sonu 4oldu da hastane kabul etti tam 41+0da yaptim dogum. Oyuzden olumlu dusun hem benim kadar beklemedin 41 hafta hem de inaniyorum ki sip diye gelcek zeytin dualarimiz seninle, opuyorum canim

canim sen yine iyisin merak etme her sey yolunda olur insallah ben 24saat sanciyi 5gun yasadim ve ben yerimde duramiyordum ne uyku ne oturmak ayakta da mahvolmustun anca 1di acilma ve 5gun sonu 4oldu da hastane kabul etti tam 41+0da yaptim dogum. Oyuzden olumlu dusun hem benim kadar beklemedin 41 hafta hem de inaniyorum ki sip diye gelcek zeytin dualarimiz seninle, opuyorum canim
Canım bana moral veriyorsun İnan hemde çokkkk.
İnşaallah hayırlı zamanda hayırlısıyla olur.
Sende az çekmedin kuzum ya.
Bende kasılmalar var dün adet sancısı gibiydi sancım bugün yok:53:
İnş Devam eder açılma. Evet ben 39.haftadayım bakalım zman neyi gösterecek.
kizlar bebisim dunden beri maksimum 20dk emiyor sorun su ki onceden agzini kocaman actirip memeyi epey kavratirdim simdi ucunu aliyor napcam bilmiyorum bole degisen oldu mu kavramasi

Canım sakın ucunu tek emmesin mümkünse ağzına tepmeye çalış genişlemesine.
Bir zman sonra ucu yara olabilir emzirmen sorunlu olur.
Içtiği süt şifa olsun paşaya :16:

Benim neden moralim bozuk yaaaaaa :14:
Aişe ağladınmı ki gözlerini açamıyorsun ?
Kuzummmm...
Evet hemde dün gece 12den ber hiç durmadan:14::14::14::14::14::14::14::14:
Ayşe
Canım benim zor bir bir süreç geçiriyorsun. Rabbim yardımcın olsun. İnşallah eşinle aran en kısa zamanda düzelir. Bebeğini güvendiğin birine bir kaç saatliğine emanet edip romantik zaman geçirmek belki ikinize de iyi gelir. Ya da sevdiğiniz bir şey yapmak. .
Dualarımdasın. .
Kvaliden bile bebeğin kucağındayken yere düşerse kime güvenip bırakırsın cesaret edip:50:
Beni görmezlikten geliyor o çok canımı yakıyor.:14:
Allah razı olsun ayşem.
gerçekten çok zor. hamile arkadaşlarımız olmasa resmini koyucam ama böyle birşeyi bu şartlarda yapmam doğru olmaz.

Eki Görüntüle 886772

ayşem bebiş bir süredir ishaldi. salgın vardı. ablam sürekli dr a gitti ama tam anlamıyla geçmeden bu bronşit baş gösterdi.
dr ların dediğine göre, ishalle dirençsiz düşen vücuda bronşit,virüs birçok hastalık gelmiş :43:
birde Konya çok soğuk biliyorsun. ben hep derdim ablama bu kızı çok ince giydiriyorsun...

sen dışarı pek çıkartmamaya bak yeter canım. birde kalabalık ortamlara çok girmezsen birşey olmaz inşallah...
:53:Benim kızıma benziyor yüzü.Allahım sen onu annesine babasına bağışla:14::14::14::14::14::14::14:
Biz çıkmıyoruz zaten dışarı.Markete,hastaneye falan gidersek de yüzünü bile battaniye ile sarıp araba ısınıncaya kadar açmıyorum.Oradan da sıcak ortama giriyor zaten.Daha soğuk hava ile tanışmadı.Nisan gibi tanıştırırım serin havayla.Dediğin gibi kuru soğuk buralar.Evde bile camlar buz dışarıda olanlara sabır versin Rabbim.

aysecim dualardasin insallah esinle her sey gonlune gore olsun sen mantikli gonlu zengin birisin insallah cozum yolu vardir
İnşallah:14::14::14::14::14:
inşallah minicik bedeni narkozu kaldırır ve hayırlısıyla sag salim ameliyatı başarılı olur.

Bütün kalbimle dua ediyorum minik Ravza için.Allah yardımcısı olsun.:14::14::14::14:

Rabbim benim gözyaşlarımı saysin. Zerre payı olana da kul hakkımı sorsun.

Ben düşük yapsam kim vebalini ödeyecek dedim. Herkes oğlunu kovuyor gelinine torununa sahip cikiyor. Beni hiçbiriniz istememiş dedim. Ben size ne yaptım dedim. Evinizde köyünüzde her işinizi.yaptım. Ben su halde ah edersem kime ne olur bilemem. Yuva yılanın yuvası olmaz dedim. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.

Aysemmmm

Canim ağlama sütün kesilir uzmemeye çalış kendini. Dua ediyorum sana. Rabbim gönlüne ferahlık, eşine anlayış ve ilgi nasip etsin.

tubiş Ravza bebeğe acil şifalar diliyorum canım Allahım sizlere de güç versin inşalllah duacıyım

Amaniiin tubi neler olmus boyle ya hic haberim yoktu. Cok cok gecmis olsun. Okurken bile icim daraldi. Allah ablanlarin yardimcisi olsun. Canim ne ameliyati bu ya. Cigerlerde sivi birikmesi falan mi var,onu mu bosaltacaklar. İnsallah iyi haberlerini bekliyoruz. Sen Kenani da her ihtimale karsi yokla kuzum. Enfeksiyon bebislerde birbirine cabuk bulasiyormus. Umarim guzel haberlerini alacagiz.

Aysecim nedir bu cektigin ya. Erkekler dogum sonrasi daha mi anlayissiz oluyorlar. Bu problemleri bikac arkadasimdan daha duydum. Dogum sonrasi bunalimi mi yasiyorlar acaba. Umarim hersey yoluna girer. .. İnsallah ayni sorunlari bizler de yasamayiz. Hamilelikteki bu ilgi alaka hep devam eder...

Allah razı olsun ayşem.

Eki Görüntüle 886772

Allah razı olsun arkadaşım... İNŞALLAH

Allah razı olsun kuzum.
seviyorum seni :29:

tatlım bebişini özledin sen bence. Rabbim kısa zamanda kavuştursun inşallah
canim ici ya.Allah korusun seni,:43:esime gostericem isminide soyliyim namazda dua etsin kuzumuza.ben adetliyim.takip ediyorum seni.bir haber olunca yaz guzelim

rabbim şifa ile sonlandırsın inşallah.başat ravza bebeğe sonrada onu bekleyen lere güç kuvvet versin

merhaba kızlar...
nasılsınız?

ben uzunca bir süredir gelemedim. sizleri çok özledim...
okadar şey oldu ki... Konya'ya gittim, Ablamın kızı hasta oldu, Kenan da hastalandı,kaç gündür dr dr geziyoruz...

sanırım karapissom azıcık bahsetmiş sizlere.
ablamın kızı canım yegenim Ravza mız hastalandı :43: şu an yoğun bakımda.
kolları,elleri,ayakları hatta kafası iğne deliklerinden mosmor olmuş :43:
o daha minicik bir bebek ama Rabbim böyle emretmişse diyecek birşey yok.
elimizden gelen tek şey dua etmek. sizler de ne olur dua edin bebişimiz için.
ilk önce bronşit le başladı.ben Konya ya gittiğimde sadece gözleri sulu sulu ama neşesi yerindeydi. sırtını dinledim hırlıyordu. ablama dedim bronşit olabilir hemen dr a gidin.sabah dr a gittiklerinde dr bronşit oldugunu ama antibiyotik tedavisiyle geçecegini söylmiş. 2 gün sonra tekrar gittiklerinde ciğerde düzelme oldugunu ve ciddi bişey kalmadıgını söylemiş.
tabii bir yandan gözler şişmeye başlamış. ertesi sabah çocuk acaip bir hırılltıyla ve hiç kalkmamaya inliyormuş.
koştura koştura hastaneye götürdüler. yolda dudakları mosmor olmuş. hemen yoğun bakıma almışlar. kalbi 200 le atıyormuş.
gözlerinin normal oldugunu düşündük meğerse gözleri virüs kapmış :5: bu virüs de nefes borusu ve ciğerleri kaplamaya başlamış. e virüsmüş yaa :( göz kapagının iç kısmına kadar iltihaplanmış.dr lar hemen müdahale edip temizlemişler. göz kapakları mosmor şu an :50: virüsün vücuda yayılımını durduramıyorlarmış. makineye baglı nefes alıyor. ilacın dozunu arttırmışlar virüs yayılımını durdurmak için ama kalbi 2 defa durmuş :43: ilaç dozunu düşürünce de virüs yayılmaya devam ediyormuş...
AF ALLAHIM AFFF... ÇOK ZOR GERÇEKTEN. HER GÜN ABLAMLA KONUŞUYORUZ. İNANIN BENİM OĞLUŞUM HASTA DİYE MORALİM 0, ABLAMI DÜŞÜNEMÜYORUM BİLE. SÜREKLİ AĞLAMAK GELİYOR İÇİMDEN.RABBİM HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN. ARTIK ACI ÇEKMESİN MİNİK MELEĞİMİZ. SAĞLIGINA KAVUŞSUN İNŞALLAHHH.

göz rahatsızlıgının ismi konjoktivit miş. ve bulaşıcıymış.
kenan ın bir gözü şişmeye ve kızarmaya başladı. sürekli uyumak istiyordu.
bulaşmış olabileceginden korkup dr a gittik. gribe bağlı enfeksiyon dedi. ilaç verdi.
ilacın faydası olmadı ve şişmeye devam edince başka bir dr a gittik.
kesin bir dille konjoktivit olmadıgını ve solunum yolunda oluşan enfeksiyonun göze bulaştıgını söyledi.
hamd olsun yeni ilaçlarımız etki etmeye başladı.
Rabbim kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin inşallah...

hepinizi çok öpüyorum kızlar. ara ara girip bakıyordum ama yazamadım bir türlü.
Allah a emanet olun...

kuzum benim ya rabbim gücünü attırsın yavrumuzu annesine babasına bağişlasın daha çektirmeden şifa versin inşallah.
tubiloshum oğlunun gözlerinede anne sütüyle pansuman yapabilirsin.göğsünden sütüdirekt çocuğun gözlerine sık steril birbezle sil çabucak toparlıyor.anne sütü aynı zamanda mikrop öldürücüdür.belki yapıyorsundur ama yinede yazayım dedim

Günaydın kızlar hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum. .
Karapisso doğuma yaklaşmış galiba inşallah güzel haberlerle gelir. Dualarım onunla. Belki bugün doğurur.
Bugün de benim doğum günüm :))
Aynı güne denk gelir belki:))
Hayırlı sağlıklı olsun da..

doğum günün kutlu olsun kevok dilerim gelecek sene bebeğinle kutlarsın.sağlıkla huzurla bolluk içinde yaşa inşallah

Kızar dün gece duş aldımuyudum 2gibi.gece 3kez uyandım sancı ile 2 saat aralıklarla,sonra ne sancı geldi ne bişey.
Doktorda beni iyi gördü nst,de sancı çıkmadı.
Öğlene kadar oradaydı dedi gir hafta sonunu geçir.
Ben burdayken doğur.
Birde alttan bakmayayım açılman artar falan dedi.
Şimdilik p.tesiyi bekliyorum. Eğer p.tesi sancı yoksa bugünkü gibi iyiysen Çarşamba gel dedi.
Neyse kendimi strese sokmak istemiyorum. Doğum bu kolay değil zman istiyor demekki.
Waves kuzummm sen bir ay 1 cm açıklıklamı bekledin Kızını?
Benim 21aralık son tarihim. Umarım Mevlam p.tesi sancı verir giderim ve hayırlısıyla biter bu stres.
emb,duygu,msmesi kızlar dün doğururum demişsiniz ben çıktıktan sonra ama durum bu.
Dua etmekten başka yapacağım bişey kalmadı.
Gidince moralim bozuldu azıcık.
Sanki hemen doğum olacak gibi hazırlanmıştım.
Birde alttan bakmak açıklığı arttırıyor galiba...
Öyle anladım.

karapissom sıkma canını ekip hazır nasılsa birdaha ki acil durum sinyalinde hepimiz hazırız. dün gece prova yaptık zaten. eksiklerimiz varmı yok mu onu anlamak için di.evet artırır belki ama sen bakma alttan emmmiii.
sosyoloji12 hoşgelmişsin canım..Çoğu gitmiş azı kalmış seninde maşallah.Allah yardımcın olsun işe giderkende çok zor oluyor o koca göbekle sürekli oturmak

duygubaby.Canım uzan dinlen ağrın olması iyi değil.Nefes egzersizleri yapmayı ihmal etme.Sinirlerine çok iyi gelir derin nefes almak.

taydin.Al benden de o kadar.Nefret ediyorum erkeklerden:47::47::47::47::47::47:

KEVOK.Mutlu yıllar canım.Allahım gelecek doğumgününü kucağında bebişinle kutlamayı nasip etsin:29::29::29::29::29:

Günaydın kızlar.
Dün akşamki mesajlaşmalarınızı okurken nasıl heyecanlandım bi bilseniz.Canlı canlı doğuma yaklaşmışsınız resmen.Sağlıkçımız da olmuş.Hoşgelmiş :) Nefes egzersizleri öğretileri,destekler olmuş ama doğurtamamışsınız canlı yayında Dilek'i :))
Dilekcim karapissom.Drundan gelince canın sıkılmış.Hiç kasma kendini.Tadını çıkar bu anların.Bol bol dua edecek zamanın var daha demekki.Senden özellikle ben ve eşim için dua rica edeceğim.Bencil ben neler çekiyor sen dua peşindesin deme bana ama:14: Eşimle aramıza uçurumlar girmeye başladı.Düzelecek diye ümit ederken daha da geriliyor aramız.Birbirimize bakmıyoruz artık bile.Çocuk harici konuşmuyoruz bile.Kopma noktasında evliliğim.:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

rabbim eşinle olan muhabbetini biran öncetazeletsin inşallah. ikinizde az şey yaşamadınız canım benim.ayrıca erkekler ilk bebekte kıskanç oluyorlar canım.bebeği de anneyide kıskanıyorlar zamanla geçecek inşallah bir süreç sadece öyle kötü şeyler getirme.

Evet oğlan anneleri... oğullarınızı sevgiyle şefkatle merhametle yetiştirin. sürekli arkasını toplayıp her istediğini önüne koymayın. Karşı cinsin kendilerine hizmet etmek için yaratıldığı algısını oluşturmayın. Daha sayamadığım bir sürü şey... Kısaca sakat evlatlar yetiştirmeyin diyorum çevremdekilere.. sakat doğmuyorlar Allaha şükür ama oğluşlarına kıyamayan anneler sayesinde bedenleri değil tabii ki ama iradeleri sakat bireyler haline geliyorlar..
sonuna kadar katılıyorum sonuçta o şikayet ettiğimiz erkekleride sonuçta kadınlar yetiştiriyor.tohumluk misali.sorumluluk vermeden .rabbim bizleri öyle anne yapmasın inşallah

Son düzenleme:
Rabbim benim gözyaşlarımı saysin. Zerre payı olana da kul hakkımı sorsun.

Ben düşük yapsam kim vebalini ödeyecek dedim. Herkes oğlunu kovuyor gelinine torununa sahip cikiyor. Beni hiçbiriniz istememiş dedim. Ben size ne yaptım dedim. Evinizde köyünüzde her işinizi.yaptım. Ben su halde ah edersem kime ne olur bilemem. Yuva yılanın yuvası olmaz dedim. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.

allahım hepsinin kalp gözünü açsın inşallah akıl fikir merhamet versin .başka ne denir bunlara.ki sende iyi sabır varmış duygu çekmişsin

Aişe canım ağlayarak sorunları çözemezsin,kendini yıpratma bu kadar.
msmesi yok daha neler :53::53::53: kendim nasıl alttan bakacağım :52:
Doktor dedi bakmayayım bugün,hafta sonu girdi doğurma dedi.
Anladığım kadarıyla açılma devam eder diye bakmadı bird sancım yok diye.
Annemde haftaya salı gelecek Abim getirecek.
Sen nasılsın kuzummm :54:

Kızlar çıktık yürüyüşe amanın bir soğuk var bir soğuk resmen Sibirya soğuğu,galiba yarın kar bekleniyor.
Neyse gittik aktara. Rezene papatya çayı aldık. İçeyim şimdiden bebişim gelince süt bolbol olsun.
Kız dediki süt artırıcı karışık çay yapıyoruz istermisiniz korktum beğenmem içmem diye almadım.
İçinde rezene,ıhlamur,papatya,birkaç bişey daha kooyuyorlarmış. Neyse almadım.
Birde doğumdan 3gün önce defnetohumu.adaçayı.sinameki balla karıştırıp yiyeceğim.
Üzerine bir Yasın bir Meryem ve dua okuyacağım.
Hep dua ettim Allahım doğumdan 3gün önceyi nasıl anlayacağım diye Mevlam gösterdi bana...
cadıozy kuzu seN nasılsın konuşamadık bugün.

Son düzenleme:
Back