• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

İşte canım biraz daha iyiyim 16 Temmuz da doğurdum 4.5 aylık olduk işte her günüm çocuklarla geçiyor valla ben de 34 de 3 çocuk fenalardayım yani bir de eşim demez mi sen 4. Yü de yaparsın ben sende o gücü görüyorum belki de öz olur demez mi:53:aynen gözlerim böyle oluyorrrr

ay kıyamam ateşin yeri soğumadı kül hala sıcak isteğe bak allah yardımcın olsun canım benim.zor vallahi benimki 29 temmuzda doğdu canım sunni sancıyla .eşim bana öyle dediğinde aklın daha önce nerdeydi diyorum. 3. deolursa obana kesin babaanne der.okul yaşı geldiğinde tam nine kıvamına gelmiş olurum. onlara kolay her seferinde ekoları bir kezdaha tatmin oluyorlar

güzel bacım inşallah.aklıma ne geldi pissom. almanyadayken doğuma hazırlık kurslarına gitti senin asortik ablan orda derin nefes alma açılmayı hızlandırıyor demişlerdi ama öyele karınşişirmekten bahsemiyorum derin nefes derken. karnının en altı nerdeyse tüy başlangıç yeri varya aldığın nefesi oraya indiriyorsun yavaş yavaş alıp veriyorsun kasları gevşetip rahmin kolay açılmasını sağlıyor aynı zaman da ağrıyı azaltıyor canısı yanlız onefesi otururken yada ayakta alman cok zor uzan elini karnının üzerine koy nefes all ver çok hızlı açılıyor ozamn ama sakın ıkınma
Oyy ben seni tanımak istiyorum sıkıca sarılmak oğlişine ciciler almak istiyorummmm içimden geldiiii :16:
Yerim seni çok şekersin yaaaa yazdıkların çok içten samimi seni sevdim ablam.
E ben nasıl yapacağım o nefes işini anlamdımki.
Yani göğsü şişirmek değil nefesi aşağı indirmek nasıl bi nefes bu yav :33:
Hayırlı olsun bakalım... allah sabır versin. zor! erkekler yaramaz oluyor(gözünü korkutmak gibi oldu ama)

Evet biliyorum ama hiç fark etmiyor kız olup çok yaramaz olanaklarda var.
Tek dileğim eşiminde benimde güzel yönlerimizi alması...
Eşime çekerse çok uslu olur :34:
Sorumu görmedin galiba neden ilişkiye asla dedin,yanlış anlama yapmaya meraklı olduğumdan değil açılmayı arttırıyor die düşünüyorum :44:

Son düzenleme:
merhaba canım
bütün öğleden sonrayı burnumda getirdi bu saate kadar şimdi uyuyor masum masum.kuzum ya inanki ilk başlarda bizde öyleydik ama benim şansım gazını rahat çıkartıyor gazman patır patır. mama veriyorsunuz ya oda çok gaz yapıyor. kızımda bende kullandım geceler gündüz her beslenme sonrası işkenceydi.kızlar biraz daha zor çıkartıyorla onu anlamış oldum.

canim ben de mama anca sut gece azsa haftada 1 ya da daha az verdim ama sukur bugun 20dk fln emdi

ay kıyamam ateşin yeri soğumadı kül hala sıcak isteğe bak allah yardımcın olsun canım benim.zor vallahi benimki 29 temmuzda doğdu canım sunni sancıyla .eşim bana öyle dediğinde aklın daha önce nerdeydi diyorum. 3. deolursa obana kesin babaanne der.okul yaşı geldiğinde tam nine kıvamına gelmiş olurum. onlara kolay her seferinde ekoları bir kezdaha tatmin oluyorlar

Erkekler egolarını bu şekildedemi tatmin ediyorlar yani yaş geldi Kemal'e ama benim bebeğim oluyor diye mi :52:
Deli bunlar yaaaa.
Allah istemesinde sende yap çocuğu :19:

Oyy ben seni tanımak istiyorum sıkıca sarılmak oğlişine ciciler almak istiyorummmm içimden geldiiii :16:
Yerim seni çok şekersin yaaaa yazdıkların çok içten samimi seni sevdim ablam.

Sorumu görmedin galiba neden ilişkiye asla dedin,yanlış anlama yapmaya meraklı olduğumdan değil açılmayı arttırıyor die düşünüyorum :44:

canım çok az kalmış ya hayırlısıyla kurtul inş sağlıklı kolay doğumların olsun

iyi geceler hanımlar...

karapissom Allah yardımcın olsun canım...

bugün gittim dr. a. ilk gidiş olunca çok uzun bir muayene olmadı. benden hsg, eşimden de spermiyogram istedi. eşim benimle hastaneye geldi ama bekleme uzayınca yiyecek bişeyler almaa gitti. ben de nasılsa ondan istese istese tahlil isteyeceği için yanımda olmasını çok da önemsemedim. ben muayeneye girdi çıktım, eşim de gelmişti kapının önüne. ne dedi diye sordu. ben de senden sper tahlili benden de rahim filmi istedi, bir anormallik olup olmadığına bakacak sonuçlara göre dedim. tahlil örneğini nası vericez dedi, bilmiyorum çıkalım soralım dedim. bi taraftan asansörü çağırırken bi taraftan da bana beni mahvettin diyerek söylenmeye başladı. sorun bendeymiş de onu ne hallere düşürmüşüm de... hızla uzaklaştım yanından ağlayarak. çok geçmedi geldi yanıma ne diyorsun dedim. olmuyor senin çocuğun dedi bana. arabadan çantamı aldığım gibi uzaklaştım.. zaten ben eve tek dönecektim o da sevgili oğlunu almaya gidecekti. ilk eşinden bir oğlu olduğu için kendinde birşey olmadığını iddia ediyor sürekli. ama çocuk 14 yaşında, aradan 15 yıl geçmiş. ayrıca dr yalnızca fizyolojik birşey var mı yok mu onu görme istedi.

çok kırıldım, çok üzüldüm. yanımdaki adam bana bunları derse eller neler demez. ayrıca defalarca dr. a gidip muayene olan ben, her muayenede çatal kabusunu yaşayan ben, hsg gibi zahmetli birşeyi çektirecek olan ben.. neyin gururu bu inanın anlamadım. ağlamaktan başım felaket ağrıyor... Allahım yardım et bana...

az önce wc ye gittim. çamaşırımda lekelenme gördüm. bugün 21. günüm. ümitlenmek istemiyorum ama inşallah yerleşme ile ilgili birşeydir. bugün yaşadıklarımın üstüne öyle mutlu eder ki beni anlatamam..

ha benim planım bu ay hsg yi çektirip tekrar dr.a gitmek. ben bende bir sorun var mı yok mu bileyim de ona göre davranayım.

şu anda eşimi ne göresim, ne konuşasım ne yanaşasım var.. :5:

ben cevap verdim sandım. ilişki çok riskli çünkü sen şuan enfeksiyona çok duyarlısın ilişkide enfeksiyon açısından çok büyük risk. asla...

Oyy ben seni tanımak istiyorum sıkıca sarılmak oğlişime ciciler almak istiyorummmm içimden geldiiii :16:
Yerim seni çok şekersin yaaaa yazdıkların çok içten samimi seni sendim ablam.

hadi hadi meraklı değilimmiş son perdeyi oynayacak hatun .şaka şaka. canım nasıl yazayım bizler normalde nefes alıp verirken sadece göğüs kafesimizi şişirerek nefes alıp veriyoruzki ki bu yanlış nafas yöntemiymiş. canım. şimdi uzanıyorsun ellerini göbeğinin altına koy donra nefes almaya başla yavaş ama uzun önce ciğierlerin yükseliyor sonra karnın biraz daha devam ettiğinde havayı karnının altında hissedicen ozaman tekrar yavaş ver karnın insin ciğierlern ve son olarak ağzından çıksın nefes ilk zor gibi geliyor sonra alışıyorsun. bu arad kasılmaların ne durumda devam ediyormu

canım çok az kalmış ya hayırlısıyla kurtul inş sağlıklı kolay doğumların olsun
Kuzummm öylemi dersin az kalmış demiiii :16:
Bunları okumak beni rahatlatıyor Allah razı olsun :16:
iyi geceler hanımlar...

bugün gittim dr. a. ilk gidiş olunca çok uzun bir muayene olmadı. benden hsg, eşimden de spermiyogram istedi. eşim benimle hastaneye geldi ama bekleme uzayınca yiyecek bişeyler almaa gitti. ben de nasılsa ondan istese istese tahlil isteyeceği için yanımda olmasını çok da önemsemedim. ben muayeneye girdi çıktım, eşim de gelmişti kapının önüne. ne dedi diye sordu. ben de senden sper tahlili benden de rahim filmi istedi, bir anormallik olup olmadığına bakacak sonuçlara göre dedim. tahlil örneğini nası vericez dedi, bilmiyorum çıkalım soralım dedim. bi taraftan asansörü çağırırken bi taraftan da bana beni mahvettin diyerek söylenmeye başladı. sorun bendeymiş de onu ne hallere düşürmüşüm de... hızla uzaklaştım yanından ağlayarak. çok geçmedi geldi yanıma ne diyorsun dedim. olmuyor senin çocuğun dedi bana. arabadan çantamı aldığım gibi uzaklaştım.. zaten ben eve tek dönecektim o da sevgili oğlunu almaya gidecekti. ilk eşinden bir oğlu olduğu için kendinde birşey olmadığını iddia ediyor sürekli. ama çocuk 14 yaşında, aradan 15 yıl geçmiş. ayrıca dr yalnızca fizyolojik birşey var mı yok mu onu görme istedi.

çok kırıldım, çok üzüldüm. yanımdaki adam bana bunları derse eller neler demez. ayrıca defalarca dr. a gidip muayene olan ben, her muayenede çatal kabusunu yaşayan ben, hsg gibi zahmetli birşeyi çektirecek olan ben.. neyin gururu bu inanın anlamadım. ağlamaktan başım felaket ağrıyor... Allahım yardım et bana...

az önce wc ye gittim. çamaşırımda lekelenme gördüm. bugün 21. günüm. ümitlenmek istemiyorum ama inşallah yerleşme ile ilgili birşeydir. bugün yaşadıklarımın üstüne öyle mutlu eder ki beni anlatamam..

ha benim planım bu ay hsg yi çektirip tekrar dr.a gitmek. ben bende bir sorun var mı yok mu bileyim de ona göre davranayım.

Ayyyyyy kuzummm inanamıyorum yaaa çok üzüldüm,bu erkekler beden öküz neden hiç kadınlarını düşünmüyorlar.
Insanın gü gününü tutmazken nasıl olurda sevgili spermlerine güvenir :31:
Kız bakarsın gebe kalmışsın lekelenme olabilir.
Bende sabah tekrar gideceğim.
Bir hafta sonra öğrenirsin durumunu ama yumurtan çatlıyor olabilir :44:

iyi geceler hanımlar...

rabbim sıkıntını sonlandırsın inşallah. belediğine bir an önce kavuştursun.erkekler işte işin ucu onlara değmesinde sen ne yaparsan yap bu gözyaşları 1 kaç gün sonra sevinç yaşları olur inşallah

Kuzummm öylemi dersin az kalmış demiiii :16:
Bunları okumak beni rahatlatıyor Allah razı olsun :16:

Ayyyyyy kuzummm inanamıyorum yaaa çok üzüldüm,bu erkekler beden öküz neden hiç kadınlarını düşünmüyorlar.
Insanın gü gününü tutmazken nasıl olurda sevgili spermlerine güvenir :31:
Kız bakarsın gebe kalmışsın lekelenme olabilir.
Bende sabah tekrar gideceğim.
Bir hafta sonra öğrenirsin durumunu ama yumurtan çatlıyor olabilir :44:

sabırla hakkımda hayırlısını diliyorum canım.

canim ben de mama anca sut gece azsa haftada 1 ya da daha az verdim ama sukur bugun 20dk fln emdi

gözün aydın canım allahım devamını getirsin bir an önce düzen tutursun benim sıpaya benzemesin inşallah.bütün gün zıvanadan çıkardı kemiklerim sızlıyor.diyorum senin annen yaşlı bu kadarına katlanamaz anlamıyor.uyuyor şimdi ama şimdide karapissom doğuracak napayım gene oturuyorum

ben cevap verdim sandım. ilişki çok riskli çünkü sen şuan enfeksiyona çok duyarlısın ilişkide enfeksiyon açısından çok büyük risk. asla...
Sen korkma enfeksiyondannnn :52:
Msmesinin dediği gibi son perdesinde oynatayım sonra....the end :52:
hadi hadi meraklı değilimmiş son perdeyi oynayacak hatun .şaka şaka. canım nasıl yazayım bizler normalde nefes alıp verirken sadece göğüs kafesimizi şişirerek nefes alıp veriyoruzki ki bu yanlış nafas yöntemiymiş. canım. şimdi uzanıyorsun ellerini göbeğinin altına koy donra nefes almaya başla yavaş ama uzun önce ciğierlerin yükseliyor sonra karnın biraz daha devam ettiğinde havayı karnının altında hissedicen ozaman tekrar yavaş ver karnın insin ciğierlern ve son olarak ağzından çıksın nefes ilk zor gibi geliyor sonra alışıyorsun. bu arad kasılmaların ne durumda devam ediyormu

Canımmmm kasılmalar artıyor hatta adet odacakmışım gibi sancı vuruyor arada.
Şimdi bile kasılmam var.
Maşaallah diyeyim gitmesin biryere beni suni sancıya muhtaç etmesinler :52:
Şimdi deneyeceğim bu nefes işini.
Teşekkür ederim benim asortik ablammmmm...

rabbim sıkıntını sonlandırsın inşallah. belediğine bir an önce kavuştursun.erkekler işte işin ucu onlara değmesinde sen ne yaparsan yap bu gözyaşları 1 kaç gün sonra sevinç yaşları olur inşallah

nasıl bu kadar acımasız olabiliyorlar bilmiyorum. ama gözyaşlarımın hakkını da helal etmiyorum, edemiyorum...

çok başım ağrıyor kızlar, gidip yatayım.. hepinize iyi geceler, hayırlara uyanalım inşallah..

Şimdi bile kasılmam var.

inşalahh böyle neşeyle biter bu doğum bilgisayarın başında doğuruyormuşsun tubanın dediği gibi bir kahkaha bir ıkınma bebiş kucağın da ay mani gibi oldu

sabırla hakkımda hayırlısını diliyorum canım.

nasıl bu kadar acımasız olabiliyorlar bilmiyorum. ama gözyaşlarımın hakkını da helal etmiyorum, edemiyorum...

çok başım ağrıyor kızlar, gidip yatayım.. hepinize iyi geceler, hayırlara uyanalım inşallah..

Canım Allah yardımcın olsun. San özel dua ediyorum. İnş yakın zamanda eşin düzelir.
İnan böyle adama ne yapsan yaralamazsın sonuçta empatisi yok ve seni düşünmüyor :19:
Dua edilmde düzelsin arkanız.kıyamam göz yaşlarına sil bakalım git uyu inş sabah çok güzel bir gün olacak hepimiz için...

Şimdi bile kasılmam var.

sen bilirsin ben sana dedim zararlı. sancın kaç dk'da bir geliyor ne kadar sürüyor?

inşallah canım allahım huzur versin sanada eğer ordaysa karnındakinede.onlara boşuna erkek denmiyor canım

inşalahh böyle neşeyle biter bu doğum bilgisayarın başında doğuruyormuşsun tubanın dediği gibi bir kahkaha bir ıkınma bebiş kucağın da ay mani gibi oldu

He he olurum olur. Ama kesinlikle kahkaha ile olmaz yani bende olmaz bi çatı muayenesinde yüzüm düştü eşim diyor dikmdur dr.senin Nazlı olduğunu düşünmesin sana güvensin bu hasta normal doğurabilir desin.
Allahım ya baksana adam beler düşünüyor :52:
Tubaaydan gelsin bakalım nasıl olacakmış kahkaha ile doğummm:52:
En azından bağırmasam emb'in dediği gibi o gücü kılınmaya kullansam daha iyi olur :16:

Back