iyi geceler hanımlar...
karapissom Allah yardımcın olsun canım...
bugün gittim dr. a. ilk gidiş olunca çok uzun bir muayene olmadı. benden hsg, eşimden de spermiyogram istedi. eşim benimle hastaneye geldi ama bekleme uzayınca yiyecek bişeyler almaa gitti. ben de nasılsa ondan istese istese tahlil isteyeceği için yanımda olmasını çok da önemsemedim. ben muayeneye girdi çıktım, eşim de gelmişti kapının önüne. ne dedi diye sordu. ben de senden sper tahlili benden de rahim filmi istedi, bir anormallik olup olmadığına bakacak sonuçlara göre dedim. tahlil örneğini nası vericez dedi, bilmiyorum çıkalım soralım dedim. bi taraftan asansörü çağırırken bi taraftan da bana beni mahvettin diyerek söylenmeye başladı. sorun bendeymiş de onu ne hallere düşürmüşüm de... hızla uzaklaştım yanından ağlayarak. çok geçmedi geldi yanıma ne diyorsun dedim. olmuyor senin çocuğun dedi bana. arabadan çantamı aldığım gibi uzaklaştım.. zaten ben eve tek dönecektim o da sevgili oğlunu almaya gidecekti. ilk eşinden bir oğlu olduğu için kendinde birşey olmadığını iddia ediyor sürekli. ama çocuk 14 yaşında, aradan 15 yıl geçmiş. ayrıca dr yalnızca fizyolojik birşey var mı yok mu onu görme istedi.
çok kırıldım, çok üzüldüm. yanımdaki adam bana bunları derse eller neler demez. ayrıca defalarca dr. a gidip muayene olan ben, her muayenede çatal kabusunu yaşayan ben, hsg gibi zahmetli birşeyi çektirecek olan ben.. neyin gururu bu inanın anlamadım. ağlamaktan başım felaket ağrıyor... Allahım yardım et bana...
az önce wc ye gittim. çamaşırımda lekelenme gördüm. bugün 21. günüm. ümitlenmek istemiyorum ama inşallah yerleşme ile ilgili birşeydir. bugün yaşadıklarımın üstüne öyle mutlu eder ki beni anlatamam..
ha benim planım bu ay hsg yi çektirip tekrar dr.a gitmek. ben bende bir sorun var mı yok mu bileyim de ona göre davranayım.
şu anda eşimi ne göresim, ne konuşasım ne yanaşasım var..