• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Adaçayı içiyorum iyiymişşşşş doğum için.senin kaç beben var,kaç taşındalar ?
kızlar şaka maka derken yolun sonuna geldikkk.
Bende paşamı koklamak öpmek istiyorum saatler sonra belkide kollarmda uyuyor olacak,S[SUP][/SUP]ana binlerce şükür Allahım

Son düzenleme:
Bende paşamı koklamak öpmek istiyorum saatler sonra belkide kollarmda uyuyor olacak,S[SUP][/SUP]ana binlerce şükür Allahım

adaçayını bende okudum canım ilk 3 ay bu yüzden kesin yasaklı.bağırsaklara gelince doğum öncesi doğal lavman . hani hastneye gitiğin ilaçla yapılan işlem . bebek vücuttan çıkışı kolaylaştırmak için ortamı hazırlıyor.

Canım nasılsın uzun zaman oldu görüşemedik. Geçmişi okuyup geldim. Iyiler beni çıldırtmakla meşguller:27:seninkiler nasıl büyüyor kuzular bizpeşpeşe doğurduk sanırım.:54:

iyiler canım .evet canım peşpeşe normal doğum yapmış olsaydık seninki 5 iydi yanılmıyorsam benimki 4.ağustos.beni bebiş zorluyor canım hacıyatmazımız.37 den sonra bebek zorluyor. bütün kemiklerim sızlıyor. sen nasılsın canım ağrıların nasıl cenazede bayağı bir yorulmuştun biraz dinlenebildinmi

Kizlar bebisleriniz cok seker masallah :nazar::nazar::nazar:

Duygubaby canim yanlis anlama diycegimi ama sen bu adamdan cocuk yapana kadar ne mal oldugunu gormedin mi ? Hakikaten birden mi oldu mu yani keske hic baslamasaydiniz uzuldum size ama en cokda o sabiye, bu kadar strees altinda olman iyidegil tatlim istersen sende bi psikolaga git ve durumun icin ondan bi rapor falan al madem o sana saldiriya gecti mahkeme yoluyla sende kendini savun ve toparlan madem dunyaya getirceksin o bebegi saglam dur biraz,

Karapisso tatlim allah bi avazda dogurmayi nasip etsin hadi kuzum guzel haberlerle gel :nazar::nazar::54::54::54::54:

Karapisso canım Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla kuzunu kucakla öpüyorum seni doğum anında bize de dua et:54:
Âmin Allah razı olsun...
İnş canım... Unutmam ve dua ederim.
adaçayını bende okudum canım ilk 3 ay bu yüzden kesin yasaklı.bağırsaklara gelince doğum öncesi doğal lavman . hani hastneye gitiğin ilaçla yapılan işlem . bebek vücuttan çıkışı kolaylaştırmak için ortamı hazırlıyor.

İçeyim bende :16:
Ay canım inş öyledir zorlamaz beniii :18:
Kasımlar çok bende,doktorum dedi sancı onlar.
Emb isimli arkadaş ilişki zararlı dedi,ne yapsam ki ?

Kizlar bebisleriniz cok seker masallah :nazar::nazar::nazar:

Duygubaby canim yanlis anlama diycegimi ama sen bu adamdan cocuk yapana kadar ne mal oldugunu gormedin mi ? Hakikaten birden mi oldu mu yani keske hic baslamasaydiniz uzuldum size ama en cokda o sabiye, bu kadar strees altinda olman iyidegil tatlim istersen sende bi psikolaga git ve durumun icin ondan bi rapor falan al madem o sana saldiriya gecti mahkeme yoluyla sende kendini savun ve toparlan madem dunyaya getirceksin o bebegi saglam dur biraz,

Karapisso tatlim allah bi avazda dogurmayi nasip etsin hadi kuzum guzel haberlerle gel :nazar::nazar::54::54::54::54:

Bakalim ne yapicaz kızlar bu akşam cok ağrım oldu. Bulantimda yok :( korkuyorum ama hayırlısı olsun

1 tane oğlum var. 2yi yapıcam inşallah. tabi tekrar bir cesaret edebilirsem. bu arada barsakların çalışsın bol sıvı al. doğum sonrası kabızlık sorunu yaşamaman gerekir. bu arada esas iş sonra başlıyor. şimdi tek yapacağın bol dua ve biraz rahat olman, sabır. 9 ay sabrettin şimdi 9 saat daha sabredersin herhalde?

Âmin Allah razı olsun...
İnş canım... Unutmam ve dua ederim.

İçeyim bende :16:
Ay canım inş öyledir zorlamaz beniii :18:
Kasımlar çok bende,doktorum dedi sancı onlar.
Emb isimli arkadaş ilişki zararlı dedi,ne yapsam ki ?

kasılmalar devam ediyorsa ilşkiye gerek yokki karapissom .ilişki açılma olmuş devam etmiyor yada 40 hafta doluyor herhangi doğum emaresi yok ozaman öneriliyor. seninki devam ediyorsa zaten ilişkiye giremezsinki canım o kasılmayla.bence yarın gelir seninki.benim ilkinde 2 cm le gittim eve gönderdiler ilk doğum daha sürer diye 5 saat sonra gece yarısı hastanedeydim kasılma devam ettiğisürece açılyor sen artık bir şey yapma o zeytinyağlı pamuğuda çıkar artık rahimde açıklık varsa bebeğe zarar vermesin

bu arada benimki 3 yaşında bir küçük canavar. canımı çıkarıyor. şu an nöbette dinleniyorum yani.

bu arada benimki 3 yaşında bir küçük canavar. canımı çıkarıyor. şu an nöbette dinleniyorum yani.

allah bağışlasın canım .ama korkunun ecele faydası yok canım. tekrar düşünüyorsan vakit kaybetme. ben 2. bebeistediğimde kızım 6 yaşındaydı doğum yaptığımda kızım 11 yaşında . hayat bazen senin planlarına uymuyor canım abla tavsiyesi

1 tane oğlum var. 2yi yapıcam inşallah. tabi tekrar bir cesaret edebilirsem. bu arada barsakların çalışsın bol sıvı al. doğum sonrası kabızlık sorunu yaşamaman gerekir. bu arada esas iş sonra başlıyor. şimdi tek yapacağın bol dua ve biraz rahat olman, sabır. 9 ay sabrettin şimdi 9 saat daha sabredersin herhalde?
Allah kolaylık versin şimdiden.
Sabrım var hamd olsun korktuğum şeyler var ama dile getirmeyeceğim.
Dua edeyim birde dinleneyim.
İlişki neden zararlı. Mekaden zararlı neden milat açılma olsun die öneriyor :(
kasılmalar devam ediyorsa ilşkiye gerek yokki karapissom .ilişki açılma olmuş devam etmiyor yada 40 hafta doluyor herhangi doğum emaresi yok ozaman öneriliyor. seninki devam ediyorsa zaten ilişkiye giremezsinki canım o kasılmayla.bence yarın gelir seninki.benim ilkinde 2 cm le gittim eve gönderdiler ilk doğum daha sürer diye 5 saat sonra gece yarısı hastanedeydim kasılma devam ettiğisürece açılyor sen artık bir şey yapma o zeytinyağlı pamuğuda çıkar artık rahimde açıklık varsa bebeğe zarar vermesin
Canım zaten ara ara kullanıyorum yoksa nasıl dururumnla durulmaz ki :27:
Ay hadi inşaallah devam eder bir avazda kurtulurum :54:
Allah kolaylık versin. Evet 2.yapma zamanın gelmişşşş :52:
her gece yusuf ziya bu gece sen acaba adamcağızı yollyıp laptop u yatağa mı alsam ne yapsam şimdide sen cevapla bakalım

Ayyy canım ablam benimmm.
Sen rahat rahat uyu bana dua et sabah güzel haberlerle geleyim.

iyiler canım .evet canım peşpeşe normal doğum yapmış olsaydık seninki 5 iydi yanılmıyorsam benimki 4.ağustos.beni bebiş zorluyor canım hacıyatmazımız.37 den sonra bebek zorluyor. bütün kemiklerim sızlıyor. sen nasılsın canım ağrıların nasıl cenazede bayağı bir yorulmuştun biraz dinlenebildinmi

İşte canım biraz daha iyiyim 16 Temmuz da doğurdum 4.5 aylık olduk işte her günüm çocuklarla geçiyor valla ben de 34 de 3 çocuk fenalardayım yani bir de eşim demez mi sen 4. Yü de yaparsın ben sende o gücü görüyorum belki de öz olur demez mi:53:aynen gözlerim böyle oluyorrrr

Allah kolaylık versin şimdiden.
Sabrım var hamd olsun korktuğum şeyler var ama dile getirmeyeceğim.
Dua edeyim birde dinleneyim.
İlişki neden zararlı. Mekaden zararlı neden milat açılma olsun die öneriyor :(

Canım zaten ara ara kullanıyorum yoksa nasıl dururumnla durulmaz ki :27:
Ay hadi inşaallah devam eder bir avazda kurtulurum :54:

Allah kolaylık versin. Evet 2.yapma zamanın gelmişşşş :52:

Ayyy canım ablam benimmm.
Sen rahat rahat uyu bana dua et sabah güzel haberlerle geleyim.

güzel bacım inşallah.aklıma ne geldi pissom. almanyadayken doğuma hazırlık kurslarına gitti senin asortik ablan orda derin nefes alma açılmayı hızlandırıyor demişlerdi ama öyele karınşişirmekten bahsemiyorum derin nefes derken. karnının en altı nerdeyse tüy başlangıç yeri varya aldığın nefesi oraya indiriyorsun yavaş yavaş alıp veriyorsun kasları gevşetip rahmin kolay açılmasını sağlıyor aynı zaman da ağrıyı azaltıyor canısı yanlız onefesi otururken yada ayakta alman cok zor uzan elini karnının üzerine koy nefes all ver çok hızlı açılıyor ozamn ama sakın ıkınma

Back