• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
İnşaallah sağlıkla doğururum kurtulurum.
Çok yorgunun uyudum şimdi uyandım.
Cadıozy kuzu tam 38haftalık olmuş 40 hafta değil.
Şimdide adet sancısı gibi sancım var. Geldiğinden beri durmadı gitsemmi tekrar ne dersiniz ?

canim benim de adet sancisi ile basladi kasikta sonra sanci bele yayilio bel kasik birarada

Sancinin sıklığı ve siddeti artarsa o zaman dogum baslar. Tabi normal dogum yapan arkadaslara sormak lazim yasamadigim icin bilemiyorum. Canim benim yaaa cok az kaldi belki de saatler sonra kavusmus olacaksiniz.
Kuzunla beraber geleceksin evine...
Merak ediyorum acaba açılma devam ettimi ?
Artık zman gösterecek onuda :31:
canim benim de adet sancisi ile basladi kasikta sonra sanci bele yayilio bel kasik birarada

Kuzu yürürken belimden vuruyor sancı.
Şimdi Halim yok yürümeye,akşam kocişle çıkalım bi yürüyüşe bide bi duş alalımm :38:
Açılmaya yardım ediyormuş ilişki :1:

Şimdi annem gelecek ya acaba gelsemi bugün yarın.
Doktor bişi demedi ama açılma başlamışsa bi kaç güne doğum olur herhalde :44:
Bilet alınanımı sizce.
Asistanı bi kaç güne kalmaz dedi.

canim benimki de son gunlerde agzini kocaman acip almio onceden kahverengi bolgeyi kapliodu sindi ucunu alior
Ole olunca daha fazla hava yutuyor iste ah bu bebekler. Gazdan dolayi yapiyordur canim sıkıntısı var. Benimkinin de bugun karnindan sesler geliyor sicak havlu koyamadim atesi var diye. Isitinca da iyi cikariyor.
Bilet alınanımı sizce.

Bence gelsin canim baslamis artik dogum. Acilma artiyordur bence de. Belki bu gece belkide yarindogumf gerceklesecek.

Ole olunca daha fazla hava yutuyor iste ah bu bebekler. Gazdan dolayi yapiyordur canim sıkıntısı var. Benimkinin de bugun karnindan sesler geliyor sicak havlu koyamadim atesi var diye. Isitinca da iyi cikariyor.

Bence gelsin canim baslamis artik dogum. Acilma artiyordur bence de. Belki bu gece belkide yarindogumf gerceklesecek.

havluyu karnina mi koyuyosun canim ayaklari isitmak da olur mu acaba

havluyu karnina mi koyuyosun canim ayaklari isitmak da olur mu acaba
Ayaklarina termofor koyuyorum uyuyunca. Her altini degistirdigimde kucuk havlusu var onu isitip donun icine sıkıştırıyorum. Termoforu anca uyuyunca yataginin icine ayaklarinin anina koyuyorum. gaz icin neler yapiyorum bir bilsen .. hele babasi bir hirpaliyor ki kiyamiyorum ama sesi cikmiyor.

canım burda hiç akrabam yok arkadaşlardan biri bizim
tarafta oturuyr ama oda haftaya izne ayrılıyor
dolmuşa binmek ayrı dert o soğukta durakta beklemek ayrı dert
zaten iş çıkışı acayip kalabalık oluyor saatlerce durakta beklemek istemiyorum
olmazsa bende izin alayım dünden beri eşimle kavgalıyız
antalyaya gitmezse olmuyormuydu bu kış günü ne kongresiyse sinirlerim bozuldu:(((
Daha mantıklı olur izin alman.Dinlenmiş olursun sende.Çok ters zamanlarda oluyor o iş seyahatleri maalesef.Bende
32.haftadaydım eşim 2 günlüğüne İstanbul'a gittiğinde.Üstelik annemlere bile söylemedim kırgınlığımdan.Kendi başıma kaldım 2 gün.

aysem arada likir ses geliyor bide. Yutkunma sesi epeydir var ilk sey sanmistim sut ilk fiskiriyosa yutkunuodur die herzaman yutkunmuo genelde ilk meme aldiginda ilk dklarda
Heyecandan yutkunuyordur bence :)) Çok aç olunca benimki de öyle içer.

Bilet alınanımı sizce.
Bence de gelsin artık annenler.Ne olur ne olmaz.Yanlış hatırlamıyorsam waves merdiven inip çıktım demişti,açılmaya yardımcı olsun diye.

Herkese selam kızlar. Epeydir girip yazamadım ama mümkün olduğunca okuyup herkesi takip etmeye çalışıyorum.
Cadıozy, ayşe, tubi, waves, fmfm ve adını yazmayı unuttuğum diğer annişler.. Bebişlerinizin resimlerini hiç kaçırmıyorum. Hatta her seferinde eşime de gösteriyorum. Maşallah hepinizin ki kocaman olmuş...
epack, senin bebişin resmini henüz görmedim. Umarım o da iyidir.
karapisso, bugün yarın doğuruyorsun ha. Vaaaauuuv, ben de heyecanlanıyorum artık doğum haberlerinde..
Kızlar tuğra dan haber alan var mı ??

Biz de kızımla gün saymaya devam ediyoruz. Hazırlıklarımız büyük ölçüde bitti. İşe gelesim hiç yok ama, bu izinler doğumdan sonra lazım olacak diye, canımı dişime takıp, dayanabildiğim kadar dayanacağım. En büyük derdimiz sırt ağrısı ve mide. Son 1 aydır hiç yatarak uyumadım. Sırtım en çok da bu yüzden ağrıyor. Napalım sabredicez. Çoğu gitti azı kaldı. Öpüyorum hepinizi :16::16:

Kızlar normal doğum yapanlar bana fikir verin neler yapsam acaba?
İlişki rahimi açıyormuş ve yürüyüş.
Yürürken sancım başlıyor evin içinde dolaşsam bile.
Bende yürürüm inş.
Z.yağı sürüyorum ne bileyim başka düua okuyorum elimden ne gelirse çabalamak istiyorum.
Bu garip kardeşinizi dularınzda unutmayın lütfen...
Bende topikteki bütün kızlar diye dua ediyorum sizlere...

Bulantim yok karnım ağrıyor. Üzüntüden birsey olmuş olabilir mi?

Duygu hala inanamıyorum yaaaa sen nasıl bir adamla aynı yatağı paylaşmışsın nasıl bebek yapmak için çabalamışsın,hiçimi anlamadın güvenilmez olduğunu :50:
Sana bu yaptığını gâvur müslümana yapmaz emin ol.
Zaten sinirim bozuk sancım var,seni ayakta tutmam moral vermem grekirken tam aksi gerçekçi olacağım.
Tabiki üzüntüden ve stresten karnın ağrıyor.
Karnında bir melek var kalbi çarpan bir melek ama sonuçta sana bunu yapan adamın bebeği.
Keşkeler çare değil ama bebeğine çok üzülüyorum,annesi ve babası ayrı biri olarak konuşuyorum.
Çocukluğumu haram ettiler bana... Hala etkisi var hayatımda :14:
Bebeklik dönemi hatırlanmaz ama çocukluğum ergenliğim evliliğim af Allahım af neler çektim neler.
Anne varsa baba yok baba varsa anne yok. Af af...

cadiozyom su sicakligi cok deil demi termofor icin hsvluyu karin kismina ben de deneyeyim bakslim

Bizim termoforun disinda kilifi var benkaynar su kouyorum ama cok dgil. Battaniyeyoi sariyorum onun altindan koyuyorum. Havluyu da direk karnina degil badisinin uzerinden. Cok sicak olmicak tabi.

Son düzenleme:
Insan sevince birde herkesi kendi gibi bilince sanırım konduramiyor. Eşine guvenemeyeceksinde kime guveneceksin diye düşünüyorsun. Ailesinde istememiş beni annem annesini aradı.bizi de dinlemiyor dedi annemde siz istemiyormussunuz dedi. Analık halkın var istemediniz doldurdunuz hep burda senin torunun var aramadiniz bile dedi. Yengesinin de haberi sonradan olmuş şahitlik etmicem dedi. Annem iftiraya yalanayuva yıkmaya nasil şahit olucaksiniz dedi. Ben her sabah niyetinize göre dua edicem size dedi. Ben çocuk içın diyorum yoksa umrumda değil dedi. Yatıyor annemde sabahtan beri bende kötüyum. Allah günahsız yavrumun hakkını hesabını sorsun.

Insan sevince birde herkesi kendi gibi bilince sanırım konduramiyor. Eşine guvenemeyeceksinde kime guveneceksin diye düşünüyorsun. Ailesinde istememiş beni annem annesini aradı.bizi de dinlemiyor dedi annemde siz istemiyormussunuz dedi. Analık halkın var istemediniz doldurdunuz hep burda senin torunun var aramadiniz bile dedi. Yengesinin de haberi sonradan olmuş şahitlik etmicem dedi. Annem iftiraya yalanayuva yıkmaya nasil şahit olucaksiniz dedi. Ben her sabah niyetinize göre dua edicem size dedi. Ben çocuk içın diyorum yoksa umrumda değil dedi. Yatıyor annemde sabahtan beri bende kötüyum. Allah günahsız yavrumun hakkını hesabını sorsun.

canim okuyorum da anca yazabildim sana. Allah yardimcin olsun canim dualarimuz sizlerle insallah yavrun saglikla gelsin gerisi de aci ama diyecek bisey yok. Kendine ii bak sen onemlisi o suan.

Saol canim sakinlesmeye çalışıyorum. Herkesin kendine göre sıkıntıları var iste. Sizi sikiyorum anlatıp sadece kafam bir dünya kimseye bu kadar rahat anlatamıyorum. Hepiniz hakkinizi helal edin. Allah hiç kimseye hiçbir yavruya benim yaşadıklarımı yasatmasin.

Back