• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Bak sana bişey tarif etcem.Gazı olduğunu nasıl anlarım dediğimde dr tarif etmişti bana bunu.Huysuzken yaparım anlarım gazımı var başka bişeymi diye.Sırt üstü yatır kuzuyu.Göbek deliğinin altını,kasıkların üstünü tek elinle yanlardan hafif sert sıkıştır.(İnşallah tarif edebilmişimdir.) Aynı anda ayaklarını dümdüz gerip kaldırırsa havaya gaz var demektir.Şurup rezene masaj uğraş o zaman.Yok gerilmiyor,kasılmıyor dersen başka bi sorunu var demektir.Bi dene istersen.Buraya video ekleyebilsem gösterirdim ama yapamadım:29:

Kızar tuba aradı çok kötüydü sesi,yiğeni 11 aylık Ravza bebek dün gece çok kötü olmuş kalbi Durmuş :14:
Şimdi durumu kritik ne olur dua edin. Ablasının kızı.
Ismini yazdımki ismen dua edelim.

Son düzenleme:
Kızar tuba aradı çok kötüydü sesi,yiğeni 11 aylık Ravza bebek dün gece çok kötü olmuş kalbi Durmuş :14:
Şimdi durumu kritik ne ölü dua edin. Ablasının kızı.

:((((((((((((((((((((Allahım yardımcısı olsun Ravzacığın.Kızı uyutayım hemen bi Yasin okuyayım onun adına.Allahım şifa versin :(((((((((

Bak sana bişey tarif etcem.Gazı olduğunu nasıl anlarım dediğimde dr tarif etmişti bana bunu.Huysuzken yaparım anlarım gazımı var başka bişeymi diye.Sırt üstü yatır kuzuyu.Göbek deliğinin altını,kasıkların üstünü tek elinle yanlardan hafif sert sıkıştır.(İnşallah tarif edebilmişimdir.) Aynı anda ayaklarını dümdüz gerip kaldırırsa havaya gaz var demektir.Şurup rezene masaj uğraş o zaman.Yok gerilmiyor,kasılmıyor dersen başka bi sorunu var demektir.Bi dene istersen.Buraya video ekleyebilsem gösterirdim ama yapamadım:29:

cok saol aysem deniyim birazdan hemen rezene bebege verilior mu ben iciom da tek

Sabah gittik nst de ağrım çıktı.
Çatı muayenesinde 1cm açıklık var dedi.
Sancın artarsa gel dedi. Olmazsada sabah gel tekrar bakacağım dedi.
Kızlar muayeneden sonra kanma başladı hala pembe renkte az az geliyor.
Dr.normal dedi.
Sancım çok oldu sonrasında,hala az az var.
Hafta donu giriyor araya ne yapacağım ben.
Yürüdüm sonra bakalım ne zaman doğacak bebişim.
Birde 3cm olursa yatışını yapalım dedi.

Son düzenleme:
cok saol aysem deniyim birazdan hemen rezene bebege verilior mu ben iciom da tek
30 cc veriyordum ben hergün.En minik biberonla içiyordu.Şeker atmadan vermeye çalış.Aç karnına verirsen daha iyi içer.Bişey olmaz ver sende.
Dr.normal dedi.
Dileğim sakin ol.Güzel günler yaklaştı işte.Allahım bi avazda bikaç saatte kurtarsın inşallah.Bol bol inşirah oku ve hurma ye artık.Rahim kasılmaları için çok faydası olur.Tabi bol bol dua et.Bizlere de :) İkiz oğluşlarım içinde :):29::29::29::29::29:

Kızlar Tubilosha ulaşabilen varmı aranızda?Buradaki bütün büyük hastaneleri aradım Ravza isminde bi bebek yatışı göremediler.Ziyaretine gitmek istiyorum hangi hastane olduğunu bulamadım.:50::50:

:50::50::50::50::50:Ahh canım yaa.Ne kadar zor oldu sizin aşının etkileri tüh ya.Üzüldüm valla.Hele bi önceki mesajda uykusuzluktan ölürmüyüm demişsin ya içim sızladı resmen.Allahım şu mübarek gün hürmetine uykunuzu düzene soksun inşallah.Bi arkadaşın yada güveneceğin biri varsa çağır 3 saat bari baksın kuzucuğuna da sen bi deliksiz uyu kuzum ya.Nolcak mama yiyiversin Ezgi hanım.Senin de bi canın var ama:50::50::50::50:

:53::53::53::53::53::53::53:Canım nişan olabilirmi o akıntı?Aman dikkat et kendine.Yalnız kalma artık doğum çok yakın.Tabi bugün hastaneden dönebilirsen:29::29::29::29::29::29:

Aman dikkat et ben bile korkuyorum düşersem dikişlerim patlar diye.Daha 3 ay oldu ne de olsa.Artık bitki çayı içebilirsin canım.İlk 4 ay için bitki çayı düşük yapabiliyordu.Ihlamur,adaçayı,nane limon.Özellikle hazır poşet çaylardan değilde gerçek otlardan demlersen daha iyi olur.Aman önüne geçmeye bak.Bu arada pastili druna sormadan alma.Benimde boğazım indiğinde dra sordum naneli şeker ye boşver pastili dedi.stespl gibi bi pastildi portakallısından.
Benimde bu ay aşım var ve tam 3 ay oldu doğum geçeli.3.aşım bu.Bu ay benim aşım var kuzucuğumun yok..4.ayda da onunki var yine.Keşke hep ben olsam aşı da o olmasa.Ateşten korkuyorum bende.:18:

:52::52::52::52::52: Allah kem gözlerden esirgesin seni süslü:12::12::12::12::12::12::12::12:
Bizim addalar bitti artık:50: Araba yok,yerler buz,hava soğuk.Bi gün tak edecek canıma evde oturmak taksi çevireceğim az kaldı:36::36::36::36::36::36:

ayşem boğazım iyice ağrımaya başladı:((
iş yeri çok sıcak dışarı felaket soğuk bugun gözümden yaşlar aktı:(
hemen eve gidip ıhlamur yada nane limon yapayım çok sağol canım
umarım ilerlemez hem eşim haftaya antalyaya gidiyor bir hafta yok
nasıl işe gidip geleceğimi kara kara düşünüyorum
yerler buz arabayı çıkaramam dolmuşlarlada çok zor oluyor
Rabbim yardım etsin duanı eksik etme...
Sende kendine dikkat et herşey bebeklerimiz için ne yapalım..

Rabbim şifa göndersin çok üzüldüm:((

Dr.normal dedi.

canım panik yapma Rabbim yardımcın olsun
bol bol dua edelim hayırlı güzel haberlerini alırız..

ayşem boğazım iyice ağrımaya başladı:((
iş yeri çok sıcak dışarı felaket soğuk bugun gözümden yaşlar aktı:(
hemen eve gidip ıhlamur yada nane limon yapayım çok sağol canım
umarım ilerlemez hem eşim haftaya antalyaya gidiyor bir hafta yok
nasıl işe gidip geleceğimi kara kara düşünüyorum
yerler buz arabayı çıkaramam dolmuşlarlada çok zor oluyor
Rabbim yardım etsin duanı eksik etme...
Sende kendine dikkat et herşey bebeklerimiz için ne yapalım..

Rabbim şifa göndersin çok üzüldüm:((

canım panik yapma Rabbim yardımcın olsun
bol bol dua edelim hayırlı güzel haberlerini alırız..

Bi tanıdığınızdan falan yardım istesen olmazmı?Yada bi taksiciyle pazarlık yapsanız bir haftalığına.Aynı güzergahtan gidip gelen biri varsa o daha iyi olur aslında.Hamileyken toplu taşımaya binmenin ne denli zor olduğunu çok iyi bilirim.:50:

Bi tanıdığınızdan falan yardım istesen olmazmı?Yada bi taksiciyle pazarlık yapsanız bir haftalığına.Aynı güzergahtan gidip gelen biri varsa o daha iyi olur aslında.Hamileyken toplu taşımaya binmenin ne denli zor olduğunu çok iyi bilirim.:50:

canım burda hiç akrabam yok arkadaşlardan biri bizim
tarafta oturuyr ama oda haftaya izne ayrılıyor
dolmuşa binmek ayrı dert o soğukta durakta beklemek ayrı dert
zaten iş çıkışı acayip kalabalık oluyor saatlerce durakta beklemek istemiyorum
olmazsa bende izin alayım dünden beri eşimle kavgalıyız
antalyaya gitmezse olmuyormuydu bu kış günü ne kongresiyse sinirlerim bozuldu:(((

Canım benim ya.Uykusuzluk çok zor bişey.Allah yardımcın olsun.
Ebe bana 37,5 olursa şurup ver,38 olursa dra götür demişti.Bence yarım ölçü verebilirsin şuruptan.
Bizimki de 38 olunca surup ver dedi ama ben dun 37.5 olunca verdim. Hala 37.3.
ozlemcim sutun esas yagli kilo yspan kismi sonda geliyor ya 5dk emince endiselendim 2gundur doyamior diye bide cenesi kuvvetlenmis olsa anlasilir mi daha mi acitir. 26gunde 700gr almisiz size gore az gibi
Benn o yuzden 3 saat ayni memeyi veriyorum.
kizlar gebelikteki gobekte orta cizgi nezaman kayboldu benim hala duruyor
Benkmki de duruyor. Gobegim bile sikilasmadi hala arada mekik cekiorum ama.
Ayy kiyamam Allah sifa versin.Rabbim yardim etsin insallah iyilesir.
Dr.normal dedi.

Ayy geliyor hgaliba bilal kuzu. Canim benimAllah yardim etsin hayirlisiyla kavusun insallah. Hic korkma hafta sonu da olsa doktorunu bulurlar. Dedin dedin sonunda doguruyorsun iste 40 olmus demek ki..
Dualarim sizinle canim benim. Hayirli haberlerini bekliyor olcacagim

Cankm benim hic de az degil biz ilk ay 750 gr aldik ya doktor da dedi mama verebilirsin daha fazla alabilirdi dedi. 2 bardak rezene icmeye basladim. Ben yanlis yapiyordum her emiste memeyi degistiriyordum sonra arastirdim okudum emzirmeye son verilen memeden baslanir diyor her yerde. Bir yerde de yenidogan doneminde yani ilk 28 gun 2 saatte sonraki donemde 3 saatte bir meme degistirin diyordu. Benimki de kisa kisa emdigi icin sutun dibini alamiyor gazi olunca. Ben de o yuzden meme bosalana kadar ayni memeyi veriyorum.

Son düzenleme:
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
İnşaallah sağlıkla doğururum kurtulurum.
Çok yorgunun uyudum şimdi uyandım.
Cadıozy kuzu tam 38haftalık olmuş 40 hafta değil.
Şimdide adet sancısı gibi sancım var. Geldiğinden beri durmadı gitsemmi tekrar ne dersiniz ?

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
İnşaallah sağlıkla doğururum kurtulurum.
Çok yorgunun uyudum şimdi uyandım.
Cadıozy kuzu tam 38haftalık olmuş 40 hafta değil.
Şimdide adet sancısı gibi sancım var. Geldiğinden beri durmadı gitsemmi tekrar ne dersiniz ?

Sancinin sıklığı ve siddeti artarsa o zaman dogum baslar. Tabi normal dogum yapan arkadaslara sormak lazim yasamadigim icin bilemiyorum. Canim benim yaaa cok az kaldi belki de saatler sonra kavusmus olacaksiniz.
Kuzunla beraber geleceksin evine...

Cankm benim hic de az degil biz ilk ay 750 gr aldik ya doktor da dedi mama verebilirsin daha fazla alabilirdi dedi. 2 bardak rezene icmeye basladim. Ben yanlis yapiyordum her emiste memeyi degistiriyordum sonra arastirdim okudum emzirmeye son verilen memeden baslanir diyor her yerde. Bir yerde de yenidogan doneminde yani ilk 28 gun 2 saatte sonraki donemde 3 saatte bir meme degistirin diyordu. Benimki de kisa kisa emdigi icin sutun dibini alamiyor gazi olunca. Ben de o yuzden meme bosalana kadar ayni memeyi veriyorum.

canim 750 az deyip mama mi dedi mama veriomusun aliosa kilo gerek yok gibi

Back