• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

.Tam evden çıkarken altına yapar, temizlersin bu defa depo boşaldığı için süt ister verirsin. Sonrada bir güzel uykuya dalar :)

CADIOZY
canım senin yaramaz aşı sonrası rahat durmamış anlaşılan. büyüyünce biraz cadı mı olacak acaba baksana çok çektiriyor sana ;)

AYŞE
Bende hep evdeyim hiç dışarı çıktığım yok ancak böyle biryerlerde kuran okuma günleri olunca veya davet olduğu zaman çıkabiliyorum bahaneyle. Sürekli evde olunca herşeyi özlüyor insan. Giyinip süslenmeyi, dolaşmayı, alışveriş yapmayı vs... Şu kışı bir atlatabilseydik sonra kimse tutamaz bizi kızımla altını üstüne getiririz inşallah istanbulun.

MSMESİ
Canım sen neler yapıyorsun günlerin nasıl geçiyor...

Ne zaman baksam topice bir özlem var bir de ipek:) Ne zaman baksam hiç abartmıyorum :)) Ah şu annelik eve tıktılar bizi bu minnoşlar hapis kaldık.

Kızlar dava dilekçesi geldi kaç sayfa olduğuna inanamazsiniz öyle şeyler yazıyor ki kanım kurudu. Evi bile ben terk etmismisim. Sinirlerim cok bozuk elim ayağım titriyor. Dua edin ne olur bu Cuma günu hürmetine. Birde dava masraflarını benden istiyor 20 binde tazminat.

Ne zaman baksam topice bir özlem var bir de ipek:) Ne zaman baksam hiç abartmıyorum :)) Ah şu annelik eve tıktılar bizi bu minnoşlar hapis kaldık.

aynen kuzum hele ben gurbette tekim burda gelen giden de yok. sagolun sizlere soruyorum her seyi 5dk emme isine uzuluom cok kilo alamazsa diye sutun yagli kismi gelmezse diye 5dk emdi sizdi ikindi.

konusuyorum canim dildeki onceden coktu 1saat emerken simdi azaldi. cenesi kuvvetlendi desem ayni hizla cekior gibi anlasiliomu kuvvetlendigi. Ah trdeki gibi dr baksa vr drumuz olsa keske burda da

epack40 na yaklaştıkça ilk baştaki gibi memede kalmıyorlar 1 saat emmesini bekleme enaz 15 dk emer .5 dk da doyuyor olamaz belki yoruluyordur. yada gaz oluyordur onun için bırakıyordur bıraktığında pışpışlasan sonra tekrar denesen . bilmiyorum belki yapıyorsundur.aklıma başka birşey gelmiyor.en önemli şey bebeğin rahatmı ona bak. rahatsızlığı varsa ağlar ve susturman imkansız olur

.Tam evden çıkarken altına yapar, temizlersin bu defa depo boşaldığı için süt ister verirsin. Sonrada bir güzel uykuya dalar :)

CADIOZY
canım senin yaramaz aşı sonrası rahat durmamış anlaşılan. büyüyünce biraz cadı mı olacak acaba baksana çok çektiriyor sana ;)

AYŞE
Bende hep evdeyim hiç dışarı çıktığım yok ancak böyle biryerlerde kuran okuma günleri olunca veya davet olduğu zaman çıkabiliyorum bahaneyle. Sürekli evde olunca herşeyi özlüyor insan. Giyinip süslenmeyi, dolaşmayı, alışveriş yapmayı vs... Şu kışı bir atlatabilseydik sonra kimse tutamaz bizi kızımla altını üstüne getiririz inşallah istanbulun.

MSMESİ
teşekkkürler canım iyiyiz şu aralar tek aktivitem kadınlar kulübüne yazmak. canım . yani tüm bebeklilerin durumu aynı galiba. ayın27.mevlit okutucam ona hazırlı yapıyorum .ne kadar bitirebilirsem ağır ağır. yazdıklarında kendimi gördüm ya. .artık bir yere gideceksem 1 saat öncesinde başlıyorum her şeyi hazırlayıp ondan sonra yusuf paşayı giydiriyorum. kaka yapmasa elini emmekten dirseklerine kadar ıslatıyor.

Kızlar dava dilekçesi geldi kaç sayfa olduğuna inanamazsiniz öyle şeyler yazıyor ki kanım kurudu. Evi bile ben terk etmismisim. Sinirlerim cok bozuk elim ayağım titriyor. Dua edin ne olur bu Cuma günu hürmetine. Birde dava masraflarını benden istiyor 20 binde tazminat.

kusura bakmada kafayı mı yemiş bu adam. 20 bin tazminat .gelecek birikimini böyle mi sağlamayı düşünüyor. sen ne için evden çıktın duygum. ev duruyormu.

Öncelikle ALLAH en güzel şekilde bebeklerinizi elinize almak nasip etsin... bende 5 ay öncesinde o güzel duyguyu tattım çok şükür bu güzel unutulmaz ve unutulmaması gereken anlarınızı elinizden kayıp gitmesini istemiyorsanız elimizden geleni yapmaya hazırız doğum fotoğrafçısı olarak çalışmaktayım çok uygun ve cüzi fiyatlarla paketler hazırlamış bulunuyorum çünkü her anne bunu ister ama çoğu zaman bütçe engel olabilir bu yüzden bir anne olarak bu duygularınızı isteğinizi gerçekleştirelim bilgebalcan........... paket hakkında mesajlarınızı bekliyorum...

canım bilgisayarın başına gelip gidiyorum .selam ıgeç veriyorum kusura bakmayın nasılsınız.
ayşem bacak ağrıların nasıl oldu
ozim sen nasılsın bebişimiz rahatladı mı biraz
:54: Olsun ne kusuru.Dün misafirim vardı biraz koşturdum temizlik,ikram,hizmet diye yine ağrıdı sabah kadar.
Sen nasılsın?Uykusuz gecelere devam bakıyorumda:50::50:
gaz sorunu 5dk emmeye neden sanirim ikiniyor suan yine off bu nolcak bole kilo alamazsa 5dk emmeyle

Bi sitede okumuştum bebekler 2 neden yüzünden emmek isterler diyor su ve süt.Bebeğiniz az emer memeyi bırakırsa zorlamayın.Göğsünüzden süt damlıyorsa susadığı için emmiş,süt gelmeye başlayınca bırakmıştır diyor.Az önce bizde oldu mesela.Okuyunca içim rahatladı.Emmeyimi bırakacak diye korkmuştum açıkçası bende.Az emdi diye şimdi kucağıma aldım emzirmek için etrafa bakacam diye boynu kopacak nerdeyse.Bi de gülüyor ben asıldıkça zilli:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
İpekcim sıcak bi odaya girin.Elini karnına sok minnoşun.Vicks sür azıcık da yuvarlaklar çize çize masaj yap onunla sessiz sessiz konuşarak.Hem seni dinler,hem sakinleşir.Gazına çok faydası olur.Ama sen de sakin ol.O hisseder senin gerginliğini.

aynen kuzum hele ben gurbette tekim burda gelen giden de yok. sagolun sizlere soruyorum her seyi 5dk emme isine uzuluom cok kilo alamazsa diye sutun yagli kismi gelmezse diye 5dk emdi sizdi ikindi.

bir süre sağ ver kilodan korkuyorsan ama öyle 10 dk sağmak değil yavaş yavaş enaz 30 dk. manuel olduğu için. göğsünün boşaldığı meme hizasında sırtında sızı olursa boş demek ozaman çekmeyeceksin. değişiklik olacakmı bakalım kuvvetlendiğinde de böyle uyuyacakmı

:50::50::50::50::50:Ahh canım yaa.Ne kadar zor oldu sizin aşının etkileri tüh ya.Üzüldüm valla.Hele bi önceki mesajda uykusuzluktan ölürmüyüm demişsin ya içim sızladı resmen.Allahım şu mübarek gün hürmetine uykunuzu düzene soksun inşallah.Bi arkadaşın yada güveneceğin biri varsa çağır 3 saat bari baksın kuzucuğuna da sen bi deliksiz uyu kuzum ya.Nolcak mama yiyiversin Ezgi hanım.Senin de bi canın var ama:50::50::50::50:

:53::53::53::53::53::53::53:Canım nişan olabilirmi o akıntı?Aman dikkat et kendine.Yalnız kalma artık doğum çok yakın.Tabi bugün hastaneden dönebilirsen:29::29::29::29::29::29:

Aman dikkat et ben bile korkuyorum düşersem dikişlerim patlar diye.Daha 3 ay oldu ne de olsa.Artık bitki çayı içebilirsin canım.İlk 4 ay için bitki çayı düşük yapabiliyordu.Ihlamur,adaçayı,nane limon.Özellikle hazır poşet çaylardan değilde gerçek otlardan demlersen daha iyi olur.Aman önüne geçmeye bak.Bu arada pastili druna sormadan alma.Benimde boğazım indiğinde dra sordum naneli şeker ye boşver pastili dedi.stespl gibi bi pastildi portakallısından.
Benimde bu ay aşım var ve tam 3 ay oldu doğum geçeli.3.aşım bu.Bu ay benim aşım var kuzucuğumun yok..4.ayda da onunki var yine.Keşke hep ben olsam aşı da o olmasa.Ateşten korkuyorum bende.:18:

:52::52::52::52::52: Allah kem gözlerden esirgesin seni süslü:12::12::12::12::12::12::12::12:
Bizim addalar bitti artık:50: Araba yok,yerler buz,hava soğuk.Bi gün tak edecek canıma evde oturmak taksi çevireceğim az kaldı:36::36::36::36::36::36:
Insallah aysem.bugun 4 saat uyuduk. Dun zorla metsili icirdim gazi vardi herhale. Kendim de papatya cayi ictim. Uyumusuz. Emerken bile gaz cikardi dun.
Cok yorulmuştum ama esim de evde olmayinca surekli viyakladi cadi.
Bugun de uyuyor 37.3 atesi. Calpol vermedim tekrar. Dun aksam ictik en son. Versem mi acaba?
canım bilgisayarın başına gelip gidiyorum .selam ıgeç veriyorum kusura bakmayın nasılsınız.
ayşem bacak ağrıların nasıl oldu
ozim sen nasılsın bebişimiz rahatladı mı biraz
Bugun uyuyor canim ya atesi 37.3 calpolu vermedim versem mi bilemiyorum.37.5 olursa mi versem..
canim bebek asisindan bende cok cekiniyorum uzuluyorum minicik bebeklere. Burda ilk asi 8hafta bakalim. Ezgicim nasi oldu. Bebekler aglamasin cani yanmasin cok sey istiyorym ama napayim :)
Evet ipekcim ya dun bizim saglik ocaginda hep kucukler vardi. Aman sesleri duycaktin. Hele bir oglan vardi yikti. Ben de diyorum erkekler aglar mi? Benim kizim o kadar aglamadi.
gaz sorunu 5dk emmeye neden sanirim ikiniyor suan yine off bu nolcak bole kilo alamazsa 5dk emmeyle
Benimki onu saat 4 ten sonra yapiyordu ilac verince aaldi. 5dk emip yarim saate kalkiyordu. Ama bak biz 900 gr aldik.

CADIOZY

AYŞE

MSMESİ
Hehe aynen bir turlu cikamayiz evden.
Evet tablet hep yanimda ne yapayim yoksa kafayi yiycem. Disari cikamiyorum.
Yuhhhh artik o kadar da olmaz sasirmis galiba. Duygucum kusura bakma. Bir erkek eski esinden bu kadar para ister mi? Ne yapmissin sanki siddrt mi uygulamissin.
Bosver hic uzulmene degmez. Bu kadar paraya onem veren insanla omur gecmezdi zaten. Allahindan bulsun.

AYŞE
Aynı bizi anlatmışsın.Ama kusmayı atlamışsın.Önce altını alırım,sonra emziririm,sonra kendim giyinirim,sonra onu giydiririm,gaz sıkışır onu alırken üstümüz batar.Yeni baştan onu giydiririm,kendim değişirim,tekrar altı batar ve annenin sinirleri boşalır gülerde güler :D
8.ayıma kadar çalışan,yorgunluktan bitinceye kadar gezen ben evde patlıyorum sıkıntıdan.Bi de eşim hastalanacak korkusu var.Bizi gezdir akşamları da diyemiyorum.Ne zaman ne için dışarı çıkarsak çıkalım.Nolur çarşıdan dolaş da bari insanları göreyim arabadan diyorum eşime.Bakalım ne zaman patlayacağım sıkıntıdan.Sabrıma hayret ediyorum.:31::31::31::31::31:Bazen durup dururken ağlamaya başlıyorum.Mutfak toplarken falan.Allahım aklıma mukayyet olsun:14:

Sabahları sizin gece muhabbetlerinizi okurken düşündüm bende bunu.Uyumayanlar nasıl belli diye.Ya son zamanını yaşayan hamişler yada bebişliler.:29: Ama ben uykum daha çok kaçmasın diye gelmiyorum.Bende 12ye kadar ayaktayım her gece.

:53::53::53::53::53:Bi de nafaka talep etseymiş utanmadan.:41::41::41::41::41::41::41::41:Evini senin terk etmediğini,onun getirip bıraktığını hatırlıyorum ben.Üstelik bebek isteyen bi kadın neden eşini terketsin.Bir de kadınlara anlaşılmaz varlıklar derler:47::47::47::47::47:

bir süre sağ ver kilodan korkuyorsan ama öyle 10 dk sağmak değil yavaş yavaş enaz 30 dk. manuel olduğu için. göğsünün boşaldığı meme hizasında sırtında sızı olursa boş demek ozaman çekmeyeceksin. değişiklik olacakmı bakalım kuvvetlendiğinde de böyle uyuyacakmı

canim elektrikli aldik medela dun sagip verdim aksam doymak bilmedi ginduz 5dk emince. 120 fln icti bide 20 de mama. Simdi az kustu peynir gibi bide alt degisti az rahat ama uykuda cok ikinio
:54: Olsun ne kusuru.Dün misafirim vardı biraz koşturdum temizlik,ikram,hizmet diye yine ağrıdı sabah kadar.
Sen nasılsın?Uykusuz gecelere devam bakıyorumda:50::50:

Bi sitede okumuştum bebekler 2 neden yüzünden emmek isterler diyor su ve süt.Bebeğiniz az emer memeyi bırakırsa zorlamayın.Göğsünüzden süt damlıyorsa susadığı için emmiş,süt gelmeye başlayınca bırakmıştır diyor.Az önce bizde oldu mesela.Okuyunca içim rahatladı.Emmeyimi bırakacak diye korkmuştum açıkçası bende.Az emdi diye şimdi kucağıma aldım emzirmek için etrafa bakacam diye boynu kopacak nerdeyse.Bi de gülüyor ben asıldıkça zilli:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
İpekcim sıcak bi odaya girin.Elini karnına sok minnoşun.Vicks sür azıcık da yuvarlaklar çize çize masaj yap onunla sessiz sessiz konuşarak.Hem seni dinler,hem sakinleşir.Gazına çok faydası olur.Ama sen de sakin ol.O hisseder senin gerginliğini.

Aysem saol denicem endiselendin surekli bole olursa 2gundur 5 dk emip ikinmaya baslior ondan

Canım benim ya.Uykusuzluk çok zor bişey.Allah yardımcın olsun.
Ebe bana 37,5 olursa şurup ver,38 olursa dra götür demişti.Bence yarım ölçü verebilirsin şuruptan.

Insallah aysem.bugun 4 saat uyuduk. Dun zorla metsili icirdim gazi vardi herhale. Kendim de papatya cayi ictim. Uyumusuz. Emerken bile gaz cikardi dun.
Cok yorulmuştum ama esim de evde olmayinca surekli viyakladi cadi.
Bugun de uyuyor 37.3 atesi. Calpol vermedim tekrar. Dun aksam ictik en son. Versem mi acaba?

Bugun uyuyor canim ya atesi 37.3 calpolu vermedim versem mi bilemiyorum.37.5 olursa mi versem..

Evet ipekcim ya dun bizim saglik ocaginda hep kucukler vardi. Aman sesleri duycaktin. Hele bir oglan vardi yikti. Ben de diyorum erkekler aglar mi? Benim kizim o kadar aglamadi.

Benimki onu saat 4 ten sonra yapiyordu ilac verince aaldi. 5dk emip yarim saate kalkiyordu. Ama bak biz 900 gr aldik.

Hehe aynen bir turlu cikamayiz evden.

Evet tablet hep yanimda ne yapayim yoksa kafayi yiycem. Disari cikamiyorum.

Yuhhhh artik o kadar da olmaz sasirmis galiba. Duygucum kusura bakma. Bir erkek eski esinden bu kadar para ister mi? Ne yapmissin sanki siddrt mi uygulamissin.
Bosver hic uzulmene degmez. Bu kadar paraya onem veren insanla omur gecmezdi zaten. Allahindan bulsun.

ozlemcim sutun esas yagli kilo yspan kismi sonda geliyor ya 5dk emince endiselendim 2gundur doyamior diye bide cenesi kuvvetlenmis olsa anlasilir mi daha mi acitir. 26gunde 700gr almisiz size gore az gibi

Son düzenleme:
ozlemcim sutun esas yagli kilo yspan kismi sonda geliyor ya 5dk emince endiselendim 2gundur doyamior diye bide cenesi kuvvetlenmis olsa anlasilir mi daha mi acitir. 26gunde 700gr almisiz size gore az gibi

kilo alımı güzelmiş ipegim 1 ayda 800 olur işte .yok acıtmıyor canım.sadece meme ağzına daha kuvvetli girip çıkıyor ordan biliyorsun birde yutkunmasından kana kan içmek derler ya onun gibi.

kilo alımı güzelmiş ipegim 1 ayda 800 olur işte .yok acıtmıyor canım.sadece meme ağzına daha kuvvetli girip çıkıyor ordan biliyorsun birde yutkunmasından kana kan içmek derler ya onun gibi.

ama 800 cok deilgibi geldi 1kg fln diyorlar genelde acaba dogum kilosu etkiler mi yuksek olan ile dusuk olan

Beni o getirdi ki ben çıkmadım. Para içın ölüyor. Ev kira zaten duruyor o yaşıyor evde

en büyük şahit karnında. evi terk etme evliliği bitirme niyeti olan kadın karnında o adamın bebebğini taşımazdı hakim bunu göz önüne alacaktır. buna nasıl bir adam bu nasıl sevmiş seni duygum ya sevgi deyince para mı görüyor . nafakada istesin tam olsun . bebeğinde sende kurtulmuşsunuz canım.

Back