Bol bebiş topiği

inci canım çok sevindirici haberlerle gelmişsin maşallah... Bundan sonra sana büyük iş düşüyor... Bebek de son ay yağ depoluyor biliyor musun ne bulursan ye:)))) 2700 ü bulur diye tahmin ediyim hadi kolay gelsin
Ahh canım benim, Allah razı olsun bende çok sevindim sağlığının yerinde olmasına. Aynı bize çekecek yavrum zayıf olsunda sağlıklı olsun. İnşallah dediğin gibi 2500-2700 ü görür. Bekleyip görücez. yiyorum ama bebiş az kilo alıyor. Kilolar bana kalacak sanırım.
Her yerde var böyle insanlar canım... Benim hayatımda da var. Yatılı misafirliğe gelip hizmet bekleyenler oldu Ama Allah biliyor ki can taşıyoruz millet ekstra hizmet bekliyor.

son düzlükteyiz stress yapmamıza gerek yok kuzum. Benim minik sarı şekerim öpüyor seni teyzesii
ne zaman okursun bilmem yatmadan yazayım belki biliyorsundur ama içimde kalmasın yemek yedikten sonre sol tarafına yarımsaat yat ozaman yediklerin direk bebeğine gidiyormus.bir dene canım

Tamam canım. hep sola yatıyorum. Sırtımda ağırıyor bazen. Sırt üstüde yatılmıyor. Az kaldı. Şu sıpaya bi 800 gram aldırabilsem çok iyi olacak

dualarını eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun. Hepinizi çok seviyorum. En büyük destekçilerimden birilerisiniz.

Ayşemide çok merak ediyorum. O da güzel haberlerle dönecek inşallahhh... Allah ım bu imtihanından alnımızın akıyla geçmeyi nasip et.

İsyan etmek yok. Herşey Allah'tan.

Kızlar bebişim birazcık zayıf dogacagı için annem biraz daha küçük kıyafetler al lazım olur dedi. Bende öyle düşünmüştüm. Ben sizden daha çok kullanıcam yenidağan kıyafetlerini o belli olmuş oldu. İşte netten aldıklarım. Artık daha almıcam. Kıyafet eksiklerimiz bitmiş bulunmaktadır.
Ayrca btkbebe de çok güzel indirim vardı. 5 li pembe patikli altlar 7,50 TL, 2 li tulum 16,90 TL.

Cantamiz kanz canim. Olur mu tabi soracaksin seve seve cevapliyorum.

Canta bu canim..

Google

canım link tam olmamış sanırım göremedim
ama kanzın ürünlerine baktım güzel gözüküyor malıda iyiyse
alayım diyorum sen sanırım memnun kalmışsın

canım duam seninle inşallah sağ salim doğurursun
Rabbim büyük elbet her zorlukta bir kolaylık vardır
sende bana dua ediver bende de misafir var
akşamları ev gittikten sonra çok yoruluyorum
Rabbim kolaylıklar versin cümlemize
inan her anne doğduktan sonra bir daha doğurmayacağım der
aman çok şükürki Rabbimin unutma nimeti ile analar unutup tekrar doğuruyorlar
sende de öyle olucak hem zeytin kardeş ister:)

canım maşallah ne tatlı olmuş Allah bağışlasın sizede sabırlar versin...

Kuzum arınsütü polen bal yiyorum 2 gündür. Senin fikrini almak istiyorum. Sence iyimi ?
Birde zeytinim arada dürtmedi dışında pek hareketli değil.
Ama gün içinde hissettirecek kadar dürtüyor :)))

canım bunlar alerji yapar dikkat
eşim bunları tüketmeme uygun bulmadı
ben zaten herşeyden alerji olan biriyim anlayacağın kendime güvenemedim

yusufcuk öpüyor sizi teyzeleriii

Eki Görüntüle 868493

ayyy tuba bu çocuk gittikçe yakışıklı oluyor
Allah bağışlasın...

cadiozyim hangisini aliosun multivitamin ben pregnancycare alayim dedim
karapisso sagol canim idare ediyoruz sen nasilsin canim
Elevit icyorum cnm ben.
kizlar bu gece bebisim sadece toplam 15-20dk emdi uyanmadi telas yaptim gun ici 30dkda bir memeye gelen gece uyanip gelemedi size de oldu mu hic bole gece
Canim ilk baslarda saatte bir kalkiyordu benim kiz. Arada uzun yudugu da olyordu o zaman ayagini gidikliyordum uyaniyordu. Seninki ne kadar uyudu.
Canim bu sefer olur dherhalde.

Kanz Faralya Classic Bakım Çantası Gri Kırmızı - Mutlu Bebe

Rengi filan da bu arabaya uydurduk. Memnunum canim kocamanca. Herseyi aliyor. Kendi cantami bile almiyorum bazen.

allahım vakti zamanı geldiğinde sağlık giyinmeyi nasip etsin inşallah.bir de inşallah cok kilo alırda bunlar küçük gelir sarı şekere

kizlar bu gece bebisim sadece toplam 15-20dk emdi uyanmadi telas yaptim gun ici 30dkda bir memeye gelen gece uyanip gelemedi size de oldu mu hic bole gece

epack 10 günü geçtiyse oluyor canım bebişi sütün daha uzun tok tutmaya ve gece uykusunu öğrenmeye başlıyor.3 saati geçirmeden uyumasına izin ver.40 kından sonra huy değiştiriyorlarya en azından öğrenirse rahat edersin gece gündüz farkınnıda anlamış akıllı bıdık ondan

böyle zamanlarda insan hemen her syi değistirmeyi istiyor yada filmi geri sarmayı.malesef böyle bir lüksümüz yok. rabbim verdikleriyle onları taşıma gücünüde versin hepimize.sular elbet durulacak rabbim yerdımcın olsun

maşallah sarı şekere inci çok sevindim canım.aman sağlıklı olsunda kilosu biraz düşük olsun hiç problem değil, sen keyfine bak doktorum dediği gibi ,iyi beslen hayırlısıyla sağlıkla,vaktinde gelecek dünyaya sarı şekerin :)

günaydın canım nasılsın hersey yolundamı

canım okuya okuya anca bu sayfaya gelmişim yeni gördüm yazdığını :) iyiyim canım sanada günaydınnn, çok şükür sayılı günlerim kaldı, 2 aralığa gün verdi doktorumuz sezeryan olucak :) tabi son zamanlar çok ağırlaştığımı hissediyorum,yatamıyorum uyuyamıyorum,alt tarafta hep bi sancı hiissediyorum,bu yüzden hep yorgunun ama bunada şükür canım, Rabbim isteyen herkese yaşatsın ... sen nasılsın ? , yazamasam da okuyorum hepinizi genelde. maşallah senin pamuğun simsiyah saçları var ,epey büyüttünüz ne güzell, darısı bizlere inşallah :)

canım rabbim yükünden hayırlısıla kurtarsın kucagına versin inşallah.bir yerde saatleri sayıyorsun artık karnımda olduğu günleride özlüyorum ben ya hamilelik zor geçti ama yine de özlüyorum.inan doğduktan sonra daha zor oluyor şimdi sen uyumak için uğraşıyorsun .ozaman bebeğide uyutmak için uğraşıyorsun .gelen bebişler pek uykuyu sevmiyorlar.önceden yemek istiyorsun bulantıdan yiyemiyorsun şimdi somuş yemekten için almıyor. süt olsun diye yiyorsun.allahım sana uslusunda saatli saatine uyanından versinsana ve tüm doğum yapacaklara. bende girip çıkıyorum nete oğluşumun izin verdiği sürede kalıyorum.öpyorum

cadiozyim full dalmior ama mirildanmali epey uyudu 5saat fln arada 10dk zorla verdim sonra 2saat uyudu yine 5dk verdim anca normalde en az 40 dk duruodu cin gibi simdi uykudan kalkmior sanki ac olsa da.
msmesi 13gunluguz bugun canim

Kızlar oksuruyorum ne yapmam lazım? Doktorumu aradım senı takıp etmedık demı duzgun gebelık mı dıye daha bakmadık ama kbb doktoruna gıt ona gore benı ara dedı. Moralımı sıfırladı. Doktora gıdecek gucum yok ılacta almak ıstemıyorum cok sıkta hapsuruyorum gebelıgımın basından berı

Sen çok zorlandın son ayında,bende şimdilerde aynıyım.
İnşaallah sağlıkla doğururum kuzum. Allah çektiklerinin mükafatını ahirette versin. Hiç kolay olmadı doğumun.
Bakalım ben nasıl doğuracak erkeğimi...

Oyy bende öpüyorum minik sarı şekerimiiiii...
Bence alacak kuzum tam istediğin kiloya doğuracak sen minnoşunu,artık sırada doğum herbirimiz var.
Tabi önce ozayder var. Sonra ben sonra sen...
Kız inciiii çok tatlılar bunları bayıldım bennn...
Aferin sana güzelce neşe ile bitir eksiklerini... Bende özledim almayınama eksiğim yokkkk
Sağlıkla giydir heppisini....
Canım sen uyandır ve memeni. 3 saatte bir baktın uyanmadı daya memeyyiiiii
Kuzum Allah nasip ederse bizde zeytinimiz kardeşle büyüsün isteriz...
Kimmiş misafirin yorma kendini tamammı.
Kuzummyiyorum şimdilik bi yan etkisi yok hatta metapolizmayı hızlandırdınız için bardaklarına iyi geldi. .

Canım doğum şeklin nasıl belli oldu ki ????
Aynınız seninle kuzum. Üstüne benim parmaklar çok ağrıyorrrr dünden beride sol diz kapağım ağrıyor.
Elhamdülillah inş sağlıkla kucağımıza alırız bunlarda geçer elbet....

Aminnnn canım inşallah, benimle beraber tüm bekleyenleri kurtarsın inşallah. bende özliceğimi düşünüyorum, hatta duygusal yönden baktığımda onu benden koparıp alacaklarmış gibi geliyo, ne tuhaf duygular, hormonlar işte :)) Allah sizlerinde yardımcısı olsun, anne olmak kolay değil eminim Rabbim kolaylığını versin sizlerede bizlerede canım,ettiğin dualara aminnnn diyorum,zaten sürekli konuşuyorum, uslu bi bebek olacaksın, anne baba sözü dinleyeceksin,benim akıllı oğluşum falan diye :)) ama nasip :))Allah herkese nasip etsin bende çok öpüyorum seni ve kuzunu :))

cadiozyim full dalmior ama mirildanmali epey uyudu 5saat fln arada 10dk zorla verdim sonra 2saat uyudu yine 5dk verdim anca normalde en az 40 dk duruodu cin gibi simdi uykudan kalkmior sanki ac olsa da.
msmesi 13gunluguz bugun canim

Canim 3 saati gecirme ayaginin altini gidikla altini ac filan gec kalmasin sekeri duser sonra ALLAH korusun sarilik filan olur. Kisa da olsa emzir.5 saat uzun bir sure. Mama filan veriyor musun? Benim?kiz mama ainca uzun uyurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…