Bol bebiş topiği

kizlar sezeryan normal farkedio mi bilmiorum ama dogum sonrasi kanama nekar surdu benim 12gun hala devam

40 güne kadar normal 10 15 gün sonra öyle yoğun olmuyor leke gibi ara sıra geliyor.40 gün rahmin eski haline gelip kendini toparlaması için canım.bu sürede dr zaten kan ilacı vermiştir.lohusalık depresyonu genellikle kansızlıktan oluyor

kizlar sezeryan normal farkedio mi bilmiorum ama dogum sonrasi kanama nekar surdu benim 12gun hala devam

dr 6 aydan sonra keselim dedi benim tediroinliğim yüzünden 1 ay daha uzatti canım 7. ayın sonunda kestik zaten çok zor vuruluyordu dr um 6 aydan itibaren bebek yeterli gelişimi gösterdiği için kullanmaya gerek yok diyor.hetero zigot kandakoyulasma evet gebelikteki hormanlarda yada baskaseylerden küçük pıhtıcıklar olusturuyor oda bebeğin beslendiği damarı tıkıyor ve bebek beslenemediği içi bir sure sonra gebelik duruyormuş.ama bunu kimi zaman vücut yapıyor kimi zaman yapmıyor dr öyle anlattı bana.ikiside kürtajdı benim vucut atmıyor benimkini ilkinde zehirlenme baslamıştı.

Ha ha aha yani ne diyeyim duygu,bu nasıl iş şimdi. Aileden hiçim demi düşünen yok ya bu nasıl bencilliktir.
Annesi oğlunun yaptıklarından dolayı utanıyormuş,madem öyle oğlunu adam etsin. Tövbe estağfirullah. Kuzum kızma bana sakın ama aklımdan çıktığın yok,yaşadıklarını anlamaya çalışıyorum ama ne mümkün. Demek kimsenin kıçının umrundeğil. Kaynanayı geçtim ailesinde samimi olduğun hiçkimse yokmuydu senin ? Ne bileyim elit görümde falan,gebiş olduğunu öğrendiler bunu kale alsalar bari.
Canım senin yaşadıkların sana maalesef bu gerçekleri öğretti.
Bende yıllarca anneme tek başıma baktım ve çok acı yıllar yaşadım,işte ozaman anladım insanlık ölmüş ama benim haberim yokmuş.
Şimdi senin yaşadığında sana bunları öğretiyor maalesef.
Sana sormuştum ama cevap verdiğim hatırlamıyorum görücüye usulümü evlendiniz ?
Allah yardımcın olsun kuzum. Benim küçüklüğümü dile getirmek istemiyorum oğlum çekerse diye korkuyorum Allah korusun,ömrümüzden sende hiçççç düşünme bence :))))
yusufcuk öpüyor sizi teyzeleriii

Eki Görüntüle 868493
Kız tubişşşşşş bu oğlan beni hasretten öldürecek.... Maşaallah kuzumaa...
cadiozyim hangisini aliosun multivitamin ben pregnancycare alayim dedim
karapisso sagol canim idare ediyoruz sen nasilsin canim
Allah daha iyi etsin canım. Ben senin bitirdiğin en zor haftalardayım ve umarım 38.haftamda doğum yaparım. Çok zorlanıyorum. Millet moralimi bozuyor Aralık sonu gelir diyorlar. Doktorum Zamanını beklemeyecek gibi dedi. Yani plasentası yaşlanmaya başladığı için öyle diyorum dedi. Çok mutlu olmuştum erken gelir diye yani erken dediğimizde 39.haftasına geliyordu. Ama bakalım şimdi ne olacak.
Her hafta kontrol başladı duanda bize.

Mnmesi canımbenim hekimde 20.hfatada bırakabiliriz dedi ama sonra bi aksilik olursa içimiz rahat etmez keşke demeyelim dayan vurmaya dedi. İşte öyle devam ediyorum hala.
Yok kuzum benimkiler ilaçlarda düştü güç kürtaj olmadım hamd olsun.
Bakalım şimdi nasıl doğuracağım telâşı Varrrrrr

canım 2.ayında bizim deöyleydi ozy beline çıkıyordu bez değiştirsen de çıkıyor canım sonra sonra biraz usturuplu yapmaya baslıyorlar.şimdi bile çok emse yine çıkıyor allah kolaylık versin canım
canım allahım sabır versin güc versin sizlere. maşalllah nazarlardan korun rabbim hepsini
gözlerimiz aydı olsun ozaman rabbim sağlık kucagına aldırsın inşallah rabbim senin ki aysenin de güzel haberlerini aldırsın inşalllah
canım rabbim yasadıklarını hakkında hayırlı kılsın . üzülme gün olur devran döner kimin kime ihtiyacı olduğu enson anlaşılır .allah eşine bir anönce mantık yüreğinede sıcaklık versin inşallah

Yok canim gorucu usuluyle evlenmedik. Severek evlendik. İs bu noktaya gelince kimse karismak istemiyor demek bana dokunmayan yilan bin yasasin mantigi herhalde bilmiyorum. Yasiyoruz iste alisiyoruz ne yazik ki bu ikiyuzluluklere.

çooook güzzeeel doğurucan allahın izniyle .canım ben birazda korkuyordum karnım okadar buyudü ki hani imkansız ama bebek dönerken
ona batırıcam sanıyordum tam iğne yapıcam ya totosunu ya kolunu bir seyini dayıyordu.

Kızlar şimdi size bişey anlatacağım ama ne konuştuğumuz konularla alakası var nede şimdi yaşadığım bişey.
Insanların bencilliği ile alakalı ve gebe birini dahi düşünmeyen insanların varlığını anlamış oldum bu olaydan sonra.
Benim ilk aylarda gebeliğim çok tiksindiriciydi ve herşeyi yiyemiyordum.
Eşimde beni hiç düşünmedi gittiğimiz yerlerde,yiyebildimmi nasıl yedim aklına gelmiyordu.
Bende Ogün dedim sen beni kolla bak yiyemediğim nimetler olursa sen söyle daha etkili olur.
Her neyse misafirlikteyiz ve midemi bulandırsan şeyler vardı.
Allah affetsin asla nimet ayrımı yapmam ama ozmaanlarda yiyemiyordum.
Hazır lavaş giyemiyordum fırın ekmeği vardı,eşimde ogünki konuşmanın üstüne sofrada bana dediki sen lavaş yiyemiyorsun,ve önündeki fırın ekmeğini bana verdi.
O an oradakilerden biri,ki o şahıs geçen gün beni delilden kişiydi önümden aldı ekmeği azıcıkta bana bıraktı.
Tabi eşim şok oldu önüme verdiği gibi onun almasına.
Gelde sinirlenme,bende yemedim zaten sinirim bozulunca.. Daha öncesinde yapıyordu hep aynı edepsizliği ama bu defa çok battı bana.
Servisindekini sorar yemeyeceksek bana ver diye. E ozaman yiyeceğim diyemiyorum vs. Varmı sizdede böyle görgüsüzler.
Gidip gelmiyorum sonrada adım çıkıyor gelmeyene...
Demek hamilenin önündeki bile alınıp yeniliyor gönül rahatlığıyla.
Bu kişi bize gelir herşeyi düzgün yaşattım aman iyisini yesinler diye ama anladım ki insanalr çok bencil..
Ahdım olsun hep öyleydim ama yinede gebe birinin önden asla bişey almam.
Neden aklıma geldiyse gece gece

Son düzenleme:

daha aklına neler gelecek canım benim hamiliyken hasaslasıyorsun alınganlasıyorsun bazen haklı bazen haksız bu lohusalıkta da biraz devam ediyor sonra geçiyor. ama su anlattığında haklısın.allah razı olsun arkadaslarım hamileliğim boyunca hamilenin elinden su bile içilmez derlerdi bende iş bile yaptırmazlardı bana.aile içinde ise durum değişiyor kimilerine göre hamilelik ne var canım herkes doğuruyor.sıkcan dişinini doğurucan.

Aynen canımmmm ki sen 7.ayında bırakmıştın ben nerdeyse doğuracam
Son 3 gündür koldan yapıyorum inş buz Pazartesi son kullandığım iiğne olur.
Ben karnıma vurmak için nereye dokunsam oraya vuruyordu hatta iğneyi yaparken bile orayı şişiriyordu Allah'tan ona ulaşmadığını biliyorum. Allahım sen merhamet et bize...
İnşaallah canım yaaaa İnan çok moral alıyorum sizlerdn...
Allah eksikliğinizi vermesin...
Sen nerdeysin canım.
Ben istanbuldayım Avrupa yakasındayım.
Mübarek bir semtteyim başakşehirde...

gaziantepteyim canım.

Allah razı olsun eşimin annesinden ve görümcemden.
Beni o yönden hiç esmediler.
Ben yapıyordum zaten oturmam ama yeme konusundada beni ağırladılar diyebilirim.
Önüme verirler hep önümden almazlar.
Ama bu kadının yaptığı hep aynı şey. Her zaman böyle eşimede yapıyormuş aynı şeyi.
Hatta eşim deli oldu Ogün.
Sırf bu yüzden gitmek istemedim sonra.
Bencillik mide için bencillik en adi olan bencillik bence...
Benim umrunda olmaz yemesemde olur ama bebeğim için yemem lazımdı canım çekmişti çünki...

oyyy kıyamam ya allah akıl fikir versin canım vicdan versin kimileri öyle kendileriyle ilgili olduğunda bir kaşık suda fırtınalar koparırlar başaksında görseler başlarını çevirmezler.babaannemin bir duası vardı bize allahım iyilerle yoldaş eylesin diye rabbim iyileri çıkarsın karşımıza. hiç bir zamanda bizleri onlar gibi yapmasın.

karapissom benim siren çalıyor gene sohbetin çok güzel şimdi zordur ama rabbbim sana rahat güzel uykular versin rüyanda tüm sevdiklerini özlediklerni gör inşallah.

ne zaman okursun bilmem yatmadan yazayım belki biliyorsundur ama içimde kalmasın yemek yedikten sonre sol tarafına yarımsaat yat ozaman yediklerin direk bebeğine gidiyormus.bir dene canım

gaziantepteyim canım.
Ne güzel canım,eniştem Antepli bazen Urfa'ya giderken aktarmalı gidiyoruz.
Beğendim Antep güzel şehir...
Âmin bizleri onlar gibi yapmasın öylelerindende uzak eylesin...
Nenenin duasında âmin diyorum...
karapissom benim siren çalıyor gene sohbetin çok güzel şimdi zordur ama rabbbim sana rahat güzel uykular versin rüyanda tüm sevdiklerini özlediklerni gör inşallah.
Ay çok sağol canımmmm....
Sanada kolay gelsin.
İnş uyurum bal yedim midem çok fena biraz geçmesini bekliyorum,yoksa çok yorgunum uykum var.
Bugün ıspanak pişirdim yıkarken çöküş ayakta durdum diye çok yoruldum...
Allah insanlara akil fikir versin. İnsanlara guvenmekten, iyi niyetli olmaktan vazgecicem bu gidisle.
Kuzum bizim onlardan farkımız olmasa zaten ne anlamımız olurdu ????
Boşvermemiz lazım ama güvenmeden...

Hayat benim icin her gecen gun daha da zorlasiyor sanki. Bebegimi gormeye gidecek enerjim bile yok canim cok sikkin. Yasadiklarimi unutmaktan gectim hayata adapte olamiyorum bile. Sudan cikmis balik gibiyim saskin urkek ne yapacagini bilmeyen. Hayatimin yonetilmesine oyle alismisim ki simdi ne yapacagimi dusunemiyorum. Ruhumdaki kalbimdeki yaralar sandigimdan da derin sanirim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. İyi geceler

canim Allah kolaylik versin ben tam 41+0 da dogurdum canim som 2-3hafts gobegim yirtilior gibiydi bu topikte hem zorlu hem de uzun sure dogum sureci yasayan tek benim sanirim. 5gun 24 saat sanci cektim ve 5gunde 4cm oldu anca. cok halsiz takatsiz kaldim. Ama insallah inaniyorum ki sizin dogumlar sipsak olsun benim cok uzun surec olunca dogum yapacaklara dua ediom hep kolay olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…