Bol bebiş topiği

SSavas var bizim evde kaka savasi ben temizliyorum tam alti acik olunca rahat mi oluyor nedir hic vakit kaybetmeden daha bezi baglamadan patir kutur . Bugun sabrimi siniyor anlasilan. Ve suan hala uyumadi. Gozleri kapali uyuyor numarasi yapiyor.
Bakalim minik zeytin neler yapacak. Insallah hic uzmez annesini. Dualarim sizinle canim Alahin izniyle hayirlisiyla kavusun insallah.
Ben suan bile diyorum vcanim ikinci mi amannn zor cok zor. Cok guzel bir sey Rabbim herkese yasatsin insallah ama cok zor cok sabir isi. Inan bugun hic is yapmadim. Sadece camasir attim onlari astim sonra. Tam yatayim dedim kalkti. Simdide zorla uyutmaya calisiyorum ama bakalim kwlkar birazdan.

Kızlar merhaba ara ara giriyorum ama yazmaya fırsat olmuyordu malum taziye misafirleri çok yoğundum . Biraz alıştık ama çok özlüyorum onu hem arkadaşım hem kardeşimdi o benim hiç görümcem gibi olmadı. oğluşlarla uğraşıyorum bir yandan, bir de gribim.hepiniz iyisiniz umarım. Ayşemi merak ediyorum,inci de iyi haberler getirir inşallah , doğumunyakın olanlara mevlam kolaylık versin, bebişleriniz hepinizin çok tatlı topimizin bir sürü prensesi var ne güzel. Öpüyoruz hepinizi.yakında sık sık gireceğim inşallah

kızlar pazar sınava gırdım cıktım fena degıldı. Canım sıkkın durumlar aynı ses seda yok. Kanunlarda hamıle kadını pek korumuyor anlasılan hayırlısı bakalım sordugumuz avukatlar cocugu doguracakmısınız dedı sok oldum. Tabıkı dogurucam ıns Allahın ıznıyle. Doktora hala gıtmedım hıc gıdesımde yok. Kotu bır haber alıcam gıbı gelıyor yada bılmıyorum yasadıklarımdan bu gıdısle doguma anca gıderım doktora herhalde. Dua edın ıns hepınız dualarımdasınız.

Kızlar hepinizden Allah razı olsun.

Eminim sizin gibi bana dua edenlerin sayesinde kızımın sağlığı gayet yerinde.

Benim sarı şeker çok nazlı kilo almakta. doktor küçük bebiş doğuracaksın dedi. Kilo alımı az ama onun kilo alımını engeleyen birşey yok dedi.
Bende dedim ki, eşim 1.700 gram dogmuş. Bende 2200 gram.hımm dedi gününde mi dogmuş dedi evet dedim. Zaten tip olarakta babasına benziyor dedi

İlk odaya girdiğimizde benim heyecanımı fark etti zaten hemen doktor teyzemiz.Bakalım büyümüş mü? 4 gözle bizde bekliyoruz büyümesini dedi. Hadi kızz büyü biraz diyerek bizim sarı şekeri sevdi

Gelişimi gayet güzel maşallah Sadece kilosu az. 1500 grammış. 2 kilo olrsa güzel olur, 2500 olursa süper olur dedi.ama üzülme, stress yapma dedi. Gününde dogurupta 1500gram bebek doguranda var . Bunlar genetik dedi.

Akciğer gelişimi bu ay bittikten sonra gelişecek dedi. Aralığın ilk günleri tekrar gel gelişimine bakalım. Eğer büyümesi durursa alırız dedi.

Sezeryan mı olucam eğer erken olursa dedim . Kendi ağrıların olmazsa sezeryan olur dedi. Yani normal dogum yapma şansım varmış kızlar.

Balık hapı verdi. Yemene içmene bak dedi. Takma kafana bişiyini. Az kaldı surda 1 ayın var. Bütün sorulardan kurtulacaksın der gibi konuştu. O kadar rahatladım ki kızlar anlatamam. İnşallahhh 1 ay içinde 1 kilo alırda 2500 kiloya tamamlanır. Sağlıkla gelsinde ben onu emzirir büyütürüm 1 ayda kocaman yaparım inşallahh...

Canım arkadaşım, minik sarı şekerimin yanında oldugunuz için hepinize çok teşekkür ederim.

Meleğimin cicilerini begendiğine sevindim. İnşallah bunları giymiş şekilde pozlar vericez size.

Bak ne dicem, benim kız kafasını iyice aşağıya yerleştirmiş. Doktor öyle dedi. Benimde kaburgalarım ağrıyor. İtekliyor sanırım... İnşllah normal dogururuz. Zaten benimm bebişimin kilosu az kolaycacık olurrr inşalllahhh.

Allah ım sizlerden razı olsun.

kansizlik ve kanama yipratiyor hayirlisi 40gun surer mi ya kan kalmicak

canim incicim insallah hayirlisiyla sari sekere kavus dualarim sizle

INCIM cok sukur canim sagligi yerinde olsun da emzirdikce buyur. Son bir ayda 1 kilo alir herhalde canim.
Gentik ozaman sarisekerin kilosu. Kafana takacak birsey hok kuzum. Kendin de zayif dogmussun.babasi da oyle..
Epey merak ettim seni. 4ten beri bakiyorum.
Dualarim sizinle ci. Rabbim korusun sizi
EPACK ben iciyorum canim demir hapi da kullaniyorum. Devam et dedi doktor.

Oy yaramazlık yapma Ezgi hanımmmm bak kardeşimi yoruyormuşsun gelirsem o popunu ısırırım bakkkkk hiç acımammm
İnşaallah kuuzm hayırlısıyla kavuşurum. Sağlıklı olalım inş zeytinim babasına çeker beni yormaz. Aksini düşünmek bile istemiyorummm
Canım Allah mekanını cennet eylesin. Kalanlara sabır versin. Oğlişinede maşaallah...
kansizlik ve kanama yipratiyor hayirlisi 40gun surer mi ya kan kalmicak
Yok kuzum kanaman iyidir pis kanı temizliyor vücudun. Öyle düşünme ama kansızlığın normal sınırlayası bence. En son kaçtı ?
Oğlişime ne alemde ?
Kuzum kanunlar islama göre değildi olsaydı sen şimde el üstünde tutulursun...
Bence yıprandığun için öyle hissediyorsun,en kısa zamanda doktora gitmelisin. Allah korusun dış gebelik vs herşey gelebiliyor başımıza.
Ihmal edilecek bir konu değil. Hanı kayınvaliden iyiydi seni seviyordu neden gelmiyor yanına ?
Oyyı yerim ben onu annesi bak ne güzel herşey yolunda.
Bende dua ediyorum çok kilo almasın kolay doğurayım. Hımmm bak desene bizde normal doğuracağız Allah'ın izniyle...

Âmin cümlemiZden razı olsun,hepimiz duacıyız birbirimize. Zaten yüzden bu tipik çok bereketli bir tipik.
kizlar emzirme donemi multivatim kullanan var mi
Canım benim bir arkadaşım var arada kullanıyor. Ama düzenli değil.
Bence gerek yok ama sen bilirsin.

Aramaya bıle utanıyormus oglunun yaptıklarından. Kendısı gelemez zaten, kimsede getirmez ama telefon edebilir her ne olursa olsun. 5 torunu var demek ki benim cocugum umurlarında degıl. Dogduktan sonrada umursamazlar bu gıdısle.

Kuzum arınsütü polen bal yiyorum 2 gündür. Senin fikrini almak istiyorum. Sence iyimi ?
Birde zeytinim arada dürtmedi dışında pek hareketli değil.
Ama gün içinde hissettirecek kadar dürtüyor :)))

Kızlar sıze yazınca durumun vahımıyetını daha ıyı anlıyorum. Baskası yazsa hadı be dıyıp kınardım belkı sende aılesıne bıle kendını sevdırememıssın dıyerek. Hayatında bırı olma ıhtımalı gelıyor aklıma artık zaman gectıkcede kuvvetlenıyor bu dusuncem. Kadınlar analıgı rahımlerıne dusunce hıssederler, erkekler dogunca derler ya. Artık dogunca bıle hıssedecegını sanmıyorum,

Hayat ne garıp her gun her dakıka sasırabılecegımız seylerı yasıyor ve duyuyoruz. 21. yy da yasıyor olmamız ınsanı ılıskılerımızde yasadıklarımıza sasırmamıza hala manı degıl. Demek kı ınsanlık var oldukca sasırma duygusu devam edecek.

Gel teyzesi birlikte isiralim. Uyutamadim simdi de. Uyuyor numarasi yapiyor yatirinca aciliyor gozler.
Onu sallarken benim uykum geldi. Ben uyuycam simdi senin bebekligini merak ettim?simdi

Cok iyu yapmissin canim devsm et cok faydali. Ayse de kullaniyordu.
Canim zeytinin yeri iyice daraldi ne yapsin. Asi tekmeler cikinca. Donunu giydiremiyorum bir ayagi giydirirken dieri cikiyor.

Son düzenleme:
inci canım çok sevindirici haberlerle gelmişsin maşallah... Bundan sonra sana büyük iş düşüyor... Bebek de son ay yağ depoluyor biliyor musun ne bulursan ye:)))) 2700 ü bulur diye tahmin ediyim hadi kolay gelsin

selam kızlar nasılsınızzz??
bir süredir gelemedim.
ama çok özledim sizleri...

annemler geldiler, sora Hollanda ya gittiler. yarın değil ertesi gün geri dönüolar
bende oğluşlarımı alıp annemlerle memlekete gidicem İnşallah.
Eşim çok zor ikna olsada dönüş biletlerimizi 4 Aralığa aldık.
zaten ayın 29 unda kendisi de Konya ya geleceği için beraber dönücez.

geçmişi pek okuyamadım.

yusufcugun hastalıgı,kenan paşamın kırıklıgı ve bu ara da benim boğaz agrılarım derken epey uzak kaldım sizlerden.

inşallah herkez iyidir.

hepinizi çoooooookk çoookkk öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…