- Konu Sahibi semplice_signora
- #20.761
Sen çok zorlandın son ayında,bende şimdilerde aynıyım.
İnşaallah sağlıkla doğururum kuzum. Allah çektiklerinin mükafatını ahirette versin. Hiç kolay olmadı doğumun.
Bakalım ben nasıl doğuracak erkeğimi...
Oyy bende öpüyorum minik sarı şekerimiiiii...
Bence alacak kuzum tam istediğin kiloya doğuracak sen minnoşunu,artık sırada doğum herbirimiz var.
Tabi önce ozayder var. Sonra ben sonra sen...
Kız inciiii çok tatlılar bunları bayıldım bennn...
Aferin sana güzelce neşe ile bitir eksiklerini... Bende özledim almayınama eksiğim yokkkk
Sağlıkla giydir heppisini....
Canım sen uyandır ve memeni. 3 saatte bir baktın uyanmadı daya memeyyiiiii![]()
Kuzum Allah nasip ederse bizde zeytinimiz kardeşle büyüsün isteriz...
Kimmiş misafirin yorma kendini tamammı.
Kuzummyiyorum şimdilik bi yan etkisi yok hatta metapolizmayı hızlandırdınız için bardaklarına iyi geldi. .
Canım doğum şeklin nasıl belli oldu ki ????
Aynınız seninle kuzum. Üstüne benim parmaklar çok ağrıyorrrr dünden beride sol diz kapağım ağrıyor.
Elhamdülillah inş sağlıkla kucağımıza alırız bunlarda geçer elbet....
canım ben bahsetmiştim belki hatırlarsın, bel fıtığım vardı benim o durum büyük ölçüde etkiliyor hayatımı, bide ben hep epidural normal doğum istiyordum başından beri ve kendimi öyle şartlandırmışım ki , epidural anestezi uzmanımız tayin isteyip gitmiş ,budurumda benim cesaretimi kırdı ne yalan söyliyim.hayırlısı olsun dedik doktorumla 2 aralık tam 38+5 olucaz ve zaten önde giden bir bebek canım, eğer bu tarihe kadar sancın olur gerekli açılman olur ve ben kolay olacağını söylersem doğum şeklin değişebilir dedi ama vaktinden önce gelmezse de 2 aralıkta alırız dedi,öyle anlaştık.ağrılara gelince benim sağ kolum felç gibi uyanıyorum ve günün yarısı ağrıyla geçiyo,kökünden itibaren okadar ağrıyor ki, bide dediğin gibi parmaklarım açıp kapatırken ağrıyor,ayaklarım öyle şiştiki bi görsen sanki iğne batırsam patttt diye patlayacaklar,herşeyi denedim ama inmiyor.heralde son dönemlerimiz canım artık bu tür ağrılar normaldir diyorum.Allah yardımcımız olsun hepimizin,seninde doğum şeklin hayırlısı ne olacaksa sizin için en kısa zamanda belli olur inşallah canım.