- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #20.781
İnşallah son olur canım.Misafirler sağolsunlar çok anlayışlıydı geçen ameliyatta.Bizim salon ve oturma odası L tipi birleşik.Koltuklarla böldük biz.Eşim oturma odasında oturuyor misafiri salona alıyoruz.Tokalaşmıyor bile kimseye.Hem de sohbete katılıyor.Kapalı olduğu için ameliyat enf. riski düşük.Korkumuz grip olmasıydı.Onu da hastanede kaptı geldi maalesef.çok zor günler geçirmişsiniz..umarım bu son olur..enfeksiyon riski varsa çok dikkat edin ayşem..hatta gelen misafirlerle bile uzun süre kalmasın..bu işin ayıbı yok..gerekirse söyleyin..benim teyzem de by pass olmuştu aynı durum onun içinde söz konusuydu..gelenler odaya bile girmiyordu odanın kapısından geçmiş olsun diyorlardı buna rağmen enfeksiyon kaptı 4 yıl olacak neredeyse hala çekiyor teyzecim..
Hoşgeldin canım.Keşke söylediğin bölgede tanıdığım olsa da sorsam:26: İnşallah kürler işine yarar da gerek kalmaz dr uygulamasına.uzun bir aradan sonra merhaba ,
geçmişi okuyamadım ama herkes iyidir inşallah..
bende bir değişiklik yok hala batasıca batlarla boğuşuyorum ama allahtan işler yoğun düşünecek vakit bile bulamıyorum çoğu zaman.
birçok arkadaşım bebişlerine kavuşmuş, dertler değişmiş
yeniden listeye katılmak istiyorum ben de...
hala düzenli gidebileceğim bir dr bulamadım. haşimato nedeniyle endokrin takibim yapılıyor o kadar. istanbul avrupa yakası bakırköy-başakşehir arası tavsiye edebileceğiniz ilgili bir bayan dr var mı?
son tahlilde tsh ım 3 e düşmüştü. biraz da doz artırdı doktorum. bakalım böyle ne olacak..
bata gelinceeee 15 aralık...
reglim yeni bitti. önce soğan sonra da incir kürünü uygulayayım diyorum. soğan kürüne hemen başlayabilirim herhalde. biraz da böyle çabalayayım bakalım
Sınav sonuçlarından pek anlamam ama inşallah gönlündekine kavuşursun canım.kızlar alesten 77 almısım. Insallah hayırlısıyla formasyonumu da alır atanırım.
Drun bize söylediği oda ısısının 24-25 derece olması.Bizde derece koyduk hep 24te durduruyoruz.Banyo yaptırdığımda 27-28 oluyor ısıtıcıyla.Odaya giren burası serin değilmi bebek için desede doğduğundan beri uyguluyorum ben.Çok şükür hasta da olmadı.Gaz çekiyoruz ama hep benim yüzümden.Kendimi koruyamıyorum hala:26::26::26::26:aysecim burda baya soguk istenior 16-21 arasi bizim oda da 22 fln ama guya isi yalitimi A duzeyi ana camlardan soguk esinti oluor ondan hep yakioz kaloriferi sizin oda kac derece
Aminncanım.İnşallah hepimiz kötü günlerimizi bir daha yaşamayız.Ayşeciğim çok büyük geçmiş olsun çok şükür herşey yoluna girmiş maşallah canım bundan sonra sıkıntısız güzel mutlu günler görürsün inşallah
Icerıgınde domuz katkısı oldugu konusuluyor kullanan arkadasların dıkkatıne.
uzun bir aradan sonra merhaba ,
geçmişi okuyamadım ama herkes iyidir inşallah..
bende bir değişiklik yok hala batasıca batlarla boğuşuyorum ama allahtan işler yoğun düşünecek vakit bile bulamıyorum çoğu zaman.
birçok arkadaşım bebişlerine kavuşmuş, dertler değişmiş
yeniden listeye katılmak istiyorum ben de...
hala düzenli gidebileceğim bir dr bulamadım. haşimato nedeniyle endokrin takibim yapılıyor o kadar. istanbul avrupa yakası bakırköy-başakşehir arası tavsiye edebileceğiniz ilgili bir bayan dr var mı?
son tahlilde tsh ım 3 e düşmüştü. biraz da doz artırdı doktorum. bakalım böyle ne olacak..
bata gelinceeee 15 aralık...
reglim yeni bitti. önce soğan sonra da incir kürünü uygulayayım diyorum. soğan kürüne hemen başlayabilirim herhalde. biraz da böyle çabalayayım bakalım
Bütün vitamin ilaçları bende yan etki yaptı canım özellikle elevit,bunu duymamıştım ama içinde başka kimyasal maddelerin varlığını biliyorum sonuçta ilaç.
Ben karşıyım ilaca beslenme problemimde olmadı çok şükür oyüzden kullanmıyorum vitamin ilacı. Sadece fereblex folklor diye bir kan ilacı kullanıyorum içiliyor şişede,bu ilaç bana yan etki yapmadı şükür.
Sende ballı limonu su iç başka ilaç alamazsın,doktora ne zaman gideceksin bebişin kalp atışları için?
CCanim ben mama vermiyorum.canim cokuzuldum gece. mama vermioz tek anne sutu 3saatte 5-10dk emse de olur mu anca okadar duruo. Sen hem mama hem sut mu
simdi de emior sutu aynen cikariyor cok uzuldum yaaa
Helal olsun canim olur mu hic oyle sey. Eziyi uyuttummu geliyorum. Evden pek cikamiyorum sizlerle konusuyorum iste.evet tamam baktım canım rengi güzel bende bu renkte düşünmüştüm
g..gidiyrda baktım daha uygun ama aynı renk yok
burda kanz mağazası varsa yarın bir bakarım
şimdiden sağol ezginin seni yorduğu yetmiyormuş gibi bende seni yoruyrm hakkını helal et..
bende kullanıyorum nerden duydun sonuçta eşim sağlık ocağındayken
hep gebelere öneriyordu..
misafirim kayın validem görümcem
fizik tedaviye gelmiş kayınvalidem bakalım hayırlısı
duanı eksik etme maalesef çok yoruluyorum
bugun artık işte dayanamayıp mescide gittim orda uykuya dalmışım:))
neyse fark eden olmadı:))
Cok gecmis olsun Aysem Rabbim birdaha yasatmasin. Tez zamanda iyi olup ayaga kalkar insallah.Bugün taburcu olduk kızlar.
Dualarınız için çok sağolun.
Eşim iyi çok şükür.Güzel geçti ameliyatı.İnşallah 3.ye gerek kalmayacak.
Uzun uzun yazamayacağım eşim uyurken yemek yapmam lazım ona.Kızımın da altı değişecek.
Geçmişi de yarım bırakmak zorunda kaldım.
Benden 1-2 tane daha lazım bu aralar bana.
Hepinizi öptüm.Allah razı olsun hepinizden...
aysecim burda baya soguk istenior 16-21 arasi bizim oda da 22 fln ama guya isi yalitimi A duzeyi ana camlardan soguk esinti oluor ondan hep yakioz kaloriferi sizin oda kac derece
bebeği uyutan yerini biliyor yorucu bir günün sonunda nasılsınız.
evet canin aynen. Uyudu şükür. Ben de uyumak jzereyim cok yordu beni yine. Bugun bir kaka fiskiyesi yapti ki sorma. Nasil?kizdim hem soylendim hem temizledim. Hayir bekletmiyorum da hizlica aliyorum altini ama acinca ferahlihor mu bilemedim aninda pirtlatiyor. Bezi gevsek de bagliyorum anlamadim gittim.
Sen nasilsin? Kucuk beyfendi nasil? Uyumuyor mu yine?
canim cokuzuldum gece. mama vermioz tek anne sutu 3saatte 5-10dk emse de olur mu anca okadar duruo. Sen hem mama hem sut mu
simdi de emior sutu aynen cikariyor cok uzuldum yaaa
kizlar emzirirken terden oluom bebisim de ole normal mi
Canım bend uzun bir araştırma ve hüsrandansonra bu hekimi buldum. Çok memnunum. Bağcılarda Medipol GAP Üniversitesi hastanesine gidiiyorum hekimimden memnunum. Lebriz hale aktün tamer. Bende başakşehirden gidiyorum oraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?