Bol bebiş topiği

uzun bir aradan sonra merhaba ,

geçmişi okuyamadım ama herkes iyidir inşallah..

bende bir değişiklik yok hala batasıca batlarla boğuşuyorum ama allahtan işler yoğun düşünecek vakit bile bulamıyorum çoğu zaman.

birçok arkadaşım bebişlerine kavuşmuş, dertler değişmiş

yeniden listeye katılmak istiyorum ben de...

hala düzenli gidebileceğim bir dr bulamadım. haşimato nedeniyle endokrin takibim yapılıyor o kadar. istanbul avrupa yakası bakırköy-başakşehir arası tavsiye edebileceğiniz ilgili bir bayan dr var mı?

son tahlilde tsh ım 3 e düşmüştü. biraz da doz artırdı doktorum. bakalım böyle ne olacak..

bata gelinceeee 15 aralık...

reglim yeni bitti. önce soğan sonra da incir kürünü uygulayayım diyorum. soğan kürüne hemen başlayabilirim herhalde. biraz da böyle çabalayayım bakalım

aysecim burda baya soguk istenior 16-21 arasi bizim oda da 22 fln ama guya isi yalitimi A duzeyi ana camlardan soguk esinti oluor ondan hep yakioz kaloriferi sizin oda kac derece

Ayşeciğim çok büyük geçmiş olsun çok şükür herşey yoluna girmiş maşallah canım bundan sonra sıkıntısız güzel mutlu günler görürsün inşallah

İnşallah son olur canım.Misafirler sağolsunlar çok anlayışlıydı geçen ameliyatta.Bizim salon ve oturma odası L tipi birleşik.Koltuklarla böldük biz.Eşim oturma odasında oturuyor misafiri salona alıyoruz.Tokalaşmıyor bile kimseye.Hem de sohbete katılıyor.Kapalı olduğu için ameliyat enf. riski düşük.Korkumuz grip olmasıydı.Onu da hastanede kaptı geldi maalesef. İnşallah ilerlemeden gider bi an önce.
Hoşgeldin canım.Keşke söylediğin bölgede tanıdığım olsa da sorsam:26: İnşallah kürler işine yarar da gerek kalmaz dr uygulamasına.

kızlar alesten 77 almısım. Insallah hayırlısıyla formasyonumu da alır atanırım.
Sınav sonuçlarından pek anlamam ama inşallah gönlündekine kavuşursun canım.

aysecim burda baya soguk istenior 16-21 arasi bizim oda da 22 fln ama guya isi yalitimi A duzeyi ana camlardan soguk esinti oluor ondan hep yakioz kaloriferi sizin oda kac derece
Drun bize söylediği oda ısısının 24-25 derece olması.Bizde derece koyduk hep 24te durduruyoruz.Banyo yaptırdığımda 27-28 oluyor ısıtıcıyla.Odaya giren burası serin değilmi bebek için desede doğduğundan beri uyguluyorum ben.Çok şükür hasta da olmadı.Gaz çekiyoruz ama hep benim yüzümden.Kendimi koruyamıyorum hala:26::26::26::26:

Ayşeciğim çok büyük geçmiş olsun çok şükür herşey yoluna girmiş maşallah canım bundan sonra sıkıntısız güzel mutlu günler görürsün inşallah
Aminncanım.İnşallah hepimiz kötü günlerimizi bir daha yaşamayız.

Icerıgınde domuz katkısı oldugu konusuluyor kullanan arkadasların dıkkatıne.

Bütün vitamin ilaçları bende yan etki yaptı canım özellikle elevit,bunu duymamıştım ama içinde başka kimyasal maddelerin varlığını biliyorum sonuçta ilaç.
Ben karşıyım ilaca beslenme problemimde olmadı çok şükür oyüzden kullanmıyorum vitamin ilacı. Sadece fereblex folklor diye bir kan ilacı kullanıyorum içiliyor şişede,bu ilaç bana yan etki yapmadı şükür.
Sende ballı limonu su iç başka ilaç alamazsın,doktora ne zaman gideceksin bebişin kalp atışları için?

Canım bend uzun bir araştırma ve hüsrandansonra bu hekimi buldum. Çok memnunum. Bağcılarda Medipol GAP Üniversitesi hastanesine gidiiyorum hekimimden memnunum. Lebriz hale aktün tamer. Bende başakşehirden gidiyorum oraya.

Bişiler yaptım bakmaya calısıyorum kendıme de bebısımede. Hayat cok zor hele dogulu bır aıleye sahıp olmak daha zor. Rabbım bebegımın yuzune baksın bır yol gostersın nefes almak ıstıyorum.

canim cokuzuldum gece. mama vermioz tek anne sutu 3saatte 5-10dk emse de olur mu anca okadar duruo. Sen hem mama hem sut mu
simdi de emior sutu aynen cikariyor cok uzuldum yaaa
CCanim ben mama vermiyorum.
Cok mu kusuor? Belki fazaligi cikiyordur. Benimki de ckaryor cok emince gazla birlikte.
Helal olsun canim olur mu hic oyle sey. Eziyi uyuttummu geliyorum. Evden pek cikamiyorum sizlerle konusuyorum iste.
Ben ..............dan almistim canim. 79.90 di sanirim.
Cok gecmis olsun Aysem Rabbim birdaha yasatmasin. Tez zamanda iyi olup ayaga kalkar insallah.

O isida ben usurum yav ben de netten baktim ideal da isisi 21 ile 24 olmaliymis. Bizim ev biraz daha sicak. Ortalama 25 26 oluyor. Gunduz 27 ye cikiyor.

eşine senin adına cok sevindim canım.bu son olur inşallah..kızınada kavuştun maşallah size. uyku tulumları kızımdan kardeşine kaldı kızımı bir gece yatağın ayakucunda yorganın altında bulunca hemen gidip aldım kolsuz torba gibi olanlardan onlardaha iyi ozaman corapsızda yatırabiliyorsun. kolsuz aldım giydirip çıkartması rahat oluyor canım.oda ısımız 20 dereceyi geçirmiyoruz canım.kızımın doğumu yurtdışında yapmıştım eve ebe almıştım bebek bakımını öğrenmek için o bebek sıcak odada kalın yorganda yatırılmaz dedi.sıcak bebekler için zararlıymış canım allah göstermesin işte iyi değilmiş ben neolursa olsun yatak odasında kalorifer yakmıyorum.çok soğuk olursa tulumun üstüne ince battaniye öertüyorum.tulumun fotosun eklerim canım.

Son düzenleme:
bebeği uyutan yerini biliyor yorucu bir günün sonunda nasılsınız.

evet canin aynen. Uyudu şükür. Ben de uyumak jzereyim cok yordu beni yine. Bugun bir kaka fiskiyesi yapti ki sorma. Nasil?kizdim hem soylendim hem temizledim. Hayir bekletmiyorum da hizlica aliyorum altini ama acinca ferahlihor mu bilemedim aninda pirtlatiyor. Bezi gevsek de bagliyorum anlamadim gittim.
Sen nasilsin? Kucuk beyfendi nasil? Uyumuyor mu yine?

canım benim allah kolaylık versin .acaba zeytin yağımı böyle yapır çünkü kabızlıkta zeytin yağı önerilir ya. bir de sık emiyorsa ozaman cok çıkıyor. ben çook yorgunum ozii.gündüz toplam 1.5 saat uyudu oda bölük bolük.8 de yattı 3kere emmek için kalktı.2.5 a kadar uyursa osatten sonra ayaktayım. 7 kadar ksein.ymek yaparken ellerim titriyor. gözlerim artık uykusuzluktan net görmüyor anlarsın sen beni napcamı bilmiyorum

canim cokuzuldum gece. mama vermioz tek anne sutu 3saatte 5-10dk emse de olur mu anca okadar duruo. Sen hem mama hem sut mu
simdi de emior sutu aynen cikariyor cok uzuldum yaaa

canım bebek te sarılık falan olmadı değilmi. benim oğlumda 3 gün sonra sarılık başladı fizyolojik sarılıkmış 3 günsonra başlayan. onda uyurdu gözünü açmadan oda 10 15 dk emer uyurdu. acıktığında seslenir gözünü açmadan emer tekrar yatardı

ben de bir kez gittim medipole, ama rastgele randevu aldım, pek ilgi göremedim açıkçası.. bir de senin doktoruna gideyim, inşallah ben de aradığımı bulurum. çok sağol canım.. senin de az kalmış doğuma, hayırlısıyla kavuşursun inşallah..

ayşecim geçmiş olsun canım.. detayları kaçırdım ama eşinin durumunun iyi olmasına sevindim. inşallah grip de ilerlemez de çabucak iyileşir topkekimizin babası

hemen lebriz hale hanıma haftaya cumartesiye randevu aldım, inşallah teyidinde de sorun çıkmaz da cumartesiye gidebilirim. reglim yeni bitti, yumurtlamaya yakın bir zaman olsun diye önümüzdeki hafta gideyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…