- Konu Sahibi semplice_signora
- #20.741
Ahh canım benim, Allah razı olsun bende çok sevindim sağlığının yerinde olmasına. Aynı bize çekecek yavrum zayıf olsunda sağlıklı olsun. İnşallah dediğin gibi 2500-2700 ü görür. Bekleyip görücez. yiyorum ama bebiş az kilo alıyor. Kilolar bana kalacak sanırım.inci canım çok sevindirici haberlerle gelmişsin maşallah... Bundan sonra sana büyük iş düşüyor... Bebek de son ay yağ depoluyor biliyor musun ne bulursan ye:)))) 2700 ü bulur diye tahmin ediyim hadi kolay gelsin![]()

Her yerde var böyle insanlar canım... Benim hayatımda da var. Yatılı misafirliğe gelip hizmet bekleyenler olduKızlar şimdi size bişey anlatacağım ama ne konuştuğumuz konularla alakası var nede şimdi yaşadığım bişey.
Insanların bencilliği ile alakalı ve gebe birini dahi düşünmeyen insanların varlığını anlamış oldum bu olaydan sonra.
Benim ilk aylarda gebeliğim çok tiksindiriciydi ve herşeyi yiyemiyordum.
Eşimde beni hiç düşünmedi gittiğimiz yerlerde,yiyebildimmi nasıl yedim aklına gelmiyordu.
Bende Ogün dedim sen beni kolla bak yiyemediğim nimetler olursa sen söyle daha etkili olur.
Her neyse misafirlikteyiz ve midemi bulandırsan şeyler vardı.
Allah affetsin asla nimet ayrımı yapmam ama ozmaanlarda yiyemiyordum.
Hazır lavaş giyemiyordum fırın ekmeği vardı,eşimde ogünki konuşmanın üstüne sofrada bana dediki sen lavaş yiyemiyorsun,ve önündeki fırın ekmeğini bana verdi.
O an oradakilerden biri,ki o şahıs geçen gün beni delilden kişiydi önümden aldı ekmeği azıcıkta bana bıraktı.
Tabi eşim şok oldu önüme verdiği gibi onun almasına.
Gelde sinirlenme,bende yemedim zaten sinirim bozulunca.. Daha öncesinde yapıyordu hep aynı edepsizliği ama bu defa çok battı bana.
Servisindekini sorar yemeyeceksek bana ver diye. E ozaman yiyeceğim diyemiyorum vs. Varmı sizdede böyle görgüsüzler.
Gidip gelmiyorum sonrada adım çıkıyor gelmeyene...
Demek hamilenin önündeki bile alınıp yeniliyor gönül rahatlığıyla.
Bu kişi bize gelir herşeyi düzgün yaşattım aman iyisini yesinler diye ama anladım ki insanalr çok bencil..
Ahdım olsun hep öyleydim ama yinede gebe birinin önden asla bişey almam.
Neden aklıma geldiyse gece gece![]()

son düzlükteyiz stress yapmamıza gerek yok kuzum. Benim minik sarı şekerim öpüyor seni teyzesii

ne zaman okursun bilmem yatmadan yazayım belki biliyorsundur ama içimde kalmasın yemek yedikten sonre sol tarafına yarımsaat yat ozaman yediklerin direk bebeğine gidiyormus.bir dene canım
Tamam canım. hep sola yatıyorum. Sırtımda ağırıyor bazen. Sırt üstüde yatılmıyor. Az kaldı. Şu sıpaya bi 800 gram aldırabilsem çok iyi olacak

dualarını eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun. Hepinizi çok seviyorum. En büyük destekçilerimden birilerisiniz.

Ayşemide çok merak ediyorum. O da güzel haberlerle dönecek inşallahhh... Allah ım bu imtihanından alnımızın akıyla geçmeyi nasip et.
İsyan etmek yok. Herşey Allah'tan.