Bol bebiş topiği

evet arabayı bende beğendim videosuda vardı izledim gayet
kullanışlı özellikleride iyi arabada karar kıldık
canım sana çok soru soruyorum ama kusura bakma bebek çantası
ne aldın varmı fotosu?

evet kazıklanmışız ama ne yapayım bura hep böyle zaten bir kaç mağaza var
hayırlısı olsun canım inşallah gerek kalmaz ben gibi senin içinde sürpriz yumurta olur:)
en yakın zamanda foto çeker eklerim..

Canım benimde 3şükten sonra bu bebeğim bana tutundu Allahımın izniyle.
Genimizde araştırıldı ama bili çıkmadı. Bene heterezigot çıktı. Ama oda bildiğim kadarıyla kanda koyuluk oluyor canım.
Sende doğuma kadarım kullandın benim gibi ?
Her gittiğimde bırak artık demesini bekliyorum. Âmin inşaallah sağlıkla kucağıma alırım.
İğne kullanıp normal doğum yapan birini tanımak bana moral verdi.
Ayyyy özlemmmm ciddimisin demek kanala doğru ilerlediği için kaburgama baskınyapıyor minik meleğim.
İnşaallah amain kuzummm herşeyin hayırlısı.
Kuzum bende isterim suni sancı yemeden doğurmayı, ben suni sancı yerine doğal bitkileri yersem açılma olur diye yemek istiyorum.
Dediğin çok doğru inşaallah gerek kalmadan doğumum başlar,evet tatbiki canım şimdilerde yiyorum poleni. Bebeğe anne karnında faidesi varmı diye sordum canım.
Kuzummmm maşaallah 3saat çok iyi hep bu aralıklarda uyusa ne iyi olur şemin için,endişelenmedi bence.

Yay maşaallah lah cicileriniz herzamanki gibi çok ama çok tatlılar. Aklımdan dualarımdan çıkmadın hiç. Hadi güzel haberlerle gel.

Son düzenleme:

oyyyy maşallahh diyeyim Allah bağışlasın..

oyy yerim ben bu pamuk prensesi şu bakışa gülüşe bak yaa..allahım esirgesin..nazardan korusun..maşallah barekallah..

Rabbim sanada tatlı mı tatlı evlatlar bağışlasın canım.. Hamile annelerimiz senden dualarını esirgemesinler. Hamileyken inan gönlümden geçen, ağzımdan çıkan gerçek oluveriyordu.O yüzden hamileliğin çok kutsal olduğuna inancım sonsuz..

Canım sende ne var ne yok. Ezgi hanım ne yaramazlıklar yapıyor bakalım?
Benimkini bahçeye indirdim temiz hava alsın diye. Gelince hemen uyudu bende fırsattan istifade yemek yapıyorum gel git burada takılıyorum bahaneyle. Öyle fena ki aralarda kısık gözüyle beni takip ediyor. Görünce de gülüyor :)

canim 12gundur ilk kez uyudu ilk ve son olmasin insallah:) Normalde gunduz memede uyuyunca yatirinca uyanio bazi gunduxler sifir uyku gece de 2-3saat toplam yani buyuk insandan az uyuo hayirlisi degisir daha

kizlar sezeryan normal farkedio mi bilmiorum ama dogum sonrasi kanama nekar surdu benim 12gun hala devam
Benimki fazla surmdi canim ya hatta hastane de bile cok cok gelmedi ara ara geldi. Kirkim cikmadan kesildi ama kirkim ciktiktan sonra hafatasina regl oldum.cok hizliyim
[QUOTEwaves;32761782]Canım sende ne var ne yok. Ezgi hanım ne yaramazlıklar yapıyor bakalım?
Benimkini bahçeye indirdim temiz hava alsın diye. Gelince hemen uyudu bende fırsattan istifade yemek yapıyorum gel git burada takılıyorum bahaneyle. Öyle fena ki aralarda kısık gözüyle beni takip ediyor. Görünce de gülüyor :)[/QUOTE]

Sorma canim ya savasa devam. Benimki de onu uyku zamani yapiyor. Beni gorunce gozler aciliyor basliyor miziklamaya. Beni gormese babasi oluyo basinda kendi kendine uyuyakaliyor cok fenalar cok. Bugun ne zaman altini actim o zaman kaka yapti ayyy canima okudu. Ben temizliyorum tam zeytinyagi surcem poposuna patir kutur bir ses eyvah heryer kaka. Beline kadar cikardi bugun.
Ayy kiayamam temiz hava alinca uyudu ha neguzel tam pamuk prenses kizin... biz de blkona cikiyoruz arada guneslenmeye..
Yarin ilk defa gezmeye gidicez bakalim. Sutumu sagmayi dusunuyorum ememezsek biberonla dayarim agzina. Bakalim yarin nasil bir macera bizi bekliyor

İ

Allah kabul etsin canım....
Oyyıtttt kız yerim seni yerim binbir kere maşaallah sübhanalla sana.
Kuzummm cin gibi şimdikiler. Darısı benim meleğime.
canim 12gundur ilk kez uyudu ilk ve son olmasin insallah:) Normalde gunduz memede uyuyunca yatirinca uyanio bazi gunduxler sifir uyku gece de 2-3saat toplam yani buyuk insandan az uyuo hayirlisi degisir daha
Canım yaaa kolay değil ancak alışacak dünya hayatına. Dilerim seni çok yıpratmadan düzelir uykusu.
kizlar sezeryan normal farkedio mi bilmiorum ama dogum sonrasi kanama nekar surdu benim 12gun hala devam

Canım fark ermiyor diye biliyorum.arkadaşımda sezeryan oldu 40 ı çıkana kadar kanaması oldu. Az az ama oldu. Devam eder yani iyi bişey bence.

Nasılasınız Kızlar, bebişi olanlar yoğun benim gibi gebiş olanlarda yoğun herhalde.
ŞULE nasılsın canımcım.
Bana gelince en kısa zamanda doğurmam için bana dular edin,bende başladım bitirmedim daha doğuma kolaylaştırman duaları,anam çok gerginim sinirliyim sonra canım çok yanıyor. Ne bileyim işte sizlerde geçtiniz bu taşlı yollardan.
Eğer insan oğlu unutan olmasa inanın 2.yi yapmaya cesaret edemezdim. Ama eminim doğduktan sonra hepsini unutacağım 2.düşüneceğimmmm
He heeeeee bundan neler çekiyorum daha doğurmadım düşündüğüm şeylere bakın delüyümmm ben delüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…