- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #20.681
sagol canim sizler olmasaniz napicam canlar. 1gunde bole degisim olunca sasirdim belki ogunluktu bir de stres oluom uzun sure emmezse
emme suresi nekadar ozlemcim genelde
Canim benim kiz kisa emiyor 10 en fazla 15 dakika ama uyumuyor bakiniyor aradan yarim saat geciyor yine emiyor yine az emiyor ama bazen cok acikinca 25 30 dakikayi buluyor nadi r oluyor. Cok uyudugunda banyo yaptiginda filan. Memede uyuyakalmiyor memeyi birakiyor kaldiriyorum gazi cikariyruz pispislaya pispislaya uyuyor bazen dayanamiyorum yatiriyorum ayagima
Canim benim kiz kisa emiyor 10 en fazla 15 dakika ama uyumuyor bakiniyor aradan yarim saat geciyor yine emiyor yine az emiyor ama bazen cok acikinca 25 30 dakikayi buluyor nadi r oluyor. Cok uyudugunda banyo yaptiginda filan. Memede uyuyakalmiyor memeyi birakiyor kaldiriyorum gazi cikariyruz pispislaya pispislaya uyuyor bazen dayanamiyorum yatiriyorum ayagima
bizde memeyi ben cekiom bazen bazen de uyuyunca birakio bide gaz cikartma isi olsa uyanio ve uyumuo ya da kucakta uyucak o da kol kalmio
INCIM canim hayirli haberlerle gel inşallah dualarim sizinle. Allahim sizi korusun.
Ayyy yerim ben onun cicilerini. Gule gule kullansin sariseker.
SULE25 canim fiyat ikisinin fiyati.
Puset cok agir oluyor bebekle birlikte. Bilmiyorum diger markalarda da oyle mi? Amaraba cok rahat 4 tekerinin de donuyor olmasi cok iyi. Cift yonlu olmasi da oyle. Ayrica araba cok agir degil.
senin yaşadıklarında kolay değil kardeşim..dün bir komşum geldi 2 ay önce eşini kaybetti..ve kendisi 7 aylık hamile ve 2 tane daha oğlu var..kayınvalidesiyle kalıyor..oturup bir ağlayıp bir konuştuk..ve halime hamdettim..rabbim eşimi bana bağışlasın o benim herşeyim evim yuvam..allah hepimize hayırlı ömür versin..Meryem surelerinide bitirdim..destek olduğunuz için allah razı olsun..tefriciyeye başlayacağım şimdi de..doğumdada dua edersin nasibimizdede varsa gelecektir meleğim..düşündüğün için allah razı olsun..
üzülerek söylemeliyim ki evet galiba kazıklanmışsınız :) amaaaannn bebişler gelsinde ben servet harcamaya razıyım..temizliğim bitti şimdi sefa sürüyorumyumurtlama dönemimdeyim..bir bakacakmışım aşılamaya gerek kalmamış süper olur..aldıklarının resminide ekleyebilirsen bakarız..
bizde memeyi ben cekiom bazen bazen de uyuyunca birakio bide gaz cikartma isi olsa uyanio ve uyumuo ya da kucakta uyucak o da kol kalmio
epack ne haber nasıl oldun bebişin nasıl?
evet arabayı bende beğendim videosuda vardı izledim gayet
kullanışlı özellikleride iyi arabada karar kıldık
canım sana çok soru soruyorum ama kusura bakma bebek çantası
ne aldın varmı fotosu?
evet kazıklanmışız ama ne yapayım bura hep böyle zaten bir kaç mağaza var
hayırlısı olsun canım inşallah gerek kalmaz ben gibi senin içinde sürpriz yumurta olur:)
en yakın zamanda foto çeker eklerim..
epack ne haber nasıl oldun bebişin nasıl?
canim benim sagol idare etmeye calisioz alisma evresi 12gunluguz sen nasildin canim
tam seker kiz masallah
Canım benimde 3şükten sonra bu bebeğim bana tutundu Allahımın izniyle.evet bu ikinci bebeğim jızım 11 yaşında canım .kızmın doğumunda 5 sene sonra ikinci bebeği ıstedik ama 2 kayıbım oldu 12 haftalık
gen rahatsızlılğım varmış heterozigotmuşum . yani bebeklerimin yaşama şansı %50 kızım iyi olan yarıdaymış.oğlumda iğne kullandık. çok kucağım sanada almayı nasip etsin inşallah
Ayyyy özlemmmm ciddimisin demek kanala doğru ilerlediği için kaburgama baskınyapıyor minik meleğim.Aha da yazdim buraya. Dediydimdiycem sana. Bak neler edecek.
Ben de senin gibi ciksin artik diyordum zor geliyordu gece uyuyamiyrdum yemek yiyesim gelmiyordu simdi daha mi iyi sanki. Bjz gibi corba iciyorum aceleyle. Nereme gidiyor anlamiyor. Uykuyu zeten hic sorma. O zaman ben pasalar gibi uyuyormusum.
Allahim yardim etsin canim cok zor biliyorum benim de agrirdi son zamanlarda. Hatta tekmeleyince sizlardi.
Cok az kaldi canim. Normal yoldan gelecek zeytin. Kanala dogru ilerliyor demek ki kaburgalardan dstek alarak. Rabbim hayirlisini eylesin ikiniz icin.
Kuzum bende isterim suni sancı yemeden doğurmayı, ben suni sancı yerine doğal bitkileri yersem açılma olur diye yemek istiyorum.karapisso cum zeytin yağına yada egzersiz yapmaya sözüm yokda. bitki çayları bence yapma. meyve olgunlaşınca dalından cabucak kopar.ama olgunlasmayan yada dısardan ilaçla büyütülen o zor kopar. bebek günü geldiğinde hepsini yapar canım. doğumun kolaylığı yada zorluğu senin ağrı eşiğin ve kalça yapınla alakalı canım .bal ve polene gelince sen kendin yiyeceksin değilmi?
çünkü bal polen 2 yas a kadar yasak yiyeceklerden.rabbim yüreğindeki korkuları sildirsin canım benim .içine ferahlık doldursun inşallah.
Kuzummmm maşaallah 3saat çok iyi hep bu aralıklarda uyusa ne iyi olur şemin için,endişelenmedi bence.kizlar bugun bebisim ilk jez 3.5 saat uyudu ve normalde 30dk da enen bebis nasil dayandi uyandirmata calistim uyanmadi goz kapali memeyi dayadim bukadar uzun 4saate yakin yemeen nasil durdu bide ben uyandirmasam duruor ve mene dayayinca aldi acsa bile aglamadi mi simdi? uzun sure emmezse stres yapiom cunku bugune kadar hep memedeydi 12gunluguz bugun
Yay maşaallah lah cicileriniz herzamanki gibi çok ama çok tatlılar. Aklımdan dualarımdan çıkmadın hiç. Hadi güzel haberlerle gel.Doktor randevumuz 3:20 de kızlar. Bize dua edin olur mu?
Küçük sarı şekerim kocaman bi kız olmuş olsun gittiğimde.
Beklemek çok zor oldu. Fakat bende bir dinginlik var... Çok sakinim. Heyecan yok.. İçimden bi ses herşey yolunda diyor..
İnşllah öyledir. Kuzumu göreceğim için çok mutluyum. Allah'ım yavrum sağlıklı olsun, kilocuklar almış olsun. Sana emanet kuzum...
Kızıma sabah alışveriş yaptım netten. Bakın güzel teyzeleri sarı şekerimin cicilerine.
Eki Görüntüle 867898 Eki Görüntüle 867899 Eki Görüntüle 867900 Eki Görüntüle 867901
evet arabayı bende beğendim videosuda vardı izledim gayet
kullanışlı özellikleride iyi arabada karar kıldık
canım sana çok soru soruyorum ama kusura bakma bebek çantası
ne aldın varmı fotosu?
evet kazıklanmışız ama ne yapayım bura hep böyle zaten bir kaç mağaza var
hayırlısı olsun canım inşallah gerek kalmaz ben gibi senin içinde sürpriz yumurta olur:)
en yakın zamanda foto çeker eklerim..
canim benim sagol idare etmeye calisioz alisma evresi 12gunluguz sen nasildin canim
tam seker kiz masallah
bende sürt ağrısı çekiyorum onun dışında çok şükür iyiyim
maşallah bebişine fotosu varmıydı acaba ben mi görmedim..
oyy yerim ben bu pamuk prensesi şu bakışa gülüşe bak yaa..allahım esirgesin..nazardan korusun..maşallah barekallah..
Canım benimde 3şükten sonra bu bebeğim bana tutundu Allahımın izniyle.
Genimizde araştırıldı ama bili çıkmadı. Bene heterezigot çıktı. Ama oda bildiğim kadarıyla kanda koyuluk oluyor canım.
Sende doğuma kadarım kullandın benim gibi ?
Her gittiğimde bırak artık demesini bekliyorum. Âmin inşaallah sağlıkla kucağıma alırım.
İğne kullanıp normal doğum yapan birini tanımak bana moral verdi.
Ayyyy özlemmmm ciddimisin demek kanala doğru ilerlediği için kaburgama baskınyapıyor minik meleğim.
İnşaallah amain kuzummm herşeyin hayırlısı.
Kuzum bende isterim suni sancı yemeden doğurmayı, ben suni sancı yerine doğal bitkileri yersem açılma olur diye yemek istiyorum.
Dediğin çok doğru inşaallah gerek kalmadan doğumum başlar,evet tatbiki canım şimdilerde yiyorum poleni. Bebeğe anne karnında faidesi varmı diye sordum canım.
Kuzummmm maşaallah 3saat çok iyi hep bu aralıklarda uyusa ne iyi olur şemin için,endişelenmedi bence.
Yay maşaallah lah cicileriniz herzamanki gibi çok ama çok tatlılar. Aklımdan dualarımdan çıkmadın hiç. Hadi güzel haberlerle gel.
Benimki fazla surmdi canim ya hatta hastane de bile cok cok gelmedi ara ara geldi. Kirkim cikmadan kesildi ama kirkim ciktiktan sonra hafatasina regl oldum.cok hizliyimkizlar sezeryan normal farkedio mi bilmiorum ama dogum sonrasi kanama nekar surdu benim 12gun hala devam
evet bu ikinci bebeğim jızım 11 yaşında canım .kızmın doğumunda 5 sene sonra ikinci bebeği ıstedik ama 2 kayıbım oldu 12 haftalık
gen rahatsızlılğım varmış heterozigotmuşum . yani bebeklerimin yaşama şansı %50 kızım iyi olan yarıdaymış.oğlumda iğne kullandık. çok kucağım sanada almayı nasip etsin inşallah
Aha da yazdim buraya. Dediydimdiycem sana. Bak neler edecek.
Ben de senin gibi ciksin artik diyordum zor geliyordu gece uyuyamiyrdum yemek yiyesim gelmiyordu simdi daha mi iyi sanki. Bjz gibi corba iciyorum aceleyle. Nereme gidiyor anlamiyor. Uykuyu zeten hic sorma. O zaman ben pasalar gibi uyuyormusum.
Allahim yardim etsin canim cok zor biliyorum benim de agrirdi son zamanlarda. Hatta tekmeleyince sizlardi.
Cok az kaldi canim. Normal yoldan gelecek zeytin. Kanala dogru ilerliyor demek ki kaburgalardan dstek alarak. Rabbim hayirlisini eylesin ikiniz icin.
karapisso cum zeytin yağına yada egzersiz yapmaya sözüm yokda. bitki çayları bence yapma. meyve olgunlaşınca dalından cabucak kopar.ama olgunlasmayan yada dısardan ilaçla büyütülen o zor kopar. bebek günü geldiğinde hepsini yapar canım. doğumun kolaylığı yada zorluğu senin ağrı eşiğin ve kalça yapınla alakalı canım .bal ve polene gelince sen kendin yiyeceksin değilmi?
çünkü bal polen 2 yas a kadar yasak yiyeceklerden.rabbim yüreğindeki korkuları sildirsin canım benim .içine ferahlık doldursun inşallah.
kizlar bugun bebisim ilk jez 3.5 saat uyudu ve normalde 30dk da enen bebis nasil dayandi uyandirmata calistim uyanmadi goz kapali memeyi dayadim bukadar uzun 4saate yakin yemeen nasil durdu bide ben uyandirmasam duruor ve mene dayayinca aldi acsa bile aglamadi mi simdi? uzun sure emmezse stres yapiom cunku bugune kadar hep memedeydi 12gunluguz bugun
Doktor randevumuz 3:20 de kızlar. Bize dua edin olur mu?
Küçük sarı şekerim kocaman bi kız olmuş olsun gittiğimde.
Beklemek çok zor oldu. Fakat bende bir dinginlik var... Çok sakinim. Heyecan yok.. İçimden bi ses herşey yolunda diyor..
İnşllah öyledir. Kuzumu göreceğim için çok mutluyum. Allah'ım yavrum sağlıklı olsun, kilocuklar almış olsun. Sana emanet kuzum...
Kızıma sabah alışveriş yaptım netten. Bakın güzel teyzeleri sarı şekerimin cicilerine.
Eki Görüntüle 867898 Eki Görüntüle 867899 Eki Görüntüle 867900 Eki Görüntüle 867901
Allah kabul etsin canım....senin yaşadıklarında kolay değil kardeşim..dün bir komşum geldi 2 ay önce eşini kaybetti..ve kendisi 7 aylık hamile ve 2 tane daha oğlu var..kayınvalidesiyle kalıyor..oturup bir ağlayıp bir konuştuk..ve halime hamdettim..rabbim eşimi bana bağışlasın o benim herşeyim evim yuvam..allah hepimize hayırlı ömür versin..Meryem surelerinide bitirdim..destek olduğunuz için allah razı olsun..tefriciyeye başlayacağım şimdi de..doğumdada dua edersin nasibimizdede varsa gelecektir meleğim..düşündüğün için allah razı olsun..
üzülerek söylemeliyim ki evet galiba kazıklanmışsınız :) amaaaannn bebişler gelsinde ben servet harcamaya razıyım..temizliğim bitti şimdi sefa sürüyorumyumurtlama dönemimdeyim..bir bakacakmışım aşılamaya gerek kalmamış süper olur..aldıklarının resminide ekleyebilirsen bakarız..
Oyyıtttt kız yerim seni yerim binbir kere maşaallah sübhanalla sana.
Kuzummm cin gibi şimdikiler. Darısı benim meleğime.Canım sende ne var ne yok. Ezgi hanım ne yaramazlıklar yapıyor bakalım?
Benimkini bahçeye indirdim temiz hava alsın diye. Gelince hemen uyudu bende fırsattan istifade yemek yapıyorum gel git burada takılıyorum bahaneyle. Öyle fena ki aralarda kısık gözüyle beni takip ediyor. Görünce de gülüyor :)
Canım yaaa kolay değil ancak alışacak dünya hayatına. Dilerim seni çok yıpratmadan düzelir uykusu.canim 12gundur ilk kez uyudu ilk ve son olmasin insallah:) Normalde gunduz memede uyuyunca yatirinca uyanio bazi gunduxler sifir uyku gece de 2-3saat toplam yani buyuk insandan az uyuo hayirlisi degisir daha
kizlar sezeryan normal farkedio mi bilmiorum ama dogum sonrasi kanama nekar surdu benim 12gun hala devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?