Bol bebiş topiği

Ovvv çok zormuş işin duygucum. Allah yar ve yardımcın olsun...
Ne diyelim hayırlısı neyse o olsun. byle bir adamla ömür geçmez kuzummm.
Kayınvaliden nasihat etse bari belki faidesi olur
Evet teyzesi bende 38.haftada gelsin istiyordumm
Gelişimi elhamdülillah yerinde inş 10 gün sonra daha iyi olur.
plasenta konusunu takmıyorum kuzummmm Allah sağlıkla kucağımıza versin...

leyla4627 canım eşyalarınız çok cici.Güle güle kullanın güzel günlerde inşallah.Herkesten bişeyler almış benim kızım.Burun-dudak-çene aynı ben.Gözler baba.Kaşlar annem.Bakışlar babam.Eller kardeşim.Kimi görümceme benzetiyor.Ortaya karışık bişey olmuş anlayacağın :)

Iyi pazarlar kizlar. Biz bugun 40 gunluk olduk. Kirk ucurmaya cikicaz birazdan. Havada guzel. Ezgi hanımbiraz hava alsin.
Cok sukur bitti. Ne zor 40 gundu. Psikolojik baskisi ayri bebegin sıkıntısı ayri...bundan sonra gezeriz artik..

AYŞE
Dedemizin durumu inşallah daha iyidir. Hifamızda annesini çok yormuyordur umarım.

ÖZLEM
Oh ne güzel kırk uçurmalara giderlermiş şansınıza havada güzel. Tadını çıkara çıkara gezin inşallah.

Duygubaby
Arkadaşım sen ve bebeğin için hayırlısı olsun. Senin için çok zorlu bir süreç olacak şimdiden sonra ama inşallah çok fazla sıkıntı çekmeden atlatırsın bu günleri. Rabbim hayırlısının kolayını versin.

EPACK
Bu kız kesin doğum yaptıda eve çıktı bile ama şu an yazmaya fırsat bulamamıştır. Herkes dağılsada doğum hikayemi yazsam diye bekliyordur kesin:)

Leyla
Canım bebişinin eşyaları çok güzel güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah.

Karapisso
Önden önden gidere bebişinin gelişimi erken erkende doğurursun inşallah :) Tabi vakitli doğsunda.

bebişim dün gece eldivenini çıkarmış elini açıp kapatırken. Suratını kediler gibi tırmalamış yavrucum fredy gibi yapmış kendini nasıl üzüldüm gece görünce. Eldivenler küçük gelince durmuyor elimizde tabi. Şaka gibi ne çabuk büyüyüp gidiyorlar. Bu günleri birdaha bulmak ne mümkün. O yüzden her anın tadını çıkara çıkara büyütmek nasip olsun güzel kuzucuklarımızı..

Allah razı olsun canım inşaallah sağlıkla gelir paşamız dua et senin gibi kolayca doğurayımmm
Şimdi doktor doğumdan bahsedince hemen doğumu kolaylaştıran ayetleri yazmaya başladık.
İnş sancı başlayınca okunmuş suları içeceğim. bir avazda geldin bebişimmm
Çok heyecanlıyız çokkk

Canım sen kolay olacağına inanırsan kolay olur. Yani nasıl anlatayım söylemesi ayıp olacak ama büyük abdestini yapmak gibi birşey normal doğum:) Zaten doğum esnasında anlamıyorsun bile bir bakmışsın hoop gelivermiş bebeğin. Üstelik ben epidural falanda istemedim direk sancılı doğurdum. Doktor bana demiştiki çabuk çabuk çatala çık ayakta doğuracaksın :) Çıkmamla bebeğin gelmesi bir oldu halen gülüyorum hatırladıkça. İnanamadım ben şimdi doğurdum mu diyorum. Filmlerdeki gibi benim bağırıp çağırmam gerekiyordu niye öyle olmadı diyorum içimden:) Ter yok hiçbir şey yok. Bütün film sahneleri yalan oldu bana. Darısı herkesin başına inşallah..

Oyyy senin ağzını seveyimmm kuzuummm ne güzel anlatmışsın
İnanırmısın kendimi kolay doğuma adepte ettim eğer işe yararsa Allahın izniyle kolayca doğuracağım paşamı
Benim sancılar ara ara geliyor adet sancısı gibi belden aşağısıda sancılanıyor,benim adetimde öyle oluyor zaten.
zman nasıl geçti 36+3 oldukkk teyzesi
Bende hep dua ediyorum ve hemen hemen hergece doğumu hayal ediyorum kolay olacak bağırmak yokkk onun geldiği anı hayal etmek bile beni mutlu ediyor. korkmak doğuma etkiliyormuş bende şimdiden kendimi alıştıruyorum doğuma. ve bebeğimlede konuşuyorum bak oğlum normal yoldan gel seni bekliyoruz. sakın anneni karnı yarık yaptırma falannn
Birde bende bir kitap var,adı her anneye lazım. orda normal doğumu kolaylaştıracak hem dualar hemde bitkisel kürler var.
Bugün okudum doğuma bir hafta kala vajinaya z.yağlı pamuk koymak doğumda yırtılmayı engelliyormuş.
son 3 gün kala defne tohumu senameki ve adaçayı balla macun yapacağım ve günde 3 kez birer tatlı kaşığı yiyeceğim. rahimin açılmasını sağlıyormuş.
bu tarifler ebelerin tarifi oyüzden güveniyorum.
hatta doğumu zor olanlar içinde ayrı bitkisel ilaçlar var ou ebeler yaparmış doğum anaında.
Ama şimdi sezeryan var açılma olmayınca hoppp ameliyata..
Ne çok yazdım ya hakkını helal et bacına dua etmayi unutma son 2 haftammmmm

Ne demek arkadaşım helal olsun seve seve okudum. Kendini çok güzel motive etmişsin bu çok önemli. Ben söylemiştim ya korkudan öldüm öldüm dirildim son haftalarımda. Yemek yemek bile canım istemiyordu. Hatta son 15 günde hiç kilo almamıştı bebeğim. O yüzden 3 kilodan ileri gidemedik
Eğer bir terslik olurda sezaryen olursa yinede üzülme çünkü nasip neyse o. Ayşede normal istiyordu ona sezaryen nasip oldu. Bende korkudan bir terslik çıksada ameliyata alsalar beni diye bile geçiriyordum içimden ne yalan.
Benim sancım gaz sancısı gibiydi yani adet ağrısıyla hiç alakası yoktu. Ben üşüttüm ishal olucam sandım. Hatta nerden çıktı bu ağrı tamda doğum yapacağım zaman hiç yoktan üşüttüm diye düşünürken benim açıklık olmuş 4-5 cm :)
Dualarım seninle canım inşallah sende burda doğum hikayeni paylaşırsın yakın zamanda.

Soyle bir tur attik markete gittik geldik kucuk hanim da hepuyudu.
Bizim eldivenler de durmuyor. Buyuk geldiginden degil lastikleri gevsemis. Ben de tirnaklarini kestim ne cabuk uzuyor tirnaklari. Dogdugunda da uzundu. Karnimda bile uzamis. Allahim yarabbim.

Canım bende aynısını düşünüyorum inşaallah normal olur ama kaderde ne varsa onu göreceğiz olaki olmadı bebeğim sağlıkla gelsinde gerisi mühüm değil... Ama şuna inanıyorum ki dua şekli duanın kabul olmasında çok etkili ben Mevlamdan istiyorum ve beni önemsediğini düşünüyorum dilerim kaderimde kolayca doğurmak vardır...
Hımmm bak ben seni ishal olmuşsun diye hatırlıyordum demek sadece sancın öyleydi.
Kuzummm benimde sancılarım senin anlattığın şekilde oluyor arada. mesela evel gece ve günlerde gaz ve mide sancısı gibi sancılandım yatamadım. hatta neremin ağrıdığını bile anlamıyorum sancı gelince. iyiki söyledin canım bendede olursa giderim doktora.
inşaallah sağlıkla kurtutluruz ben ve benim gibi bekleyen herkes

Kuzumm tebrikler 40 gün bitti kuzunla dışarı çıktınnnn
Darısı bizlereee canımmmm

O kadar güzel yazmışsınki..Gözlerim doluyor sen yazdıkça.O kadar üzülüyorumki normal doğum yapamadığıma.Hep hayalini kurduğum doğumu sen yaşadın.Allahım hrekese seninki kadar kolay doğumlar nasip etsin.

Hadi ya o kadar mı kötü,ben de çok fenayım yorgunum bitkinim üzgünüm

Hifa 2 gündür sabahlıyor.
Öğlen misafir,akşam misafir bayılma noktasındayım yorgunluktan.
Dedemde aklım.Durumu iyi ama yarın ameliyat için gün verecekler.
Dün gece 12de eşimle kavga ettik.Beni kaybettin dedi bana....Bitkinim (((((((((((((
Ve bugün eşimin doğumgünü....

Robot gibi oldum artık.İşleri yapıp bitiriyorum.Yürüyemeyecek hale geliyorum artık.Süt de gelmiyor yorgunluktan.Mama yapıyorum.
Paramparçayım anlayacağın.Tek kelime etmedim bugün.Kızıma bile konuşamadım.Güldü durdu boş boş kuzucuk.O güldü ben ağladım.. İnsan olduğumu unutuyor en sevdiklerim.En çok da bu acıtıyor canımı....

Selam kizlar

Arada sirada girip yazdiklarinizi okuyorum,hepinizden haberdarim fakat yazmaya firsatim olmuyor hic.Yarin doktor kontrolumuz var eger nst de bir sanci,rahim agzinda bir yumusama emaresi yoksa sali ya da carsamba sezeryanle minisimi doguracagim..bende heyecan dorukta..iyi dileklerinizi esirgemeyin benden..hepinizi opuyorum...

Canım benim geldi mi üst üste gelir zaten.ama can sağlığı olsun İnan hepsi geçiyor ölüm bir anlık gelince herşey bir anda boş oluyor. Diğer herşey unutuluyor geçiyor bir tek ölüm geldi mi bitiyor herşey. Benim kuzu da öyle gülüyor sürekli bu hafta biz ağladık o güldü canım ya . Hifa kuzuyu da çok öpüyorum. Ahmet Furkan da çok öpüyor

Eklentiler

• $image.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $image.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 52
  • $image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 44
Eki Görüntüle 854402

Annemin koynu dünyanın en güzel yeri teyzoşlar...Allahım sizin kuzularınıza da yaşatsın bu duyguyu....

oyyy maşallah ayşe bu kız büyüdükçe güzelleşiyor
çok hoş bir hatun olucak
allah bağışlasın size...

Rabbim herkese sağlıklı çocuklar nasip etsin
bende okurum inşallah sayısını mesajla yazarım..
allah kabul etsin...

Kızlar dedemi kardiyoloji yoğun bakıma kaldırmışlar az önce.Gidemedim kızımı bırakıp.
Dua edin olur
Yarın 76 yaşına girecek canım dedem..Onu kaybetmeye hazır değiliz hiçbirimiz...

Canım Rabbim şifa göndersin çok geçmiş olsun...

canım maşallah Rabbim hayırlısıyla kurtarsın az kalmış
3 haftada bu kadar kilo alınır mı yanlışmı ölçüldü neyse sağlıklı olsunda
buarada Allah muhabbetinizi artırsın ne güzel samimi dostluklar kurmak..
bekle beni seneye tayinimiz istanbula çıkarsa görüşürüz:)))

yazdıklarını okudukça sözcüklerin boğazımda düğümleniyor
allah yardımcın olsun elbet her zorlukta bir rahmet vardır
Rabbim o bebeği siz nasip etmişse merak etme kolaylıklarınıda beraberinde gönderir...

maşallah ne güzel şeyle gördükçe heves ediyorum
güle güle kullanırsınız inşallah
çok beğendim şimdiden hayırlı olsun...

canım maşallah ne kadar şirin
gözlerine bayıldım
Allahım esirgesin...kocaman öpüyorum..

Günaydın kızlar..
nasılsınız hafta sonu nete pek giremiyorum iş güç derken
yorgun bir şekilde yatağımda kendimi buluyorum
sırt ağrılarım iyice arttıne yapacağımı bilmiyorum
geceleri artık uyumakta da zorluk çekiyorum hangi pozisyonda olursam olayım
rahat edemiyorum elimden geldiğince sol tarafa dönük uyumaya çalışıyorum ama gece kolumun
uyuşmasıyla uyanıyorum sizler nasıl yapıyordunuz kızlar uykusuz gece geçirip işe gelmek zor oluyor
sabah sabah da canım sıkıldı hiç bir kıyafetim olmuyor
etekli pantolnlarım çeketlerim sabah denedim hiç biri olmadı
sinirlerim bozuldu çok mu hızlı kilo alıyorum(
sizler nasılsınız?epcaktan haber var mı?
sanırım doğum yaptı inşallah sağlıklıdırlar

Güzel haberlerle gel inşallah.Sağlıkla kolayca doğurursun inşallah.Bizi de haberdar etmeyi unutma canım.

Allahııımmmm bu nasıl bir delikanlı böylee.Allahım sen nazarlardan koru bu mavişi.41bin kere maşallah sana.Çirkin şey nolcak
Kesinlikle haklısın.Ama kırılmalarımız,acılarımız da hayatımızın parçası maalesef

oyyy maşallah ayşe bu kız büyüdükçe güzelleşiyor
çok hoş bir hatun olucak
allah bağışlasın size...
Canım Rabbim şifa göndersin çok geçmiş olsun...
Amin canım.Cin gibi maşallah.Fıldır fıldır gözler,eller ayaklar.Başımıza bela olacak valla bu zilli

Ah canımmm.Güldüğüme bakma sakın giysi konusuna gülüyorum valla.5 aylık oldunuz e tabi olmayacak giysilerin.Ne güzel işte.Yeni ciciler alacaksın kendine.Hamiş hamiş ortalarda salınacaksın.Herkes sana yer verecek,ikramda bulunacak,kendini özel hissedeksin Ay valla çok özledim o günlerimi. Göbüşüm çıksa da artık giysiler giysem derdim ben.Tadını çıkar Şule hamiişcik.Kilo konusuna da çok takma.Bi şekilde verirsin.Bak benim 5 kilo fazla vardı bugün tartıldım 4 kiloya inmiş fark.Tubiloshun 17 kilo fazlası vardı o da 5 kiloya düşürdü farkı.Ha 1 ay önce ha 2 ay sonra bişeklide gidiyor kilolar.Yeterki kuzucun ve sen sağlıklı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…