• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Kızlar dedemi kardiyoloji yoğun bakıma kaldırmışlar az önce.Gidemedim kızımı bırakıp.
Dua edin olur :14::14::14::14::14::14::14::14::14:
Yarın 76 yaşına girecek canım dedem..Onu kaybetmeye hazır değiliz hiçbirimiz...:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Kızlar dedemi kardiyoloji yoğun bakıma kaldırmışlar az önce.Gidemedim kızımı bırakıp.
Yarın 76 yaşına girecek canım dedem..Onu kaybetmeye hazır değiliz hiçbirimiz...:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Canım çok geçmiş olsun. Allah dedene hayırlı uzun ömürler versin inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.

sağol cnm:)
belki eşininde kötü niyeti yoktur zaten hamilelik çok hassas bi dönem bizim için, çok alıngan oluyoz , eşin seni üzmek istememiştir.
emin ol bebeğiniz olunca daha duyarlı ve dikkatli olur bu konularda:46:
bizimki şimdiden başladı kızımda kızım demeye anlaşıldı beni unuttu gibi:1:
cnm bu arada daha önceden konuşmadık heralde bu konuyu, bebişiniin cinsiyetini merak ettim ve karar verdiyseniz isim ne olucaktı?
özel deilse eğer duymak isterim:)
Kuzu yazmıştım sana erkek diye ama arada kaynamışşş :34:
isim konusunda hala kararsızız Bilal olabilir ama tam belli değil.
Siz ne düşünüyorsunuz ?
:))) Belki birgün görürsünüz tamamen:33:

Canım ben sayı söz vermeyimde okudukça yazayım sana.Özel mesaj atarım sana okuduğum sayıyı.

Teşekkür ederiz teyzesi.:54: Ultrason fotolarında yanakları tombik tombikti hep.Hala da öyle :) Ben topkeki çok severim ona benzettim bi an.Öyle kaldı :))

Teşekküreler teyzesi:54:

Kuzum sıkıntınız gitgide artıyor,aydınlığa yaklaşıyorsunuz gibi geldi bana..Allah bu karanlığın aydınlığını verecektir eminim.4444 tane salatı tefriciye okusanız çok iyi olur.Hem seni çok rahatlatır dua,hem sonunu çabuklaştırır bu sıkıntının.Yuvana huzuruna kavuşursun inşallah.Huzurlu bi evde büyümesi lazım o çocuğun.Rabbim en hayırlısı ne ise onu yazmıştır alnınıza zaten ama biz de sebebini işleyelim elimizden geldiğince.Sen niyetini al başla.Bizlerde yardım ederiz okumana.Bi sürü hamiş var burada.Onların duası kabul olur.Hatta bende etrafıma dağıtırım duayı kısa zmanda bitiririz.İnan çok etkili bi dua bu.:29::29::29::29:
İnşaallah kuzu ben çok isterim. bir ara geleceğiz Konyaya. kabul edersen seve seve geliriz :34:
Bugün eşimle Tubiloshlara gittik çok memnun kaldım iyiki tanışmışız.
Kimseyle kolay kolay anlaşamayan eşimde Tubishin eşini çok beğendi ahlakları maşaallah dost ahlakı :34:
Darısı senle bize olsun :32::32::32:

Kuzummm Allah şifasını versin dua edelim...

:))) Belki birgün görürsünüz tamamen:33:

Canım ben sayı söz vermeyimde okudukça yazayım sana.Özel mesaj atarım sana okuduğum sayıyı.

Teşekkür ederiz teyzesi.:54: Ultrason fotolarında yanakları tombik tombikti hep.Hala da öyle :) Ben topkeki çok severim ona benzettim bi an.Öyle kaldı :))

Teşekküreler teyzesi:54:

Kuzum sıkıntınız gitgide artıyor,aydınlığa yaklaşıyorsunuz gibi geldi bana..Allah bu karanlığın aydınlığını verecektir eminim.4444 tane salatı tefriciye okusanız çok iyi olur.Hem seni çok rahatlatır dua,hem sonunu çabuklaştırır bu sıkıntının.Yuvana huzuruna kavuşursun inşallah.Huzurlu bi evde büyümesi lazım o çocuğun.Rabbim en hayırlısı ne ise onu yazmıştır alnınıza zaten ama biz de sebebini işleyelim elimizden geldiğince.Sen niyetini al başla.Bizlerde yardım ederiz okumana.Bi sürü hamiş var burada.Onların duası kabul olur.Hatta bende etrafıma dağıtırım duayı kısa zmanda bitiririz.İnan çok etkili bi dua bu.:29::29::29::29:

Doru soyluyorsun Aysecım baslıcam bende ama okuyacaklar bana mesaj atsalar nete sık gıremıyorum kardesım actıkca arada gozden kacırmayayım. Sımdıden Allah razı olsun destek ve yardımlarınız ıcın. Rabbım kımseyı darda bırakmasın

Kızlar bugün kontrolumuz vardı.
Paşam 10 gün önde gidiyor.
Hatta bata göre 2 hafta önde Elhamdülillah. koca kafalı dedi doktor ablamız. maşaallah gayet iyi dedi.Darısı İnci bacıma. inşaallah onunda güzel haberlerini alacağız kontrollerinde...
Doktor dediki gününü beklemeyecek Plasentamız yaşlanmış,kireçlenmiş dedi.
O yüzden 38.haftada gelebilir dedi.
Şimdi 36+2 günlük olmuş.
yani az günlerim kaldı görünüşe göre.
Kilosunu yanlış ölçme ihtimali var bence 3 hafta önce 1900. bugünse 2900 çıktı bir kilo almış.
Sizce yanlış olma ihtimali varmı?
Boyuda 48 cm.
Hastaneden çıktıkkk nereye gittik tahmin edinnnn ????
Tubiloshuma gittikkkk çok keyifli bir günde Kenan çok komik bir çocuk
Dedimki Kenan karnım ağrıyor nedese beğenirsiniz ????
Benimde ağrıyordu ama büyük kakamı yapınca geçti sende yap geçsinnnn :52::52::52::52::52:
Dedim benimkini ancak doktor çıkarabilirrrrrrrrrrrrrrrr :52::52::52::52:
Hele Yusufff Allahım Maşaallah çok şeker benide çok sevdi Tubishin kucağındayken gözünü bir saniye ayırmadı bendennnn :46:
Kızlar benden bu kadar sizler nasılsınız bakalım.
Heyecanlıyım oğluma kavuşacağımmm az kaldı belki bu ay sonuuuu.
Plasenta yaşlanınca genellikle 38.haftada geliyor bebişler eşimdi 37.haftadaysammmm gerisini düünmek istemiyorummm maşaallak kuzumaaaaaaaaaaaaaaaaa :32::32::32::32:

Kızlar Alalh razı olsun.

dilek çok sağol. Rabbim şifamızı verecek inşallah.

Bugün annemle konuştum ağladım tel.de. Ne yapacagımı inan bilmiyorum.

Çok korkuyorum, üzülüyorum.Elimde değil.

Beynim durdu. Hayat durdu benim için.

3 gündür ben ben değilim sankii..............

Rabbim onu bize bağışlasın. Sağlıklı bi şekilde gelsin inşallahh. Allah ım meleğimi sapasağlam elime versin. hastaneden beraber çıkalım. Arkamda onu kküvezlerde bırakmak istemiyorum.

Dualarınızı eksik etmeyin Allah rızası içinnn..

Ben dayanamayıp pazartesi tekrar kendi doktoruma gidicm sanırım. 4 günde ne değişir bilmiyorum ama dayanamıyorum.

Kafam yerinde değil...:5::5:

Kızlar Alalh razı olsun.

dilek çok sağol. Rabbim şifamızı verecek inşallah.

Bugün annemle konuştum ağladım tel.de. Ne yapacagımı inan bilmiyorum.

Çok korkuyorum, üzülüyorum.Elimde değil.

Beynim durdu. Hayat durdu benim için.

3 gündür ben ben değilim sankii..............

Rabbim onu bize bağışlasın. Sağlıklı bi şekilde gelsin inşallahh. Allah ım meleğimi sapasağlam elime versin. hastaneden beraber çıkalım. Arkamda onu kküvezlerde bırakmak istemiyorum.

Dualarınızı eksik etmeyin Allah rızası içinnn..

Ben dayanamayıp pazartesi tekrar kendi doktoruma gidicm sanırım. 4 günde ne değişir bilmiyorum ama dayanamıyorum.

Kafam yerinde değil...:5::5:
Kuzum üzülmen nrmal anlıyorum seni ağla açılırsım ama kendini mahfetme. sen bebeğine lazımsın kzum bunu unutma.
inanıyorum küveze girmeyecek 4 günde bişey fark etmez. bence sen bekle zamnını diğer doktora görünebilirsin. sonuçta sakat değil canım çok erken doğan var. ama ALlah seninkini zamanında sağlıkla kucağına versin.
namaz kıl kuran oku şifanızı versin Allah...

Aysem allah yardımcınız olsun allah acıl şıfalar versın

duygubaby allah sanada kolaylık versın esınle ınsallah duzelırsınız aklı basına gelır

ıncımm allah bebegını korur ınsallah bı sey olmaz cok erken dogan var arastır gorrursun herkezın mutlaka bı cocugu erken dunyaya gelıyor

karapısso tatlım bebegının masallahı var gunler azalmıs ınsallah hayırlısıyla bebgını kucagına alırsın

Aysem allah yardımcınız olsun allah acıl şıfalar versın

duygubaby allah sanada kolaylık versın esınle ınsallah duzelırsınız aklı basına gelır

ıncımm allah bebegını korur ınsallah bı sey olmaz cok erken dogan var arastır gorrursun herkezın mutlaka bı cocugu erken dunyaya gelıyor

karapısso tatlım bebegının masallahı var gunler azalmıs ınsallah hayırlısıyla bebgını kucagına alırsın

Allah razı olsun canım.
darısı sana en yakın zamanda :34:

Kizlar hic iyi degilim. Hem hamilelik, hem bu bosanma, hem baba evinde olmak hersey uzerime geliyor. Bebegime bunlar yaşattıgi icin daha cok sinirleniyorum sakin olmam lazim ama üzülüyorum. Bebegime de birsey olacak diye cok korkuyorum. Vicdan azabina hic dayanamam ama nasil olacak nasil buyutucem bilmiyorum kaygilaniyorum. Baba eline tekrar bakmak zoruma gidiyor. Bebeği m icin doktora gidicem ama babamdan para alacak olmak rahatsiz ediyor. Ailem asla maddiyati onemsemez, uzerime titrerler. Bebegime birsey bakmaya hakkim yok gibi geliyor. Bir odasi olmayacak, annesini doguma dedesi goturecek. Kimse bebegimin mutlulugunu doya doya yasayamiyor. Daha hayata simdiden yenik başlıyor. Canimdan canimi vermeye hazir oldugum kuzum icin elimden birsey gelmiyor. Fuaya ihtiyacim var.

bugünde kimsecikler yok yavvvv :31:
Epeck kesin doğurdu kesinnnn. yoksa illaki gelip beklemedeyiz diyordu hadi kuzummmm sana oğlunla bol güzel vakitler darısı bize :21:

meraba canım görüşmeyeli nasılsın?sık giremiyorum sürekli k.valdemlerdeyim eşim şu sıralar dışarda biraz yoğun evde tek kalmamak için mecburen k.valdemlere gidiyorum.söylediğin gibi şu sıralar iyice ağırlaştım sürekli uzanıyorum nefes almakta çok zorlanıyorum,bunada şükür.rabbim isteyen herkese nasip eylesin.

senin cadı kime benziyo?gerçi giderek yüzü değişiyodur kime benzediği tam belli değildir.

başka gelişen bişey var mı?doğum yapan,inşallah kimsede bi sorun yoktur.

geceleri kuzum uyutmuyor sürekli hareker ediyo bakalım doğunca nasıl olucak dediğin gibi hareketli olursa çook işimiz var:(((

$1384037817596.webp$1384037734686.webp$1384037755245.webp$1384037767600.webp$1384037775218.webp$1384037782190.webp$1384037789447.webp$1384037798880.webp

Eşim arkadaşlarıyla eyübe gitti sabah namazına.
Bende uyanıktım o çıkarken Allahım uyuyamadım ya defalarca yatakta yarı uyanık yarı uykulu korktummm :50::50::50:
Benim adamdada akıl yok doğurmak üzereyim beni bırakıp gitti.
Ya sabır baktım uyuyamadım kalktım abdest aldım Kuran okuyacağım şimdi.
Doğumu kolaylaştırması için 3 hurmanın herbirine bir yasin okuyacağım,bir tanede Meryem süresi.
inşaallah sağlıkla kurtulurum.
Gece azıcık plasenta yaşlanmasına baktımda pek iyi bişey değilmiş bebek beslenemezmiş o yüzden doktorum dedi gününü beklemeyecek bu diye.
İnşaallah son 2 haftam kızlar dua edin sağlıkla büyüsün kalan zaman içinde...
Leyla kuzu birtek aişeyi sormuşsun ama bizlerde iyiyiz maşaallah kızın hazırlıkları bitmiş.
hepsi çok güzel sağlıkla kullansın kuzun

Kizlar hic iyi degilim. Hem hamilelik, hem bu bosanma, hem baba evinde olmak hersey uzerime geliyor. Bebegime bunlar yaşattıgi icin daha cok sinirleniyorum sakin olmam lazim ama üzülüyorum. Bebegime de birsey olacak diye cok korkuyorum. Vicdan azabina hic dayanamam ama nasil olacak nasil buyutucem bilmiyorum kaygilaniyorum. Baba eline tekrar bakmak zoruma gidiyor. Bebeği m icin doktora gidicem ama babamdan para alacak olmak rahatsiz ediyor. Ailem asla maddiyati onemsemez, uzerime titrerler. Bebegime birsey bakmaya hakkim yok gibi geliyor. Bir odasi olmayacak, annesini doguma dedesi goturecek. Kimse bebegimin mutlulugunu doya doya yasayamiyor. Daha hayata simdiden yenik başlıyor. Canimdan canimi vermeye hazir oldugum kuzum icin elimden birsey gelmiyor. Fuaya ihtiyacim var.

Ben hala inanamıyorum eşin seni hiçmi sevmemiş. nasıl tükendiniz bukadar kısa zamanda ?
Kuzum daha evleneli bir yıl bile olmamış.
Annenlere senden neden boşanmak istediğini söylemiyormu ?
anlaşılan kendine çok güveniyor haklılık konusunda ?
Bunları hissetmen çok doğal ama korkma kısmeti varsa bebeğinin doğar hemde turp gibi doğar.
Ama bu halinle bebeğin psikolojisi nasıl olur bilemem...
Allah yardım etsin sana.
baksana adam bebişi alırım bile demiş yani kararlı görünüyor açıkçası başka sebepler olduğunu düşünüyorum ? başkasımı var hayatında ?
Seni nasıl bukadar kısa sürede bu halde bırakabiliyor ?
Sevmiyormuydu seni.
aniden küçük bir tartışmamı buraya getirdi sizi?
kuzum sakın yanlış anlama ama abimle yengemde defalarca tartıştıar ama millet işin içini bilemez. yakında evin içinde olanlar bilir ama yengem abimi o hale getirdi ve artık dayanılmaz hal aldı durumlar. ailede işin içinde olunca çok kötü oldular .
Seni neden istemiyorki ?????
Bebeğine rağmen.

Esim cok bencil sadece kendini dusunur. Es demek kole demek onun icin. Gunesligi actirmaz. komsuya annemlere bile bile izinsiz yollamaz herseye bisi bulur elestirip durur. Haksizda olsa kabul etmez. herkese herseye o haklidir. Hayatta ozur dilemez. Yalvarmami bekliyor hep boyledir. Merhameti yoktur. Bu kadin ne hissediyor demez hic. Kayinvalidem de diyor benim oglum hatali. Cimridir daha neler neler. Bebegim vicdan yaptiriyor yoksa aylardir agliyorum aglatiyor beni umrunda degil. Benim dedigimi yap mutlu ol. tam itaat istiyorum diyor.

Karapisso canim zeytin 2 hafta indeymis maşallah erken gelecek annesine. Hayırlısıyla saglikla kavusun inşallah. Rabbim korusun sizi. Plasenta yaslanmasini kafana takma bebis buyumus ona yetmiyor. Zaten sen de erken gelsinistiyordun bak annesini duymus..

Duygucum Alllah yardimcin olsun hic stres yapma bebiisini uzersin. Rabbim ne yadiysa kaderimizde onu yasiyoruz. Bu dunyada rizki varsa dogar zaten..ailen de anlayisli bak ne guzel. Sen olsan ailenin yerinde aynisini yapmaz miydin?
Esini de i Allaha havale etmek en dogrusu.

Leylacim cicileriniz cok guzel gule gule iyi gunlerde kullanin..

Epackcim dogum yaptin galiba. Insallah oglusun da sen de iyisinizdir.

Incim ne olur sakin olmaya calis. Sari sekerin toparlanacak inan bana. Sen yedigine dikkat t. Ve yemekten sonra solyanina yat. Gor bak nasil toparlanacak. Biz variz burda yalniz degilsin.

Son düzenleme:
Back