Bol bebiş topiği

Günaydın canlar.Nasılsınız?
Epack herhalde pırtlarttı Hadi sağlıklı bir bebişle ağrısız sızısız dön aramıza İpeekk
Bugün önemli bigün bizim için.
Kuzucumu sağlık ocağına götürdüm sabah.3 tane aşı yaptılar.Ateşi çıkabilirmiş,kontrol et dedi ebe.Aile hekimine gösterdim boynundaki kabuklaşmaya başlayan isilikleri.Mantar olmaya başlamış maalesef.2 tane krem verdi.Süreceğim sürekli. 5kg-60cm ile kocaman oluyoruz teyzeleri.Sütüm yarıyor elhamdülillah
Eşim mr sonucuna göre dr ile görüşecek bugün.İlaç,iğne veya ameliyat için karar verecek dr.İnşallah ameliyatsız olur dua edin hamişler
Dedem için de karar günü.Ameliyat için son tetkikler yapılacak
Dizlerim ve ayak ağrılarımla yaşamayı öğrendim artık.Gündüz bölük pörçük uyuyup geceleri yarasa gibi gözünü kırpmayan tontişimle ateş ölçme olayına gireceğim 3-4 gün.Nasıl sağ çıkarım bilmiyorum bu savaştan.Eşime de ameliyat derse dr,kızımı anneme bırakır eşime refakatçi olurum sanırım.Evladım için dünyayı yakarım ama babasının da bana ihtiyacı var. Ağlamak istemiyorum,güçlü olmak istiyorum ama bazen dayanamıyorum.Biri kuzum,diğeri ciğerim.İkisine de yetmek istiyorum ama yapamıyorum.
Allah rızası için eşimi dualarınızdan unutmayın.Rabbim onu kuzumuza bağışlasın.Benim ömrümü de ona versin

merhaba kızlar nasılsınız?
biz bu ara aile boyu hastayız
sabah yusufcuk ağlayarak uyandı. ateşi vardı. ölçtüm 39.4 çıktı
hemen fitil verdim,ılık bezlerle kompress yaptım.uyudu.uyanınca 37.7 ye düşmüştü hamd olsun.
dşleri çok sıkıntı veriyor kuzuma.
kenan paşam da ben de hastayız.öksürük,hapşuruk,ses değişmesi,burun tıkanıklıgı ne ararsanız var.
inşallah babamız bukadar hastanın arasında hastalanmaz.o bari sağlam olsun başımızda.
miğdem de çok fena.sanırım iyi üşüttüm.
hepinizi çok öpüyorum. sık gelemiyorum ama sizi çok özlüyorum kızlarr

hehehh karapissoooommm
bizim için de çok keyifli bir gündü. hem komik,he telaşlı,hem heyecanlı,hemde keyifliydi.
Rabbim devamını nasip eylesin inşallah.
Yusufcuk bayıldı sana evet :) bakıp bakıp sırıtıyordu.
Kenan için bişi diyemicem.sen gidince yaptıgı olumsuz şeyleri söyledim. neden yaptıgını sordum. 'AMA BEN ABLADAN ÖZÜR DİLEDİM YA? YİNE GELSİN BİDAHA YAPMICAM TAMAM I ' dedi.ah bu şımarık çocuk. inşallah üzelicek.

maşallah zeytincige. hayırlısıyla sağ salim kucagınıza alırsınız inşallahh

oyy maşallah kuzuyaaa...
o da mavişmiş haa
uzaktan belli olmuyordu resimlerde.
maşallah subhanallah...

AYŞECİM dualarım seninle Rabbim yardımcın olsun her konuda...

ÖZLEM maşallah 40 ınız çıkmış. artık daha hızla büyüyeceksiniz. çok öpüyorum ikinizi de.

LEYLA hazırlıklarınız tamamlanmış maşallah. herbişeyiniz çok şeker. güle güle kullanın...

İNCİM inşallah tüm sorunlar geçip bebişini hayırlı zamanda ve sağlıkla kucagına alman nasip olur

ŞULECİM artık hamile kıyafeti giyme zamanına gelmişsin tatlım yaa :) üzülme çok kilo mu aldım die.hepsi veriliyor emin ol

ve tüm diğer arkadaşlar hepinizi öpüyorum...

Selam kizlar. Nasilsiniz? Ben uykusuzm ama iyiyim. Kuaföre de gittim sac trasimi da oldum saclarimi kestrirdim ohh be insana benzedim. Ne kadar da uzamslar.
Ne buyuk baskiymis kirk olayi. Sanki uzerimden buyuk yuk kalkti. Allah hepinize nasip etsin.

Tubisim cok gecmis olsun. Kiyamam yusufuma disleri ciksa da bir rahatlasa.
Iyi bakin kendinize.

AYSEM Hiifa nin atesi icin ates dusurucu fitil filan vermedi mi doktor? Ne zamandan itibaren fitil kullanilir acaba? Karma asi ates yapar. Biz de 4 aralikta olacagiz. Asidan once doktorla konusayim diyorum.
Deden icin cok gcmis olsun ALLAH sifa versin.
Insallah esin de ameliyat olmadan atlatir.
Allah yardimcin olsun sen guclu lmalisin su an. Sana ihtiyaclari var.

aslında kendime yeni gebelik kıyafetleri aldım ama nedense bugun eşarbıma
uygun başka eteğimi giyeyim dedim hangisini giydiysem olmadı nerdeyse ağlayacaktım
eşimde bakıp bakıp gülüyor artık oğlum büyüyor tabikide kilo alacaksın diyor:))
bana yetişmene az kaldı diyo :)) inşallah dediğiniz şekilde vermekte kolay olur...

Canım Rabbim yardımcın olsun dedene eşine kızına ve sana Mevla
şifalar göndersin bu da sizin imtihanınız inşallah bu günleri kolaylıkla atlatırsnız
ne yapsakta herşey olacağına varıyor en güzeli bolca dua etmek
duam seninle sende duanı eksik etme
Rabbim sağlıklı sıhhatli günler nasip etsinn..daha büyük dertler sıkıntılar vermesin..

canım geçmiş olsun Rabbim şifa göndersin
son zamanlarda yine salgın hastalıklar var dikkat etmek lazım
tekrara geçmiş olsun...
kiloyuda kafaya taktım ben daha ne kadar alıcam diye söylenip duruyorum
neyse sağlıklı olalımda dediğiniz gibi inşallah doğumdan sonra kolaylıkla veririz..
bizde seni öpüyoruz:)

Nazar değdi size kesin.Çok geçmiş olsun hepinize.Allah yardımcın olsun kardeşim.
Çok sağol duaların için.Üstüste geliyor hep sıkıntılar.Hamdolsun hepsine...
Oh maşallah.Kuaföre falan gidilmiş.Ben daha gidemedim.Saçlarım belime indi nerdeyse.Boya da yaptırcam beyazlar cıyak cıyak bağırıyor artık.Bu kadar hastanın,hastalığın arasında nasıl gideceksemSende okuyunca aklıma geldi,yoksa aklımın ucundan geçmedi kuaför.Uyuyabildiğime şükrediyorum bu aralar.
Fitil değilde calpol verdi aile hekimi.1-2 gün içir tedbir olsun dedi.İçirdim sabah artık.İnşallah çıkmaz ateşi.Zaten mızmız daha da beter olmasın inşallah

kızlar buarada sırt ağrıları ve reflü için bir öneriniz
var mı? bugun beni mahvetti yediklerimi sanki boğazımda
ne yapacağımı bilemedim doktoruma mı gitsem

Kızlar hepinizin kulağında olsun yazacaklarım.Bizim başımıza geldi size gelmesin inşallah.
Hifa'nın boynunda isilik gibi çıkmıştı yine.Evimizin ısısı 24-25ten yüksek olmaz hiç.Banyodan sonra 28-30 oluyor sadece.Bugün aşı için gittiğimde aile hekimine gösterdik mantar olmuş dedi.Krem verdi.Evimizde sıcak değil,çocuğu da çok giydirmem dedim.Ne dese beğenirsiniz.Yeni giysileri yıkamadan giydirme ve 2 kez durulama yaptır makinayı.Yıkamadan hiç giydirmem zaten de durulama işine çok şaşırdım.Makinalar iyi durulamazsa sabun artığı mantar yapabilir dedi.Yavrumu bi görseniz kıpkırmızı boynu ve leş gibi de kokuyor yaraları.Biz de eşimle ağzından geliyor sanıyorduk.Midesini üşüttü herhalde dedik dün.Kremini sürdüm hemen.Uyanınca bi daha süreceğim.Bir iki giysi ayırayım da herşeyini bir daha durulatayım en iyisi ben.Hiç aklıma gelmezdi mantar olacağı.Kilo alan bebekte de isilik olurmuş.Öyle bişey sandık biz.İnşallah sizler de olmaz bu.Tedbirinizi alın mutlaka.:26::26::26:

Canım benim de çok berbattı reflüm.15 şişe içtim mide şurubu.Adı rennie duo.Kadın doğumcum günde 1 şişe bile içebilirsin demişti.1 yudum alsam saatlerce rahatlatıyordu.Cebimde taşırdım yemin ederim.5 şişe yazabiliyor dr.Yazdır derim.Cadiozy de gaviscon kullanırdı.Ona da o iyi geliyordu.Dene hangisi iyi gelirse ona devam et.Yada en iyisi drunu tlfla ara sor.İkisinden birini söyler sanada zaten.Çok geçmiş olsun.Saçlı bir bebek daha geliyor desene

Sırt ağrının büyük sebebi de duruş bozukluğu haberin olsun.Kendini düzeltmezsen,sırtına destek yastık koymazsan çok ağrır.Benimki öyleydi.Göbüş büyüdükçe ağrın artar.O yüzden dik durmaya gayret et.

canım doktor krem mi verdi
mantar şampuanları var eczaneden bak eğer çocuk formu varsa
her banyodan sonra son olarak mantar şampuanıyla
el ayak parmak aralarını boynunu saçlarını etek bölgesini yıka
bu şekilde tedbirni almış olursun biz banyomuzda hep bulundururuz son yıkmada onunla
yıkar çıkarız bu arada sen ve eşinde kullansanız ii olur buarada mantar olan kısmın nemli kalmamasına özen göster
şimdiden geçmiş olsun..

ayyy canım bugun beni mahvetti
bende hemen doktora sorup aldırayım bu şekilde devam etmez
tedbirimi almalıyım sağol canım dediğin gibi saçlı bir oğluşum olucak:)
sırt içinde aslında dikkat ediyorum ama yinede fayda etmiyor gece yatamıyorum
hiçbir pozisyonda rahat edemiyorum hamile yastığı kullandın mı ondan mı alsam
rabbim şifamızı göndersin..

Ayse doğurdun mü kiz sen
Bugün 2 ayı devirdik bile delüüü.Uğra arada da haberin olsun olandan bitenden
Sen nasılsın?Bebiş yoruyormu seni?
Krem verdi canım.Şampuan vermedi.Boynu terliyor,kusuyor,salyası akıyor nasıl kuru kalacakki

Hamile yastığı almadım ben.Biri sırtımda,biri bacak aramda 3 yastıkla yatıyordum.Kocacığım kedi yavrsu gibi büzüşüyordu yatağın bi ucuna.Yer kalmıyordu adama:) Özellikle sırtımdaki en sert olandı.Çok rahat ediyordum

Hee gizz dogru soyluyonda vakit bulamıyorum ki girdigimdede fazla yazma fırsatı bulamiyom kiz dış çıkaracak biraz huyduz uykusuz basım ağrıyor benimde uykusuzluktan masallah ya kocaman kiz olmuşda yeni duyuyorum ya cok kayıtsız teyzeyim ben hayirli uğurlu olsun saglicakla güle güle buyutt

sen düzelene kadar sürekli kontrol etki kuru kalırsa daha çabuk düzelir
çocuklar biraz daha hassas oldukları için kıyafetlerinde daha dikkatli olmak lazım
çevrende mantarı olan birileri varmı bazen bulaşıcı olabiliyor
en kısa zamanda geçer inşallah
iyi bende bu yastık uygulamasını yapayım
belki faydası olur eşimide gece uyutmadım sürekli off uff demekten onuda uyutmadım

Oooyy senin derdin daha büyükmüş bacıım.Allah kolaylık versin.Pırt pırt çıkıversin inşallah dişleriniz.Biz daha gazımızı çıkartmaya çalışıyoruz.Çok sağol teyzesi.Hepimizin evladına uzun ömür versin Rabbim.

Aynen ezgi de cok mizmiz bu ara, 40 cikti ama hala mizikliyor hele gece 3 ten sonra dogrudurust uyumuyor.
Emzirme döneminde boyatabilirmiyizz acaba?
Bazen geldi mi ust uste geliyorama inan hepsi gececek.
Ben de gaviscon ictim canim. Sarhosa baglamistim artik. Kadeh kaldiriyordum
ayy kiyamam minigime ya. Iyi ki soyledin. Ozman ekstra durulatayim ben de.
Gecmis olsun hifa sutana. Insallah tez zamanda gecer.

ayşe yazdıklarını okudum hifanın mantarı inşallah en kısa zamanda geçer. Hiç akla gelmeyen durumlar olabiliyor gerçekten.
Ben her sabah uyanınca mendilimizi ılık suyla yıkayıp boynumuzun aralarını ellerinin parmak aralarını, ayak parmaklarını siliyorum. Gerçi olacaksa yine olur ama hergün yapmazsam içim rahat etmiyor.
Bir de saç boyatmaktan bahsetmişsin. Benimde saçlarımı boyatasım vardı ama bir yazıda okumuştum emziren annelerin saç boyatması pek iyi değilmiş. Aklım orda kaldı boyatamıyorum bir türlü.
Bizim aşımızı geç yazmış ebe hanım nedense. 20 kasımda gel dediler. Ben ateş yaparsa diye aşımızı olduktan sonra aile hekimine fitil yazdırmayı düşünüyorum. Eylül anneleri topiğinde tecrübeli olan arkadaşlar öyle söylemişlerdi.
Bir yandan kızıma bakarken, bir yandan evin temizlik işleri, yemek işleri, kendimede biraz bakayım insanlıktan çıkmayım diye hepsini yapmaya kalkışınca haşatım çıkıyor. Bebişimi emziğede alıştıramadım atıyor ne versem. Hep başında dikiyor beni. Ağlamasın diye evin içinde koşuyorum ordan oraya Zaten zayıfım beni iskelete döndürecek benim kızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…