Bol bebiş topiği

ayy canım eşimi aradım doktorla konuşsun ona göre şurup
ne derse alsın valla dayanamıyorum artık
yediklerimden düşünüyorum ama bugun doğru dürüst birşeyde yemedim
buarada sen nasılsın ezgi hanım nasıl büyümüş mü?

18 kasım pazartesi günü eşim yeniden ameliyat olacak.Dualarınızda unutmayın nolur ((((((((((((((((((((

canım Rabbim şifa göndersin elbette dua ederim
sende kendini çok yıpratma şuanda hem eşinin hem kızının sana ihtiyacı var
Allah yardımcın olsun..

18 kasım pazartesi günü eşim yeniden ameliyat olacak.Dualarınızda unutmayın nolur ((((((((((((((((((((

İnşallah bu ameliyatla bütün sıkıntılarınız geçip gidiverir. Şimdiden hayırlı şifalar inşallah tez zamanda iyileşiverir eşin. dualarımız seninle.

Allah yardimcin lsun canim cok zor. Hele bir de calisirken daha zor.
Canim bir de sirt agrilari icin ben egzesiz yapiyordum. Rahatlatiyordu beni.
Iyiyiz canim cok sukur biraz uykusuz biraz yorgun.. ezgi hanim uyuyor simdi. Gaz sıkıntımiz var onun disinda iyiyiz cok sukur. Gaz icin ezgiye habire spor yaptiriyorum bisiklet ceviriyoruz o zamanpirt pirt cikiyor. Neler deniyoruz evde bebek arabasiyla bile gezdik
Oglusun nasil? Biraz anneyi uzuyor ama belli ki sacli olacak..

AYSEM Allah sifa versin inşallah hayirlisiyla atlatir tez zamanda iyi olur. Dualarim sizinle.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba.

İyi haberle geldik size kızımla.

2 haftalık gerilik 4 günde 1 haftaya inmiş çok şükür.

doktor büyümüş dedi.

4 gün önce hiç büyümemişti. Yememe, içmeme ekstra özen gösteriyorum.

Suyu iyi, kan akışı iyi, bebişimin hareketleri iyi.

Kafası aşağıdaymış.

10 gün sonra tekrar gel dedi.

İnşallah büyümesi dewam eder ve fark kapanır kızlar.

dualarınızı eksik etmeyin. Ödüm kopuyor.

Keçiboynuzu pekmezi,cici bebe, süt, ceviz, badem, mandalina, muz yiyorum. 4 günde bebişim arayı kapatmış. 1 hafta fark var

1438 gram olmuş. 1369 gramdı 4 gün önce.

Başı ile ayaklarının arasındaki fark aynı dewam ediyor. Başı küçük.Doktor genetik diyor. Eşim ve ben çok küçük başlı dogmusuz zaten. Başka ihtimalleri aklıma bile getirmek istemiyorum.

işte 10 gün sonra gelişimi yine durursa bebişimi alıcakmış. Küveze koyacakmış. İnşallah buna gerek kalmaz.

Sizlerden Allah razı olsun. Benim minik sarı şekerime çok dua ettiniz. Halada ediyorsunuz biliyorum.

Rabbim onu bize bağışlasın. Sağ sağlim vaktinde kuzumu kucagıma alayım inşallah..

Kilosu hiç önemli değil 2500 kilo dogsa küveze girmese ve sağlıgı yerinde olsun başka bişi istemem.

Moralimiz yerine geldi ailecek.Annemler, babamlar çok üülmüştü. Annemle babam gelecekti doktorun ne söyleyeceğine göre.

Allah ım inşalalhh 38 39. haftaları görürüz.

Rabbime sıgınıyorum.

Ohh masallah sarisekere. Goreceksiniz tabi boyle giderse one bile gecer.
Allahim korusun sizi.
Aynen devam et incim bak yediklerinin faydasi oldu. Moralin de duzelmis bu sefer daha fazla bile alir.

canım çok teşekkür ederim sağlıklı sıhhatli bi şekilde alalım da odası,yatagı beşiği alınıyo bi şekilde.rabbim isteyenleri bekletmesin hayırlısıyla nasip etsin...

incim canım çok ama çok geçmiş olsun,inan yeni gördüm.çok şükür cadı iyiymiş şimdi bundan sonra da dikkat edersen az kaldı zaten.sağsalim alırız inşallah kucağımıza

canım nete fazla giremediğim için ayşeye soruyodum sizi,yoksa sizde aklımdasınız.
inan oturmakta felan çok zorlanıyorum şuan bütün yazıları okumak istiyorum ama karnım yırtılıcak gibi(

sende aynı şekildesin heralde,inşallah daha rahatsındır...

teşekkür ederiz teyzesi,rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.isteyenleride bfazla bekletmesin...

teşekkür ederiz teyzesi.yanlız Allahım esirgesin hifada fmfm in bebeği çok tatlı bayıldım bayıldım.bin kere milyon kere maşallah...

incim canım çok ama çok geçmiş olsun,inan yeni gördüm.çok şükür cadı iyiymiş şimdi bundan sonra da dikkat edersen az kaldı zaten.sağsalim alırız inşallah kucağımıza

Ohh masallah sarisekere. Goreceksiniz tabi boyle giderse one bile gecer.
Allahim korusun sizi.
Aynen devam et incim bak yediklerinin faydasi oldu. Moralin de duzelmis bu sefer daha fazla bile alir.

Sağolun kızlar. Dualarınızı hiçbir zaman eksik etmeyin. Sarı şekerim sağ sağlim vaktinde dogsun. Allah ım herkesin yavrusunu bağışlasın.

Kızım beni çok korkuttu bu 4 günde. İnşallah farkı tamamen kapatırız.

Dualarınıza talibiniz. Minicik yavrum için dualarınızda ona da yer verin.

Kızlar geçmişi okudummmm Cevaplayamadım çok yoğunum bu günlerde.
Oğlişimizin son hazırlıklarını yapıyoruz.
Sizler nasılsınız bakalım ?
Aişecim dualarımız sizinle inşaallah eşin sağlıkla atlatacak bunlarıda...
Sende iyi ol inş geçecek bu günleriniz...
İnciiiii nasıl mutlu oldum analtamam. Allahımmm .çok ama çok mutlu oldum eşimdende dua istemiştim onada müjdeyi verdim eşimde çok sevindi dualarımız sizinle...
ne yersen ya Yedikten yarım saat sonra soluna yat. sürekli soluna yat kan akışı rahat olur ve kızımız daha hızlı büyür.
Yediklerin 4 günde bukadar güzel yaramış canım arkadaşımmmmm inş kötü hiçbişeycik olmayacak sağlıkla kucağına alacaksın.
Sizde bizlere dua edin dualarımız bir olsun...
Sule kuzummmm moralini bozma bu aylarda biraz fark ediyor belimizin kalınlaştığı ve kilo aldığımız o yüzden şoktasınnn
Eşin doğru demiş oğlunuz büyüyor
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Bende gün sayıyorum beni görenler aşağı inmiş doğum yakın diyorlar.
Bu arada okunacaklara başladım yazılacakları yazıyorum inş şifamız olurlar...
İnşaallah istanbula gelirsen tubish ben sen buluşuruz çok güzel olur.
inan tugba ile ailece görüştük eşlerde anlaştı maşaallah.
Ve çok keyif aldımmm.
Çok güzel bir aile,umarım sizinlede tanışır ahpap oluruz
Leylaaa canım bende senin gibiyim oyüzden pek giremiyorum ama senin kadar uzak kalmadımm
Benim doğuma az kaldı dua et...
Zaman nasıl geçiyor gebiş olduğumuzu öğrendiğimiz gün dün gibi ve hayal gibi...
Tubilosh kuzummm Allah senin gibi bir arkadaş nasip etti bana ne mutlu...
Dilerim arkadaşlığımız dünya ve ahiret dostluğuna döner.
Oğlun doğru demiş özür diledi ya daha ne
Çok tatlı ama...
Darısı bana sende gel benim şeker oğlumu sev ama konuştuğumuz gibi doğumdan önce bekliyoruz

Ne kadar güzel bi gelişme olmuş incim.Artık daha morallisin ve daha çabuk kilo alacak bebişin.Takma artık kafana.Bak ileri gitmeye başlamış gelişim.38-39-40ları da göreceksiniz inşallah.Benimkine 5.aydan beri erken doğum olabilir demişlerdi hatırlarmısın?Dualarım seninle canım.O miniş kocamaan olacak inşallah annesini de üzmeyecek.Yiyip içip eğlenmene bak artık sen.Mönüyü ihmal etme.Ve sol yanına yatmayı da.Eşim için de dua istiyorum senden.Haftaya ptesi ameliyat için yatacak hastaneye.Allah hepimizi yavrularımıza bağışlasın....

Dileğim canım arkadaşım;Allah ım hepinizden razı olsun. O kadar iyisiniz ki. Bana çok destek oldunuz. Rabbim ne muradınız varsa versin. Çok duygulandım bu yazdıklarınızı görünce. Eşindende Allah razı olsun. İnşalalh kuzum büyüyecek vaktinde gelecek. Haftaya pazartesi yine kontrol var. İnşalalh gelişimi devam ediyordur. Herşey Allah tan. Ben elimden geleni yapıyorum. Kilosuna hiç takmıyorum. Sağlıklı bir şekilde doğsunda büyür gider. Dualarınızı eksik etmeyin. Bizde eksik etmiyoruz sizden.

Ayşem; güzel arkadaşım. Çok zor zamanlar geçirir olduk. Korku, panik, heyecan hepsi bir arada. Dün muayeneye girerken doktor ; gel bakalım büyümüş dedi. Bende ' bakalım hadi ' dedim. Ama böyle sıkıntılı, gergin bir şekilde. Bu ne gerginlik dedi:18: Eşimde iyor haftasonu nasıl geçti bir sor doktor hanım diye.Çok korktum gelişmedi hemen almamız lazım dicek diye. Sedyeye tırnaklarımı taktım resmen. O kadar kötü oldum ki. Kalbim yerinden çıkacak dedim doktora. Allah ım inşallah dediğiniz gibi 38-39-40 ları görürüz sarı şekerimle.

Snada demişlerdi erken doğum biliyorum kuzum. Hepsi geldi geçti. İnşallah Rabbimin izniyle bende atlatıcam bu zor günleri.

Yanımda oldugunuzu bilmek çok güzel.

Bende dua edicem eşine bol bol. Ameliyatı çok güzel geçecek. Hifa nızla çok güzel bir hayat geçireceksiniz.

Rabbim sevdiklerimizi bize bağışlasın.

Hepinizi çok seviyorum arkadaşlar. Sizler komşulardan,akrabalardan bile iyi geliyorsunuz.

evet canım çalışırken daha zor bir yazı yazmak için 40 defa
oturup kalkıyorum ayakta iken daha rahat ediyorum
egzersiz ne yapıyordun ben maalesef bir şey yapmıyorum sadece
öğlen arası yemekhaneye giderken gidiş geliş yürüme mesafesi var o şekilde biraz
yürüyorum maşallah ezgi hanıma büyümüşde sporda yapıyor
annesi gibi sportif olucak:)) son halini merak ediyorum bakalım hifa hanım gibi güzellleşmişmi?
kocamn öpüyorum canım oğlumda buaralar üzüyor
dün dediğiniz gibi eczaneye gidip renni duo aldım gece 2 ölçek aldımda biraz rahatladım
çok şükür şimdi iyiyim Allah hepinizden razı olsun..

maşallah canım bak ne güzel büyümeye başlamış sen yine
özen göster inşallah bir sıkıntı olmaz şimdiden rabbim şifalar göndersin..

canım çok teşekkür ederim sağlıklı sıhhatli bi şekilde alalım da odası,yatagı beşiği alınıyo bi şekilde.rabbim isteyenleri bekletmesin hayırlısıyla nasip etsin...

amin canım Allah razı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese
hayırlısıyla nasip eder..

canım demek yoğunsun Allah kolaylık versin seninde az kalmış
Rabbim hayırlısıyla kurtarsın sağlıkla oğlunu kucağına almayı nasip etsin
istanbula gelmek nasip olursa görüşürüz inşallah o zamana kadar oğlanlarda büyümüş olur ohh ne güzel
arkadaş olurlar tabi seninki abi olur:) hazırlıkların bittimi
doğumda yanına kim gelecek ayyy canım bende arada bir bunu düşünüp düşünüp stres
yapıyorum Rabbim kolay doğumlar nasip etsin cümlemize..
oda yaptınız mı sizin odanızıda merak ediyorum ben için bir fikir olur
hoş ben şimdi oda yapmayı düşünmüyorum ama yinede belli olmaz..

Teyzelerim günaydınn yüzümün tırmıkları daha yeni geçiyor birdaha yapmıycam inşallahh:)

Eklentiler

• $Resim 020.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 58
  • $Resim 002.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…