- Konu Sahibi semplice_signora
- #20.281
Ovvv çok zormuş işin duygucum. Allah yar ve yardımcın olsun...Esim cok bencil sadece kendini dusunur. Es demek kole demek onun icin. Gunesligi actirmaz. komsuya annemlere bile bile izinsiz yollamaz herseye bisi bulur elestirip durur. Haksizda olsa kabul etmez. herkese herseye o haklidir. Hayatta ozur dilemez. Yalvarmami bekliyor hep boyledir. Merhameti yoktur. Bu kadin ne hissediyor demez hic. Kayinvalidem de diyor benim oglum hatali. Cimridir daha neler neler. Bebegim vicdan yaptiriyor yoksa aylardir agliyorum aglatiyor beni umrunda degil. Benim dedigimi yap mutlu ol. tam itaat istiyorum diyor.
Ne diyelim hayırlısı neyse o olsun. byle bir adamla ömür geçmez kuzummm.
Kayınvaliden nasihat etse bari belki faidesi olur
Evet teyzesi bende 38.haftada gelsin istiyordummKarapisso canim zeytin 2 hafta indeymis maşallah erken gelecek annesine. Hayırlısıyla saglikla kavusun inşallah. Rabbim korusun sizi. Plasenta yaslanmasini kafana takma bebis buyumus ona yetmiyor. Zaten sen de erken gelsinistiyordun bak annesini duymus..
Duygucum Alllah yardimcin olsun hic stres yapma bebiisini uzersin. Rabbim ne yadiysa kaderimizde onu yasiyoruz. Bu dunyada rizki varsa dogar zaten..ailen de anlayisli bak ne guzel. Sen olsan ailenin yerinde aynisini yapmaz miydin?
Esini de i Allaha havale etmek en dogrusu.
Leylacim cicileriniz cok guzel gule gule iyi gunlerde kullanin..
Epackcim dogum yaptin galiba. Insallah oglusun da sen de iyisinizdir.
Incim ne olur sakin olmaya calis. Sari sekerin toparlanacak inan bana. Sen yedigine dikkat t. Ve yemekten sonra solyanina yat. Gor bak nasil toparlanacak. Biz variz burda yalniz degilsin.

Gelişimi elhamdülillah yerinde inş 10 gün sonra daha iyi olur.
plasenta konusunu takmıyorum kuzummmm Allah sağlıkla kucağımıza versin...