Ne çayı ne kahvesi Dilek

Zor nefes alan birine hizmet ettirmek hangi kitapta yazar?Onlar sana yapsın getirsin o kadar seviyorlarsa

Sinirlenme canım.Ben senin yerine sinirlenirim

Kvalidemden Allah razı olsun ne laf sokar ne bişeyime karışır.Ama işte herkese bi kaynanalık yapan denk geliyor.

Tükürüğü o kadar çokki köpük köpük ağzı hep.Bugün drunu arayıp sorcam normalmi diye.Dün unutmuşum aramayı.Sadaka konusunda haklısın.Vereyim bişeyler hemen.
Akika adamadık biz.O yüzden de kesmedik.
Görünüş olarak casual daha kaliteli gibi ama ben özelliklerini karşılaştır derim.Fisher daha ağır yük kapasiteli.Üstelik kullanıcı yorumları gayet güzel.O zamanki aklım olsa bende fisher alırdım.Araba tipi anakucağında bebeğinizi çok oturtmayın diyorlar.Kaburga kemikleri batar derler bizde.Yatar pozisyonda olması lazım.
Aklımda olsun bende yapayım.İnşallah bir daha olmaz.Annem de yapar senin yaptığını da dün aklım uçtu gitti napacağımı şaşırdım bi anda.
Hemen aldım tarifi.Bunun içine incir de atsak olmazmıki?İncir çok süt yapıyormuş,her yerde okuyorum.Dr da demişti.
Hemde nasıl rahat anlatamam.Alışır alışır merak etme.İnatlaş biraz.Evet bugün 58 günlük olduk.Babamızın doğum gününde 2 ay bitmiş olacak.

Allah iyiliğini versin emi.Ne güldüm sabah sabah.Mezar gibi dediğine

Pişik kremin ne?Belki o iyi korumuyordur.Ben 3.değişik bezi kullanıyorum pişik olmadık.Bimin bezinde 1 paket kullandım ben.Pişik falan yapmadı ama cırtları çok sert bi malzeme bez kayınca bacağa dokunduğu yeri kızartıyor.Bir de çok sızdırıyor.Tamam primanın yarısı kadar ucuzlukta ama çamaşır yıkama masrafı bezi geçti desem yalan olmaz.Primayı 2 saate bi değiştiriyordum,bunu saatte bire indirmek zorunda kaldım.Şu an huggies kullanıyorum.Primadan daha yumuşak ve pamuksu.İdrar göstergesi de var,bezi açmadan dolumu görebiliyorsun.Pişik de yapmadı.Yalnız şişman olmadığımız halde 3-5kg aralığı küçük geliyor sanki.Beli düşük donlar gibi kalıyor,sıkı bağlayıncada kızarıklık oluyor.Ya ben bağlama işini bilemiyorum ya doğru bezi bulamadık.
İnci bana neler neler dediler hatılıyormusun?Beyninde su toplaması var,kafası bedenine ve haftasına göre çok büyük zeka özürlü olabilir vs vs.Ne çok ağladım hatırlarmısın?Başka drlara git.Proflara özellikle.Drlar hata yapabiliyorlar.Çok zor biliyorum ama sakin olmaya çalış.Rabbim istedimi hiçbir şey olmaz.Bak benim topkeke.Maşallah fazlası var eksiği yok zeka konusunda.Kafası falan da büyük değil.Sadece biraz oval.Eşimde bebekken öyleymiş bende.Herşey yolundadır inşallah.Dualarım seninle canım.

Haber ver bizede gelişmeleri.
O son günlerde hiç foto çekmemişim ona üzülüyorum ben.Sizinle de paylaşırdım valla.3lü koltukta sırtımda belimde yastık.Dizlerimin üstünde yastıkla beraber laptop.Sağ tarafta koltuğun sırtlığında su şişesi,cep tlf,tv kumandası.Solda sehpada kurabiye tabağı,meyveler,meyve suyu şişesi.Ne komiktim yaa

Foto çek kendini.Hatta videoya al kendini.Konuş bebeğinle kamerada.Ben hiç yapmamışım çok üzülüyorum bunlara.
İkinizde gerginsiniz.O da şoktadır eminim.Hiçbişeyin farkında değil daha.Biraz zamana bırakın.Üstüne gittikçe daha da kötü olur bazı sorunlar.Allah yardımcınız olsun.Dualarım seninle ve minik meleğinle..

Valla o kadar kötüydümki kucağıma alıp ayağa fırladım zıpladım olduğum yerde,sırtına pışpış yaparak.Allahım yardım et diyerek ağladığımı hatırlıyorum.10-15 sn falan tıkandı.Olduğum yere yığılıverdim en sonunda.Nefesi düzelince.Çok ağladım ayağa kalkamadım resmen.Dün yanımda yatırsammı diye çok düşündüm.Amiin cnaım.Düşünmesi bile ağlatıyor beni