- 18 Ağustos 2016
- 4.881
- 20.155
- 308
çocuğun kreş saatleriyle problem yaşıyorum.
profil resmi evli mutlu çocuklu olan birisine boşanın denilmez de ondan kimse boşanın demiyor. sinek kadar kocam olsun başımda olsun 600 bin ne ki.
ama kimsenin dememesi bu evliliği paklamıyor.
ev satıldıktan sonra neler olur allah bilir.
sadece şunu yazmak istedim çocuklarınız hiç mi aklınıza gelmiyor, onların hakkı hiç mi yok
ya boşanmamakta ısrarcı. o nokta zaten imkansız. ben adamın hiç zorlanmayacak olmasına yüklendim.
o maaşıyla kredi ödeyecek, konu sahibi işe girip kira ödeyip ev geçindirecek.
yetmediğinde adam kredi ödüyorum diyip konuyu kapatacak. yazık yani.
evi satmayıp sen çöz açtığın belayı dese adam yırtınır yolunu bulurdu.
Kocası bu durumda boşanma davası açıp evin yarısını alırsa şaşırmam.
Zaten bu sene yarısını kurtardığı evi de seneye olmadı, ödeyemedik noktasında bırakacak.
İşte bu tarz yorumlardan bahsediyorum1,5 sene gizli gizli bunca parayla oynayan bir erkeği hala aklamaya çalışmanıza üzülüyorum kendi adıma.
anlıyorum vicdan yapıyorsunuz, sanki bu yüzden ayrılsanız haksızlık etmiş gibi hissediyorsunuz ama çocuğunuzun geleceği ile oynamış bir erkek var karşınızda.
önünüzdeki iyi ihtimalle 10 sene borç ödemekle geçecek. çocuğunuzun hakkı hiç mi yok ? o evi eşiniz için satmak değil çocuğunuz için tutmalıydınız bence.
bir önceki postumda yazdım. sizin kocanızı yücelttiğiniz bir nokta var. zaten buradaki herkes de vazgeçti sizi adamın kötü niyetine inandırmaktan.
en azından diğer yorumları kaale alın bir kere olsun kocanızı savunmaktan vazgeçip. çocuğunuzun hayatı mahvoldu. ne planlıyorsunuz ? bari bu konuda buradaki aklı başında kadınlardan öneri alın, olmaz mı ?
aynen ev satılınca herkes huzura elecek. asık sıkıntı evin satılması.Konu sahibinin tüm hayatı evli, mutlu, çocuklu olmak. Bak profil resmine, bak kullanıcı adına, bak bioya.
Mutlu yıkıldı, belki zaten yoktu ama dışarıya belli etmemesi için amiyane tabirle kuyruğu dik tutması gerekiyor.
Çocukla alakalı konunun neresinde vardı, bağırmış mı ona mı patlamış neyse ne, şu durumda insanın çocuğu da mükemmel bir sevinç kaynağı olmuyor haliyle.
Evli kısmını yıkmak istemiyor. Kocasını kader kurbanı olarak algılamak içini rahatlatıyor.
Kendi kendini prangalıyor.
Eğitim durumu yüksek lisans yapsa ne olacak? Piyasalar köpek balığı kaynıyor. Ara vermiş, küçük çocuklu kadına kimse gel iş öğreteyim destek olayım demeyecek.
Ev satılsa ne olacak, bu devirde ev dediğin 200 bine de var, 5 milyona da. Ben evin de o derece değerli olduğunu düşünmüyorum. Bak fiyat kırılıyor. Yani kendine ayıracağı paydan da düşürüyor şu anda. Halbuki banka değil bir şey değil, kayın baştan masum değil belli, 2 ay daha beklesin ne olacak?
Ama olmaz. Kader mahkumu.
İnan ki haklısınya boşanmamakta ısrarcı. o nokta zaten imkansız. ben adamın hiç zorlanmayacak olmasına yükseldim.
o maaşıyla kredi ödeyecek, konu sahibi işe girip kira ödeyip ev geçindirecek.
yetmediğinde adam kredi ödüyorum diyip konuyu kapatacak. yazık yani.
evi satmayıp sen çöz açtığın belayı dese adam yırtınır yolunu bulurdu.
siz evde birinin sıkıntısı olursa eşler diğerine yardım eder diyorsunuz . ama sorunda tam da bu bu olay sizin için normal burda yazanlar için aşırı bir olay. 600bin şaka değil. ve bu sizin deyiminizle eşinizin sıkıntısı. anımefendi bu olay sıkıntı değil. eşinizin bencilliği, sizi çocuklarınızı hiçe sayması, eş ve babalık vazifeleri yerine başka işler karıştırması. öz kardeşi bile acımıyor size bir an önce parayı alma derdin de . siz bu fedakarlığı yapınca çok değil 2 gün sonra kavga yada tartışma anında eşinizin başına bu sıkıntıyı kakmıyacakmısınız oda size satmasaydın vermeseydin demiyecek mi. satmayın .İnan ki haklısın
Satmıyorum da dedim
Tamam dedi ısrar etmedi
Belki ısrarcı olsaydı ben kararımı değiştirmezdim şimdi hala satmıyorum derdim.
ben sadece şunu düşündüm
Evde birinin başında böyle bir sıkıntı olunca insan
Ben keyfime bakarım diyemiyor
Sen nasıl açtıysan kendin düşün diyemiyorum
Çünkü biri iyi değil diğerine yansıyor
Çocuk her şeyi hissediyor anlıyor
Bu stres ne kadar uzun sürerse o kadar zarar görücez dedim
artık zararın azına razı oluyor insan yaşamadan mantıklı bir şekilde karşılayabiliyor insan ama yaşadığında duygular da var çözümlenmesi gereken onu anlıyorsun
Yeniden güvenmek istiyorum belki bunun için emek harcıyorum ama eşimi yüceltmiş oluyorum burada
İşte bu tarz yorumlardan bahsediyorum
Aklamaya çalışmıyorum
Önüme bakmaya çalışıyorum
En az hasarla çıkmaya çalışıyorum
burada boşanıyorum demem normalse
Çok hatalı ama affetmeye çalışıyorum dersini aldı inşallah bir daha yapmayacak bende kızım için son bir şans verdim demem neden normal değil
Çok hatalı ama böyle olacağını bilseydi akıl edebilseydi yapmazdı demem neden bu kadar tepki alıyor ben onu böyle yüceltmiş oluyorum size göre
çocuğumun hayatına gelince evet büyük bir kayıp var ve çok büyük bir hata var ama hayatı mahvoldu diye dövünürsem hayatta kalmamın yaşamamın ne anlamı var Allah aşkına
bu durumlarda daha ölmedik Allah a sığınıp üstümüze düşen temiz bir hayat yaşamaktan başka şansımız mı var
çocuğumun geleceğini düşünüp ev aldık böyle mi oldu sanıyorsunuz hayır ev aldık çocuğumuza yatırım oldu şimdi de evim gidiyor
hayata yeniden başlamaya çalışıyoruz borçları kapatıp temiz bir şekilde çocuğum için elimden geleni ölene kadar yapıcam. ama nasıl bir gelecek planlayabilirim daha düze çıkmadan.
İşler bu kadar hızlı ilerlemiyor ben ev satılınca kendi hakkımı alıcam şimdilik başka ne diyebilirim
Aldığım payımı nereye nasıl bir yatırım yaparım kızım için bunu düşünüyorum ama o gün gelsin diyorum
bakın gerçekten hiç birinizin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum sadece anlaşılmak istiyorum tekrar tekrar söylüyorum bu olay sadece evi götürmedi benim psikolojimde iyi değil artık hem maddi hem manevi bir sarsıntıdan çıkmaya çalışıyorum evimde huzur kalmadı
yanlış anlaşıldıkça üzülüyorum
Size özelden yazmaya çalıştım profiliniz kapalı, yazamadım. Kendi hakkınız ve çocuğunuzun hakkını ayırdıktan sonra ev satışını yapın.İnan ki haklısın
Satmıyorum da dedim
Tamam dedi ısrar etmedi
ben sadece şunu düşündüm
artık zararın azına razı oluyor insan yaşamadan mantıklı bir şekilde karşılayabiliyor insan ama yaşadığında duygular da var çözümlenmesi gereken onu anlıyorsun
Yeniden güvenmek istiyorum belki bunun için emek harcıyorum ama eşimi yüceltmiş oluyorum burada
Canım evi satalım diye bir kere dedi ailesi de iki kere dedi dediklerinin hepsini kendine de kardeşlerine de söyledim bana sen bilirsin dedilertamam adama soruyorsunuz ama onu mutlu edecek çözümü sunuyorsunuz. çözüm onun rahatsız olması. en fazla 1 sene sonra nasılsa karım bana kıyamaz diyip gene aynı hataları yapacak. çünkü bu kadar büyük paralarla cahilce bu işe atılan insanlarınki yatırım denemesi değil ciddi ciddi kumar hastalığı.
siz buna karşı çıktığınız için eleştiriyoruz.
bu zamana kadar ya bulamadığından yada sizden gizleyebileceği miktarlarla oynadığından anlamadınız muhtemelen.
size en baştan beri kötü hissettiriyor. "senin için yaptım" diyor. sizin için yapmış olsa bunca zaman gizlemezdi.
boşanın demiyor kimse ama evi satıp onun vicdanını rahatlatmayın. sizi insan yerine koyup danışmadığı bu kadar büyük bir olayın cezasını kendisi ödemeli, siz ve kızınız değil. ona bu şartı sunmalıydınız. ki bence hala geç değil. ev satılmıyor zaten, benim de affetmemi istiyorsan git kendin çabala ve kendini ispat et diyin. bakalım o zaman nasıl davranacak ?
Hepsi doğru şuan bile kavga etmeden duramıyorum eşimlesiz evde birinin sıkıntısı olursa eşler diğerine yardım eder diyorsunuz . ama sorunda tam da bu bu olay sizin için normal burda yazanlar için aşırı bir olay. 600bin şaka değil. ve bu sizin deyiminizle eşinizin sıkıntısı. anımefendi bu olay sıkıntı değil. eşinizin bencilliği, sizi çocuklarınızı hiçe sayması, eş ve babalık vazifeleri yerine başka işler karıştırması. öz kardeşi bile acımıyor size bir an önce parayı alma derdin de . siz bu fedakarlığı yapınca çok değil 2 gün sonra kavga yada tartışma anında eşinizin başına bu sıkıntıyı kakmıyacakmısınız oda size satmasaydın vermeseydin demiyecek mi. satmayın .
İnan ki haklısın
Satmıyorum da dedim
Tamam dedi ısrar etmedi
ben sadece şunu düşündüm
siz evde birinin sıkıntısı olursa eşler diğerine yardım eder diyorsunuz . ama sorunda tam da bu bu olay sizin için normal burda yazanlar için aşırı bir olay. 600bin şaka değil. ve bu sizin deyiminizle eşinizin sıkıntısı. anımefendi bu olay sıkıntı değil. eşinizin bencilliği, sizi çocuklarınızı hiçe sayması, eş ve babalık vazifeleri yerine başka işler karıştırması. öz kardeşi bile acımıyor size bir an önce parayı alma derdin de . siz bu fedakarlığı yapınca çok değil 2 gün sonra kavga yada tartışma anında eşinizin başına bu sıkıntıyı kakmıyacakmısınız oda size satmasaydın vermeseydin demiyecek mi. satmayın .
adamın ailesi de destek çıkmamış. o da sıkıntı. onlar bile katı davranmış.
Herkesin haberi vardır bu durumdan en son konu sahibinin olmuştur şimdi "bu çocuk bu borcu evi satmadan ödeyemez " diyorlar ..en başında öz kardeşi "döviz " olarak bu parayı verirkenAslında iyi yapmışlar
Destek çıkınca azıtıyor böyleleri
Nasılsa ailem ödüyor diye coştukça coşuyor
Herkesin haberi vardır bu durumdan en son konu sahibinin olmuştur şimdi "bu çocuk bu borcu evi satmadan ödeyemez " diyorlar ..en başında öz kardeşi "döviz " olarak bu parayı verirkenMutluluki bak ben böyle bir para veriyorum kardeşime sen de bil demiş mi ki şimdi öderken evi sat çözümünü sunuyorlar şaşırıyorum.Yapılacak belli adam önce bankaya ödeyecek o bitince kardeşinin parasını ödeyecek ..sonuçta konu sahibi gene işe girip eşine destek olabilir hem kira da vermemiş olurlar .Bana göre en pratik çözüm bu
Ben de aynı şekilde hazırlanıyorum, yarın evi temizleyip üç günlük yemek yapacağımİlk doz benim de öyleydi. Herkes ikinci doz daha ağır cart curt deyince beklentiye girdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?