• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitcoin batığı

Kızlar bekliyoruz evin satılmasını ev birden gitmiyor maalesef. evi elimizden çıkarttığımızda kendime ne ayıracam karar vericem hızlı satılması için fiyat düşürücez biraz bekleyip. kaça gidecek bilemiyorum şimdiden ama kızımı ve kendimi düşünücem mutlaka eşim zaten sesini çıkartamıyor

eşimin yanında kaldım ama affetmekte zorlanıyorum kızgın ve öfkeliyim Herşey bana batıyor. Onunda benimde psikolojimiz iyi sayılmaz
Direkten dönmeye çalışıyoruz kabullenip affetmek hazmetmek çok zormuş gerçekten 😭😭😭

kuzenim hızlı satılsın diye 1 trilyonluk evini önce 800bine düşürdü. gitmeyince 700 bine düşürdü. zararınız çok olacak. şu an kimse ev almak taraftarı değil çünkü fiyatlar çok yüksek. alınabilmesi için epey rakam düşmeniz gerekecek ki cazip olsun.
kaça satacaksınız bilmiyorum ama hızlı gitmesi için ucuza verince muhtemelen paradan borcu çıkarınca elinizde önemli bir meblağ kalmayacaktır :(

ayy evet bi de öyle bir lafı vardı. sistemin mazlumuydular :)
şaka gibi bir konu.
bu süreçte evini satıp heder olmayı dik durmak sanıyor.
neyse, herkes kendi seçimlerinin sonucunu yaşar.
o paranın yarısı başka borçlara giderken anlayacaktır.
Borsa mazlumların parasını alır mı?
Şu an iflah olmaz bir kötülük abidesi olduğumu fark ettim

valla ben hala sistemi kuranların bizzat eşi ve kaynı olduğunu düşünüyorum. nasılsa ev var, ikna ederiz satar diyip arkadan iş çevirmişler.

O zaman dünya da ki tüm musibete uğrayan aileler ve çocuklar dahil mazlum değil bakış açınız çok yanlış bana göre herkes hakettiğini yaşasaydı bu dünya da zaten kimse kötülük yapamazdı.

valla ben hala sistemi kuranların bizzat eşi ve kaynı olduğunu düşünüyorum. nasılsa ev var, ikna ederiz satar diyip arkadan iş çevirmişler.
Öyle değil ama sonuç değişmiyor
Eşim benim güvenimi yok etti
O kadar yorum aldım ki inandığım herşeyle sorgulandım burada. şimdi sizde saf iyi niyetli aşık gözü görmüyor diye düşünüyorsunuz benim için burada ki bir çok bayan gibi.

kısacası dediğiniz gibi değil inanmasanız da
Bende düşündüğünüz kadar kabaca aptal değilim

ama bu platformda konu açınca herşeyi duymam da çok normal

O kadar yorum aldım ki inandığım herşeyle sorgulandım burada. şimdi sizde saf iyi niyetli aşık gözü görmüyor diye düşünüyorsunuz benim için burada ki bir çok bayan gibi.

eğer size en başında bilgi vermiş olsa ve onayınızı almış olsa hepimiz sizden önce evi satın derdik. bakın bu tip yorumlar dışında kimseye cevap vermiyorsunuz. derdiniz hala eşinizi haklı göstermek. inandığınız şeyler eşinizin iyi bir insan olması. iyi bir insan karısından gizli böyle iş çevirmez.
burada evi satınca yaşayacağınız maddi zorluklardan bahsedildi, onlara bile bir yanıtınız olmadı.
siz hala eşinizin size söylediği yalanın büyüklüğünü farkedememişsiniz ne yazık ki.
üzgünüm ama mutlu olduğunuzu sandığınız günlerde, eşiniz gizli gizli bitcoin oynarken kazanmış. ve size söylememiş. ne zamanki başı belaya girmiş, sizin kanacağınızı bildiği için kendisini size acındırmış.
burada aklı başında hiçbir kadın eşinizi suçsuz görmez. hatta benim kocam bunu yapsa ben kocam için dolandırıcı derim.
size aptal demiyorum, haşa. sadece fazla iyi niyetli ve savunmacısınız.

bu kısmını kapatalım hadi konunun. önünüzdeki gerçeklerden konuşalım. bir kerecik olsun şu sorulara yanıt verin:
1, eğitiminiz ne ? nasıl bir iş arayacaksınız ?
2, iş bulup geçim sağlayacağınızdan eminsiniz, garanti veren yakınınız var mı ?
3, evin yarı parası bende kalacak diyorsunuz, iyi ihtimalle 500 bin kalsın size, o paranın 1 sene sonra değeri kalmayacağının farkında mısınız ?

Ayrıca masum ya da mazlum dediğimi hatırlamıyorum çünkü böyle düşünmüyorum

ben büyük bir hata derim buna. Bu davranışı cahilce düşüncesizce çırpınarak batmak benim gözümde ama bilerek isteyerek evi satarız yine kurutulum diye düşünerek değil

O zaman dünya da ki tüm musibete uğrayan aileler ve çocuklar dahil mazlum değil bakış açınız çok yanlış bana göre herkes hakettiğini yaşasaydı bu dünya da zaten kimse kötülük yapamazdı.

Siz kendiniz eşinizi aklama yöntemini çok iyi bulmuşsunuz
Mazlumsunuz masumsunuz o yüzden kaybettiniz borsana 600 bin öyle mi?
Biz kaybetmediğimize göre çok kötü insanlar olmalıyız
Yoksa bunun akıllıcs oynamak, borç parayla borsaya girmemek, borsayı önce öğrenmek sonra oynamak, gece gündüz yatırım hisse senedi konuları hakkında ders çalışmak ve kumar oynamamakla alakası yok...

Evet evet haklısınuz

bu kısmını kapatalım hadi konunun. önünüzdeki gerçeklerden konuşalım. bir kerecik olsun şu sorulara yanıt verin:
3, evin yarı parası bende kalacak diyorsunuz, iyi ihtimalle 500 bin kalsın size, o paranın 1 sene sonra değeri kalmayacağının farkında mısınız ?

ben büyük bir hata derim buna. Bu davranışı cahilce düşüncesizce çırpınarak batmak benim gözümde ama bilerek isteyerek evi satarız yine kurutulum diye düşünerek değil

Bu soruları tekrar alıntılamak istedim
Çünkü görmezden geliyorsunuz
Bir soru da ben ekleyeyim

- Kızınızın kul hakkı konusunda ne düşünüyorsunuz?

1,5 sene gizli gizli bunca parayla oynayan bir erkeği hala aklamaya çalışmanıza üzülüyorum kendi adıma.
anlıyorum vicdan yapıyorsunuz, sanki bu yüzden ayrılsanız haksızlık etmiş gibi hissediyorsunuz ama çocuğunuzun geleceği ile oynamış bir erkek var karşınızda.
önünüzdeki iyi ihtimalle 10 sene borç ödemekle geçecek. çocuğunuzun hakkı hiç mi yok ? o evi eşiniz için satmak değil çocuğunuz için tutmalıydınız bence.

bir önceki postumda yazdım. sizin kocanızı yücelttiğiniz bir nokta var. zaten buradaki herkes de vazgeçti sizi adamın kötü niyetine inandırmaktan.

en azından diğer yorumları kaale alın bir kere olsun kocanızı savunmaktan vazgeçip. çocuğunuzun hayatı mahvoldu. ne planlıyorsunuz ? bari bu konuda buradaki aklı başında kadınlardan öneri alın, olmaz mı ?

Siz kendiniz eşinizi aklama yöntemini çok iyi bulmuşsunuz
Mazlumsunuz masumsunuz o yüzden kaybettiniz borsana 600 bin öyle mi?
Biz kaybetmediğimize göre çok kötü insanlar olmalıyız
Yoksa bunun akıllıcs oynamak, borç parayla borsaya girmemek, borsayı önce öğrenmek sonra oynamak, gece gündüz yatırım hisse senedi konuları hakkında ders çalışmak ve kumar oynamamakla alakası yok...

Evet evet haklısınuz

e o zaman şöyle de bakabiliriz, kim bilir ne kötülükler yaptı ki allah da böyle bir kayıpla cezalandırdı ?
hep denmez mi alma mazlumun ahını diye.
belki de çok insanlara zararı dokundu, cezası da bu oldu.

yani illa böyle demek demiyorum. ama bakış açısını genişletmek lazım. bir onlar masum da başlarına mı geldi yada bir kocası masum da onu mu vardı. o zaman yatırımdan kazanan bütün insanlar cehennem direği mi ?
bu kadar iyi niyet çok fazla.

eğer size en başında bilgi vermiş olsa ve onayınızı almış olsa hepimiz sizden önce evi satın derdik. bakın bu tip yorumlar dışında kimseye cevap vermiyorsunuz. derdiniz hala eşinizi haklı göstermek. inandığınız şeyler eşinizin iyi bir insan olması. iyi bir insan karısından gizli böyle iş çevirmez.
burada evi satınca yaşayacağınız maddi zorluklardan bahsedildi, onlara bile bir yanıtınız olmadı

Konu sahibinin tüm hayatı evli, mutlu, çocuklu olmak. Bak profil resmine, bak kullanıcı adına, bak bioya.

Mutlu yıkıldı, belki zaten yoktu ama dışarıya belli etmemesi için amiyane tabirle kuyruğu dik tutması gerekiyor.
Çocukla alakalı konunun neresinde vardı, bağırmış mı ona mı patlamış neyse ne, şu durumda insanın çocuğu da mükemmel bir sevinç kaynağı olmuyor haliyle.
Evli kısmını yıkmak istemiyor. Kocasını kader kurbanı olarak algılamak içini rahatlatıyor.

Kendi kendini prangalıyor.

Eğitim durumu yüksek lisans yapsa ne olacak? Piyasalar köpek balığı kaynıyor. Ara vermiş, küçük çocuklu kadına kimse gel iş öğreteyim destek olayım demeyecek.

Ev satılsa ne olacak, bu devirde ev dediğin 200 bine de var, 5 milyona da. Ben evin de o derece değerli olduğunu düşünmüyorum. Bak fiyat kırılıyor. Yani kendine ayıracağı paydan da düşürüyor şu anda. Halbuki banka değil bir şey değil, kayın baştan masum değil belli, 2 ay daha beklesin ne olacak?

Ama olmaz. Kader mahkumu.

Konu sahibinin tüm hayatı evli, mutlu, çocuklu olmak. Bak profil resmine, bak kullanıcı adına, bak bioya.

Mutlu yıkıldı, belki zaten yoktu ama dışarıya belli etmemesi için amiyane tabirle kuyruğu dik tutması gerekiyor.
Çocukla alakalı konunun neresinde vardı, bağırmış mı ona mı patlamış neyse ne, şu durumda insanın çocuğu da mükemmel bir sevinç kaynağı olmuyor haliyle.
Evli kısmını yıkmak istemiyor. Kocasını kader kurbanı olarak algılamak içini rahatlatıyor.

Eğitim durumu yüksek lisans yapsa ne olacak? Piyasalar köpek balığı kaynıyor. Ara vermiş, küçük çocuklu kadına kimse gel iş öğreteyim destek olayım demeyecek.

Ev satılsa ne olacak, bu devirde ev dediğin 200 bine de var, 5 milyona da. Ben evin de o derece değerli olduğunu düşünmüyorum. Bak fiyat kırılıyor. Yani kendine ayıracağı paydan da düşürüyor şu anda. Halbuki banka değil bir şey değil, kayın baştan masum değil belli, 2 ay daha beklesin ne olacak?

Yani bizim de dini inancımız var
Ama Allah insanlara aynı zamanda akıl vermiş
Sürekli kul hakkı, mazlumlar çeker, Allah utandırmasın, kader kısmet vs vs diyip duruyor bana daral geldi
Ama dediğim gibi Allah akıl da vermiş. Ölç düşün tart diye

bir de bizi suçluyor, buradaki yorumlar yüzünden inandığım şeyler yıkıldı diye. dönüp hala adama hesap soramıyor. ona şaşıyorum.
ne diyecektik, oh iyi etmiş gerekirse kıyafetlerinizi bile satın mı diyecektik ?
gerçekten çok üzüldüğüm ender konulardan. büyük hak yeniyor çünkü. ama hakkı yenen sesini çıkarmıyor, üstelik doğru söyleyenlere karşı hala ailesini kandırmış bir adamı savunuyor.
kendi tercihi.

iyi bir üniversiteden işletme mezunu arkadaşım, 4 sene ara verdi çocuk nedeniyle. iş ararken ilk soru en başta çocuğunu bırakamamışsın şimdi nasıl bırakacaksın oldu. yetmedi sen alışmışsın artık emanet edemezsin bile dediler.
şu an mağazaların part time ilanlarına bakıyor.

bu kız en son gayet büyük 2 holdingde çalıştı iyi görevlerde. ama arkadan daha az ücrete çalışacak zehir gibi gençler geliyor. mesaiye kalacak, yükselmek için çırpınacak gençler. iyi referanslarına rağmen iş bulamadı. ve bu örnekler çok malesef.

bunu hesaba katmıyor ama hiç. sadece evi satıp kocasını yükten kurtarma peşinde.
ne diyelim ? kendi kararı.

burada evi satınca yaşayacağınız maddi zorluklardan bahsedildi, onlara bile bir yanıtınız olmadı.
siz hala eşinizin size söylediği yalanın büyüklüğünü farkedememişsiniz ne yazık ki.
üzgünüm ama mutlu olduğunuzu sandığınız günlerde, eşiniz gizli gizli bitcoin oynarken kazanmış. ve size söylememiş. ne zamanki başı belaya girmiş, sizin kanacağınızı bildiği için kendisini size acındırmış.
burada aklı başında hiçbir kadın eşinizi suçsuz görmez. hatta benim kocam bunu yapsa ben kocam için dolandırıcı derim.
size aptal demiyorum, haşa. sadece fazla iyi niyetli ve savunmacısınız.

Ben devamlı giremiyorum buraya herkese cevap yazamıyorum kusura bakmayın eğer bu bir hataysa

nasıl geçinecek bu Kadın diye düşünen herkes haklı ne diyebilirim Allah razı olsun bende bunu düşünüyorum. iş sıkıntım eczacı teknisyeniyim çocuğun kreş saatleriyle problem yaşıyorum. Çalışabileceğim yer var ama ben işten gelene kadar kreşten kızımı alıp 2 saat bakabilecek birini bulamıyorum şimdilik. bulursam hemen başlayabilirim. bulamazsam başka bir yerle görüşüp kreşten sonra evde olmam lazım. çok zor bir durum yaşıyorum dediğiniz gibi iş bulmak kendi şartlarına göre çok zor. beni anlayanlar zaten sizin gibi düşünüp beni kötü hissettirmiyor

sizlere cevap vermem farklı bakmanızdan dolayı değil olaya, ben de inandığım şeyi söylüyorum. ama konu böyle hatalı ve suçlu bir adam olunca ne yazık ki ben savunuyor görünüyorum. bu beni kötü hissettiriyor ben eşime evde benden habersiz bunları nasıl düşüncesizce yaparsın diye sormadığım bir gün yok hazmedemiyorum ama burada savunuyorsun denildiğin de içim sızlıyor
Keşke evimde bir kamera olsaydı benim halimi ve o toz kondurmadığımı sandığınız eşimi izleyebilseydiniz

Yani bizim de dini inancımız var
Ama Allah insanlara aynı zamanda akıl vermiş
Sürekli kul hakkı, mazlumlar çeker, Allah utandırmasın, kader kısmet vs vs diyip duruyor bana daral geldi
Ama dediğim gibi Allah akıl da vermiş. Ölç düşün tart diye

Allah yolunu bahtını açık etsin ne diyeyim.
Konu ev de değil aslında.
Bizim nesilde çocuğuna ev bırakmayacak onbinlerce ebeveyn olacak. Yani iş kurarsın, pandemide batar, ama dürüst olmuşsundur elinden geleni yapmışsındır. Olmamıştır. Bazen sebepsiz olmaz dünya hali. Helali hoş olsun.
Ama örneğin iş kurcam diye kredi çek, kumarda ye, bunun nesi helal olsun Allah aşkına?

saf aşık profili demişsiniz, haddim değil ama benim algıladıgım ne
1,5 sene gizli gizli bunca parayla oynayan bir erkeği hala aklamaya çalışmanıza üzülüyorum kendi adıma.
anlıyorum vicdan yapıyorsunuz, sanki bu yüzden ayrılsanız haksızlık etmiş gibi hissediyorsunuz ama çocuğunuzun geleceği ile oynamış bir erkek var karşınızda.
önünüzdeki iyi ihtimalle 10 sene borç ödemekle geçecek. çocuğunuzun hakkı hiç mi yok ? o evi eşiniz için satmak değil çocuğunuz için tutmalıydınız bence.

bir önceki postumda yazdım. sizin kocanızı yücelttiğiniz bir nokta var. zaten buradaki herkes de vazgeçti sizi adamın kötü niyetine inandırmaktan.

en azından diğer yorumları kaale alın bir kere olsun kocanızı savunmaktan vazgeçip. çocuğunuzun hayatı mahvoldu. ne planlıyorsunuz ? bari bu konuda buradaki aklı başında kadınlardan öneri alın, olmaz mı ?

Ben devamlı giremiyorum buraya herkese cevap yazamıyorum kusura bakmayın eğer bu bir hataysa

nasıl geçinecek bu Kadın diye düşünen herkes haklı ne diyebilirim Allah razı olsun bende bunu düşünüyorum. iş sıkıntım eczacı teknisyeniyim çocuğun kreş saatleriyle problem yaşıyorum. Çalışabileceğim yer var ama ben işten gelene kadar kreşten kızımı alıp 2 saat bakabilecek birini bulamıyorum şimdilik. bulursam hemen başlayabilirim. bulamazsam başka bir yerle görüşüp kreşten sonra evde olmam lazım. çok zor bir durum yaşıyorum dediğiniz gibi iş bulmak kendi şartlarına göre çok zor. beni anlayanlar zaten sizin gibi düşünüp beni kötü hissettirmiyor

sizlere cevap vermem farklı bakmanızdan dolayı değil olaya, ben de inandığım şeyi söylüyorum. ama konu böyle hatalı ve suçlu bir adam olunca ne yazık ki ben savunuyor görünüyorum. bu beni kötü hissettiriyor ben eşime evde benden habersiz bunları nasıl düşüncesizce yaparsın diye sormadığım bir gün yok hazmedemiyorum ama burada savunuyorsun denildiğin de içim sızlıyor
Keşke evimde bir kamera olsaydı benim halimi ve o toz kondurmadığımı sandığınız eşimi izleyebilseydiniz

tamam adama soruyorsunuz ama onu mutlu edecek çözümü sunuyorsunuz. çözüm onun rahatsız olması. en fazla 1 sene sonra nasılsa karım bana kıyamaz diyip gene aynı hataları yapacak. çünkü bu kadar büyük paralarla cahilce bu işe atılan insanlarınki yatırım denemesi değil ciddi ciddi kumar hastalığı.
siz buna karşı çıktığınız için eleştiriyoruz.
bu zamana kadar ya bulamadığından yada sizden gizleyebileceği miktarlarla oynadığından anlamadınız muhtemelen.
size en baştan beri kötü hissettiriyor. "senin için yaptım" diyor. sizin için yapmış olsa bunca zaman gizlemezdi.

boşanın demiyor kimse ama evi satıp onun vicdanını rahatlatmayın. sizi insan yerine koyup danışmadığı bu kadar büyük bir olayın cezasını kendisi ödemeli, siz ve kızınız değil. ona bu şartı sunmalıydınız. ki bence hala geç değil. ev satılmıyor zaten, benim de affetmemi istiyorsan git kendin çabala ve kendini ispat et diyin. bakalım o zaman nasıl davranacak ?

Mutluluki satılmazsa evin fiyatı düşecek dediniz
Bu para sizin payınızdan mı düşecek kaynınızın mı?
Mesela ev 700 bine satılacak diyelim. 300 bin kaynın 400 sizin. Ama satılmadı 600 bine düştünüz. 400 sizin 200 kaynın mı olacak yoksa 300 sizin 300 yine kaynın mı?

boşanın demiyor kimse
profil resmi evli mutlu çocuklu olan birisine boşanın denilmez de ondan kimse boşanın demiyor. sinek kadar kocam olsun başımda olsun 600 bin ne ki.
ama kimsenin dememesi bu evliliği paklamıyor.
ev satıldıktan sonra neler olur allah bilir.
sadece şunu yazmak istedim çocuklarınız hiç mi aklınıza gelmiyor, onların hakkı hiç mi yok

Back