İnşallah almıştır dersini benim duam da gerçekten bu. Kaynım istiyor acil ama durumu iyi olduğu için ben bize acımasını bekliyorum sanırım haksızım belki ama sağlam düştüm ne yapacağımı bilmiyorum bilsemde emin olamıyorumKaynınız paramı istiyorum diyorsa Baska caresi var mı mecbur vereceksiniz. Eşiniz kardesinden borc alırken acaba ne kadar süre için istedi. Derhal öderim dediyse aradan yıllar gectiyse ev satıp ödeyin demekte Kardesi yani kaynınız haklı.
Eviniz ne kadar yapıyor. Borcu karsılıyor mu? İçinde sizin kendi özelini olan altın ve tazminat kısmını elletmeyin.
Ben olsam evi satar kaynımın borcunu öder bankaya olanı ise eşime havale ederdim. Evden para artarsa (tazminat ve altınlar olan kısmı ver me yin kimseye) da onu da kendi üzerime ev alırdım. Oturymluk olmasa bile para carcur olmasın diye
Eşinize de öfkelenmekte haklısınız ama hepten hasta olursa işler sarpa sarar. Allah güç gayret versin ne diyeyim gecmiş olsun. Dersini almıştır inşallah
Oluyor maalesef borsa gibide alabiliyorsun bide riske girip katlı kazaniyorsun veya paran sıfırlaniyor600 bini sıfırlamak nasıl mümkün oluyor?
Yani borsada hisseler düşer, o oranda kaybedersin ama paran sıfırlanmaz ki..
Aynen öyle . Bizlerde borsa oynuyoruz hisselerimizde düştü ama ihtşyacımız olmayan parayla az miktarlarda al sat yapıyoruz. 600 bin nedir yahu maaşlı bir insanmış bir de.600 bini sıfırlamak nasıl mümkün oluyor?
Yani borsada hisseler düşer, o oranda kaybedersin ama paran sıfırlanmaz ki..
Kaynınızın durumu iyi ise onunla ve esi ile konusu durumu anlatın madem. Belki razı olurlar beklemeye.İnşallah almıştır dersini benim duam da gerçekten bu. Kaynım istiyor acil ama durumu iyi olduğu için ben bize acımasını bekliyorum sanırım haksızım belki ama sağlam düştüm ne yapacağımı bilmiyorum bilsemde emin olamıyorum
ev karşılıyor borcu kaça satılır bilmiyorum üstüne ne kalır
kızım yazdırmıyor uyutup hemen dönücem lütfen kusura bakmayın
Oluyor maalesef borsa gibide alabiliyorsun bide riske girip katlı kazaniyorsun veya paran sıfırlaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?