***BOŞANMA KONUSUNDA***(Lütfen🙏fikir verin)

bunları düşünmek beni yordu artık Üzülmekten bunaldım bıktım bi an önce ne olursa olsun diye bakiom kızım daha kücük nasıl bırakim işe girim bilemiyorum gerci işe gircek gücüm de kalmadı sürec bu seyler beni yıprattı 36kg kadar düştüm saclarım dökülüo kemiklerim katır kutur ediyo beni maffeti bu sürec

İşsiz güçsüz böyle bir adama kaçmaya nasıl cesaret ettiniz,aileniz size eziyet mi ediyordu?Görümcenin evinde de uzun kalınmaz,kadın evli barklı..yaşınız kaç,işiniz yoksa okuyup ya da kurslarla bir şekilde meslek edininmelisiniz...Boşanmak da artık lüks oldu,boşandıktan sonra bir yol haritanız varmı,aileniz kabul ediyor mu,geçinizi nasıl sağlayacaksınız, işe girdiğinizde çocuğa kim bakacak?Bu adama miras kaldıysa zaten boşanma halinde mirastan pay isteyemiyorsunuz..çocuğu zaten anneye verir mahkeme ,asıl sorun bundan sonra ne yapacağınız

borcu ödeme ve velayet karsılıgı = hicbişey talep etmiceksin dedi öyle baştan konusmustuk cünkü zamanında kendi cektigi krediyi bile ödememek icin diretiyordu zor bi hal böyle anlaştık bişi talep etme kızı ver ödeyeyeim diyodu simdi tamam krediyi ödemeye calıscam sende bişi talep etmiceksin benide uğraştırma dedi direk olup bitsin dedi

Derse desin kizi alamaz. Alsa bile cok mu merakli sanki cocuk bakmaya. Bankaya gidip konusun, krediyi onun ustune gecirmeye calisin o zaman. Nafakayida sembolik yazdirin dedigim gibi. Yazilmasi zorunluymus 500tl yazalim deyin, kandirin. Sonra nafaka artis davasi acarsinjz

işe girmem lazım kiraya gecmem lazım tek başıma bunca şeyin altından nasıl kalkarım bilmiyorum kardeşim evden kaçtıl(babamın ona tcvz etrigini beyan etmişt. davaları hala sürüyor)

o yuzden bende evden eşimle kaçıp evlenmiştim başıma böyle seyler gelceni bilmiyordum kendi düzenimi kurar kurtulurum demiştim düzenimizi kuramadık eşim israrlı olmadı umursamadı kaynanamın eziyetlerini vs saymıyorum evden önceden çalışıp kazanıdgım altınlarım calındıbana sen kaybetmisndirnü diyip geciştirdiler daha bissürü sey var

işe girmem lazım kiraya gecmem lazım tek başıma bunca şeyin altından nasıl kalkarım bilmiyorum kardeşim evden kaçtıl(babamın ona tcvz etrigini beyan etmişt. davaları hala sürüyor)
BU olay gercek mi peki şuan kimin yanınızdasınız geciminizi kim sağlıyor ailenin de durumu iyi değildi .

Sosyal hizmetler geldimi sonuc ne oldu.

memleketimde (maalesef) baba evinde yaşıyoruz kardeşim üniversiteden bir arkaşının evinde yaşıyor malsf, herşey karmakarışık oldu. kadın sıgınmaya gitmek istemedi kardşm... akrabalarımız da bu olay yüzünden bizimle konuşmuyor herkes sırtını döndü bize kimse destek olmadı . çaresizlik içinde bekliyorum nolcak diye. Geçimi babam yaşlı aylıgı 4700tl alıoannemde engelli maşşı 3800alıo cevredense komsular kendi cocuklarının giysisi vs verdi bebegime sosyal yardımdan da kömür, ve gıda yardımı alıyoruz öyle geçinip gidiyoruz işte :)

Back
X