- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah evi satıp evin parasıyla tüm borçları sıfırladınızKaynınız paramı istiyorum diyorsa Baska caresi var mı mecbur vereceksiniz. Eşiniz kardesinden borc alırken acaba ne kadar süre için istedi. Derhal öderim dediyse aradan yıllar gectiyse ev satıp ödeyin demekte Kardesi yani kaynınız haklı.
Eviniz ne kadar yapıyor. Borcu karsılıyor mu? İçinde sizin kendi özelini olan altın ve tazminat kısmını elletmeyin.
Ben olsam evi satar kaynımın borcunu öder bankaya olanı ise eşime havale ederdim. Evden para artarsa (tazminat ve altınlar olan kısmı ver me yin kimseye) da onu da kendi üzerime ev alırdım. Oturymluk olmasa bile para carcur olmasın diye
Eşinize de öfkelenmekte haklısınız ama hepten hasta olursa işler sarpa sarar. Allah güç gayret versin ne diyeyim gecmiş olsun. Dersini almıştır inşallah
Şimdi biri begenince geldim, gördüm.Çok uzuldum yaaa benim de zararım var ama satmayacagim.
Böyle dibi vurdugu dönemler olmuştu,sonra tekrar artmis. Bir umut tekrar çıkmasını bekleyeceğim
Ama tabii ki altiyuzbin lira kadar insanı batiracak bir rakam değil, gram altın almak yerine birikim çeşitliliği olsun diye almistim 3-5bin. Çıkarken cidden çok güzel çıkıyor,keyifli geliyor insana havadan gelen para. Eşiniz de çoğu insan gibi birkaç kere kazandı, sonra daha çok kazanmak için daha yüksek oynadı herhalde...
Benim arkadaşım da kocasıyla gurur duyuyordu, yirmi bin lirayı atmış bin lira yaptığı için mesela. Şimdi ne durumdalar bilmiyroum. Ama eşiniz de bir önceki dönemde (boğa dönemi) kazanırken bu altiyuzbin lirayı bir - iki trilyon yapsaydı muhtemelen sevinçten uçuyor olurdunuz . Kimse gibi o da tahmin edemedi herhalde boyle bir anda düşeceğini. Sonra da 'ay şimdi tekrar artar, dur bak yine artar' diye diye en dibi gördü herhalde
Bu arada aklıma takılan bir şey var. Çok değil 3 ay Önce bitcoin en parlak dönemini yaşıyordu (boğa dönemi). Hiç cikmayan coinler bile yine üç beş artıyordu...
Sizin adam nasıl bir buçuk senedir stresten ilaç kullanıyor ki?
Bence bu işin icinde başka bir iş olabilir. Ne bileyim, ganyan - iddaa falan da olabilir gibi geldi. Ama borsa,bitcoin daha kabul edilebilir diye size onları söylememiş olabilir.
Aslinda karın %40 kadarı doların artmasından gelmiş olabilir. Yine de genelde beklemek kazandırır tabiiŞimdi biri begenince geldim, gördüm.
İndiği gibi çıktı, 1300e aldığım chilizi 3600e bozdum ,hesabıma aktardım dün:)))
İçeride kalan coinlerimden başka coşan yok ama bekleyişteyim
Ben hala merak ediyorum.
ev gitti mi gitmedi mii işte bütün mesela buben de vallahi.
ya evi satıp savdılar ve ortada kaldılar.
yada telefonlarını, blgisayarlarını bile satmak zorunda kaldılar.
ev gitti mi gitmedi mii işte bütün mesela bu
Abisi borcu dolarla geri alacaktı; ev satıldıysa da inşallah dolar yükselmeden önce satılıp borç kapatılmıştır, yoksa…bence gitmiştir ya
sırf borç kapansın diye fiyat bile kırmışlardır
Abisi borcu dolarla geri alacaktı; ev satıldıysa da inşallah dolar yükselmeden önce satılıp borç kapatılmıştır, yoksa…
bu pahalılıkta ev almak hayal artıkk.dolar 15 e doğru yol aldı bile.valla bunca sessizliğin sebebi daha büyük bir batağa saplanmış olmaları olabilir.
umarım en az hasarla atlatmışlardır süreci.
bu pahalılıkta ev almak hayal artıkk.dolar 15 e doğru yol aldı bile.
Lütfen beni yargılamadan fikir verin hanımlar çok zor bir dönemden geçiyoruz ailece hemen konuya girmek istiyorum
8 yıllık evliyim severek evlendim bir kızım var Herşey mükemmel olmasa da iyi giden bu evliliğim boyunca hep şükrettim aslında. Herşey bir sınav dedim ve dünya rahat yeri değil bunu öğrendim sabır dedim her sıkıntımda, bazen güzel sabredemedim ama ben güzel sabretmeyi öğrenicem inşallah dedim hep
sanki ben böyle dedikçe sıraya girdi sorunlar Allah can sağlığı versin inşallah ama bu son olan şey aklımın ucundan bile geçmezdi.
Eşim yarısı kredi yarısı abisinin parası olmak üzere abisinin parası döviz bu arada toplam 600 bin para kaybetmiş. Yarısı borsada yarısı bitcoinde.
Bizi bu hale getirdiği için ona çok kızgınım ama çokta acıyorum kendimi sorguluyorum ben nasıl farketmedim diye bana itiraf etti daha bir ay oluyor ama bir buçuk senedir başında bu illet varmış.
Bu adamın sırf beni daha iyi yaşatmak için yaptığını söylemesi kendimi suçlamama sebep oluyor kendisi bana senin hiç bir suçun yok dese bile kızacak biri daha lazım resmen bana o da her zaman ki gibi kendimim
bir buçuk senedir antidepresan kullanıyormuş uyuyamadığı için geçen hafta bıraktı ilacı ama psikolojik olarak sağlam görünmüyor
bana gelince ben ondan beter bir durumdayım bir gün unutuyorum Rabbim ne derse o olur diyorum eşime destek oluyorum ertesi gün çok fazla öfke saçıyorum kızım 3 buçuk yaşında ve ona karşı çok tahammülsüzüm. Bazen gelecek kaygısı taşıyorum bazen gerçekten Rabbime öyle bir güveniyorum ki içim huzur doluyor kısacası çok gelgit yaşıyorum. Bence bu ruh halleri normal şoktayım çünkü
umarım buraya kadar yeterince açıklayıcı olmuştur
Şimdi bana boşan diyenler olabilir ben başta söylüyorum boşanmak istemiyorum eşim benim yol arkadaşım en azından şuan böyle hissediyorum inşallah fikrimi değiştirmem çünkü kendimi çok sağlıklı hissetmiyorum
gelelim fikrinizi danışmak istediğim konuya
Eşim şimdilik kredileri ödüyor ödeyemezse maaşının 4 de birine el koymaya başlayacak bankalar sırayla. Bir evimiz var benim üzerime haciz söz konusu değilmiş benim üstüme olduğu için. En fazla ev eşyalarına haciz gelirmiş.
Üstüne kaynımın dövizi var bir de.
Benden evi satmamızı istiyor eşim ve ailesi
Önce olmaz dedim bu evde benim emeğim eşimle eşittir bende çalıştım birikim yaptım tüm altınlarımı verdim tazminatımı verdim kızım için bizim için çabaladım bende eşimde ama çare bulamadım kabul ettim en sonunda.
şimdi doğru mu yapıyorum bilmiyorum bir daha ev sahibi olamayacağız Allah isterse yine olur elbette ama artık eski koşullar yok bu bir gerçek. Kirada yaşamak beni korkutmuyor ama arada endişe yaşıyorum bence ben verdiğim karar doğru mu emin değilim
siz benim yerimde olsanız benim gibi evi satmayı kabul eder miydiniz ne yapardınız
ayrıca evi satmazsak kredilerin 3 buçuk senesi var mucizevi bir şekilde ödeyebilirsek sonra kaynım için çalışıp yaşarız diyorum kul hakkı kalmasın üzerimizde asla niyetim borcu yok saymak değil inşallah kendimi iyi ifade edebilmişimdir çünkü aklım yerinde değil resmen
Bence satmayin evinizi. Abisinden borcu size sorup almadi, abisi de sizin emek emek aldiginiz evinize goz dikip vermedi o parayi. Madem altinlariniz emekleriniz var o evde ortaksiniz satamam deyin. Ben esinizden suphelendim. Kumar bagimlilik yine kazanmak icin girer hazir dusukteyken gireyim ister. Abisi gelip sizden borc isteyene kadar direnin, kredileri maasiyla kapatiyomus. Abiye olan borc da zaten doviz turuymus. Bitcoin cikinca odersin abinin parasini evladimin hakki var o evde deyin satmayin.