- 20 Ekim 2016
- 6.442
- 30.259
- 548
Ceycey bunaldikSadece yüzde 27 en az 1 doz aşılandı. Ama herkes maskesiz yiyor içiyor dışarda tatile gittiler ev gezmeleri hızlandı çocuklar görüşüyorlar oynuyorlar toplu taşımada yasak yok idari izinler bitti. Tabi ki artacak arttı da aynı dünyada olduğu gibi.
Sadece yüzde 27 en az 1 doz aşılandı. Ama herkes maskesiz yiyor içiyor dışarda tatile gittiler ev gezmeleri hızlandı çocuklar görüşüyorlar oynuyorlar toplu taşımada yasak yok idari izinler bitti. Tabi ki artacak arttı da aynı dünyada olduğu gibi.
Benim bitti sabrim olacak olan olacaktüm dünya bunaldı. ama gevşeyen ülkelere bakınca da durumları hiç iyi değil. iki ucu ... değnek dedikleri.
bu yıl son sabır hakkımı kullanıyorum ben de.
Aa neredeymiş bize de söyle. Tabii şimdi az kişili, kompakt yer buldum niye buraya yazayım aa dersen bilememtatile ben de gidicem çünkü ben son 5 yıldır tatil yapamadım. araya annemin ölümü vs girdi. bir kere çeşmeye gittim ama bi halt anlamadım.
ama çok kompakt, az kişili ve dış dünyayla bağlantımın az olduğu bir seçenek buldum.
mesafe ve maskeye de devam tabi.
Aa neredeymiş bize de söyle. Tabii şimdi az kişili, kompakt yer buldum niye buraya yazayım aa dersen bilemem
Ben izole yaşadım bir de 1 yıldan fazladır eşim işe gltmedi çocuk hiç okula gitmedi ilk çıktığından beri. Çift maske takıyorum nefes alamıyorum arabaya geçip geçip çıkarıp tekrar markete ya da alışverişe dönüyorum. Hayat mı bu değilll. Ama çaresi var mı?Ceycey bunaldik
Sadece yüzde 27 en az 1 doz aşılandı. Ama herkes maskesiz yiyor içiyor dışarda tatile gittiler ev gezmeleri hızlandı çocuklar görüşüyorlar oynuyorlar toplu taşımada yasak yok idari izinler bitti. Tabi ki artacak arttı da aynı dünyada olduğu gibi.
İşin kötüsü ikinci doz aşısını yaptırmayacak olan bir sürü insan biliyorum ceycey. Erkekler genel olarak.
%70 koruma bana yeter kafasındalar. Yan etkiler sağlam malum. Biri kocam bunların, pandemi başından beri full dışarıdaydı iş güç sebebiyle. Toplu taşıma, kalabalık çalışma vs olmayınca kapmadı virüs, hiç teste bile ihtiyaç duymadı. O sebeple kaçıyor. Aldım randevusunu, delta varyantında karantina 30 gün bak hiç işe gidemezsin diye korkuttum ama ısrar da edemiyorum yan etki yaparsa vicdan azabından ölürüm.
Benim de ikinci doza 3 gün kaldı. Yaptıracağım ama planlarımı 2 günlüğüne ölmüşüm gibi yapıyorumohal ilan ettim.
Gerçekten tekrar kapanmak falan istemiyorum ben. İşten güçten de az buz darbe yemiyoruz kapanmalarla.
2. doz ben de hiç yan etki yapmadı. sadece kol ağrısı oldu.
başka arkadaşlarım da çok rahat atlattılar. bence tamamen bünye meselesi
Abartmussiniz sanki yasanmaz boyleBen izole yaşadım bir de 1 yıldan fazladır eşim işe gltmedi çocuk hiç okula gitmedi ilk çıktığından beri. Çift maske takıyorum nefes alamıyorum arabaya geçip geçip çıkarıp tekrar markete ya da alışverişe dönüyorum. Hayat mı bu değilll. Ama çaresi var mı?
Offf dindirella yaaa herşeye muhalefetsin. En ünlü doktorlara gidiyorum onlar ne dediyse onu yapıyorum. Seni dinleyip entübe mi olayım öleyim mi? Kronik hastayım diyorum neyini anlamıyorsunAbartmussiniz sanki yasanmaz boyle
Gecmis olsun tabi dikkat edin o halde.nereden bileyim ya hu kronik hastasinOfff dindirella yaaa herşeye muhalefetsin. En ünlü doktorlara gidiyorum onlar ne dediyse onu yapıyorum. Seni dinleyip entübe mi olayım öleyim mi? Kronik hastayım diyorum neyini anlamıyorsun
Eee başka türlü niye izole yaşayayım bunca ay çift maske takayım? Ben de severim gezmeyi eğlenmeyi otel tatiliniGecmis olsun tabi dikkat edin o halde.nereden bileyim ya hu kronik hastasin
O yuzden abartmissiniz dedim yaEee başka türlü niye izole yaşayayım bunca ay çift maske takayım? Ben de severim gezmeyi eğlenmeyi otel tatilini
Abartmayanların çoğu corona oldu ailelerinden de ölenler oldu tanıdıklarımın. Grip değil bu virüs bir anlasakO yuzden abartmissiniz dedim ya
ikinciyi ben de oldum. hiç bişey olmadı yan etki sadece kolum ağrıdı o kadar. abarttıkları kadar yok. Virüs olup entübe olmak daha mı iyi. umarım herkes bilinçlenir de aşısını olur.İşin kötüsü ikinci doz aşısını yaptırmayacak olan bir sürü insan biliyorum ceycey. Erkekler genel olarak.
%70 koruma bana yeter kafasındalar. Yan etkiler sağlam malum. Biri kocam bunların, pandemi başından beri full dışarıdaydı iş güç sebebiyle. Toplu taşıma, kalabalık çalışma vs olmayınca kapmadı virüs, hiç teste bile ihtiyaç duymadı. O sebeple kaçıyor. Aldım randevusunu, delta varyantında karantina 30 gün bak hiç işe gidemezsin diye korkuttum ama ısrar da edemiyorum yan etki yaparsa vicdan azabından ölürüm.
Benim de ikinci doza 3 gün kaldı. Yaptıracağım ama planlarımı 2 günlüğüne ölmüşüm gibi yapıyorumohal ilan ettim.
Gerçekten tekrar kapanmak falan istemiyorum ben. İşten güçten de az buz darbe yemiyoruz kapanmalarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?