Bitcoin batığı

İnanılmaz safsınız ya. E dünya para kazanıldı bu süreçte coin piyasasından o zaman niye dememiş sizi rahat ettirmek isteyen kocanız. Hala daha adamı aklayıp acıyıp 3, 5 yaşındaki çocuğa tahammülsüz olmanız sinir bozucu. Kocanıza gösterdiğiniz tahammülü çocuğunuza da gösteriverin bi zahmet onun suçu değil bunlar.

Evi kocayı naparsınız bilmem ama bu başınıza gelecek son olay olmayacak muhtemelen. Bu tipler hayatları boyunca kısa yoldan köşeyi dönmeye çalışmaya devam ediyor çünkü. Ha dönerse size bay bay der devam eder adam dönmezse de bi ömür borç ödersiniz. Yuva mühim.

tatile ben de gidicem çünkü ben son 5 yıldır tatil yapamadım. araya annemin ölümü vs girdi. bir kere çeşmeye gittim ama bi halt anlamadım.
ama çok kompakt, az kişili ve dış dünyayla bağlantımın az olduğu bir seçenek buldum.
mesafe ve maskeye de devam tabi.

Aa neredeymiş bize de söyle. Tabii şimdi az kişili, kompakt yer buldum niye buraya yazayım aa dersen bilemem

Ben izole yaşadım bir de 1 yıldan fazladır eşim işe gltmedi çocuk hiç okula gitmedi ilk çıktığından beri. Çift maske takıyorum nefes alamıyorum arabaya geçip geçip çıkarıp tekrar markete ya da alışverişe dönüyorum. Hayat mı bu değilll. Ama çaresi var mı?

İşin kötüsü ikinci doz aşısını yaptırmayacak olan bir sürü insan biliyorum ceycey. Erkekler genel olarak.
%70 koruma bana yeter kafasındalar. Yan etkiler sağlam malum. Biri kocam bunların, pandemi başından beri full dışarıdaydı iş güç sebebiyle. Toplu taşıma, kalabalık çalışma vs olmayınca kapmadı virüs, hiç teste bile ihtiyaç duymadı. O sebeple kaçıyor. Aldım randevusunu, delta varyantında karantina 30 gün bak hiç işe gidemezsin diye korkuttum ama ısrar da edemiyorum yan etki yaparsa vicdan azabından ölürüm.

Benim de ikinci doza 3 gün kaldı. Yaptıracağım ama planlarımı 2 günlüğüne ölmüşüm gibi yapıyorum ohal ilan ettim.

Gerçekten tekrar kapanmak falan istemiyorum ben. İşten güçten de az buz darbe yemiyoruz kapanmalarla.

2. doz ben de hiç yan etki yapmadı. sadece kol ağrısı oldu.
başka arkadaşlarım da çok rahat atlattılar. bence tamamen bünye meselesi

Abartmussiniz sanki yasanmaz boyle

Abartmussiniz sanki yasanmaz boyle
Offf dindirella yaaa herşeye muhalefetsin. En ünlü doktorlara gidiyorum onlar ne dediyse onu yapıyorum. Seni dinleyip entübe mi olayım öleyim mi? Kronik hastayım diyorum neyini anlamıyorsun

ikinciyi ben de oldum. hiç bişey olmadı yan etki sadece kolum ağrıdı o kadar. abarttıkları kadar yok. Virüs olup entübe olmak daha mı iyi. umarım herkes bilinçlenir de aşısını olur.

Affedip affetmemek size kalmış elbette.
Benim eşim de öğrenmek ve denemek için küçük bir meblağ ile girdi. Para ikiye katlar katılamaz yatırdığını çekti gerisi batarsa batar benim param değil zaten dedi. Her aşamasında bana gösterdi anlattı. Sizinki de anlatsa idi keşke en azından akıl verebilir borçla bu işe girmemesini soyleyebilirdiniz.
Çok zor bir durum şuan kıyamıyorsunuz. O halde evi vermeyi göze aldıysanız hangi borca ne kadar gitti hepsinde şeffaf olsun her şeyi anlatsın. Evden kendinize pay biçin. Çocuğun ve kendinin geleceği için deyin atıyorum ev 800bin ise 400 bini benim, buna karışma deyip bankada altın hesap ya da kuyumcudan altın alıp banka kasasına koyabilirsiniz.
3 yaşında çocukla çalışmak kolay değil. Çalışsanız da eve maddi bir katkı olmayacak gibi malum kreş veya bakıcı ücretleri yüksek... O yüzden en azından kendinizi garantiye almak için evi satsaniz da yarısını vereceginizi kalanına karismayacagini borcun onun borcu olduğunu daha fazla fedakarlık beklememesini söyleyin. Kul hakkiysa başka türlüsü sizin ve çocuğunuzun hakkına girmek olacak zira.

Kızlar bekliyoruz evin satılmasını ev birden gitmiyor maalesef. evi elimizden çıkarttığımızda kendime ne ayıracam karar vericem hızlı satılması için fiyat düşürücez biraz bekleyip. kaça gidecek bilemiyorum şimdiden ama kızımı ve kendimi düşünücem mutlaka eşim zaten sesini çıkartamıyor

eşimin yanında kaldım ama affetmekte zorlanıyorum kızgın ve öfkeliyim Herşey bana batıyor. Onunda benimde psikolojimiz iyi sayılmaz
Direkten dönmeye çalışıyoruz kabullenip affetmek hazmetmek çok zormuş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…