- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
Kızlar bekliyoruz evin satılmasını ev birden gitmiyor maalesef. evi elimizden çıkarttığımızda kendime ne ayıracam karar vericem hızlı satılması için fiyat düşürücez biraz bekleyip. kaça gidecek bilemiyorum şimdiden ama kızımı ve kendimi düşünücem mutlaka eşim zaten sesini çıkartamıyor
eşimin yanında kaldım ama affetmekte zorlanıyorum kızgın ve öfkeliyim Herşey bana batıyor. Onunda benimde psikolojimiz iyi sayılmaz
Direkten dönmeye çalışıyoruz kabullenip affetmek hazmetmek çok zormuş gerçekten
Borsa mazlumların parasını alır mı?ayy evet bi de öyle bir lafı vardı. sistemin mazlumuydular :)
şaka gibi bir konu.
bu süreçte evini satıp heder olmayı dik durmak sanıyor.
neyse, herkes kendi seçimlerinin sonucunu yaşar.
o paranın yarısı başka borçlara giderken anlayacaktır.
Borsa mazlumların parasını alır mı?
Şu an iflah olmaz bir kötülük abidesi olduğumu fark ettim
O zaman dünya da ki tüm musibete uğrayan aileler ve çocuklar dahil mazlum değil bakış açınız çok yanlış bana göre herkes hakettiğini yaşasaydı bu dünya da zaten kimse kötülük yapamazdı.Borsa mazlumların parasını alır mı?
Şu an iflah olmaz bir kötülük abidesi olduğumu fark ettim
Öyle değil ama sonuç değişmiyorvalla ben hala sistemi kuranların bizzat eşi ve kaynı olduğunu düşünüyorum. nasılsa ev var, ikna ederiz satar diyip arkadan iş çevirmişler.
Öyle değil ama sonuç değişmiyor
Eşim benim güvenimi yok etti
O kadar yorum aldım ki inandığım herşeyle sorgulandım burada. şimdi sizde saf iyi niyetli aşık gözü görmüyor diye düşünüyorsunuz benim için burada ki bir çok bayan gibi.
kısacası dediğiniz gibi değil inanmasanız da
Bende düşündüğünüz kadar kabaca aptal değilim
ama bu platformda konu açınca herşeyi duymam da çok normal
Ayrıca masum ya da mazlum dediğimi hatırlamıyorum çünkü böyle düşünmüyorumvalla ben hala sistemi kuranların bizzat eşi ve kaynı olduğunu düşünüyorum. nasılsa ev var, ikna ederiz satar diyip arkadan iş çevirmişler.
O zaman dünya da ki tüm musibete uğrayan aileler ve çocuklar dahil mazlum değil bakış açınız çok yanlış bana göre herkes hakettiğini yaşasaydı bu dünya da zaten kimse kötülük yapamazdı.
bu kısmını kapatalım hadi konunun. önünüzdeki gerçeklerden konuşalım. bir kerecik olsun şu sorulara yanıt verin:
1, eğitiminiz ne ? nasıl bir iş arayacaksınız ?
2, iş bulup geçim sağlayacağınızdan eminsiniz, garanti veren yakınınız var mı ?
3, evin yarı parası bende kalacak diyorsunuz, iyi ihtimalle 500 bin kalsın size, o paranın 1 sene sonra değeri kalmayacağının farkında mısınız ?
Ayrıca masum ya da mazlum dediğimi hatırlamıyorum çünkü böyle düşünmüyorum
ben büyük bir hata derim buna. Bu davranışı cahilce düşüncesizce çırpınarak batmak benim gözümde ama bilerek isteyerek evi satarız yine kurutulum diye düşünerek değil
Ayrıca masum ya da mazlum dediğimi hatırlamıyorum çünkü böyle düşünmüyorum
ben büyük bir hata derim buna. Bu davranışı cahilce düşüncesizce çırpınarak batmak benim gözümde ama bilerek isteyerek evi satarız yine kurutulum diye düşünerek değil
Siz kendiniz eşinizi aklama yöntemini çok iyi bulmuşsunuz
Mazlumsunuz masumsunuz o yüzden kaybettiniz borsana 600 bin öyle mi?
Biz kaybetmediğimize göre çok kötü insanlar olmalıyız
Yoksa bunun akıllıcs oynamak, borç parayla borsaya girmemek, borsayı önce öğrenmek sonra oynamak, gece gündüz yatırım hisse senedi konuları hakkında ders çalışmak ve kumar oynamamakla alakası yok...
Evet evet haklısınuz
eğer size en başında bilgi vermiş olsa ve onayınızı almış olsa hepimiz sizden önce evi satın derdik. bakın bu tip yorumlar dışında kimseye cevap vermiyorsunuz. derdiniz hala eşinizi haklı göstermek. inandığınız şeyler eşinizin iyi bir insan olması. iyi bir insan karısından gizli böyle iş çevirmez.
burada evi satınca yaşayacağınız maddi zorluklardan bahsedildi, onlara bile bir yanıtınız olmadı
Konu sahibinin tüm hayatı evli, mutlu, çocuklu olmak. Bak profil resmine, bak kullanıcı adına, bak bioya.
Mutlu yıkıldı, belki zaten yoktu ama dışarıya belli etmemesi için amiyane tabirle kuyruğu dik tutması gerekiyor.
Çocukla alakalı konunun neresinde vardı, bağırmış mı ona mı patlamış neyse ne, şu durumda insanın çocuğu da mükemmel bir sevinç kaynağı olmuyor haliyle.
Evli kısmını yıkmak istemiyor. Kocasını kader kurbanı olarak algılamak içini rahatlatıyor.
Kendi kendini prangalıyor.
Eğitim durumu yüksek lisans yapsa ne olacak? Piyasalar köpek balığı kaynıyor. Ara vermiş, küçük çocuklu kadına kimse gel iş öğreteyim destek olayım demeyecek.
Ev satılsa ne olacak, bu devirde ev dediğin 200 bine de var, 5 milyona da. Ben evin de o derece değerli olduğunu düşünmüyorum. Bak fiyat kırılıyor. Yani kendine ayıracağı paydan da düşürüyor şu anda. Halbuki banka değil bir şey değil, kayın baştan masum değil belli, 2 ay daha beklesin ne olacak?
Ama olmaz. Kader mahkumu.
Konu sahibinin tüm hayatı evli, mutlu, çocuklu olmak. Bak profil resmine, bak kullanıcı adına, bak bioya.
Mutlu yıkıldı, belki zaten yoktu ama dışarıya belli etmemesi için amiyane tabirle kuyruğu dik tutması gerekiyor.
Çocukla alakalı konunun neresinde vardı, bağırmış mı ona mı patlamış neyse ne, şu durumda insanın çocuğu da mükemmel bir sevinç kaynağı olmuyor haliyle.
Evli kısmını yıkmak istemiyor. Kocasını kader kurbanı olarak algılamak içini rahatlatıyor.
Kendi kendini prangalıyor.
Eğitim durumu yüksek lisans yapsa ne olacak? Piyasalar köpek balığı kaynıyor. Ara vermiş, küçük çocuklu kadına kimse gel iş öğreteyim destek olayım demeyecek.
Ev satılsa ne olacak, bu devirde ev dediğin 200 bine de var, 5 milyona da. Ben evin de o derece değerli olduğunu düşünmüyorum. Bak fiyat kırılıyor. Yani kendine ayıracağı paydan da düşürüyor şu anda. Halbuki banka değil bir şey değil, kayın baştan masum değil belli, 2 ay daha beklesin ne olacak?
Ama olmaz. Kader mahkumu.
Ben devamlı giremiyorum buraya herkese cevap yazamıyorum kusura bakmayın eğer bu bir hataysaeğer size en başında bilgi vermiş olsa ve onayınızı almış olsa hepimiz sizden önce evi satın derdik. bakın bu tip yorumlar dışında kimseye cevap vermiyorsunuz. derdiniz hala eşinizi haklı göstermek. inandığınız şeyler eşinizin iyi bir insan olması. iyi bir insan karısından gizli böyle iş çevirmez.
burada evi satınca yaşayacağınız maddi zorluklardan bahsedildi, onlara bile bir yanıtınız olmadı.
siz hala eşinizin size söylediği yalanın büyüklüğünü farkedememişsiniz ne yazık ki.
üzgünüm ama mutlu olduğunuzu sandığınız günlerde, eşiniz gizli gizli bitcoin oynarken kazanmış. ve size söylememiş. ne zamanki başı belaya girmiş, sizin kanacağınızı bildiği için kendisini size acındırmış.
burada aklı başında hiçbir kadın eşinizi suçsuz görmez. hatta benim kocam bunu yapsa ben kocam için dolandırıcı derim.
size aptal demiyorum, haşa. sadece fazla iyi niyetli ve savunmacısınız.
bu kısmını kapatalım hadi konunun. önünüzdeki gerçeklerden konuşalım. bir kerecik olsun şu sorulara yanıt verin:
1, eğitiminiz ne ? nasıl bir iş arayacaksınız ?
2, iş bulup geçim sağlayacağınızdan eminsiniz, garanti veren yakınınız var mı ?
3, evin yarı parası bende kalacak diyorsunuz, iyi ihtimalle 500 bin kalsın size, o paranın 1 sene sonra değeri kalmayacağının farkında mısınız ?
Yani bizim de dini inancımız var
Ama Allah insanlara aynı zamanda akıl vermiş
Sürekli kul hakkı, mazlumlar çeker, Allah utandırmasın, kader kısmet vs vs diyip duruyor bana daral geldi
Ama dediğim gibi Allah akıl da vermiş. Ölç düşün tart diye
saf aşık profili demişsiniz, haddim değil ama benim algıladıgım neÖyle değil ama sonuç değişmiyor
Eşim benim güvenimi yok etti
O kadar yorum aldım ki inandığım herşeyle sorgulandım burada. şimdi sizde saf iyi niyetli aşık gözü görmüyor diye düşünüyorsunuz benim için burada ki bir çok bayan gibi.
kısacası dediğiniz gibi değil inanmasanız da
Bende düşündüğünüz kadar kabaca aptal değilim
ama bu platformda konu açınca herşeyi duymam da çok normal
1,5 sene gizli gizli bunca parayla oynayan bir erkeği hala aklamaya çalışmanıza üzülüyorum kendi adıma.
anlıyorum vicdan yapıyorsunuz, sanki bu yüzden ayrılsanız haksızlık etmiş gibi hissediyorsunuz ama çocuğunuzun geleceği ile oynamış bir erkek var karşınızda.
önünüzdeki iyi ihtimalle 10 sene borç ödemekle geçecek. çocuğunuzun hakkı hiç mi yok ? o evi eşiniz için satmak değil çocuğunuz için tutmalıydınız bence.
bir önceki postumda yazdım. sizin kocanızı yücelttiğiniz bir nokta var. zaten buradaki herkes de vazgeçti sizi adamın kötü niyetine inandırmaktan.
en azından diğer yorumları kaale alın bir kere olsun kocanızı savunmaktan vazgeçip. çocuğunuzun hayatı mahvoldu. ne planlıyorsunuz ? bari bu konuda buradaki aklı başında kadınlardan öneri alın, olmaz mı ?
Ben devamlı giremiyorum buraya herkese cevap yazamıyorum kusura bakmayın eğer bu bir hataysa
nasıl geçinecek bu Kadın diye düşünen herkes haklı ne diyebilirim Allah razı olsun bende bunu düşünüyorum. iş sıkıntım eczacı teknisyeniyim çocuğun kreş saatleriyle problem yaşıyorum. Çalışabileceğim yer var ama ben işten gelene kadar kreşten kızımı alıp 2 saat bakabilecek birini bulamıyorum şimdilik. bulursam hemen başlayabilirim. bulamazsam başka bir yerle görüşüp kreşten sonra evde olmam lazım. çok zor bir durum yaşıyorum dediğiniz gibi iş bulmak kendi şartlarına göre çok zor. beni anlayanlar zaten sizin gibi düşünüp beni kötü hissettirmiyor
sizlere cevap vermem farklı bakmanızdan dolayı değil olaya, ben de inandığım şeyi söylüyorum. ama konu böyle hatalı ve suçlu bir adam olunca ne yazık ki ben savunuyor görünüyorum. bu beni kötü hissettiriyor ben eşime evde benden habersiz bunları nasıl düşüncesizce yaparsın diye sormadığım bir gün yok hazmedemiyorum ama burada savunuyorsun denildiğin de içim sızlıyor
Keşke evimde bir kamera olsaydı benim halimi ve o toz kondurmadığımı sandığınız eşimi izleyebilseydiniz
profil resmi evli mutlu çocuklu olan birisine boşanın denilmez de ondan kimse boşanın demiyor. sinek kadar kocam olsun başımda olsun 600 bin ne ki.boşanın demiyor kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?