Bitcoin batığı

Guya benim için Bitcoinde 600bin kaybeden ese ev falan sattirmam. Nasil oderse odesin.
Buyuk ihtimalle o esi yanımda da tutmam o ayri ama siz onu secenek olarak bile görmüyorsunuz.

Maşallah evi satıp evin parasıyla tüm borçları sıfırladınız

Konu sahibi eviniz satıldı mı? Satılmadıysa şimdiden sonra hiç satılmaz malesef ki.... Ama zaten kredinin bitmesine 3 sene var diyorsunuz. Sizde işe girin. Eşiniz krediye devam etsin sizde maaşınızı olduğu gibi biriktirip kaynınıza verin. Ne kadar almış ki kardeşinden borç..

Şimdi biri begenince geldim, gördüm.
İndiği gibi çıktı, 1300e aldığım chilizi 3600e bozdum ,hesabıma aktardım dün:)))
İçeride kalan coinlerimden başka coşan yok ama bekleyişteyim

Şimdi biri begenince geldim, gördüm.
İndiği gibi çıktı, 1300e aldığım chilizi 3600e bozdum ,hesabıma aktardım dün:)))
İçeride kalan coinlerimden başka coşan yok ama bekleyişteyim
Aslinda karın %40 kadarı doların artmasından gelmiş olabilir. Yine de genelde beklemek kazandırır tabii

Abisi borcu dolarla geri alacaktı; ev satıldıysa da inşallah dolar yükselmeden önce satılıp borç kapatılmıştır, yoksa…

valla bunca sessizliğin sebebi daha büyük bir batağa saplanmış olmaları olabilir.
umarım en az hasarla atlatmışlardır süreci.

Bu konuda gelişme oldu mu?

maalesef aynı fikirdeyim.
Sormadan danışmadan, evladını düşünmeden girdiği bu girdaptan, kendisi çıkmayı bilmeli.
Hadi 3-5 oynarsın batarsın ama o kadar riske kime neye güvenerek girdi eşiniz?

Aldığımızı yerine koyamıyoruz kesinlikle, mülkünüzü satmanızı tavsiye etmem!
En baştan olaylardan haberiniz olmadığı için konu dışında kalıyorsunuz zannımca.
Kendi başına yaparken, ederken eşi değildiniz, size danışmayı seçmedi.
Borç batağına girince eşi oluyorsunuz.
Sabrınızı takdir ediyorum, sükunetiniz mücadeleniz takdire şayan.
ama evladınızı düşünün. Son pişmanlıklar fayda vermiyor.

Daha makul bir eve çıkın, veya eşinizin ailesinin yanına taşının, çalışmaya başlayın .. Eşinizin ailesi çocuğunuza baksın, destek olsun.
Evi kiraya verin kira geliriyle borçlarınızı ödeyin.

Ev satmak kolaya kaçmak değil mi?

Borsa,bitcoin falan küçük yatırımcı için hele hele piyasayı bilmeyenler için tehlikeli işler..peşine düşmeyeceğin parayı yatıracaksın.. tüm serveti yatırmak da hangi akıl, çözemedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…