Adamdan boşanmaması ok
Evi satması da hadi bence ok
Benim de aklıma intihar etme durumu geldi
Ama biraz sağlam bassın istiyoruz, onu da yapmıyor.
Mesela evi satmak için fiyatı düşüreceklermiş
Bu fiyat düşmesi kendi payından mı eşinin kaynına vereceği paydan mı diyoruz cevap yok
Ben olsam kendi payım 500 binse bir kuruşunu ekstra vermezdim. Kaynıma verirdim kalanını, diğer kısmını da beklesin birazcık
Binlerce doları verirken de hiçbir şeyden haberi olmadığını sanmıyorum.
Konu sahibinin sessiz olması da insana yeter dedirtiyor.
Eşimin ailesi karışmıyor dedi çekildi kenara
Karışmamakta haklılar
Ama konu sahibi bir yorumunda kaynım kara ortak olabilirdi demiş
Bu konuyu netleştirmiş mi? Yok
Kayınla eş ortak mıydı belli mi? Yok
Kayın kara ortaksa neden zarara da ortak değil belli mi? O da yok.
Eşi kazanırken neden söylememiş zengin olduklarını belli mi? O da yok.
Yani konuda o kadar ama o kadar çok açık var ki..
Bunların hiçbirini sorgulamaması....
Yani benim kızdığım konu sahibinin Allah utandırmasın deyip gözü kapalı işe girmesi..
Kaynı için kul hakkı kul hakkı deyip kızı için susması
Kızımın geleceği söz konusuyken kaynım da kimmiş ya
Evin fiyatını düşürsek bile ben evin yarısını alıcam daha bekliyoruz düşürmedik. çok yeni çünkü bir ay olmadı
kaynım borç vermiş her ikisi de öyle diyor
Kredi borcu için almış eşim onu kapatıcam ve araba alıcam demiş o da acelesi yok döviz olarak geri alıcam ama demiş toplam 270 bin bozulduğunda ondan aldığı tutar
Durumu öğrenince acil getir parayı demeye başladı
Ama dedikleri gibi ortaklarsa bana yalan söylüyorlarsa hala Allah bilir kaybetmeseydi eşim o zaman anlaşılırdı payını almak için çıkardı ortaya kesin
Kv kayınlar görümceler kalabalık bir ailesi var ama Allah şahit hiç hayırları olmadı bu güne kadar hepsi kendi dünyasında yaşayan insanlar. Kv hakkını yemiyeyim ev alırken birikmiş tüm parasını verdi oğluna şimdi Kv söylemediler bile kadın hastalanmasın diye. Ama söyleseler bile evleri sattırmaz çünkü kaynımın biri iş yeri açtı ve batırdı bir kaç sene evvel o halde bile sattırmadı ben ölünce satın paylaşın dedi.
şuan ondan saklıyorlar zaten hasta daha beter olmasın diye ama bilse de yapmaz diğer oğluna yapmadığı gibi. ailesi yok arkamızda onlara da çok kızgınım ve kırgınım. Şimdi onlara kızgın ve kırgın olmamı da eleştirebilirsiniz ama elimde değil maddi olarak destek olmuyorlarsa bari manevi olarak destek olun insan arar sorar ama bunların umurunda değilim. Zira eşimde umurlarında değil çok üzülmüşler ama satsın evi ders olsun bir daha oynamasın başka çaresi yok diyorlar
zengin olduklarında neden söylemedi sana diyorsun zengin bir adam yok ki karşımdan
kızıma gelince evet geleceği söz konusu
Ama ben babasız da bırakabilirim Allah korusun onu
Hangisi daha çok üzer beni ve kızımı ben bunu düşünüyorum gözüm kapalı değil tam tersi tüm detayları düşünüyorum kocam bu olaya kadar benim şansımdı bu hayatta diyebilirim
ama tersi olsaydı mutsuz bir evliliğim bana ve kızıma hayrı olmayan bir adam olsaydı belki o zaman çok rahat dönerdim arkamı boşanır tümden kurtulurdum evimde kızımda benim olurdu
benim bu hayatta kendi ailemden yana yüzüm gülmedi yaralı büyüdüm şimdi kendi yuvamda yaralarımı sarmaya çalışırken bu geldi başıma harcayamıyorum kolay kolay en doğru bilidğimi istemesem de yapıyorum
şimdi siz ne yapardınız söyleyin bana kızımın geleceği sadece ev mi bence çok büyük bir şanstı evin olması ama daha kötü olmasındansa razı olmak zorundayım ben. şartların içinde en masumu ya da en az hasar verici bu gibi geliyor
güle oynaya evimi satmıyorum çaresizlik yaşıyorum kul hakkı benim için önemli inanmasanızda masumlar da bu dünya da nasibini alır kızımın geleceğini düşünüyorum emin değilim satılmadığında her şey güzel olacak olsa satmazdım