1,5 sene gizli gizli bunca parayla oynayan bir erkeği hala aklamaya çalışmanıza üzülüyorum kendi adıma.
anlıyorum vicdan yapıyorsunuz, sanki bu yüzden ayrılsanız haksızlık etmiş gibi hissediyorsunuz ama çocuğunuzun geleceği ile oynamış bir erkek var karşınızda.
önünüzdeki iyi ihtimalle 10 sene borç ödemekle geçecek. çocuğunuzun hakkı hiç mi yok ? o evi eşiniz için satmak değil çocuğunuz için tutmalıydınız bence.
bir önceki postumda yazdım. sizin kocanızı yücelttiğiniz bir nokta var. zaten buradaki herkes de vazgeçti sizi adamın kötü niyetine inandırmaktan.
en azından diğer yorumları kaale alın bir kere olsun kocanızı savunmaktan vazgeçip. çocuğunuzun hayatı mahvoldu. ne planlıyorsunuz ? bari bu konuda buradaki aklı başında kadınlardan öneri alın, olmaz mı ?
İşte bu tarz yorumlardan bahsediyorum
Aklamaya çalışmıyorum
Önüme bakmaya çalışıyorum
En az hasarla çıkmaya çalışıyorum
burada boşanıyorum demem normalse
Çok hatalı ama affetmeye çalışıyorum dersini aldı inşallah bir daha yapmayacak bende kızım için son bir şans verdim demem neden normal değil
Çok hatalı ama böyle olacağını bilseydi akıl edebilseydi yapmazdı demem neden bu kadar tepki alıyor ben onu böyle yüceltmiş oluyorum size göre
çocuğumun hayatına gelince evet büyük bir kayıp var ve çok büyük bir hata var ama hayatı mahvoldu diye dövünürsem hayatta kalmamın yaşamamın ne anlamı var Allah aşkına
bu durumlarda daha ölmedik Allah a sığınıp üstümüze düşen temiz bir hayat yaşamaktan başka şansımız mı var
çocuğumun geleceğini düşünüp ev aldık böyle mi oldu sanıyorsunuz hayır ev aldık çocuğumuza yatırım oldu şimdi de evim gidiyor
hayata yeniden başlamaya çalışıyoruz borçları kapatıp temiz bir şekilde çocuğum için elimden geleni ölene kadar yapıcam. ama nasıl bir gelecek planlayabilirim daha düze çıkmadan.
İşler bu kadar hızlı ilerlemiyor ben ev satılınca kendi hakkımı alıcam şimdilik başka ne diyebilirim
Aldığım payımı nereye nasıl bir yatırım yaparım kızım için bunu düşünüyorum ama o gün gelsin diyorum
bakın gerçekten hiç birinizin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum sadece anlaşılmak istiyorum tekrar tekrar söylüyorum bu olay sadece evi götürmedi benim psikolojimde iyi değil artık hem maddi hem manevi bir sarsıntıdan çıkmaya çalışıyorum evimde huzur kalmadı
yanlış anlaşıldıkça üzülüyorum