yine geldi bu şeytanlar be isyanımcanımm Aallah bebeğine kavuştursunn..sağlıkla kucağuna al inş..ayy darısı bizlerinn başınaa inşşş
çiçeğin ne zararı varkiii:44::44:
offf yaa offf yenimi kırmızılarrr
adetlerin düzenli olması da bi güzellik ve arkadaşım, bi dahaki ay o zaman daha güzelini yasıcakssın herşeyin :) benim de yakın heralde yarın bı kan verıyım de..
yine geldi bu şeytanlar be isyanım
aynen canım neyse ki fazla ümitlendirmedi bu seferhadi bakalım inşallah senden bi haber alırız
slm kızlar nasılsınız? ben sabah kırmızı kartı yemiş bulunmaktayım
canesram hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah bi avazda inşallah
şimdiden sağlıklı doğumlar olsun ınsallahh, bi avazda yavrun sana gelsin, doğumdan sonra da madımak bulabılırsen madımak bul bırılerınden arkadaşım sütlerin maaasallah kaynar tasar Allahın ıznıyle. henüz anne olmadım ama bu bilgiyi paylasıyım dedım madımak süt yapar aşırı :) Rabbim seni ve yavrunu korusun, kolaylıklar dilerim Allaha emanet olun :) bu arada adım tuğba, dogun anında hatırlar mısınız bilmem ama işte o anda belki tugba çıkar ağzınızdan
canımm Aallah bebeğine kavuştursunn..sağlıkla kucağuna al inş..ayy darısı bizlerinn başınaa inşşş
saol cnm benım ınsallah en kısa surede sızde anne olursunuz hepınıze tskler
saol cnm bnm adımda cansu memnun oldum hepınız ıcın dua edecem
canım ikinizde sağlıklı sıhhatli bi şekilde evinize kavuşursunuz inşallah..
Allah bi avazda kurtarsın inşallah..
inşallah bi avazda kurtulursun canım.evladında hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur inşallah.benim adımıda söylermisin rica etsem
saol cnm bnm soylerım tabıkı darısı sanada olsun ınsallah en kısa zamanda
bende senin gbiydim.. 3.denememde tutturdukkk.... canım cok kfana takma keramet ilaçta değil sende.. o sadece vesileRabbim hayırlsnı versn inşallahhh... sen bolbol dua et..
kızlar yarın doguma gıdıyorum darısı sızlere olsunnn
slm kızlar nasılsınız? ben sabah kırmızı kartı yemiş bulunmaktayım
canesram hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah bi avazda inşallah
canım benım boynumda karanfil lekesi var.. çiçek koklanmaz hamileyken. bebeğe leke geçer... ama benimki dha çok küçükkk neyseki.. inş bsy cıkmazcanımm Aallah bebeğine kavuştursunn..sağlıkla kucağuna al inş..ayy darısı bizlerinn başınaa inşşş
walla ben sabah 1 akşam 2 tablet içiyordum yani 150mg. doktorum yumurtam gelişmediği için dozu arttırmıştı. acıkcası bende bi ağrı ve sızı hissetmedm canım. sadece braz duygusallaşabilrsn yada duygu değişimi olabilr sinirlilik gergnlik flan ama öyle ağrım sızım olmadı benim.. çatlatma iğnesnden sonra olmuştu..kızlar klomen kullanıyorum ama hiç bişey hisetmiyorum ne ağrı ne sancı nede hassasiyet...
kullananlar ağır bi ilaç olduğunu ve biçok etki yaptığını söylüyolar bende niye bişey yapmıyo işe yaramıyomu yoksa
canım benım boynumda karanfil lekesi var.. çiçek koklanmaz hamileyken. bebeğe leke geçer... ama benimki dha çok küçükkk neyseki.. inş bsy cıkmaz
walla ben sabah 1 akşam 2 tablet içiyordum yani 150mg. doktorum yumurtam gelişmediği için dozu arttırmıştı. acıkcası bende bi ağrı ve sızı hissetmedm canım. sadece braz duygusallaşabilrsn yada duygu değişimi olabilr sinirlilik gergnlik flan ama öyle ağrım sızım olmadı benim.. çatlatma iğnesnden sonra olmuştu..
kızlar bebeğimin kesesini görmeye gdicemmmmm :) inşallah görebilirm. bolbol su içiyorum şuan.. ayyy çok heycanlıymmm
sılacım bende okudum rabbim sağlıkla kucagına almasını nasip etsin
darısı hepimizin başına
senin kırmızı gelmişkuzum doktora git bak beni dinle soğan suyu falan oyle degıl bu işler git takibini yaptır rabbim yardımcın olur
önce ilim dinimizde hersey sükürler olsunki ilime dayalı senin içinde dua edicem bol bol olurmu üzülme
bende aşı oldum bu ne ya ağrıyo resmen insanın kolubide yeni oldum eyvah eyvah
inşallahhh canım benım yaa.. walla göründüm işte. cok küçük belli belirsiz dedi ama rahmim 20mm kalınlaşmış çok iyi dedi. zten cts kendi doktorcuğum görecek kesemiziayy ne güzel ne heyecanlı yaa :)
güzel haberlerle gelirsin inşallah bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?