sana da bitanem nasılsın bakalım
allah razı olsun kuzum valla çok fena grip olmuşum ilaçta vermedi doktor öyle uzanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana da bitanem nasılsın bakalım
bizim arabamız çok byük değil 2011 fabia :) yani eski kasasın bagajı daha büyük olduğu için detay verdim..
malesef bana araba kalmıyo ama nereye gideceksem eşim bırakır muhtemelen..
ağırlığına baktım 8kg mış zaten..sen hangi modeli aldın bilmiyorum ama ben b mobile modelini sevdim pusetli olarak..
baktım zorlanıyorum sonra bi tane baston alırım napayım :)
Öncelikle slmlar Bayadır giremiodum özledim yahu :) evet canım kalabilio geçen hafta ark doğum yaptı annesi ve eşi kaldı yanında bende öle düşünüyorum eşim ve annem kalacak yanımda hayırlı doğumlar dilerim inşallah
as.canımm benım saol
bende senin gbiydim.. 3.denememde tutturdukkk.... canım cok kfana takma keramet ilaçta değil sende.. o sadece vesile Rabbim hayırlsnı versn inşallahhh... sen bolbol dua et..kızlar bugün klomene başladım ilk denememde gelsin bebişim inş
bu ilacı gözümde çok büyütüyorum sanki hemen hamiş kalıcam içime öyle doğuyo offf hayal kırıklığına uğramam inş...
günaydın kızlar,
kızlar yarın doguma gıdıyorum darısı sızlere olsunnn
kızlar yarın doguma gıdıyorum darısı sızlere olsunnn
ben naptım biliomsunuzzzz ??? çiçekk kokladm ama öle böle değil son dakika dank etti hemen çektim ya bsey olurmu ki ayy ben nasıl uzak durucam bu ciceklerden.. :18::44::44:
slm kızlar nasılsınız? ben sabah kırmızı kartı yemiş bulunmaktayım
canesram hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah bi avazda inşallah
slm kızlar nasılsınız? ben sabah kırmızı kartı yemiş bulunmaktayım
canesram hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah bi avazda inşallah