Canım birkaç dr a daha git mutlaka... Benim arkadaşımın bebeğine de ense kalınlığı var demiş dr başka bir dr a gitti o da normal ense kalınlığı ailenin genetiğinden olabilir demiş şimdi çok şükür sağlıklı.. Sizinde belki küçük burunlu olacaktır moralini bozma dualarımız seninle
canım öncelikle hayırlısı olsunevet çok şükür ense kalınlığı iyi burada bir tana tek hastane var ondanda randevu almak işkence düşmüyor şimde randevu alabilsem bile 15 gün sonrasına veriyor
Stres yapma, bebeğine de yansır..
Allahım sağ salim doğumlar nasip etsin inşallah..
Bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Amin.
canım öncelikle hayırlısı olsun
sonrada ALLAH SAĞSALİM BEBEĞİNİ KUCAKLAMANI NASİP ETSİN KORKMA BİÇOK İNSANA AYNI SEYLERİ SÖYLÜYOLAR SEN DUA ET BOL BOL VE O DÜŞÜNCEYİ KENDİNE CEKME. BEBEĞİM HEP SAĞLIKLI OLACAK DE.
Kızlar şu an o kadar çok duanıza ihtiyacım varki üçlü testim de hcg de sorun çıktı lütfen dua edin lütfen bebeğim sağlıklı olsun down sendromlu olmasın lütfen dua edin lütfen ;(
Kızlar şu an o kadar çok duanıza ihtiyacım varki üçlü testim de hcg de sorun çıktı lütfen dua edin lütfen bebeğim sağlıklı olsun down sendromlu olmasın lütfen dua edin lütfen ;(
amin canım allah razı olsun zaten benim en büyük dayanağım rabbime ettiğim dualar dualar sayesinde içim ferahlıyor rabbim her şeyin hayırlısını nasib etsin cümlemize rabbim kimseyi evladıyla sınamasın benide inşallah amin.
Ciddimisn sen rüyandamı gördn ki bni :) ayyy hadi hayrlısı. iş yerindeki halimi görmüşssn canım tabi şu sıralar dağıttım biraz kendmi..evet kuzum ya ihmal etmem artık en mantıklısı buydu bizde buna karar verdik.. valla bende hiç lafımı esirgemem çok üstüme geldiklerindeçünkü hakkediyorlar benim bebeğimden kime neyse.. hem hemen olsun ben bi sürü şey yapicam ona daha
ayyy hadi bakalım inşallah ya ben c.tesi seni rüyamda gördüm ya alt komşumun evinden çıkıyordun taş gibi olmuştunsiyah bi elbise, saçlar havalı elinde bi dosya havandan geçilmiyodu ama beni görmedin
hahhaha ayyy nerde o günler ama benimkinde öyle bi inat var ki anasıyla babasını geçti
evet canım bende doktoruma güvenmek istiyorum.. inşallah ilk denemem de olur ya çok istiyoruz artık.. hele bebek kıyafetlerini görünce içim gidiyor
amin cnmmmm çok sağolasınnnnnnnkaramel sosu hayırlı olsun agustos annesi oluyorsun yanı:) rabbim sıkıntısız sağlıklı bir sekılde bebeğini kucagına versin inşallah
ayy inşallahhh hadi baklm... çok saol cnmmmm bnmmcanım hayırlısı olsun kalp atışını duyduğun ve devamının olduğu günler gelsin inşallah :)
ayy merak içinde brakma bni.. noldu bsey cktımı inşallh çkmaz kuzum yaKızlar şu an o kadar çok duanıza ihtiyacım varki üçlü testim de hcg de sorun çıktı lütfen dua edin lütfen bebeğim sağlıklı olsun down sendromlu olmasın lütfen dua edin lütfen ;(
çok güzel dşünmüssünz canım benım.. Ihmal etmeyin bakalm.. Benimde tedavi oldğmu kmse bilmioBi kendi annem bilio o kadr söylememen dha mantıklı. Insanların ağızları torba değilsin ki büzesin.. Benim dha evliliğimn 4.-5.ayında yokmu bişey hala hamile değilmisin bi sorun mu var diolardı dha doğrusu akrabaları diyordu. Onlara neyse.. Bende ben istediğim sürece eşim istediği sürece olur bizim cocuğmz biz dha dşünmüyoruz diyordum. Onlarda senle evlenen doğurdu sende hala bsey yok diyolardı. Tabi karamel dururmu hemen lafı yapıştırdım. Ben evleneli 5 ay oldu şimdiye doğuran evınden getirmişlerdir o cocuğu. Okadar çok istiyorsanız siz doğurun biz sevelim dedim Bdha da kmse gık cıkartamadı. Sen kmseye bsey deme boşver. Kötü olma. Neyseki benim laflarıma alınan kmse olmadı. Eşimde huyumu bildiğmden problem ckarmadı ama başkası kaldıramayabilir. Sen sesssizliğni koru kuzucum. Inşallah tedaviden sonuc alırsınız.. Bende keseciğimi gördm cok cici bsey kesn kız olcak zor görünüyordu
canım benim üzülme Allahtan başka kimse bilemez dr ların çoğu yanlış görüyo gözlerine tren kaçmış sanki
bol bol dua et sen Allah en iyisini bilendir sağlıklı bi bebişin olur inşşşş...
kuzum ya allahın izniyle bir şey çıkmayacak sen her zaman ki gibi dua etmeye devam et.. bizlerde senin için dua edeceğizbu günleride atlatırız inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına da alırsın bacım yanılma payını düşün ve içini rahat tut olur mu bitanem
canım üçlüde olabiliyor doktor kimi zaman yapmıyor bile 3lü testi hiç canını sıkma bunun içinde yaş var genetik hesaplama var doktor sadece riski söylemiştir istatistiksel sen içini ferah tut dua et rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah
ama başka doktorada görün özelde olsa için rahat etsin
Ciddimisn sen rüyandamı gördn ki bni :) ayyy hadi hayrlısı. iş yerindeki halimi görmüşssn canım tabi şu sıralar dağıttım biraz kendmi..
amin cnmmmm çok sağolasınnnnnnn
ayy inşallahhh hadi baklm... çok saol cnmmmm bnmm
ayy merak içinde brakma bni.. noldu bsey cktımı inşallh çkmaz kuzum yakötü oldm bak şmdi
kızlar günaydınnn ben heyecandan uyuyamıyorum bastı beni panik korku hepsi
cumartesi günü detaylı usg miz var cokta merak edıyoruz 4 boyutlu da göreceğiz rabbim nasip ederse
2 gündür resmen miğde bulantısı yaşıyorum hayır kendime de stres yapıyorum aklıma geldikçe rahat biriyim ama işin içine cocuk girdimi hepimiz böyle oluyoruz herhalde
rabbim sağlıkla göstersin inşallah bol bol dua edin bize olurmu :)
slm kızlar bebegım dogduu darısı sızlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?