Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doğru söylüyorsun yanlışlıklar olabiliyor inşallah benim bebeğim de sağlıklı sıhhatli hiç bir sorunu olmadan doğar küçük burunluda olabilir :) keyfin birazda olsa yerine geldi sayenizde

evet çok şükür ense kalınlığı iyi burada bir tana tek hastane var ondanda randevu almak işkence düşmüyor şimde randevu alabilsem bile 15 gün sonrasına veriyor
canım öncelikle hayırlısı olsun
sonrada ALLAH SAĞSALİM BEBEĞİNİ KUCAKLAMANI NASİP ETSİN KORKMA BİÇOK İNSANA AYNI SEYLERİ SÖYLÜYOLAR SEN DUA ET BOL BOL VE O DÜŞÜNCEYİ KENDİNE CEKME. BEBEĞİM HEP SAĞLIKLI OLACAK DE.

amin canım allah razı olsun zaten benim en büyük dayanağım rabbime ettiğim dualar dualar sayesinde içim ferahlıyor rabbim her şeyin hayırlısını nasib etsin cümlemize rabbim kimseyi evladıyla sınamasın benide inşallah amin.

Kızlar şu an o kadar çok duanıza ihtiyacım varki üçlü testim de hcg de sorun çıktı lütfen dua edin lütfen bebeğim sağlıklı olsun down sendromlu olmasın lütfen dua edin lütfen ;(

canım benim üzülme Allahtan başka kimse bilemez dr ların çoğu yanlış görüyo gözlerine tren kaçmış sanki

bol bol dua et sen Allah en iyisini bilendir sağlıklı bi bebişin olur inşşşş...

Kızlar şu an o kadar çok duanıza ihtiyacım varki üçlü testim de hcg de sorun çıktı lütfen dua edin lütfen bebeğim sağlıklı olsun down sendromlu olmasın lütfen dua edin lütfen ;(

kuzum ya allahın izniyle bir şey çıkmayacak sen her zaman ki gibi dua etmeye devam et.. bizlerde senin için dua edeceğiz bu günleride atlatırız inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına da alırsın bacım yanılma payını düşün ve içini rahat tut olur mu bitanem

selam millet,

çörekotu-bal-tarçına başladım. sabah yemek biraz midemi kaldırıyo. biraz midem hassas benim, su içsem bulanıyo. o yüzden sabahları zorlanıyorum ama akşam yatarken problem olmadı benim için. tadı baharatlı mesir macunu gibi geldi bana.

bakalım işe yarayacak mı?

canım üçlüde olabiliyor doktor kimi zaman yapmıyor bile 3lü testi hiç canını sıkma bunun içinde yaş var genetik hesaplama var doktor sadece riski söylemiştir istatistiksel sen içini ferah tut dua et rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah
ama başka doktorada görün özelde olsa için rahat etsin

Ciddimisn sen rüyandamı gördn ki bni :) ayyy hadi hayrlısı. iş yerindeki halimi görmüşssn canım tabi şu sıralar dağıttım biraz kendmi..

karamel sosu hayırlı olsun agustos annesi oluyorsun yanı:) rabbim sıkıntısız sağlıklı bir sekılde bebeğini kucagına versin inşallah
amin cnmmmm çok sağolasınnnnnnn
canım hayırlısı olsun kalp atışını duyduğun ve devamının olduğu günler gelsin inşallah :)
ayy inşallahhh hadi baklm... çok saol cnmmmm bnmm
ayy merak içinde brakma bni.. noldu bsey cktımı inşallh çkmaz kuzum ya kötü oldm bak şmdi

senle evlenen doğurdumu Bacım senin imzanda daha 8 aylık evli olduğun görünüyo.kim dediyse o lafı abartmış yani.

kurban olduğun dediğin gibi doğruları bilir ama bu doktorlar bazen insanın canını sıkabiliyorlar ben meleğimi rabbime emanet ettim inşallah rabbim bana sorunsuz sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasib edecek benim inancım sonsuz rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah benide amin.

cansınız iyiki varsınız gerçekten hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz alakanız için sizin dualarınız oldukça kötü bir şey çıkmayacak inşallah kuzum inşallah dediğin bu sıkıntılı günleride beraber atlacız sizin sayenizde

amin canım inşallah sağlıklı bir şekilde doğar benimkide sizinkide açıkçası ben test falan yapmaya niyetli değildim bir anda elime verince kafam karıştı ne bileyim bu hamileliğimi hayırlısıyla sorunsuz geçirsem ve bebeğimi hiç bir sağlık sorunu olmadan elime alsam bir daha uzun zaman hamile kalmam kalsam bile test falan yaptırmam stresten sıkıntıdan başka bir şey değil çünkü gerçektenten bebeğini her ne olursa olsun aldırmayı düşünmeyen hiçbir kadın bu testleri yaptırmasın hayır allah muhafaza bir sorun varsa bile önceden bilmek hem bebeğe hemde insanın kendine sıkıntı çıkarıyor kızımda yapmadım kafam rahattı vallahi ne diyelim rabbim hayırlısını nasib etsin cümlemize inşallah

inşallah kötü şeyler çıkmaz kuzum 13 ocakta renki ultrasona giricem ondan sonra haber veririm inşallah vereceğim haberler güzel ve hayırlı haberler olur canım duanızı eksik etmeyin.

kızlar günaydınnn ben heyecandan uyuyamıyorum bastı beni panik korku hepsi
cumartesi günü detaylı usg miz var cokta merak edıyoruz 4 boyutlu da göreceğiz rabbim nasip ederse
2 gündür resmen miğde bulantısı yaşıyorum hayır kendime de stres yapıyorum aklıma geldikçe rahat biriyim ama işin içine cocuk girdimi hepimiz böyle oluyoruz herhalde
rabbim sağlıkla göstersin inşallah bol bol dua edin bize olurmu :)

ayyyyyyyyyy ne güzelll :)
valla inanılmaz güzel bi gün olacaktır senin için..
bebişini uzun uzun göreceksin :)
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

slm kızlar ne yapıyosunuz? ben pek giremiyorum sınavlarımdan dolayı o yüzden biraz ihmal ediyorum sizleri kusuruma bakmayın
şu dönemi bi atlatayım acısını çıkarırız inşallah hepinizi seviyorum güzel annelerim ve güzel anne adaylarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…